עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אהלן חבר'ה, אז ככה, אני כבר הרבה זמן מחפש נגן שיהיה טוב ואיכותי, חיכיתי שיגיעו מסכי הטאצ' ויתקדמו קצת, שקלתי לקנות Iphone/Ipod Touch אבל אם יקרה להם משהו אכלתי אותה כי לתקן אותם בארץ זה כאב ראש, בנוסף המחירים שלהם די גבוהים ולא ממש יש בארץ את הדור החדש. אז מה צריך להיות בנגן/פאלם: קודם כל העדיפות היא לנגן איכותי ופחות לפאלם. 1. איכות סאונד טובה 2. מסך מגע 3. גודל לפחות של 16GB 4. ניגון סרטים זה + אבל לא חובה 5. WIFI אם יש בנגן זה מעולה, אם לא לא נורא, בפאלם חובה WIFI זהו לדעתי, קראתי ביקורות טובות על הנגן Cowon S9 שנראה לי כבחירה טובה אבל אני אשמח לעוד הצעות... תודה.

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, הקדמה: אני ככל הנראה אקנה HTC ONE בארה"ב בשבוע הבא. אני מתכוון להישאר עם הפלאפון הזה ל 3-4 שנים הקרובות, מכיוון שאני לא אחד שיש לו זמן / כסף להחליף פלאפון כל שנה. חשוב לי שיהיה לי סמארטפון טוב לגלישה, בלי תקיעות/Lags ושכן יהיה אפשר לבצע התאמות עליו (התקנת ROM, לדוגמה). לא אכפת לי ממצלמה ומפיצ'רים איזוטריים של S4 כמו מחוות מגע (שנאתי את זה שב S4 המערכת הפעלה הבסיסית איטית בגלל כל מיני פיצ'רים שהם Built-in). 1. אני לא כזה מבין בעולם הסמארטפונים. עד היום היה לי נוקיה N86 שתכלס הסתדרתי די סבבה עד שנמאס לי. אבל כן עשיתי מחקר די רציני בשבועות האחרונים בכל הנושא הזה ויש לי ידע טכני בלי קשר. 2. אני חושב שרוב השאלות שאני אציג פה זה שאלות שיענ…

3. לקחנו לסיבוב ארוך את מכשיר הדגל החדש של Huawei המתיימר להיות הטוב בעולם בכל הנוגע לצילום - האם הוא מצדיק את המחיר? כל הפרטים בפנים לכתבה

4. היי, חשבתי לקנות אוזניות בלוטות' סטריאו מוטורולה S9, אני יודע שהדיעות עליהן חלוקות וזה דיי תלוי בגודל הראש. המחיר בבאג בטח יהיה פחות מ-300 ש"ח (כי זה המחיר בארץ), וזה בכל מקרה עדיף על המחיר ב-Fry's. השאלה אם עדיף לחפש בארה"ב את ה-S9-HD ואם זה שווה את זה בכלל בהתחשב בחוסר האחריות, או שיש משהו אחר עדיף שניתן למצוא בקלות (אין זמן להזמנת אינטרנט). חשוב לי נוחות לספורט (רכיבה על אופניים בעיקר), ואני לא אודיופיל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. http://www.cracked.com/article_19268_5-ways-your-telecom-company-screwing-you.html מה שהכי עיצבן אותי במאמר הוא המקטע של עלות הSMS למפעילה - אפס. אני לא מרבה להשתמש בהודעות טקסט אך אני זוכר זמנים ששליחת הודעה עלתה יותר מדקת שיחה, פשוט מרגיז.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  6. הבוקר ערכה חברת רונלייט, היבואנית של מכשירי הסלולר של LG, מסיבת עיתונאים לרגל הכרזת הנקסוס 5. באירוע טען מנכ"ל רונלייט שהוא רוכש את המכשירים מ-LG במחיר הגבוהה יותר מזה המוצע ב-PLAY... http://www.netcheif.com/blog/?p=4213

7. Started by Avivo,

אמא שלי רוצה ג'י פי אס ליומולדת אין לי מושג כמה זה צריך לעלות- בגלל זה אין תקציב בכותרת... בכל מקרה, זה צריך להיות משהו פשוט מאוד (טכנולוגיה ואמא שלי לא מסתדרים כ"כ...) מסך יחסית גדול ואם אפשר מפות גם של אירופה (אם זה מייקר את העניין בצורה משמעותית, או מסובך לסדר, אז לא משנה...) וזהו, זה צריך להיות פשוט, בלי עוד פיצ'רים שלא תתבלבל אין לי בעיה להשקיע קצת ולקנות משהו יותר טוב, השאלה אם צריך, ואני גם לא ממש יודע איך הולך כל הקטע עם העדכון מפות בקיצור אני אשמח לקצת הסבר- ותודה מראש לכולם!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by IG,

אני מעוניין לדעת מה המידות של הDOK הזה, אם הוא מהיר יחסית לאחרים ובמה הU3 מועיל. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3364 תודה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מישהו יודע מה מחירו של אייפון 3GS בתאילנד?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by Vidati,

יש באשרותי להזמין מסין אחת מקונסוליות.. (X360, PS3). עכשיו יכול להיות לי בעיות של תאימות של השקע החשמלי או בעיה של שיטת שידור וכאלה? אני לא ממש מבין בזה השמח אם תשפכו על זה קצת אור. תודה

11. היצרנית הקוריאנית שלרוב מסתפקת בשבבי Mediatek וותיקים ובסיסיים במוצרים המוזלים שלה עשויה לספק לנו את אחת ההופעות הראשונות של ה-Snapdragon 690 המסקרן מקוואלקוםלכתבה

12. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה בנגן - הוא לא מציג לי שירים בתפריט. כשאני מחבר למחשב, אני רואה שהם קיימים על הנגן, אבל בתפריט של הנגן השירים/אומנים לא מופיעים בתפריט. בנוסף, אם אני מוחק שירים מהנגן, הנגן עדיין מציג לי אותם בתפריט. יש לציין ששלשום המכשיר עבד בסדר גמור, והבעיה התגלתה רק עכשיו בלי שום פגיעה במכשיר או משהו כזה. ועוד דבר.. יש לי את הגרסה המאוד ישנה של הפירמוור (משהו כמו לפני חצי שנה) ומאז לא עידכנתי בכלל... האם יכול להיות שזה כתוצאה מכך? או שעידכון יוכל לפתור את הבעיה? כי לא נראה לי שיש כאן משהו דפוק בחומרה של המכשיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by sagi_10,

כן כן... אני הייתי בדיוק באמצע הוצאת נוזלים מהגוף והמכשיר החליט שגם לו בא לנשום קצת אויר ( או מים ) . בקיצור... המכשיר עכשיו מתייבש אבל מה אני יכול לעשות שאולי יגרום למכשיר הזה לשרוד !?? בבקשה...אני צריך עצות טובות !

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

שלום ב וינדוס מוביל 2003 שנגיד אני מתקין סקייפ או IGO הוא יוצר קצור דרך על המסך הראשים עם לוגו התוכנה איך אני יוצר קיצור כזה

15. Started by MODY69,

שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by taltola,

שלום לכולם, נמאס לאחי הגדול מאפל, והוא חושב לרכוש מחר נקסוס 5 ב-1,600 ש"ח. מה דעתכם? יש למישהו את המכשיר הזה? איך הוא? ברור לי שיש מכשירים הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל גם במחיר הרבה יותר גבוה. השאלה האם הם שווים את ההשקעה? ובכלל... מה לפי דעתכם הסמארטפון שהכי משתלם לקנות כיום בשוק? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. צמד דגמי הביניים לשנת 2023 עתיד להיות יקר יותר ולעשות שימוש בשבב Exynos חדש שעדיין לא הוכרז רשמיתלכתבה

18. מכשיר הדגל הקומפקטי של אסוס ימשיך להיות הצעה ייחודית בשוק המודרני - אבל אל תצפו למהפכות ביחס למה שה-Zenfone 9 הביא איתו בשנה שעברהלכתבה

19. Started by -LosNir-,

http://hwzone.co.il/news/136612 למישהו יש כבר ניסיון עם הטאבלטים Novo7? מחיפוש בגוגל יש די הרבה אנשים שרכשו ומרוצים. בנוסף יש 2 סוגים - Basic ו Advanced. ה Advanced מגיע עם מעבד ARM A8 ומעבד גרפי MALI400, וע"פ המידע עוד לא קיבל 3.2 בכלל. ה Basic הוא המכשיר שמדובר בכתבה, והוא זה שישווק עם ICS בקרוב. אגב, ה Basic כבר נמכר זמן מה עם 3.2 והוא בעצם זהה. אני כבר קניתי אחד ב 140 דולר כולל משלוח

• 24 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. http://www.hebpod.info/ תהנו.. עובד על דור שלישי, רביעי ומיני!! אגב, קרדיט עצום לאתר HebPod ושלא תעזו לפרסם בלי לתת להם את הקרדיט!!!!!!

• 58 תגובות
    • 13.1k צפיות
  21. Started by EF,

אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.

22. אני שוקל לקנות את המכשיר: http://www.aliexpress.com/item/original-Lenovo-phone-Android-4-4-2-Octa-core-Core-MTK6592-Real-2G-RAM-16G-ROM/2034288433.html חשוב לי לדעת שהוא לא מתחיל לגמגם אחרי חודש-חודשיים ומתחיל פתאום דיליי לכל פעולה. לא בא לי להתחיל להחליף רום כל כמה זמן (אני עם אייפון ארבע אחרי התנסות גרועה עם הגלקסי הראשון).

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by Rockstatement10,

אני בעקרון מרוצה מהמכשיר שלי אבל בכל זאת שוקל לעבור לנקסוס 6 כי באלי להתחדש קצת... מה דעתכם?

24. Started by STi,

שלום חברים קיבלתי היום את הMIO P550L התקנתי עליו את הIGO מישהו יכול להסביר לי בבשה אך להגדיר את הGPS!? אני לא מוצא לווינים תודה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. Started by udi,

שלום לכולם יש לי הזמנות ל OPO הם בתוקף ל 24 שעות הקרובות אם משהוא מעוניין שישאיר כאן את המייל אחלה מכשיר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.