עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by raltal,

יש לי IRIVER H10 ושאני מכניס טקסטים מופיעים לי רק המספרים והניקודים בלי שום אות בעיברית אם מישהו יודע למה... :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  2. היי באפשרותי שיקנו לי בתאילנד נגן וידאו, ואני מעוניין לקבל המלצות איזה מכשיר לרכוש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח (יש לזכור שהמכשיר נרכש בתאילנד, כנראה זול שם יותר...) זכרון מינימלי של 30GB. אני משרת בצבא, לכן השימוש של הנגן יהיה בצבא, עם כל הכרוך בזה ... (ראיתי שיש נגנים עם שלט ותחנות עגינה - אין לי צורך בזה) הבנתי ששני הנגנים הבולטים בשוק הם אלה שציינתי בכותרת (לא להציע לי בבקשה iPod) ורציתי לדעת איזה דגם ספציפי כדאי לי, מה היתרונות של מכשיר על מכשיר שני טווח המחירים, ואם מישהו מכיר מקומות בתאילנד לרכוש בהם אודה לו ... תודה.

3. המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by צתחניק,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אני מאוד רוצה להחליף את הפלא' הישן שלי , באייפון 4 או גלקסי 2 אני מתחיל לחסוך כסף ותוך חודש , גג חודשיים יהיה לי את כל הכסף לקנות אייפון/גלקסי. אני באמת מבקש מכאלה שמבינים עניין , האם שווה להשקיע עכשיו את הכסף על האייפון 4 או על הגלקסי 2 ? הבנתי שישנן הרבה בעיות , ובכלל במבט לעתיד אני מחפש פלאפון שלא תוך שנה כבר ייחשב ישן ועדיין יהיה טוב שאני אוכל להפעיל בו הכל. ואם כן , מה עדיף הגלקסי 2 או האייפון 4 ? או , שווה לחכות לאייפון 5 המיוחל?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש דרך לסדר את זה? במקור הייתה לי בעיה בMP3. ניסיתי לסדר את זה הבעיה על ידי שידרוג של הגירסא של נגן. בפעם הראשונה זה הצליח, אך ברוב טיפשותי ניסיתי את זה שוב (אל תשאלו מה עבר לי בראש) ובמהלך העידכון זה נתקע. נאלצתי לצאת מהתוכנה בכח ולהוציא את הMP3, כי המחשב נתקע ועכשיו אי אפשר להדליק את זה. הMP3 נדלק רק כשאני מחבר אותו למחשב ומתקין את הדריבר של הUSB. יש לכם רעיון מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  7. יש לי את האפליקציה והכל טוב ואני מרוצה. העניין הוא כשאני נכנס להודעות, ואז לוחץ על איש קשר שאיתו כבר התחלתי "שיחה", המקלדת עדיין לא מופיע לי ואני צריך ללחוץ על החלונית הלבנה שבה מכניסים את הטקטסט כדי שהמקלדת תצוץ לה "מלמטה". זה משהו שיש בכל המקלדות? משום מה נדמה לי שב-Smart Keyboard זה לא כך, אבל אולי אני טועה. אשמח לדעת אם אני טועה או לא ואם זה רק בסלייד - האם ואיך אפשר "לתקן" את זה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BorisAsh,

שלום חברים, אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו, והיות ואני משתמש רק בGPS בנייד שלי, אין לי איזו ברירה תהיה טובה יותר לאוטו. תוכלו בבקשה לתת לי כמה המלצות למכשיר GPS אמין שמכירו לא יעלה על 550 ש"ח? בתודה מראש, בוריס.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by pokeinhere,

אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by guyby,

אני מעוניין לקנות טאבלט (IPAD או כל אחד אחר) או מחשב נייד. העולם מתקדם והנוחות של מכשיר מגע זה מצויין, אבל אני מנסה לחשוב על עוד שימושים לטאבלט ולא מוצא. אני צריך לדוגמא עבודה על יישומי אופיס, חיבור המכשיר לטלויזיה ע"י HDMI, צפיה בסרטים ןכמובן גלישה באינטרנט. השאלה אם כדאי להשקיע בלפטופ שאני מעריך שיחזיק שנתיים שלוש גג או לרכוש טאבלט, אם הוא מספיק לשימושים אלו?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. השבבים המתקדמים ביותר של קוואלקום, החיישן המשוכלל ביותר של סוני ושם המותג של Leica מחכים לכם בפניםלכתבה

12. בעיקרון אני מחפש פלאפון עם מצלמה סבירה-טובה (בעדיפות לטובה, כמו 3 MP). הכי הכי חשוב - MP3 טוב,שיהיה איכותי בסאונד גם בשמיעה באוזניות וגם עם רמקולים טובים לשמיעה בלי אוזניות. רצוי שיהיה חזק גם. לפי כל מה שאני מחפש ראיתי שהN73 של נוקיה הוא בערך מושלם בשבילי.. חח. עכשיו יש לי 2 שאלות: 1) מכירים עוד פלאפונים שיענו לי על הקריטריונים האלה כמו שצריך? 2) שמעתי שאם שמים כרטיסי זיכרון של 2GB בפלאפונים הם מקרטעים בצורה ניכרת מאוד מאשר אם שמים כרטיס של 1GB. האם זה נכון? ואם כן, עד כמה זה משמעותי? תודה!

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  13. סמסונג חושפת את מכשיריה החדשים לשוק הבינוני, שיודעים להציע עיצוב מרענן, שבבי 64 ביט וגופים מתכתיים דקיקים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%99-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%90/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אם למישהו פה יש אותו, אני צריך לדעת כמה זמן הוא מחזיק למוזיקה כי אם זה 7 שעות וידאו לא הגיוני שיהיה 10 למוזיקה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by puvsc,

כיום -מה עדיף? במידה ואני מחפש מסך בגודל של 55' - 60'?

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  17. Started by Denton,

שלום לכולם חבר שלי לא מצליח להעתיק קבצים של מוזיקה מהמינידיסק למחשב, מופיעה לו הודעת שגיעה לא ברורה וההעברה נכשלת. יש איזה תוכנה מומלצת לעבודה עם המינידיסק הזה?

18. היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by jorgito,

שלום! יש לי נוקיה 6120CLASSIC והדפדפן המובנה שלו לא משהו בכלל... תכלס מה שחשוב לי זה שהוא יציג עברית ופלאש כמו שצריך - עדכוני תנועה באיילון וכאלה מישהו ]ה מכיר דפדפן טוב שאפשר להתקין על הטלפון הזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by J0HNiE,

האם זכרון 4GB DDR3 יספיק להריץ ווינדוס 8.1, משחקי דפדפן\פייסבוק, שימוש בHDMI לטלויזיה לצורך צפייה ישירה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. צריך אפשרות גלישה ברשת ביתית ללא תלות בספק פלאפוני. רצוי GPS מובנה ללא תלות בספק פלאפוני.(יש מצב?) הרצת משחקים טובה (לילד שלי בן 9.5 ) מסך גדול ואיכותי. מצלמה איכותית. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היום ניסתי לגלוש בבית דרך הגלקסי 3 ובשם משתמש שלי כתוב - Not in range ואנני יכול להתחבר למרות שאני ליד הראוטר. מחקתי את שם המשתמש ורשמתי שוב כולל סיסמא ושוב בשם משתמש כתוב - Not in range , ברצוני לציין שאף פעם לא הייתה בעייה להתחבר לרשת. אשמח לקבל סיוע בתודה מראש. הסתדר, האלחוטי בראוטר היה מנותק חיברתי והכול הסתדר תודה...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AdamS,

היי, העלנו לאתר תמונות חדשות שצילמנו. http://www.icell.co.il/article_87.html תהנו... אדם

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by m1ke,

http://bit.ly/d3Lj5n כן אני הבנתי שרק סדרת N תעבור לmeego אבל...למה להם להשקיע בסימביאן 4 עכשיו? אגב אני חושב שזה נורא משמח בעלי N900, שהמכשיר שלהם יקבל בתקווה המשכיות כלשהי.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. משום מה האפליקציה של סקייפ לאנדרויד מלאה באגים, לכן מחפש אפליקציה אחרת שתאפשר הוצאת וקבלת שיחות לסקייפ. האם יש כזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.