גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, ובכן אני קצת חדש בנושא הGPS ויש לי כמה שאלות:קיבלתי מתנה מההורים מכשיר GPS של HOLUX דגם GPSMILE 53 ונראה לי שיש בעיה איתו.קודם כל אמרו שהמכשיר מגיע עם תוכנת הניווט GPS2GO שאמורה להיות מותקנת על הזכרון הפנימי.הדלקתי את המכשיר וכאשר באתי ללחוץ על פונקציית הGPS קיבלתי הודעה שחסר קובץ התקנה EXE ,ובכלל נראה לי שלא התקינו את התוכנה בזכרון הפנימי של המכשיר.אני מפספס משהו? בכל אופן זה נקנה מערוץ הקניות ומחר אתקשר לברר מה פשר העניין ואבקש מכשיר חלופי.בלי קשר רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין תוכנת ניווט שונה על כרטיס חיצוני או שהמכשיר הזה הוא לא מכשיר כף יד אלא רק יעודי לGPS ולא ניתן להתקין ידנית תוכנת ניווט.אני מניח כמובן שאם רוכשים תוכנה כמו IGO על כרטיס חיצוני זה אמור …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי נגן גנרי אורגינל ועכשיו צצו הרבה בעיות אצלי(היה אצלי יותר משנה...) מצאתי sandisk e250 2GBב600 ש"ח חדש!!! ראיתי בכל חנויות מחירים 700-900 ש"ח האם שווה או שיש נגנים שהם יותר טובים ונותנים תמורה יותר טובה לכסף. ועוד שאלה בe250 אני יכול לראות סרטים או לא(אני לא מתכוון לmp4) השימושים שלי הם בעיקר לmp3 וכdisk on key לגבי הקיבולת בין 1-2GB לא פחות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מטען של אייפון 4 שקיבלתי עם המכשיר עוד שקניתי אותו, דגם A1300 ונראה שהוא סוף סוף החליט ללכת לעולמו. במקרה אבל גיליתי את העמוד הזה, שאומר שבכל נקודת יצוג של אפל הם מוכנים להחליף את המטען הזה בדגם A1400 בחינם וללא עלות נוספת. ככל הנראה בגלל שגילו אצלו בעיה בייצור או משהו. רציתי לשאול אם התהליך הזה עדיין אפשרי, ואני אוכל באמת לקבל מטען מקורי חלופי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים החדש של החברה הסינית מציע חומרה דומה לזו של ה-OnePlus One באריזה קומפקטית יותר, עם עיצוב משודרג ותג מחיר של 250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/איקס-עיגול-ה-oneplus-x-מרגיש-כמו-עוד-בול-פגיעה-ע/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טכנולוגיית LiDAR חדשה, שבב עוצמתי, מקלדת משופרת ועוד נמצאים במרכז ההשקה שמגיעה בזמן מאתגר עד מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הדליק אותי המחשב הנל שיש בו גם מסך מגע וגם אפשרות לשליפת המסך כך שהוא יהיה טאבלט עם ווינדוס 8. התקציב שלי הוא 2000 שח וזה נכנס לי בול לתקציב http://ksp.co.il/?uin=23312 השימוש שלי זה 70% אינטרנט, סרטים, עבודה ו30% משחקים עכשיו ראיתי שאחד הדגמים של המחשב הנל (בעל מעבד z3740) מריץ באיכות נמוכה-טובה משחקים כמו Dayz, Call of duty, Gta iv וכו והמחשב שהבאתי פה הוא בעל מעבד יותר משודרג כך שאני מנחש שהם ירוצו אפילו יותר טוב ממה שראיתי ביוטיוב לדעתכם המחשב שווה את הכסף והוא יענה על דרישותיי? תודה מראש *חבר בעל ידע בתחום אמר שהמחשב לא יהיה מהיר לאורך זמן כי הוא חלש, האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע על הקיום של המכשיר, אבל אין לי מושג אך קורים לו מאפיה אפשר לקנות אותו תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד מתלבט בין כל המכשירים. לפי מה שהבנתי האקספיריה הכי טוב בינהם, אבל לא מצאתי ביקורת או סיקור עליו. יש למישהו המלצה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי נקסוס 1 ורשום על הסוללה שהיא 3.7V ויש לי מטען שהוא מתאם USB לחשמל שהוא 5V. האם שימוש במטען כזה (לה המטען המקורי של HTC) עלול לגרום נזק למכשיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים שמעתי לי מוזיקה בנגן ופתאום הוא הפסיק לעבוד. חשבתי שבטעות לחצתי על כיבוי כי לפעמים זה קורה לי, אבל לא, ניסיתי להחיות אותו אך זה היה מאוחר מידי. אחרי כמה שעות ניסיתי להדליק אותו והוא החליט לעבוד כבר תכננתי לקנות נגן חדש. מעניין אותי למה זה קרה ? איך זה קרה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאמפי שלוש או ארבע, לא חייב שיציג תמונות או סרטונים בעקרון מיועד לשמיעת שירים(הכי פשוט בעולם), שתיהיה תמיכה בעברית- לפחות שהשירים יוצגו בעברית וכמה שיותר אורך סוללה. איך המיזו M6?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר מכשיר כזה שהוא שם בתוכו 2 סוללות AA ויש לו יציאה לפלאפון וזה מטעין לו. אתם יודעים איך קוראים למטען הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-