גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהצהירה החברה כי היא תשחרר גרסה מוקדמת לניסיון של מערכת ההפעלה חלונות 10 לסמארטפונים, מאפשרת החברה למשתמשים סקרנים לנסות את העתיד של מובייל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%aa%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע פלאפון sony ericsson k610 ואני רוצה לשדרג לdefy + האם הסים של הפלאפון הנוכחי שלי יתאים לדיפי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני עברתי על הפורום ועל דיונים פה ונשארתי מאוד מבולבל. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כדי לקבל החלטה סופית. אני יודע שישנם הרבה פרמטרים לפיהם אפשר לקבוע, אבל אני מדבר על סה"כ המאפיינים והאיכות שמקבלים. אז פעם אחת ולתמיד לדעת מה דעתכם בנוגע לטאלבט הכי טוב שהוא לא מהחברות הגדולות? האם זה Ainol,cube,pipo,ramos או לא יודע איזה חברה, וכמובן איזה דגם. העדפה לאנדרואיד ומסך 10.1 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עיכוב נוסף בהגעת האייפון לישראל: רונית קן תבחן חוקיות הסכמי האייפון אפל יוזמת פנייה לממונה על הגבלים עסקיים, כדי לקבל אישור שההסכמים שחתמה עם חברות הסלולר אינם הסדר כובל. המשמעות: האייפון ינחת בישראל לא לפני נובמבר http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3360173,00.html להגיד לכם את האמת? מה שהיה מקודם בגדר בדיחה לדעתי זה כבר די סביר שיקרה, שהדגם שיושק בישאל זה לא יהיה 3GS אלה כבר הדגם הבא :
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי נגן מאד טוב, מי יודע אם יש אותו בארץ או הוא צריך להגיע יש תרגום לעברית כבר http://www.my-audio.net/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=2 ה-M6 miniPlayer, נגן חדש מבית Meizu מגיע הקיץ לשוק האמריקאי וינסה להתחרות ב-iPod Nano של Apple. הנגן החדש מגיע בגרסאות של 1, 2 או 4 גיגה-בית. הוא מציע מסך QVGA בגודל 2.4 אינץ', תמיכה בפורמטי המוסיקה Mp3, WMA, WAV ו-OGG, תמיכה בפורמט הוידאו Xvid, רדיו FM, רשמקול פנימי, לוח שנה, שעון-עצר ואפילו כמה משחקים. זמן הסוללה שלו אמור להספיק ל-20 שעות של האזנה למוסיקה או 6 שעות צפייה בוידאו. מידות הנגן החדש 79x48.2x10 מ"מ, משקלו 55 גרם והוא יושק במהלך הקיץ ב-139 דולר למהדורת ה-1 גיגה-בית, 159 דולר למהדורת …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה.. לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע. אז יש לי כמה שאלות עליו: 1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל? 2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא) 3. איך הוא מבחינת הסאונד? וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מכשיר GPS בחו"ל ורציתי לדעת אם למכשיר יש חיבור USB או אפשרות לזיכרון פלאש זה בטיח את זה שאני יכול להתקין עליו תוכנה אחרת? או להתקין עליו מפות של ישראל/ארצות אחרות? ואם יש המלצה למכשיר בסביבות 400$ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה רוצה לקנות טבלט עד 150$ חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי את הטבלט הזה מהאתר הבא http://www.ainolstore.com/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-7-inch-ips-display-android-4-1-google-play-dual-cameras.html יש הרבה תגובות טובות על האתר אבל יש בו בעיה שאני לא מצליח לשים משלוח מסינגפור שקראתי שזה מומלץ וגם אם אני יקנה במשלוח רגיל זה יגיע אחרי 45 ואני לא יוכל לפתוח פניה בPAYPAL ראיתי אותו גם בbuyincoins אבל זה יוצא יותר יקר ואני לא יודע איך הם בטבלטים בדר"כ יש להם משלוחים מהירים אני מזמין מהם הרבה דרך המשתמשי אייבי שלהם מה שאני מחפש בטבלט זה אופיס חיבור HDMI כדי שאני יוכל לחבר לטלויזיה ולראות סרטים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שאני לא חורג מחוקי הפורום, החלטתי לשטף אותכם בסרטון סקירה שלישי שעשיתי, והפעם ב APPLE WATCH אומנם באיחור של כמה חודשים, אבל אולי ישנם עוד אנשים שירגישו שזה עזר להם. פתוח להערות ושאלות בנושא. זה עדיין רק סרטון שלישי שיצא לי לעשות, אז הוא רחוק מלהיות מושלם. מקווה שתהנו : https://youtu.be/ExWO0Drtg-c
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות - אמינות, נוחות, ריבוי אפליקציות, ומהירות ממשק, בעיקר עבודה משרדית (מיילים). תקציב - בסביבות ה-2000 ש"ח אבל אפשר לחרוג מעלה. לא צריך סלולרי מובנה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ציוץ טרי בטוויטר מצהיר על כך שסמסונג תנצל סוף כל סוף את מלוא יכולות ייצור השבבים שלה במסגרת הפאבלט העתידי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gadgety.co.il/25815/רשמי-nokia-n9-עושה-את-דרכו-לישראל-עם-תמיכה-עבר/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי טאבלט של לנובו מלפני 3 שנים, משמש רק לניווט (וויז ומוביט), נעשה איטי רצח. יש המלצות למכשיר דומה, במחיר של 600-700 ש"ח? אפשרי בהחלט מסין, רק חשוב לי רכיב GPS אמין תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי היצרנית היפנית עתידה להצטרף לטרנד החם החדש של שוק המובייל, בהתבסס על יחידת תצוגה חדשה ומתקדמת של חברת JDI לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-