גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רוצה לקחת אתר ולהכניס את המידע במופיע בו לאפליקצית אנדרואיד לאתר הזה יש דף כניסה בו מכניסים שם משתמש סיסמא ות.ז לאחר מכן נכנסים לאתר ושם נמצא המידע שאני רוצה לדלות איך עושים את זה באנדרואיד כלומר איך מתיבות edittext אני יכול להזין לאתר את הפרטים ולקבל דף אינטרנט הכוונה שלי היא למשל לקחת את האתר של בנק הפועלים ולעשות לו אפליקציה שמראה את העובר ושב אני יודע שעושים את זה עם רובוט שקורא את הHTML ומחפש תבניות אבל אני לא יודע באילו מחלקות להשתמש זקוק לעזרה תודה מראש! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הזוי... http://www.gadgety.co.il/26738/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94/#more-26738
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש דיבורית BT לרכב ראיתי את הדגם הזה בוואלה שופס http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?ai=2586588 מישהו מכיר? יכול להמליץ עליו? או על דגם אחר? תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכם. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר מתאים, אני מחפש טלפון במחיר סביר של עד 2000-2500 ש"ח. מאוד חשוב לי שהוא לא יהיה עדין כמו רוב המכשירים בשוק - יוכל לשרוד נפילות מגובה של מטר-מטר וחצי, מכות יבשות וכמה טיפות של מים לא יפחידו אותו (משהו כמו נוקיה מלפני 7-8 שנים מבחינת איכות). מבחינת מערכת הפעלה ותכונות: WiFi מצלמה בינונית ויותר (3+ מגה פיקסל) - שאפשר לצלם בה את הרכב במקרה של תאונה לדוגמא. קיים משהו כזה בשוק?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! נכנסתי לזאפ ורק התבלבלתי מכל התגובות שיש שם על מכשירי GPS אז פשוט רציתי לדעת אם למישהו יש המלצה בשבילי GPS שייתן את התמורה ל600 ש"ח בערך ומתוך ניסיון אישי שהיה לו איתו.. תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני כנראה לא מעודכן, אבל אחרי שHP קנתה את PALM במחיר אסטרונומי, למה היא לא מוציאה יותר מכשירים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
סוני אריקסון W995 נוקיה 6720 CLASSIC או נוקיה 6700 CLASSIC ? אני יודע השאלה שלי כללית מדי , בעיקרון אני צריך את המכשיר לצרכי מוסיקה , חשוב לי שהמכשיר יחזיק עם הסוללה לאורך זמן, חשבתי על נוקיה גם בגלל החיבור טעינה שלהם שפחות בעייתי , ורק לW995 ו6720 יש חיבור 3.5 מ"מ , ה6720 הוא סימביאן שאפשר לראות בו גם יתרון וגם חיסרון , מצלמה זה משהו שהוא די מגניב שיש בטלפון , כמובן שאני לא בונה על תמונות איכותיות יותר מדי וזה די מותרות בטלפון סלולרי , מצלמה לשיחות וידאו זה די פלוס אני חושב למרות שהיום בקושי משתמשים בזה בכל מקרה אני לא רוצה לקנות מכשיר ברשת סלולרית , אלא במשווק פרטי ולא בא לי יותר מדי על סמארטפון או שלא כזה מפריע לי , העיקר שלא יהיה מסך מגע, אז מה אתם אומרים מבין שלושתם…
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות טאבלט. כרגע אני עוד לא סגור על עצמי אם אני רוצה iPad או אנדרויד. אבל בהנחה שאני אבחר באנדרויד מה הטאבלט המומלץ כיום? Asus Transformer/Motorola Xoom/Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1/ משהו אחר? אם למישהו יש נסיון אם מכשיר כלשהו אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני טס שבוע הבא לחול למשך כשבוע.... האם ישנה אפשרות לחסום את ה IPHONE לגלישה דרך 3G שלא יתחבר אפילו בטעות??? כמובן שאני רוצה להשאיר את האופציה של גלישה דרך רשתות פתוחה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
8 גיגה, עם אפשרות להרחבה. מסך סביבות 2-2.4 INCH... איכות סאונד טובה. איך איכות הסאונד של נגני סנדיסק לאומת הI7 שלי?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי +sansa clip ובכל פעם כשאני מנתק את הנגן (Win 7) המחשב ברוב הפעמים קופא. אין לי אפשרות לנתק את הנגן באופן בטוח (בגלל שהוא על מצב mtp?) ??? יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בעיה בקוד הזה (לפי אקליפס ולפי ה-ADK) package android.battun; import android.app.Activity; import android.os.Bundle; import android.widget.Button; import android.widget.EditText; import android.view.View.OnClickListener; import android.widget.Toast; import android.content.Context; import android.view.View; public class AndroidtesttwoActivity extends Activity { EditText helloName; /** Called when the activity is first created. */ @Override public void onCreate(Bundle savedInstanceState) { super.onCreate(savedInstanceState); setContentView(R.layout.main); EditText helloName; Button button = (Button)findViewById(R.id.go…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון ובהחלט מעוניין לשדרג, הראם מאוד מציק והוא גם די איטי ומחרפן. מה האפשרויות המעניינות כרגע? מבין הסנסשיין [אני בסלקום אם זה משנה לתדרים] והגלקסי אס 2 יש למישהו מהם בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת? ראיתי את הwildfire והוא ממש יפה בתור פלאפון מאוד זול...ככה שHTC מקבלת קצת עדיפות. בעיקרון מבחינת דרישות אני כן משחק וכן מצלם וכן גולש וכו'...אבל אני לא רואה סיבה שהפלאפון במחיר הזה לא יריצו משהו כמו שצריך. או שאולי אני טועה? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. במשך הכמה שעות האחרונות אני קורא נושאים פה בפורום על החוק הזה וכבר נשרף לי המוח, לחלק מהשאלות שלי יש תשובות סותרות בדיונים כאן ולחלק אחר בכלל לא מצאתי איזכור. אז אני ממש אודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות פשוטות (אני מקווה) שיש לי. לפני הכל, המצב שלי: יש לי חשבון עסקי באורנג' עם כמה קווים. אני רוצה להעביר לחשבון הזה עוד קו מחברה סלולרית אחרת. בנוסף, ואולי בלי קשר, אני רוצה לרכוש מכשיר Samsung Galaxy S II. כאשר אני מסתכל באתר של אורנג' אני רואה שהמחיר הוא 5004 ש"ח, או במסלול חיוב-זיכוי, 684 ש"ח עם זיכוי של 120 ש"ח בדיבור מעל 299 ש"ח בחודש: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/Pages/Samsung/samsung-galaxy-SII/ כאשר אני בודק בזאפ אני רואה שרכישת מכשי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 2 שקניתי בחו"ל והתקנתי עליו את הרום של פלאפון שיש פה באתר. עכשיו יש לי הרבה בעיות שהאינטרנט לא עובד גם כשאפשר להתקשר ויש קליטה מלאה. לפעמים האינטרנט חוזר לעבוד לכמה שניות אם אני הופך את מצב רשת נתונים ללא פעיל ומחזיר לפעיל.. מה אפשר לעשות?? תודה הרבה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי באתר זאפ את התגובה הנ"ל: יש לשים לב ברכישת מכשירי טלפון מהחברה!! קניתי בחנות 5 מכשירים מסוג LG 280 GU, לכאשר פניתי לחברת פאלפון לקבל את ההחזר עבור הרכישה, נמסר לי מפאלפון שהמכשירים נרכשו ע"י החברה במכרז של פאלפון וע"כ אין אפשרות לקבל עבורם החזר. מחברת רייל טיים אישרו עובדה זו ואמרו שאין מה לעשות. הם לא היו מוכנים לפצות אותי. אכלתי אותה בסכום של 2500 ש"ח אותם איני יכול לקבל חזרה מפלאפון. מה זה השטויות האלה? שאני לא יקנה בטעות ולא אקבל זיכוי מהחברה הסלולרית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שקראתי את הכתבה באתר על המכשיר הזה, וביחד עם העובדה שאני בקרוב טס לארה"ב.. אני שוקל לקנות אותו. רציתי להבין כמה דברים - המחיר שלו יקר מאד - 250 דולר, אבל אני מבין שזה "כמעט" מכשיר אנדוראידי שיכול להסתנכרן עם האנדוראיד שלי ב - WIFI. כמו כן יש לו קישוריות Bluetooth. בכל מקרה - רציתי לשאול - האם יש דרכים נוספות מעבר לרכישות אוזניות במעל 100 דולר בשביל לסנכרן אותו עם מד דופק כלשהו? קראתי באתר הזה: http://www.dcrainmaker.com/2011/10/motorola-motoactv-thoughts-and-analysis.html אבל לא ממש הצלחתי להבין את הדקויות בין BTLE ל - Ant+. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי פה מה בדיוק המכשיר הזה מסוגל לעשות ואילו אפשרויות עומדות בפני. תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את זאת בEBAY. נראית לי די מפוקפקת. למישהו יצא להתנסות עם אחת שעובדת טוב עם סאונד חזק ומיקרופון טוב? תודה!
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/10/22/nokia-n9-review/ מסך ברמה של SAMOLED PLUS עם גורילה גלאס, מצלמה טובה (אולם ממש לא ברמה של N8) ,סוללה לא רעה בכלל, עיצוב מדהים (למרות שזה עניין די סובייקטיבי), גודל מושלם לדעתי (בסרטון הראשון אגב משווים אותו לאייפון, לTITAN ,לגלקסי 2, והנקסוס השני. גלקסי נראה ענקי לידו,שלא לדבר על הטיטאן), מערכת הפעלה מדהימה - מינימליסטית,נוחה,יפה,מהירה. אולם , מתה... וזה לצד חסרון נוסף והוא החומרה הלא הכי עדכנית. המכשיר עומד להיות מושק גם בארץ בקרוב. אם בזמן הקרוב ניתן יהיה לרכוש אותו ב1500~ ,נראה לי כעסקה לא רעה. בהנחה כמובן שאתם לא בונים על הרבה משחקים ואלפי אפליקציות. מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-