עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by azorder,

התחברתי היום עם המכשיר למחשב והופיע לי שיש עידכון דרך הkies. עיכדנתי את המכשיר לגרסת מערכת ההפעלה 4.0.4 אבל משום מה כתוב לי בגרסת ליבה root@buildserver וכו' אם מישהו מתמצא ויודע לומר לי מה זה אומר כי למכשיר אין root. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרגע יש לי את הנוקיה 6085 הצדפה השחור. אני מעוניין להחליף אותו ממס' סיבות: א. התחדשות - פלאפון חדש עם עיצוב ופונקציות אחרות . ב. מצלמה איכותית יותר (עם פלאש). ג. והסיבה החשובה מכולם - קרינה נמוכה יותר. חשבתי על ה6267 שהוא הפלאפון בעל הקרינה הנמוכה ביותר שקיים ובנוסף הוא צדפה כמו שאני רוצה. למישהו יש הצעות אחרות ו/או מה להגיד על ההצעה שלי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. קניתי מכשיר עם 2.3.3 של clockworks ואני רוצה לרדת חזרה ל2.2 רגיל בלי ROM (בבקשה אל תנסו לשכנע אותי כן לשים ROM, אין לי כוח להתעסק עם זה) איך עושים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by geigera,

שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי אייפוד טאץ' וקניתי כבל בשביל לחבר אותו לטלוויזיה. מדובר בכבל ipod AV Cable יש קול אבל אין תמונה. ניסיתי לחבר לטלוויזיה LCD חדשה וגם טלוויזיה רגילה, ועדיין אין תמונה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rivzid,

אני מבקש את עזרתכם בהחלטה איזה טלפון לקנות. הדרישות שלי: מסך מגע -רצוי מולטימדיה- ממש לא חשוב- לא משתמשת אפליקציות -ארגונית טובה ונוחה לשימוש,אפשרות להורדה ושימוש נוח במילון אנגלי אנגלי WIFI-חשוב מאד GPS-הכרחי תקציב- 1500-2000 ש"ח תודה לכולכם ריקי

8. Started by yakir8,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הטאבלטmicrosoft surface pro ולהשתמש בו כמחשב ללימודים. התכונה העיקרית שחשובה לי זה התמיכה בעט digitizer(לפי מה שראיתי מחשב שתומך בעט יקר משמעותית). עכשיו לפי נתונים בסיסיים ראתי שהוא די דומה במפרט למחשב רגיל רק רציתי לוודא שלא צריכה להיות לו בעיה בלהריץ תכנות כמו: פוטושופ, פלאש,microsoft visual studio, office, וכו'. וכמובן אם יש לכם הערות או המלצות לפני קניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by danielzy,

שלום חברים אני כבר לא מעודכן בתחום כמו פעם, מחפש פלאפון לאמא עד 1000 ש"ח, כיום היא עם iPhone 4 ישן שכבר לא זז ומתחיל לעשות צרות. אין בעייה גם להשתמש בחצי מהתקציב אם יש משהו טוב. שיהיה עמיד סוג של, כלומר לא יתפרק מכל נפילה. מלבד זאת, אין דרישות מיוחדות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ftom2,

הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yuvalm2,

היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ophir555,

אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הייתה לי התלבטות בין נגן סרטים לבין PSP לבסוף נכנעתי לסרטים אני לא בקיא בתחום, ולכן אני צריך את עזרתכם אני מתלבט בין הA2 המפורסם לבין סדרת הדגמים החדשה של ARCHOS אני מניח שדגם ה404 הוא הבסיסי והפשוט שלהם ה504, עתיר נפח (160 GB! ) ואילו ה604, שמן הסתם אמור להיות טוב ממנו מסתפק ב30 GB, אבל מציע בדגם מסויים אפשרות WIFI הדרישות שלי מהנגן הם איכות מסך גבוהה יציאה לחיבור לTV (אשמח לקבל גם כניסת וידיאו להקלטה לתוך המכשיר) תמיכה בתרגומים (עדיף ללא המרות למיניהם) זמן סוללה ארוך מוצר איכותי ועמיד (גוף הנגן ממתכת יכול להיות נחמד) אני פתוח לדגמים ומוצרים שונים אם כי אני אודה לכם אם תזדרזו עם התשובות, שכן , הנגן יירכש ביום ראשון..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MODI,

שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ShahafH,

חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים הגיע לידי מכשיר פלאייבוק חדש , 16GB אחרי שהתלהבתי כחצי שעה מהפונקציונליות שלו נכנסתי לחנות ה APPS וגיליתי שיש שם מבחר מאד מצומצם (ומעפן) של תוכנות ומשחקים האם זה עניין של זמן עד שיגיעו לשם משחקים ותוכנות חדשות? או שיש דרך לסנכרן את המכשיר לכיוון החנות של אייפון ולהוריד תוכנות ? האם בכלל תוכנות שפועלות באייפון יכולות לעבוד על הפלאייבוק ? בכל אופן אם מישהו שמע על משהו מעניין שאפשר לעשות עם היצור הזה, אני אשמח לדעת תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by יוסי 7071,

קנו לי נוקיה לומיה 620 עם wp8 מחו"ל ואין לו עברית אי אני מתקין עליו עברית ?

19. שלום אני משתמש במכשיר נוט 2 כ"מודם סלולרי USB" אם ה"WI FI" דולק וה"נתונים לנייד" כבוי, האם אני משתמש בתקשורת בחבילת גלישה או שבעצם המכשיר משמש ככרטיס רשת אלחותית ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by taltarablus,

ההתראות במכשיר הסמארטפון שלנו יכולות להיות מעצבנות ו-Ping, מהיוצרים של האפליקציה Secret, מנסה לשנות זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%a4%d7%a9%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מנסה להמנע מרכישת נטסטיק וחבילת גלישה נפרדת לטובת הנייד, ומעוניין להשתמש במכשיר הסלולרי כמודם. האם ישנה עדיפות לאחד מהסמארטפונים בשימושו כמודם? הדגמים הנבדקים: בלקברי 9700/9780, סמסונג גלאקסי S, אייפון 4. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matan13,

אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.