עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by yossibe,

שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, אני טס לאיטליה בעוד חודש. בדקתי מחירים באמאזון ובאיביי, ובסוף מצאתי את זה, הגרסה החזקה עם 32 GB, ב300 יורו. http://www.ebay.it/itm/SMARTPHONE-ASUS-ZENFONE-2-5-5-32GB-SILVER-Full-HD-4GB-RAM-GARANZIA-ITALIA-/141666187185?fromMakeTrack=true המחיר באמאזון איטליה עומד על 341 יורו. אני חושב גם שביציאה מאיטליה יהיה אפשר לקבל עליו החזר מע"מ בגובה 19% ממחיר הקניה. אשמח אם תציצו על דף המוצר, לראות אם אני לא מפספס כלום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a9%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by brighi,

אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה (נטיתי לכיוון של NEXUS4 עד שכל הבעיות התחילו לצוץ ברשת), מה אתם חושבים שעדיף בלי קשר למחיר? האם לאסוס יש קהילת מפתחים? האם היא חברה שנוהגת לעדכן את הסמארטפונים שלה? חוץ מסרטונים בYOUTUBE, יש עוד ביקורות (אני מעדיף שליליות) על המכשיר? אם שולחים לי את המכשיר (ה"טאבלט" והסמארטפון) במשלוח FREE Economy Int'l Postage יש סיכוי שהוא יעבור בלי מכס? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by m1ke,

http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galr52,

שלום אתמול קניתי סנסה קליפ+ 2GB. הבעיה היא ששומעים מאוד מאוד מאוד חלש רציתי לדעת אם גם אצלכם שומעים נורא נורא חלש אם לא מה צריך לעשות בנידון? אשמח לתשובות, בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tsabar,

טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היי, אני משתמש במכשיר אנדרויד ומחפש אוזניות אלחוטיות (TRUE WIRELESS). חשבתי על האיירפודס פרו של אפל (שימו לב, לא הדגמים הקודמים.). אני מודע לכך שאוותר על כמה פיצ'רים כמו סירי והפסקה של המוזיקה כשמוציאים מהאוזן אבל מעניין אותי משהו בסיסי יותר. יש פה משהו שמשתמש בה אוזניות הללו עם אנדרויד? האם ישנן בעיות בחיבור? כלומר האם המכשיר מזהה אותן אוטומטית כשהן יוצאות מהקופסא או שצריך לעשות Pairing מחדש? האם המכשיר הסלולארי מנתק קשר עם האוזניות כשהן נכנסות לקופסת הטעינה? (כלומר מעצמו, בלי לעשות Forget this device בתפריט ה-BT)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ShahafH,

חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כל חודש אתם חותמים על דו"ח שעות בעבודה לפני קבלת התלוש. אז לפני שאתם חותמים למעסיק - תבדקו אם לא "התבלבלו" בחישוב ורישום השעות שלכם! האפליציה הכי מעודכנת והכי מדוייקת לחישובי שכר ושעות עבודה- מתעדכנת לפי השינויים בחוק בזמן אמת. מבטיח לכם שהיא עושה הרבה יותר מאפליקציות אחרות שבתשלום. *הדפסת שעות העבודה לפי כניסה ויציאה(קיימת אפשרות להדפסה ידנית או אוטומטית ע"י החתמת האצבע. *הוספת מס' עבודות ללא הגבלה! והגדרות לפני התאמה אישית. *מעבר בין עבודות ברשימה בצורה נוחה. * זיהוי אוטומטי של משמרות, הגדרה אישית וצבע לכל משמרת (רגילה, לילה, שבת..). * הוספת בונוסים /תוספות/ והורדות. * חישוב ניכויי חובה (מס הכנסה, ביטוח לאומי, ביטוח בריאות, פנסיה וקה"ל) -לכל עובד, …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by fungiman,

המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כבר הרבה זמן אני משתמש בנגן פלאש ורגיל לעבוד ב-shuffle ולהעביר כל הזמן שירים. השאלה שלי לגבי הnano (החדש, אם זה משנה) היא אם יש איזשהו עיכוב בהעברת השירים (forward) לעומת נגני הפלאש בהם ההעברה היא מיידית? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by 6th Finger,

אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה

16. Started by ranran,

האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. השעון האלגנטי המפתיע של היצרנית הסינית יעלה לכם 350 דולר ומעלה, כשגירסה בוהקת מצופה זהב תימכר בעלות מאסיבית של 800 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החכם-של-huawei-יהיה-זמין-בגירסה-יקרה-ו/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. דרישות - אמינות, נוחות, ריבוי אפליקציות, ומהירות ממשק, בעיקר עבודה משרדית (מיילים). תקציב - בסביבות ה-2000 ש"ח אבל אפשר לחרוג מעלה. לא צריך סלולרי מובנה

19. Started by spz,

אני מתלבט בין שתי הנגנים הללו. לD2 אין לי כסף. זן: http://www.amazon.com/Creative-Zen-MP3-Player-Black/dp/tech-data/B000UV4EU6/ref=de_a_smtd מיזו: http://www.amazon.com/MEIZU-Portable-Video-Music-Player/dp/tech-data/B000MCL62M/ref=de_a_smtd למען האמת הם די זהים חוץ מזה שהמסך של הזן יותר גדול ב0.1 אינץ ועם 16 מיליון צבעים (שזה הבדל די רציני, השאלה אם הוא נראה בכלל). אני גם צריך מכשיר אמין, כי אם אני קונה את הזן אני מביא אותו מחו"ל. בכל מקרה, איזה מכשיר עדיף? מבחינת סאונד, ניגון ווידאו וכו'... תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. קוואלקום השיקה גירסאות מרועננות לדגמי הביניים שלה, עם תמיכה בקישוריות סלולר מהירה הרבה יותר לכתבה

21. Started by danielzy,

שלום חברים אני כבר לא מעודכן בתחום כמו פעם, מחפש פלאפון לאמא עד 1000 ש"ח, כיום היא עם iPhone 4 ישן שכבר לא זז ומתחיל לעשות צרות. אין בעייה גם להשתמש בחצי מהתקציב אם יש משהו טוב. שיהיה עמיד סוג של, כלומר לא יתפרק מכל נפילה. מלבד זאת, אין דרישות מיוחדות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nt1,

שלום, ראיתי Samsung Galaxy S5 או LG G2 16GB במחירים של 650-750 ש'ח - לא יד שנייה אלא חדשים מחנות. נראה לי שיש לא מעט פרמטרים בהם הטלפונים האלה עולים על טלפונים חדשים באותו מחיר כמו למשל מצלמה, ממשק משתמש ועוד. בהינתן שמצלמה חשובה לי ושאני משתמש בטלפון בנוסף בעיקר רק לדיבור, גלישה ווייז ו"עמוד ענן" , כדאי לקנות אותם למרות שזה מודל ישן? יש איזה סיכון? תודה רבה על העזרה

23. מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה

24. שלום לכם, הקישו את הקוד FEB4 בשביל הנחה באתר של זאג. תהנו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים