גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש במכשיר נוט 2 כ"מודם סלולרי USB" אם ה"WI FI" דולק וה"נתונים לנייד" כבוי, האם אני משתמש בתקשורת בחבילת גלישה או שבעצם המכשיר משמש ככרטיס רשת אלחותית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים בערך קניתי את גלאקסי 4 I9500 שמריץ את גירסאת 4.2.2, וביצעתי לו רוט כדאי שיהיה לו עברית. הכל עבד טוב, עד שאתמול בצהריים חזרתי מהעבודה חיברתי את הטלפון לחשמל, והוא פשוט לא נטען. ניסיתי כבל שונה, מתאם חשמל שונה, ושקע קיר שונה והוא פשוט לא נטען. אחר כך חיברתי אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו. בכל זאת השארתי אותו מחובר לחשמל, ואז שמתי לב שהאחוזים של הבטריה עולים אבל לא רשום שהוא נטען, אפילו לא בהגדרות סוללה. יצאתי בערב עם חברים ושחזרתי חיברתי את הטלפון לחשמל הלכתי לישון, מאז הטלפון בכלל לא נטען לי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הנוקיה 6085 הצדפה השחור. אני מעוניין להחליף אותו ממס' סיבות: א. התחדשות - פלאפון חדש עם עיצוב ופונקציות אחרות . ב. מצלמה איכותית יותר (עם פלאש). ג. והסיבה החשובה מכולם - קרינה נמוכה יותר. חשבתי על ה6267 שהוא הפלאפון בעל הקרינה הנמוכה ביותר שקיים ובנוסף הוא צדפה כמו שאני רוצה. למישהו יש הצעות אחרות ו/או מה להגיד על ההצעה שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש אוזניות חוטיות לפלאפון שיאומי שצריכות לעמוד בכמה תנאים: 1. תקציב עד 200 ש"ח 2. יש לחצן לענות ולנתק שיחות 3. יש לחצנים להורדה והעלאה של הווליום בעת שיחות ובעת שמיעת שירים 4. יש לחצנים להעביר לשיר הבא או לשיר הקודם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. קניתי מאמאזון ארה"ב Tab S6 בגודל 10". המטען הגיע עם שקע אמריקאי. יש לי מטען של טבלט ישן Tab A בגודל 8". האם אפשר להשתמש במטען הישן עם הטבלט החדש? לשם השוואה הנה התמונה (הישן שבו אני ארצה להשתמש נמצא למעלה) תמונה: https://i.imagesup.co/images2/8e4cf44d98a413c104f6d10f1b5db208c372f41c.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שאני לא חורג מחוקי הפורום, החלטתי לשטף אותכם בסרטון סקירה שלישי שעשיתי, והפעם ב APPLE WATCH אומנם באיחור של כמה חודשים, אבל אולי ישנם עוד אנשים שירגישו שזה עזר להם. פתוח להערות ושאלות בנושא. זה עדיין רק סרטון שלישי שיצא לי לעשות, אז הוא רחוק מלהיות מושלם. מקווה שתהנו : https://youtu.be/ExWO0Drtg-c
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני די חסר ניסיון בעולם הסמארטפונים (היה לי אחד מהעבודה במשך חודשיים וזהו). השאלה שלי היא: אם אני מביא סמארטפון מחו"ל, האם יש דרך להוסיף לו תמיכה בעברית ? שפת הממשק לא משנה לי, אבל חשוב שניתן יהיה,למשל, לכתוב SMS בעברית. האם זה אפשרי ? (אין לי בעיה "להתעסק" בקרביים של המכשיר). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאני מניח שרובכם כבר הספיקו לשמוע (ואולי גם לחוות) אפל שוב שחררה לא מזמן את הגרסא החדשה של מכשיר האייפון המפורסם שלה. כמו הרבה אנשים אחרים גם אני מעוניין לרכוש את המכשיר ובלמזלי אני מגיע אל ארה"ב בזמן הקרוב וקיוויתי להשיג אחד. חשבתי שיהיה טוב להבין טוב יותר כמה דברים לגבי המכשיר לפני שאני מחליט לקנות כדי לדעת כמה אני באמת רוצה לבצע את הרכישה. השאלה שלי נוגעת לקשר שבין הפריצה של המכשיר אל בין שיטות השידור (GSM, CDMA). לפי בירורים שעשיתי על האזור שבו אטייל אוכל לרכוש מכשיר סים פרי אשר פועל על CDMA, ולא על GSM מאחר והדגם הזה של המכשיר לא זמין כרגע, ועד שיגיע אני כבר לא אהיה באזור. בכל מקרה לפי מה שהבנתי מכשיר האייפון 4S שהיה עד לא מזמן הדגם החדש ביותר בגרסת ה-GSM שלו,…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נגן PDVD 933 של חברת APEX, ורציתי לעדכן את התוכנה שלו. כשהמכשיר נקנה, נכתב באתר שניתן לעדכן אותו ב"אתר האינטרנט". נראה לי שאיתרתי את אתר האינטרנט - http://www.apexdigitalinc.com/, אבל לא מצאתי מאיפה אפשר להוריד תוכנה חדשה. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג עדכוני תוכנה לנגן הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משפחת ה-P8 של היצרנית הסינית שומרת על רזולוציה לא יומרנית, משדרגת את המצלמה ומציעה, דרך ה-P8max, שטח מסך עצום וסוללה בקיבולת אדירה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-huawei-%d7%9c%d7%90-%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%95%d7%9d-%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אייפון ישן (הדגם הראשון שיצא) שנקנה בארה"ב אני רוצה להשתיל במכשיר עברית (מקלדת ואם אפשר אז תפריטים) אפשר לעשות את זה באיזה מקום פרטי רשמי? או שצריך לפרוץ את המכשיר?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
גרסה חדשה יצאה היום. כנירא בימים הקרובים תצאה גם 2.55 להורדה: http://download.cowon.com/data/C08/D2_3.55.zip
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מכשיר במחיר של כ- 1500 ש"ח. רציתי לדעת מי מהשניים האלו טוב יותר: Sony Xperia sola או Sony-ericsson Arc S האם יש מכשיר אחר במחיר שעדיף על שתי האופציות האלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
דיווח חדש מצהיר כי היצרנית היפנית עתידה להצטרף לטרנד החם החדש של שוק המובייל, בהתבסס על יחידת תצוגה חדשה ומתקדמת של חברת JDI לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מחיר : עד 400 ש"ח מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות - אמינות, נוחות, ריבוי אפליקציות, ומהירות ממשק, בעיקר עבודה משרדית (מיילים). תקציב - בסביבות ה-2000 ש"ח אבל אפשר לחרוג מעלה. לא צריך סלולרי מובנה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקוה שכאן הפורום הנכון יש לי טלויזיה LG סקארלט 42" עם כניסת USB האם יש דרך לעדכן את הדרייוורים כך שתוכל לקרוא פורמטים נוספים? ראיתי שפעם היה משהו אך הוא הוסר מאתר ח.י. - זה נכון? מה אתם אומרים - יש לכם עדכון שכזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפילו הבינלאומי של ה-Xperia Z4 מגיע עם טכנולוגיה שמאפשר למסך המגע להמשיך לפעול בצורה תקינה, גם כשהוא מכוסה בטיפות מים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xperia-z3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%95%d7%a3-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%a9%d7%a8-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכותרת. הכי חשוב איכות סאונד והאוזניות שמגיעות איתו. בתודה מראש חברים=]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני מעוניין בהמלצה לנגן MP4 איכותי מבית טוב (לא אפל) מבוסס פלאש עם זיכרון פנימי של לפחות 8GB (עדיף 16GB). אני רוצה נגן עם איכות מוסיקה טובה, איכות בנייה טובה, דק וקטן עם מסך גדול יחסית לגודל של המכשיר, ועיצוב יפה (שחור - רצוי מתכתי או פלסטיק מאיכות גבוהה). אני רוצה גם שיהיה לנגן ממשק פיסי ותוכנתי נוח לשימוש. חובה שהנגן יזוהה במחשב כMass Storage Device. חובה זמן סוללה ארוך של לפחות 18 שעות בניגון מוסיקה. חובה שהנגן יציג שמות של קבצים בעברית (לא עברית הפוכה). רצוי שהנגן ינגן גם קבצי FLAC וOGG, וגם MPEG בלי המרה. רצוי שלנגן תהיה יכולת הרחבה באמצעות כרטיס זיכרון MicroSD (לא חובה). רצוי שלנגן יהיו רמקולים Built-in (לא חובה). רצוי מאוד שיציאת האוזניות של הנגן תהיה בחלקו העל…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-