עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מתי סוני פליסטשיין 3 יהיה בכל חנות בארץ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב , אני רוצה לקנות לאמי קורא ספרים אלקטרוני ואין לי שמץ של מוגש מה טוב ומה לא הבנתי שיש 2 סוגים של מסכים אחד ללא תאורה משלו כמו ספר אמיתי ואחד עם תאורה ( כמו טאבלט?) מה מהם עדיף לעיניים? אין לי שום צורך ב WIFI במכשיר, העדיפות היא שיהיה תפריט ברוסית וכמו כן הספרים שהיא תקרא יהיו ברוסית. הייתי רוצה לדעת מה גודל המסך הסנדרטי בספרים הנל? מכיוון שחלק מהתמונות שהתסכלתי בהם זה נראה ממש קטן אפילו יותר קטן מעמוד של ספר ( סטנדרטי) נגיד שהתקציב הוא 500-1000 תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by redead,

http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1698870 בתכלס מה זה אומר ואיזה מן יתרון זה נכון לאנדרואיד על מערכות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני יודע על הקיום של המכשיר, אבל אין לי מושג אך קורים לו מאפיה אפשר לקנות אותו תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מכשיר הדגל העדכני והיוקרתי ביותר של היצרנית הקוריאנית בדרכו אל השוק המקומי, עם תג מחיר שלא יתאים לכל אחד לכתבה

6. Started by d0s,

שלום , קניתי מכשיר חדש, Doogee Kissme ונתקלתי בעיה לגלוש על הרשת של חבילת הסלולר . ע"פ מפרט המכשיר וע"פ התדרים של החברה - שניהם עובדים על 2100Mhz, ולא אמורה להיות כל בעיה. אין בעיה להתחבר ל "וי פי" עם המכשיר, והבעיה היא רק עם גלישה דרך חבילת הסלולר. יש גורמים ידועים לבעיה? הפלאפון רץ על אנדרויד 4.4 אם זה משנה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ShahafH,

חיפשתי בכמה חנויות באינטרנט לגבי הפלאפון הזה ושמתי לב שישנה אפשרות לבחירה של ארץ יצור המכשיר. יש אפשרות מהמזרח שזה ללא תוספת תשלום וייצור באירופה שזה תוספת של 230 שקלים. מה ההבדלים ולמה כזה תוספת במחיר? דוגמה לאתר: http://eline.co.il/aecommerce/c202/83596.php תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by TripMan,

אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה

11. Started by syntra,

שלום לכולם, אני מחפש פלאפון חדש מבוסס אנדרואיד שלא יעלה על 2000 ש"ח. המליצו לי על ה-xperia p, האם יש אלטרנטיבות טובות יותר לטווח מחירים זה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ranran,

האתר הזה חדש ומתפתח די מהר הכתובת היא: http://www.gandroid.co.il

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by EF,

אשמח לעצתכם, מעוניינת להחליף את ה- A73 בטלפון חדש, בעיקר בגלל שאני מאוד לא מרוצה מהביצועים של המצלמה. המליצו לי על S24, אבל כשעשיתי השוואה באתר של סמסונג בין ה-A73 ובין ה- S24, נראה שדווקא למכשיר הנוכחי יש מצלמה יותר טובה. מה אני מפספסת? תודה מראש למשיבים🙏 Samsung sgCompare the Latest Galaxy Smartphone Specs | Samsung Sing...Compare latest Samsung Galaxy smartphones by key specifications and features including camera quality, storage, battery life and more at Samsung Singapore.

14. Started by _Daniel_,

נמעך לי הצג של המינידיסק וגם מתחת לצג. אפשר לסדר דבר כזה או שזה יקר ולא שווה?? (יש לי תמונות אבל אני לא יודע איך לעלות אותם :s05:)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יום אחד בלבד נותר להשקה הגדולה של אפל לשנה הנוכחית - וברשת רבים כבר משוכנעים כי מצפים לנו להיטים שיוכלו לקרוא תיגר אפילו על היקפי המכירות של סמסונג לכתבה

16. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roll,

שלום חברים. אבא שלי קנה את המערכת הזאת השבוע.. תחילה הוסבר לנו שהמערכת אינה תומכת בעברית, אולם היא כן תומכת בכתוביות בעברית.. ניסיתי לשים סרט עם כתובית (גם sub וגם srt) והוא משום מה לא קורא את הכתובית (לכל הספקנים - הכתובית והסרט באותו השם בדיוק). אני כן הגדרתי באפשרויות של המערכת את ה"גופן" בעברית ( IW - לפי מה שכתוב במדריך). יכול להיות שאולי אני צריך לשים את הכתוביות בסיומת אחרת מאשר sub או srt? אז אם מישהו מכיר את המערכת הזאת זה יעזור לי מאוד.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Graver88,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט חדש , אהיה בארה"ב עוד שבוע. הבנתי שעוד מעט יוצאים טאבלטים עם מעבדי אינטל חדשים, האם למישהו יש מושג מתי זה קורה? אני מחפש טאבלט של 500-600$ והשאלה האם כדאי לחכות או לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב? חשבתי בהתחלה על כיוון של SONY TABLET Z , אבל המעבדים החדשים מסקרנים אותי מאוד. הדרישות שלי הם חיי סוללה ארוכים: משחקים מתקדמים סרטים וגלישה באינטרנט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by blackx,

שלום! לפני שנה רכשתי באנגליה מכשיר ZTE BLADE, הידוע גם כאורנג' סאן פרנסיסקו. לאחר שנה של שימוש המסך הפסיק להגיב. כלומר - רואים תמונה באופן בולט,מקשי החומרה מגיבים (וליום, בית וכו) או לחיצה/מגע במסך אינו מביא לתגובה. מכיוון שזה מכשיר שלא משווק בארץ, גם לא אצל החנויות הפרטיות, קשה למצוא עבורו מעבדה תומכת. מישהו יודע היכן יש מעבדה שמכירה ויודעת להתעסק עם המכשיר? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אבינר,

חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..

22. לנובו ישראל השיקה היום את ספינות הדגל החדשות שלה - יוגה בוק, יוגה 910 ומיקס 510 לכתבה

23. אהלן, אני טס לאיטליה בעוד חודש. בדקתי מחירים באמאזון ובאיביי, ובסוף מצאתי את זה, הגרסה החזקה עם 32 GB, ב300 יורו. http://www.ebay.it/itm/SMARTPHONE-ASUS-ZENFONE-2-5-5-32GB-SILVER-Full-HD-4GB-RAM-GARANZIA-ITALIA-/141666187185?fromMakeTrack=true המחיר באמאזון איטליה עומד על 341 יורו. אני חושב גם שביציאה מאיטליה יהיה אפשר לקבל עליו החזר מע"מ בגובה 19% ממחיר הקניה. אשמח אם תציצו על דף המוצר, לראות אם אני לא מפספס כלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דרישות - אמינות, נוחות, ריבוי אפליקציות, ומהירות ממשק, בעיקר עבודה משרדית (מיילים). תקציב - בסביבות ה-2000 ש"ח אבל אפשר לחרוג מעלה. לא צריך סלולרי מובנה

דיונים חדשים בפורומים