עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. חבר הביא לי את המכשיר ויש לו מערכת הפעלה מוזרה כזאת שרואים בה 4 איקונים - הגדרות - תמונות - שמע- וניוט- איך אני מתקין עליו את התוכנה?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by qwerty1987,

אילו אופציות טובות יש בטווח המחירים הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by sharo,

האם יש סיבה לא לקנות את המכשיר ? ואם אין - האם עדיף לקנות מצד שלישי (ולא מאורנג')? תודה!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by zglazer,

שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by barce,

ניראה לי שזה המכשיר הכי משתלם כרגע... רציתי לדעת מתי הוא מגיע לחברת פלאפון (אם מישהו יודע)

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by assaf990,

מאיפה אני מוריד? האם אני צריך את כל ה pc suite ששוקל 300 מגה? אני בסך הכל רוצה שה-XP יכיר את הכבל של הנוקיה ואוכל להשתמש בו כ- USB. תודה

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by IlanF,

בדיוק "שידרגו" לי את המכשיר (אם לשדרג זה נחשב להחליף חרא בחרא ), די הסתדרתי איתו אבל... איך אני אמור להעביר תמונות אליו???!!!???!!! שמתי בכרטיס זיכרון 10 תמונות, מתוכם הפלאפון מזהה רק 3!!!!! מה הגודל של התמונה צריכה ליהיות בשביל שאני יוכל לשים את התמונה כרקע ושהפלאפון יזהה אותה? ואיך אני שם קובץ MP3 כצלצול?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  8. המכשיר החדש של היצרנית הסינית קטן יותר ועוצמתי פחות מה-Pro 5, מרגיש כמו צעד שגוי בכל הנוגע למיתוג, אבל כולל גם מספר מאפיינים ייחודיים ומבטיחים בהתאם לדיווחים המוקדמים, Meizu הסינית חשפה רשמית את סמארטפון ה-Pro 6 המוביל החדש שלה, אשר שונה באופן ניכר מה-Pro 5, שהיה זה שהחל את תת-המותג בשנה שעברה וזכה לשבחים רבים על יכולותיו ביחס לתג המחיר שלו. ה-Pro 6 מציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציית 1080p, עם חיפוי Gorilla Glass 4 וגם טכנולוגיה בשם 3D Press שאמורה להיות מקבילה ודומה מאוד ל-Force Touch של Huawei ול-3D Touch של אפל שאותן כבר ראינו בעבר (עם אפשרות "להבין" לא רק את עצם הנגיעה או אי הנגיעה במסך והמשך שלה, אלא גם את העוצמה היחסית שלה), זאת לצד ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני יורד לפנג'ויה בקרוב ואמרתי שעל הדרך אני יקנה מכשיר חדש ובזאפ יש רק חנויות מאזור המרכז ולכן זה לא עוזר לי... חוץ מksp אילת אני לא מכיר עוד חנות אז אני שואל פה... אז במקום לעבור חנות חנות ולברור מחירים/אחריות אני שואל פה... תודה רבה לעונים!

10. היי, המכשירים המשומשים של AT&T דיי זולים ב EBAY / אתרי יד שניה אמריקנים. מבחינת תדרים, רוב המכשירים מתאימים לארץ. השאלה היא מבחינת הקטע של נעילה - האם מכשיר של AT&T יעבוד עם סים של גולן, לדוגמה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mc_elad,

**חשוב מאוד שיהיה נוח לנוע איתם ממקום למקום וגם שיבודד רעשים טוב (במקומות הומי אדם זה די בעצבן לשמוע אם אין בידוד טוב...) וכמובן שיהיו איכותיות כמה שאפשר תודה מראש למגיבים! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by Peach,

היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. CookIt - Cookie Clickerהקדמה:אהלן חברים כמה כיף לחזור לכאן עם עוד אפליקציה מהאוסף שלי!אני שמח להכיר לכם את CookIt - Cookie Clickerהמטרה של המשחק בעקרון זה פשוט להעביר לכם את הזמן כשאתם מחכים לאוטובוס, מונית, חבר\ה, לתור שלכם בסופר, או שסתם משעמם לכם טילים בבית ואתם יכולים לשחק במשחק!אז חברים יקרים שלי, המשחק כרגע זמין להורדה בחינם בחנות הGoogle Play למכשירים שמריצים אנדרואיד והוא רק בחיתוליו ככה שאני מאוד אשמח לרעיונות והצעות שיפור ושימור כדי שאוכל בסופו של דבר - ללמוד ולפתח את האפליקציה יותר ויותר ומי יודע.. אולי בעתיד יבואו עוד פרטים:עמוד הפייסבוקקישור להורדת האפליקציההמטרה של המשחק זה ללחוץ כמה שיותר על העוגיה ולצבור כמה שיותר עוגיות. לאט לאט תגיעו למצב שעם העוגיות שא…

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by Oryam,

יש לי את המכשיר , קניתי אותו היום ף אחלה מכשיר רק שצריך להתרגל אליו. רציתי לדעת איך אני מוחק וודגט'ים וקיצורי דרך שנמצאים לי על דף הבית ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by com,

אני מעונין להקליט שיחת טלפון שאני רוצה לבצע. אני לא צריך משהו קבוע, זה הולך להיות חד פעמי. למשהו יש הצעות לתוכנות שיתלבשו לי על הטלפון (6120) ויעשו את העבודה כמו שצריך? (ללא צלילי בייפ במהלך השיחה..) או חלופות אחרות להקלטה, לאוו דווקא דרך המכשיר הסלולרי? תודה לכולם, צחי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 8-Ball,

יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by hichcock,

היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום. יש לי אפשרות לשלוח לאנשים את הטלפון בצרפת או בארה"ב, כיצד אני עושה זאת? אני לא מצליח אפילו לראות כמה הוא עולה או לצרף את זה לעגלת הקניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. את הנוט 2 שלי קניתי היום ויש לי כמה מגני מסך "יבשים" פשוטים (אם מישהו מחפש) אבל החלטתי לחפש גם דברים יותר "רציניים" כרגע השאלה היא האם ללכת על מגן "רטוב" או "יבש" טוב כאשר הדבר הכי טוב ברטובים הוא שהוא יושב על כל המסך המחיר כמובן לא זול אבל אולי כרגיל אני אנסה לעשות משהו קבוצתי (אם אתם מעוניינים באיזה מגן תגידו ונראה מה נעשה) אחרי זה יש את המגני זכוכית שפשוט יושבים על המסך הבונוס הנוסף לזה הוא שהם מחליפים גם את הצבע של המסגרת (סוף סוף שחור!!!) אבל הם מורידים מאיכות המגע לפי חלק מהאנשים והם גם עולים הון קל... מצד שני הגנה מטורפת למסך מצדיקה לדעתי השקעה אני בודק גם אפשרות לארגן קניה קבוצתי של מגני Just like Glass, מגן רטוב שיושב על כל המסך ונחשב לטוב לפי XDA... רוצה לנצל את…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. הכנסתי אותו לטעינה בלילה והיה על הצג סימן של טעינה, ובבוקר ניסיתי להפעיל אותו אבל הוא לא מגיב...מה צריך לעשות?? ועוד שאלה יש לנגן מטען חשמלי (על תקע בקיר לא על USB)?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. כעת תוכלו להנות מ-Shadowrun ומ-Knights of the Old Republic בכל מקום, ובפחות מ-24 שקלים לכתבה

23. Started by Game5,

שלום , יש לי מכשיר שנקנה בחנות רגילה (יש עליו את הרום המקורי של סמסונג , בגירסה 2.3.1) אני יכול לעדכן אותו דרך kies לגרסה 4? יש איזה חשש שהעדכון יפגע בפלאפון בצורה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by AsD[eyal],

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9264713&came=1000#detail פשוט מפתה כל כך זה די דחוף אני לא חובב סאונד מושלם חח איך הוא? בשביל מישהו שרוצה לישמוע מוזיקה וליראות סרטים קטנים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תאריך ההשקה הינו 14.3 בנתיים הודלפו תמונות ראשונות לנט (נראות אותנטיות) - http://bbs.52samsung.com/thread-695291-1-1.html וידאו - אז מה היה לנו, מבחני ביצועים של מעבד ה- Octa וסקירות של הדגם I9500. כאן - http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Freview%2Fsamsung-galaxy-s4.shtml וכאן - http://translate.google.com/translate?sl=ru&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fhabrahabr.ru%2Fcompany%2Fnomobile%2Fblog%2F174559%2F יש לנו כבר מחיר להזמנה מוקדמת (ספולייר: יקר מאוד) - http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s4 תוספת של כמעט 60 פאונד על ה- HTC…

• 63 תגובות
    • 7.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.