גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מתכון לקנות פלאפון חדש ומתלבט מאוד בין 2 המכשירים הנ"ל. ממבחנים שראיתי ביוטיוב אין כ"כ הבדל בין 2 המכשירים אם זה בגלישה,הרצת סרטים,מצלמה אבל במחיר יש הבדל למרות שהגלקסי 2 נמכר כבר במחיר שפוי. או שאני טועה..ואין בכלל מה להשוות בין השניים. על מה כדאי אז ללכת? אני משתמש דיי ממוצע שזה שיחות,הודעות,תמונות משחקים וזהו. תודה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלאפון הנ"ל. הוא נראה לי חזק, וטוב לפיתוחי אפליקציות(שזה בשביל מה אני צריך אותו). הבעיה היא שהוא אוליי ענקי? האם תהיה לי בעיה לדבר איתו בפלאפון? היום יש לי פלאפון ישן, אתם יודעים, בלי סמארט, בלי טאצ'. הוא מעולה בתור פלאפון. החשש שלי מהNOTE שיהיה לי קשה להשתמש בו בתור פלאפון. הידיים שלי לא כל כך גדולות(אבל גם לא כאלה קטנות). אני השתמשתי בפלאפונים חכמים של אנשים אחרים, אבל לא זכור לי שאי פעם דבירתי בפלאפון חכם. אז אין לי ידע וניסיון האם הפךאפון הענקי הזה יהיה נוח או שהוא יעשה לי דלקת פרקים. חחח. מה אתם מייעצים ומה דעתכם לגביי הNOTE N7000?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היום כמעט לקחתי את הרייזר ומישהו עצר אותי אמר לי שהוא בדיוק החזיר אותו ולקחת את הגלקסי (השני שלו) טען שזה פשוט לא כמו הסמסונג. שלושת הסיבות שבגללן אני מתלבט ולא הולך על בטוח ולוקח את הגלקסי הן: 1. רזולוציה גבוהה משמעותית ברייזר, כלומר חד יותר ואם אני לא טועה איכות טובה יותר בחיבור למסך חיצוני. 2.חיבור HDMI אינדיבידואלי לרייזר לעומת הגלקסי שיוצא מאותו חור של הUSB שכנראה גם סיפור להשיג את המתאם בארץ. 3. העיצוב של הרייזר, אבל כמובן שאנו אנשי הפורום יכולים להבליג על פרט לא משמעותי כגון הנ"ל לטובת ביצועים. אז על איזה מהם תמליצו לי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הדרישה היחידה היא מילון אנגלי - עברי. ה- Quicktionary יקר מדי בשבילי. האם יש תחליף? תודה. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-translator&keyword=quicktionary&orderby=price
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש נגן MP3 עבור אישתי. לגבי שטח מקום, זה תלוי בכם מה אפשר לקבל בתקציב כמו שלי. אני מעדיף שתיהיה איכות טובה +- (היא לא מבינה גדולה באיכויות). וכמו כן, עדיפות לנגן נטען. וגם לא חייב לגמור את כל התקציב.. אלא אם באמת זה הכרחי. מה אפשר לקבל?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בדרך כלל, הסתמכתי על הפלאפון פה ושם, אבל לאחרונה החלטתי לקנות GPS איכותי, ויהי מה. מעולם לא רכשתי, אין לי ניסיון ואני לא יודע מה לחפש.(יתרון מול חיסרון) מעונין כמובן, במערכת מפורטת, מעודכנת(המפות\מאגר מתעדכנים תמיד, או שכל שנה צריך לעדכן בתשלום?) התקציב עד 1000 ש''ח, אם זה ממש קריטי, אז 1200. מודה לכם על עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מEBAY מתאם כזה לגלקסי 2 שלי. והוא פשוט לא עובד! איפה הבעיה? במתאם? או ברום של הספקיות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום היום קיבלתי בטרייה מקורית שקניתי לgalaxy s2 שכתוב עלייה "near filed communication" ... על המקורית לא היה כתוב המכשיר לא מזהה nfc . ראיתי גרסה קוראנית באנגלית של gingerbread באינטרנט שמכילה בתפריטים תחת network ... תפריט nfc קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112532 כמו כן ראיתי שהשבב בנקסוס נמצא על הבטרייה (אני מקווה שזה נכון) . http://www.talkandroid.com/77193-nfc-installed-in-galaxy-nexus-battery-secure-tokens-may-cause-nfc-issues/#.TuThs7Ik6dA האם הרום שלי לא תומך לפי דעתכם ? דרך אגב קיים nfc על microsd, קישור : http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide כמו כן, לגבי usb otg אולי מיש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאלה כזו, אם לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הרלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה לסמארטפון (אייפון ו/או אנדרואיד), המתבססת על נתונים שהיא מקבלת מ-device חיצוני, שהוא למעשה סנסור כלשהו המבצע מדידה (ויש באפשרותו להתחבר למחשב PC ע"י USB או Bluetooth). רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לטלפון (אייפון למשל) "לגשת" אל הסנסור הזה ולקבל ממנו את הנתונים שהוא מודד - כלומר איך גורמים לאייפון לזהות את המכשיר החיצוני שחיברתי אליו. אודה מאוד על כל הכוונה בנושא, אור.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי התלבטות שלחלק מכם תיראה מוזרה ובטח תגידו ישר ללכת על הארק אבל השאלה שלי היא כזו , אני מחפש טלפון לשיחות וSMSים ושיהיה טלפון , פחות מעניין אותי אינטרנט ואפליקציות ומשחקים, יותר חשוב לי אבל מוסיקה ומצלמה, ואני יודע אבל שבאנדרואיד יש יותר אפשרויות מבחינת האפליקציות אבל עדיין אני לא בטוח לגבי העניין של מחשב בתור טלפון... השאלה אם כדאי לקחת אנדרואיד או שעדיף לי ללכת על W995 למרות שהוא יחסית ישן וקשה מאוד למצוא אותו בחנויות חדש אם בכלל למצוא אותו הבעיה עם הארק גם שזה מסך מגע ואני לא אוהב שנשארים סימנים על המסך אחר כך זה לא אסטטי, זה לא מפריע העניין הזה במסכי מגע בטלפונים למשתמשי הסמארטפונים? פשוט לי יצא לראות שנשארים סימנים על טלפונים כי אני עובד בתחום של הסלולר אבל זה לא…
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס לארה"ב, וחשבתי להתחדש בקורא ספרים אלקטרוני. חשבתי על טבלט, אבל האמת שאני צופה שרוב השימוש יהיה קריאת ספרים (ו-PDFים טכנים), ולכן דווקא חי הסוללה, המשקל ונוחות הקריאה של קורא ספרים קוסם לי. אבל... אני לא מבין כלום בשוק הזה כבר שנתיים. לא כל כל יודע מה קיים ומה משתלם. הקינדל של אמזון - מה האחרון ומה הכי משתלם? הוא "פתוח"? מה החסרונות? אפשר לשים שם כל ספר/קובץ או שחייבים לקנות מאמזון? מה המתחרים האחרים, ומה הכי משתלם? אני זוכר שיש את ה-נוק ויש את הקורא ספרים של אפל. מה לגבי טבלט. אני לא מדבר על iPad אלא על קינדל פייר למשל. כמה אני "משלם" פה בחיי סוללה? אני מניח ש...הרבה. מה המחיר שלהם? יש משהו ממש משתלם פה (לקניה בארה"ב)? ו...מה לגבי עברית? אני מכיר את זה …
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
חיברתי אותו למחשב , כשהוא מחובר למחשב חיבתי אותו ומאז הוא לא נדלק. מה לעשות? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש טכנולוגיה / תשתית בשלה לכתיבה שמתקמפלת למספר סוגי מכשירים? ניסיתי את phoneGap והתוצאות מאכזבות - האפליקציה זוחלת. האם נגזר עלי לכתוב אפליקציה פר מע' העפלה (אייפון / אנרויד / סימביאן ) ? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשימה (די ארוכה)של שירים שתייגתי האם יש דרך לייצא את המידע הזה ושמור את הרשימה?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות ספר אלקטרוני באתר DX, ראיתי שם ספרים בגודל 7 אינצ' עם המלצות טובות סך הכול. השאלה שלי האם יש פה מישהו שרכש מהם ספר כזה? במידה וכן מעניין אותי מה אתם חושבים עליהם ואם הם נוחים לקריאת ספרים בפורמט PDF? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לנגן המיועד לילדה, הדרישות הן: - תקציב עד 300 ש"ח כולל אזניות במידה והאזניות לא מסופקות או שהמסופקות לא מספקות. - קיים בצבע מעורר, נניח סגול, אדום, ורוד, תכלת, נו הבנתם את הרעיון. - זיכרון 4GB יספיק, אם יש אפשרות להרחבה מה טוב. - תמיכה בעברית גם בתפריטים. - אפשר לחרוג מעט אם חייבים חשבתי על זה, מה דעתכם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784497
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במצלמה של גלקסי אייס. כל פעם שאני מנסה לצלם אובייקט, המצלמה מכוונת את המיקוד כך שהאובייקט נראה חד, ואז ברגע שהתמונה נלקחת המיקוד חוזר לברירת מחדל והתמונה יוצאת מטושטשת. כלומר המצלמה משנה את המיקוד כך שבתצוגה המקדימה הכל נראה חד, אך ברגע שהיא לוקחת את התמונה היא לא משתמשת במיקוד שמצאה. אני אשמח אם מישהו יאמר לי איפה אני טועה. בתודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-