עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sherlock1212,

כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by efialon,

שלום לכולם. רציתי לעדכן את הD2 שלי וראיתי באתר של החברה שקיימים עדכונים גם ל D2+ אחרי חיפושים שהרצתי זה נראה מעט מסובך להפוך את הנגן ל D2+ למישהו יש במקרה מדריך בעברית ופשוט יחסית לבצע את השינוי והאם בכלל כדאי להסתבך אם זה, מה ההבדל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by the king2006,

היי .. קניתי את ה C310 עכשיו אני רוצה לעשות עידכון תוכנה אבל אני לא יודע למה הוא לא נמצא באתר שלהם זה מוזר ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היצרנית היפנית מתכננת להביא לשוק מסכי IGZO ברזולוציית Ultra HD החל משנה הבאה. מלהיב או מיותר? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%93%d7%a2-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95/

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jenia24,

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by bigtiger3001,

שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by doreiny,

שלום לכולם נתקפתי חשק עז להביא מכשיר gps לרכב ושיהיה בו wifi כדי שיהיה אינטרנט נייד וזמין התקציב הוא 2500 שח ,חשבתי בהתחלה על mio p550 והבנתי שיש לו בעיה חמורה ב gps אז חשבתי על ASUS MyPal A636 יש עוד משהו טוב בתקציב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות מכשיר שיאומי ( redmi note 4 pro 4gb ) איך אני יכול לדעת שמדובר ברום גלובלי רשמי ולא ברום גלובלי קומבינה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 6th Finger,

אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by meital_z,

שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by newbie1983,

שלום לכולם אשמח לדעת איזה טאבלט יוכל להתאים כך שיענה על ההגדרות הבאות. נניח לשניה שהמחיר פחות משחק תפקיד לצורך הכרת האפשרויות: 1. בעל אפשרות לרשת סלולרית 2. שיהיה ניתן להציג מדיה(סרטים וסדרות) עם תרגום כך שהדבר ייעשה בצורה נוחה וידידותית (כלומר כנראה לא אפל) 3. מסך יחסית גדול 4. זיכרון 32GB פלוס או 16 עם אפשרות להרחבת זיכרון 5. וכמובן שיהיה אמין ואיכותי יחסית אשמח מאוד לעצה והכוונה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!

17. Started by liram21,

שלום לכולם יש לי את הרום של המפעיל הרגיל אני רוצה לעשות רום של MIUI והחלפתי את הקרנל, עכשיו המכשיר עושה לי רק ריסטרטים, אני לא יכל להגיע לתוכנה בכלל, הוא רק מראה את המסך הזה שרשום Galaxy S ואז הוא פשוט שחור ועושה את זה שוב ... מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Peach,

היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האפליקציה נקראת pro automatic call recorder היא מאפשרת להקליט כל שיחה הנערכת בסמארטפון ולשמור עד 100 שיחות שכחתי לגבות את הישנות והחדשות דרסו את הישנות. וכאמור האם ניתן לשחזר את השיחות הללו וכיצד ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by huber,

שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mr.eyal,

היי, האם העדשות שמתחברות חיצונית לאייפון (כמו עין הדג, רחבה, וכו'..) מתאימות גם למצלמה הקדמית של האייפון? תודה מראש, איל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by duk4u,

באם מספיק משתמשים התחברו כדי שיהפוך את העסק לכדאי ?. אני גר בתל אביב ולא רוצה להשתמש בקישוריות סלולרית ולכן אני שואל. אשמח לתגובות...

24. Started by cb,

שלום, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי פלא חדש,סוני אריקסון קיי 610 איי. אני רוצה לדעת כמה דברים בסיסיים,זה לא שאני דביל בפלאפונים וזה פשוט אף פעם לא עבדתי עם סוני אריקסון. אז ככה: 1)בדיסק שקיבלתי עם הפלא' יש 3 תוכנות חיוניות ועוד אחת בשם קוויק טיים שאני לא צריך כמובן למחשב. שמותיהם של שלושת התוכנות הם: א.Disc2Phone-התקנתי,מעביר קבצי מוזיקה מהפלא למחשב וההיפך.צריך הסבר על ואיך להשתמש. ב.PC Suite-אין לי מושג מה היא עושה,רשום שהיא מעבירה מדיה,אם מישהו יכול להסביר לי מה היא עושה איך משתמשים בה,תודה. ג.Adobe PhotoShop Album SE-אין לי מושג מה התוכנה עושה,קשורה איכשהו לתמונות ועריכתן,הסבר עליה ואופן השימוש בה יתקבלו בברכה. עוד כמה דברים שרציתי לדעת 1)האם אפשר להגביר את עוצמת הרמקולים י…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by law89,

היי חברים אני מחפש אוזניות חוטיות לפלאפון שיאומי שצריכות לעמוד בכמה תנאים: 1. תקציב עד 200 ש"ח 2. יש לחצן לענות ולנתק שיחות 3. יש לחצנים להורדה והעלאה של הווליום בעת שיחות ובעת שמיעת שירים 4. יש לחצנים להעביר לשיר הבא או לשיר הקודם

דיונים חדשים בפורומים