גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
היי. יש לי חבר שיש לו כבר לנובו והוא מרוצה. הוא רוצה עכשיו לקנות אחד לאישתו. הוא ראה את הכתבה הזו: מישהו שמע עליו? קראתי עליו קצת פה ושם אבל לא ממש עזר לי להבין את החסרונות שלו (זה מה שאנחנו בעצם מחפשים לא?) ראיתי את המפרט שלו והתרשמתי באופן כללי כי את הרכיבים עצמם (חברות ודגמים) אני לא ממש מכיר. אז אם מישהו יכול לתת עליו מידע או להפנות אותי לאיזו סקירה, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שהגרסא החדשה של ג'לי בין יצאה כבר בארה"ב למישהו יש מושג מתי היא תגיע לארץ והאם היא תתמוך במכשיר מוטורולה רייזר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברהה תקשיבו אני רוצה לעבור לחברת אורנג' והחלטתי שאני הולך על אריקסון.. אני לא ממש מבין בכל הדברים שיש בפלאפונים אני בעיקרון רוצה מכשיר שיש בו איכות טובה של מוזיקה (גם ברמקול..), שיהיו לו תגובות מהירות ומצלמה סבירה התקציב זה בערך 1500 שקל..אפשר טיפונת לחרוג אפשר להציע גם דגמים שלא מוכרים אותם בחברה תודהה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה רק אני או שיצרניות הסלולר מוציאות דגמים שווים חדשים רק עם מסכי מגע? מה הקטע? אני יודע בוודאות שהמון אנשים לא מוכנים בשום אופן לעבור למסך מגע (ובצדק) אז למה המגמה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה כל כך הרבה הצעות מחיר לסלולר G5 שהיה זוכה פרסים רבים בתערוכות ועיתונאים בפועל המחיר בישראל יורד ל- 2000 ש"ח שלא לדבר על חבילות מתנות שמציעים לסלולר ושאלתי הרבה פעמים איך זה קורה היום פורסמה כתבה מקיפה נגד הסלולר G5 סוללה גרועה ( התרוקנות מהירה ) מודלים שבורים בקרת איכות גרועה ב- LG לקוחות זועמים בעיות תוכנה לחצני הפעלה שבורים בעיות עם GPS האם בישראל המצב כל כך גרוע של G5 ? http://www.androidauthority.com/lg-g5-poor-battery-life-broken-modules-711165/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://androidcommunity.com/asus-eee-pad-7-inch-tablet-official-quad-core-and-ics-for-only-249-20120109/ מסך ברזולוציה 1280X800 (ככל הנראה IPS), מעבד מרובע ליבות ותג מחיר שובר שוק.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש לקבל המלצה לאוזניית בלוטוס איכותית ונוחה. בשלב זה עוד לא החלטתי על סוג האוזנייה הרצוי (קשת\כפתור) כך שכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, מוטי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו טאבלט שיכול לקרוא מידע (סרט למשל) מדיסק און קי? הרעיון לשמור את המידע ב-DOK ולהתחבר בכבל מתאים לטאבלט ולצפות שם. האם ישנה אפשרות כזאת? אם כן באיזה מכשיר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחי הקטן קנו סמארטפון מסוג wave 2 והוא שכח את הסיסמא /: עכשיו בחנות רוצים 200 שקל בשביל לאפס את הפלאפון... מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה בעצמי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנגן מיועד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולא לצורך צפיה בסרטונים או בתמונות. איזה משני אלה יתן לי סאונד יותר איכותי, המטרה היא נגן עם סאונד כמה שיותר איכותי, והאם ההבדל הוא ממש משמעותי בין איכויות הסאונד? ההבדל במחיר ביניהם הוא 100 ש"ח. *יש לציין שאני מוסיף אוזניות Sennheiser CX300. ולא משתמש באוזניות שמקבלים עם הנגן.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחיו החורג הטרי של ה-LG V20 האיכותי מגיע אל החנויות, עם מסך קומפקטי יחסית והגנה ממים ואבק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בהנחנה ולמחיר אין פקטור, זה משנה אם אני קונה פלאפון באחד מחברות הסלולר או מחנות פרטית ? יכול להיות הבדל כלשהו "בתוכנה" של הפלאפון ? יש עדיפות לכאן או לכאן ? או שזה לא משנה כלל ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא אפרט על המכשיר מכיוון שרוב האנשים פה מכירים את הדגם. המכשיר אצלי כחודש, השתמשתי בו אולי 5 פעמים. המכשיר מצויין הכל עובד מעולה בלי תקיעות וכו. הסיבה שאני מוכר היא פשוטה , אני לא באמת צריך אותו, יש לי אולטרהבוק ומחשב נייח והטאבלט צובר אבק כבר חודש בבית. ( המכשיר מגיע עם כיסוי דמוי עור + מגן מסך) למי שמעוניין ,שיצור איתי קשר בפרטי בבקשה. http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2_info.php?SalesID=54418e63426f3909ad67f22e0cc489d4c74 מעט גמיש במחיר לרציניים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-