גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בתאילנד מכשיר של Samsung GT-S5560, והוא כמובן לא תומך בעברית. לפי המפרט באתר סמסונג המכשיר רץ על מערכת הפעלה SHP עם ממשק גרפי TouchWiz. תהיתי אם איך-שהוא ניתן להוריד ולהתקין תמיכה בעברית במכשיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS PRO בגלל המקלדת - מישהו מכיר במקרה חנות שמוכרת אותו עם מקלדת בעברית ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שמועות הזויות מהוט, וגם שאלתי כשהלכתי עם חבר לנייד מספר, לפיהן אם אתה מוציא את הסים של הוט ושם סים אחר, צריך להגדיר את הנייד מחדש? ואני שואל מה זה השטויות האלה?? יכול להיות שהם מתכוונים רק לגלישה או משהו? אגב, יכול להיות שהוט מגבילים את התעבורה של הגלישה? עדיין לא עברתי את ה-3 מגה... תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן רק לשם ניגון שירים (ואחסון קבצים), לא צפייה בסרטים או תמונות. כל המוזיקה שיש לי על המחשב נמצאת בקבצי flac, חשוב לי מאוד שהשירים יישמעו כמה שיותר זהים למקור ולא ייאבדו צלילים כמו שקורה בפורמט המקולל של הMP3, לפיכך, אני רוצה נגן שיתמוך בקבצי flac, ויצליח להשמיע אותם ברמה כמה שיותר איכותית (אני מניח שיש נגנים שתומכים בקבצי flac, אבל זה בסופו של דבר לא כל כך יעיל, כי האיכות שלהם ירודה והם לא מצליחים להתמודד עם השמעת קבצים כאלה ברמה גבוהה), מינימום 16 ג'יגה, עד 1200 ש"ח. אודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a9%d7%9e/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיבורית כזאת: http://www.made-in-china.com/showroom/hisungtech/offer-detailMqUnvfGOhakB/Sell-Bluetooth-Handsfree-Car-Kit-Speaker-HS-AU500-.html ושכחתי את קוד האבטחה כדילעשות זיווג עם הפלאפון(אין לי גם את חוברת ההוראות של המכשיר) אם למישהו יש מכשיר דומה ויוכל לעזור לי או שיודע על שיטה כלשהי לברר את הקוד אודה לו(המכשיר לא חדש ואנני זוכר מהיכן נקנה)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון k800i והוא תומך בקבצי MP4. העברתי לפלאפון קובץ AVI והוא לא מצליח לנגן אותו. מה אני צריך לעשות? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לסבא שלי סמארטפון, כמו הרבה זקנים גם הוא איכשהו נפל להשתמש במייל של ספקית האינטרנט... את זה כבר לא אצליח לשנות... אני רוצה להגדיר לו בסמארטפון את המייל של 014 אך אין מספיק מידע באינטרנט. שירות הלקוחות של 014 רוצים כסף על השירות הזה. הם קוראים לזה תמיכה אל-חוטית, אבל זה כבר סיפור אחר. עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-K800 שלי כבר מאס עליי וגם הסוללה נחלשה... יש המלצות לאנדרואיד עם מצלמה ראויה? Desire מצלם רע, אבל אני בכל זאת בעד HTC. גודל מסך 3.7 מספיק בהחלט... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כיום iphone 4 שהיה מצויין במשך 3 שנים עד שיצאה הגרסה החדשה של ios פה נגמר הסיפור עם האייפון 4 ורציתי לקנות פלאפון חדש! ממה שראיתי באינטרנט מאוד ממליצים על הLG G2 וטוענים שהוא עדיף על s3 חשוב לי לדעת שזה נכון וחשוב לציין שא י לא מבין באנדרואיד ומאוד הסתדרתי עם IOS הוא פשוט וידידותי אבל ההפרש בין האייפון 5s לשאר המכשירים הוא 1500 שקל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השעון האלגנטי המפתיע של היצרנית הסינית יעלה לכם 350 דולר ומעלה, כשגירסה בוהקת מצופה זהב תימכר בעלות מאסיבית של 800 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החכם-של-huawei-יהיה-זמין-בגירסה-יקרה-ו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפליקציה הנ''ל החלה לעשות בעיות בשבוע האחרון (לא טוענת את כל השירים בפלייליסטים או שלא מציגה את הפלייליסט כלל). האם יש אפליקציה אחרת לאנדואיד שמשמשת כנגן סרטוני יוטיוב אך ללא הפרסומות המעצבנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-