גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי מטען USB של חברת Soshine מDX לפני שנתיים. אתמול שהטענתי את הMP3 שלי אחרי כמה דקות המטען פשוט התפוצץ מבפנים והיית אש לשנייה או יותר. עכשיו מזל שהייתי בבית וזה היה "בפיקוח" אבל מה היה קורה אם לא הייתי, או שקרוב לפיצוץ היה דף והוא היה נדלק?? יש לי גם מפצל USB עם ספק כוח, זה גם עלול להתפוצץ? איך אפשר להתגונן בפני מצב כזה? אם זה לא המקום אשמח אם תעבירו.סליחה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אמא שלי הפילה את הפלאפון שלה לכיור, עכשיו הוא לא עובד כבר מזמן לא קניתי שומדבר שהוא סמארטפון, אז אני צריך את עצתכם - איזה פלאפון טוב אפשר לקנות לאמא? הכי חשוב שיהיה עמיד ופשוט לשימוש (שימוש = לקבל ולהוציא שיחות, לשלוח הודעה עם מלא שגיאות כתיב), עדיפות למכשיר שאפשר לקנות ביד2 בזול.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי באינטרנט שאנשים מתקינים אנטיוירוס על אנדרואידים. האם באמת צריך להתקין אנטיוירוס על אנדרואיד או שמספיק פשוט לא להתקין כל שטות מאתרי הורדות? תודה רבה, MODY
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/12/15/meizu-mx-review/ וזה מכשיר שעולה פחות מ-400$. נראה לא רע...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/29385/סוני-אריקסון-משחררת-רומים-עם-גרסת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה דיבורית + אוזניות כמוזיקה הכי איכותית לסלולרי העדפה לאוזניות של Sennheiserוהאים אוזניות כאלו יפעלו בכול טלפון סלולרי עים חיבור 3.5 או שצריך התאמה מיוחדת לאוזניות כאלו?ןהאים אוזניות שרשום עליהן שהם מתאימים למשל לאייפון ,יכולים להתאים לסלולרי של נוקיה? אשמח לתשובה ברורה תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אבא שלי קניה מכשיר חדש שמותן בו REVOLOTION HD 1.1.7 הוא לא שם לב שאין ישור לימין ואני מעוניין להתקין לו את התיקונים רק שאני לא כ"כ יודע איך ואשמח לעזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש קצר, מצאתי דיבורית עם זאפ: http://barcomlab.co.il/Product.asp?Pid=BT3636&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he שהיא ניידת כזאת ונטענת וקטנה במיוחד ובמקרה גם בין הזולות. השאלה אם למישהו נסיון בדברים האלה ויודע אם זה בזבוז כסף או שזה מספק בנאדם שצריך להעביר את הדיבורית ממכונית למכונית ולא רוצה להתעסק עם דיבוריות רציניות ויקרות? תודה מראש, אור. מחיפוש קצר על החברה http://www.supertooth.net/EN/corporate.htm, המפעל שלה בפיליפינים והחברה עצמה צרפתית ככה שזה לא זבל סיני נפוץ. ועוד נקודה לחשיבה, באתר הרשמי עצמו היא נמכרת ב 59 יורו שזה כ 260 שח ובאתר מהארץ היא נמכרת בפחות מ 190 שח. האם זה אומר שזה אולי זיוף?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעזור לי לבצע ROOT למכשיר וכן אני יודע טוב מאוד לרשום את זה בגוגל אבל מכיוון וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה אני קצת חושש להפוך אותו ללבנה מישהו עם ניסיון וידע יכול לעזור לי בכל דרך שהיא? החל ממדריך מובן ובטוח ועד מה שתחשבו שיתרום?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נקסוס אס ועד עכשיו הכול היה בסדר והוא היה מסונכרן לג'ימייל שלי. היום הופיע לי בנוטיפיקיישנס למעלה משולש עם סימן קריאה, שכתוב בו sign in error לכתובת שלי. אני שם סיסמא נכונה וזה לא נכנס. במחשב זה כן נכנס, ואם אני מנסה להכנס לאתר של ג'ימייל בנקסוס זה גם נכנס עם הסיסמא. באפשרויות במכשיר זה מראה שהמכשיר מסונכרן עם גוגל בהכול חוץ מבג'ימייל. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בהמשך לכתבה שדיווחה על אפשרות שאפל תרכוש את אנוביט: http://hwzone.co.il/hardware/news/136651 נציגים של אפל, ובראשם סגן הנשיא, מסיירים בימים אלה בארץ ובוחנים את הקמת מרכז מחקר ופיתוח בארץ וכמו כן את רכישתה של אנוביט ואולי חברות סטארט-אפ ישראליות נוספות. לכתבה ב-YNET: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161827,00.html
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך עזרה בבחירה של מכשירים סלולרים לחברה שבה אני עובד. מדובר ב 400 מכשירים שיוחלפו במכשירים חדשים. המכשירים צריכים להיות מבוססי אנדרואיד מהיצע של סלקום בלבד. יהיו 3 רמות של מכשירים. על הרמה הבסיסית כבר החלטנו. אני צריך עזרה לגבי הרמות הגבוהות יותר: סוג אחד, אנדרואיד הרמה הגבוהה. מכשיר מהסוג הטוב ביותר. משהוא בסגנון Galaxy S2. סוג שני, מכשיר אנדרואיד מרמה בינונית, בינונית-מינוס. בעל ליבה אחת 800-1000Mhz. חשוב ביותר שיהיה ניתן להגדיר הגדרות מלאות של Exchange. כולל אפשרות לשנות את הזמן שהמכשיר דורש סיסמא מחדש לאחר חוסר פעילות, עד לזמן המקסימלי שמוגדר בשרת Exchange. אני מדגיש זאת, מכיון שניתקלתי במכשירי אנדרואיד שבהם לא ניתן לשנות זמן זה כלל. אלא הזמן הוא לפי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתכון לקנות פלאפון חדש ומתלבט מאוד בין 2 המכשירים הנ"ל. ממבחנים שראיתי ביוטיוב אין כ"כ הבדל בין 2 המכשירים אם זה בגלישה,הרצת סרטים,מצלמה אבל במחיר יש הבדל למרות שהגלקסי 2 נמכר כבר במחיר שפוי. או שאני טועה..ואין בכלל מה להשוות בין השניים. על מה כדאי אז ללכת? אני משתמש דיי ממוצע שזה שיחות,הודעות,תמונות משחקים וזהו. תודה לכולם!
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי בשעה טובה את ה- Galaxy S II שהזמנתי, ולפי נסיון קודם עם מכשירים חשמליים חיברתי אותו לחשמל לטעינה ראשונית של משהו כמו 10 שעות (עדיין לא עברו 10 שעות). ראיתי שהמכשיר כבר חצי טעון. השאלה שלי היא אם אני צריך לחכות את ה- 10 שעות או שבגלל שהוא כבר חצי טעון אחרי שהוא יסיים את הטעינה אני כבר יכול להתעסק איתו. קניתי אותו מחברה פרטית ולא אחת מחברות הסלולר בארץ. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום 16+4 ג'יגה שיש לי בגלקסי 2 עומדים להגמר ואני לוטש מבט בכרטיסים בעלי נפח גדול יותר. בדקתי וראיתי שיש מיקרו 32 ו64 אך אני לא בטוח שהמכשיר בכלל יכול לתמוך ב64 כי הוא ולא hc. האם זה נכון? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הנקסוס המייוחל סוף סוף הגיע, החלטתי לא לחכות ל SGS 3 עקב הרצון העז בחוויית גוגל מלאה. רשמים ראשוניים(אני אדלג על טאץ' רספונסיבי וממשק מהיר, כי את זה אנחנו מקבלים כבר ב SGS 2 מהקופסא ממילא, אז מהבחינה הזאת אין חידוש משמעותי): 1. פיצ'ר המולטי-טסקינג מעולה. 2. הגודל שלו מאוד קרוב ל SGS 2 מבחינה פיזית, הוא ארוך יותר בקצת פחות מחצי ס"מ. 3. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה נורמאלית ל ICS 4, אז אני חווה הרבה FC. 4. הרבה אפליקציות עדיין לא עברו התאמה לרזולוציה של המכשיר ולכן בחלק מהן, הממשק נראה מוזר עד לא פונקציונאלי בעליל. 5. פיצ'ר ה google voice typing עובד ממש סבבה, גם בעברית. 6. העברית במכשיר היא בתמיכה מלאה, אך ללא תפריטים. בדוא"ל, SMS, דפדפן וכו' הכל מיושר RTL בצ…
-
- 109 תגובות
- 22.3k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש המלצה לחנות בארץ שמוכרת את ה HTC Sensation. הבנתי שהיבואן הרשמי שלהם (Touch Group) עובד רק עם המפעילות ולכן החנויות שמוכרות את המכשיר זה בעצם ביבוא אישי, מה שמותיר את האחריות על המכשיר בחסדיהם. לכן בעצם אני מחפש חנות אמינה וטובה שמוכרת את המכשיר.. אני לא טס לחול בזמן הקרוב אז זאת לא אופציה.. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוקיי הביאו לי טאבלט סיני אנדרואיד (כנראה זיוף)עכשיו הוא הגיע ללא עברית במקלדת אז לאחר שהורדתי חבילה של עברית והתקנתי והכל בסדר גמור.הבטריה התרוקנה המכשיר כבה.חיברתי למטען אני מנסה להדליק, המכשיר אמנם נדלק ומופיע הרובוט הירוק של האנדרואיד אבל הוא עושה תנועות משונות לא כמו ההדלקה הרגילה.תנועה כזאת שהוא קופץ למעלה וחללית יורדת מלמעלה כאילו חוטפת אותו.. וכמובן המערכת הפעלה לא עולה וזה נתקע ככה.יש למישהו מושג מה הבעיה? לחצתי על הכפתור ריסט וכלום לא קורה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלטתי לפרסם את ההזמנה השלישית שאני מארגן גם בHW סוללות ANKER סבב 3 אני מתחיל לארגן עוד קניה קבוצתית של סוללות מורחבות של חברת ANKER מאחר והחברה לא שולחת סוללות ישירות לארץ אחרי 2 סבבים קודמים (פרטים דרך הלינק הבא LINK) ההבדל הגדול הפעם הוא שאני לא מגביל את ההזמנה רק לסוללות ל I9100 אלא לכל מכשיר במידה ויש לו סוללה של ANKER מחיר - מאחר ויהיו סוללות שונות המחיר יהיה משתנה וכרגיל תלוי בכמות והפעם גם בסוג הסוללה, המחיר בסבב 1 ו 2 היה 85~87 משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שלהם זמן משלוח - מרגע …
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס Lexar Micro SDHC 32GB Class10 בכ- 250ש"ח. האם מישהו מכיר קניה יותר טובה ?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב! ברצוני לקנות e-reader איכותי. אינני מבין דבר בהם! ולכן אתחיל עם לא מאט שאלות 1. איפה משיגים אליהם ספרים? 2. האם יש בהם שימוש מעבר לקריאת ספרים? 3. האם יש בעיה לקרוא ספרים בכל מיני שפות (אני אישית צריך יותר דגש על ספרים ברוסית, אך כמובן אנגלית ועיברית גם חובה) 4. הבנתי שקינדל של אמזון הוא מעולה, ואפשר להשיג אותו ב 100דולר, האם הוא נשלח לארץ? מה המכס עליו? האם הוא תומך בכל שלושת השפות שציינתי בשאלה 3? אשמח כמו כן לקבל המלצות ל e-readerים שניתן לקנות בארץ במחיר שפוי (הממ עד 1000שקל?) ומובן שיהיה איכות טובה, בכל זאת הולכים לקרוא בו ספרים. תודה רבה לכולם!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-