גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 2000 שקל למשחקים אפליקציות ולמידת התכנות והאנדרואיד חשבתי על הMEIZU MX4, מה אתם חושבים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לגבות את המכשיר לפני צריבת רום CM10 בגלקסי I9000 (כרגע עם רום 2.3.3 מפעילה). אני רוצה לעשות גיבוי נאנדרואיד, טיטניום ו-EFS. עכשיו קודם כל רציתי לדעת האם את הגיבויים אני צריך להעביר למחשב או שאין צורך? אם אני עושה גיבוי נאנדרואיד עם טיטניום זה מגבה לי את הכל כולל אנשי קשר ואסמסים? והאם הגיבוי כולל גם הגדרות של אפליקציות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המכשיר שלי, גלקסי 3, 4.4.4 CM11, לא מתחבר לUSB למחשב. המחשב אומנם משמיע צליל התחברות, והנייד נטען, אבל אין לי במחשב שלי את האפשרות להיכנס לזיכרון הפלא ולהעביר\להוציא קבצים... איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עם מצלמת 24 מגה פיקסל, מסך AMOLED עצום והשבב המתקדם ביותר שיש ל-MediaTek להציע, ה-E8 משוכנע שהוא יכול להתחרות בגלקסי S6 ובאייפון 6 פלוס ולנצח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-gionee-elife-e8-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9b%d7%a0%d7%a8%d7%90%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a4%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי Android box בסלון עם מצלמה מובנית. אני מחפש אפליקציה שתוכל לשמש לי כ dvr ובעצם להקליט את הוידאו לוקאלית. בנוסף אני רוצה שהאפליקציה תשלוט על מצלמת ה וויפי שיש לי באותה הרשת. ובנוסף אני רוצה לראות הכל בנייד שלי. עד כה מצאתי אפליקציה אחת לכל מצלמה וההקלטה לא בפורמט avi. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובות. 1) למישהו יש מושג אם מייקרוסופט ישראל נותנת אחריות על הנגן? כלומר אם אני קונה אותו בחול, האם יש לו אחריות? 2) רק למען הסר ספק - אין בעיה לשים בו MP3 או סרטים שכבר נמצאים לי על המחשב (להמיר אותם לZUNE MARKET PLACE), נכון? 3) בהנחה שיש לו אחריות בארץ, איזה נגן הייתם קונים בNY שיש לו אחריות בארץ? (כרגע זה ZUNE מול IPOD והZUNE מוביל בגלל המסך).
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Iriver h340 מהארץ, אני אוטוטו עובר לקנדה. רציתי לדעת אם כדי לטעון אותו שם אני אצטרך לקנות טרנספורמטור או שאפשר יהיה לסתפק במתאם לשקע. תודה מראש, יאיר.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך זה שכל חברות ה smartphones חוייבו ליצר אותו סוג מטען חוץ מ APPLE ? הכוונה לכניסת המטען מיקרו USB.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש אוזניות חוטיות לפלאפון שיאומי שצריכות לעמוד בכמה תנאים: 1. תקציב עד 200 ש"ח 2. יש לחצן לענות ולנתק שיחות 3. יש לחצנים להורדה והעלאה של הווליום בעת שיחות ובעת שמיעת שירים 4. יש לחצנים להעביר לשיר הבא או לשיר הקודם
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמהווה שותפה משמעותית של סמסונג מכינה לפי הדיווחים גירסה נוספת למכשיר ה-Pro 6 שלה, שיתבסס על הטוב ביותר שיש לענקית הקוריאנית להציע בחודש שעבר ראינו את Meizu הסינית הצומחת משיקה את דגמי ה-Pro 6 הראשונים שלה, שגרמו לנו לגרד את הראש בשל חומרה אשר לפחות בחלקה הייתה בעצם פחות מתקדמת מזו של ה-Pro 5 שהושק בשנה שעברה – זאת בעיקר בשל המעבר משבב ה-Exynos 7420 לשבב ה-Helio X25 של Mediatek, אשר הביא עימו גם וויתור על נפח אחסון מבוסס תקן ה-UFS 2.0 שלא נתמך בידי זה האחרון. עתה, דיווחים עדכניים ברשת מצהירים ששיתוף הפעולה בין Meizu לסמסונג יבצע קאמבק בעתיד הלא רחוק במסגרת גירסה נוספת ומתקדמת יותר של ה-Pro 6 – אשר תכלול את שבב ה-Exynos 8890 מתומן הליבות העדכני ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/one-m9-plus-%d7%94%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפליקציה נקראת pro automatic call recorder היא מאפשרת להקליט כל שיחה הנערכת בסמארטפון ולשמור עד 100 שיחות שכחתי לגבות את הישנות והחדשות דרסו את הישנות. וכאמור האם ניתן לשחזר את השיחות הללו וכיצד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חנות בעיר חולון.. ושלא יהיה מכירה דרך האינטרנט (אני לא סומך על זה..) תווך מחיר בין 120-140 ש"ח מקס' תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם שלוש מצלמות בחלק האחורי הן הבסיס החדש עבור סמארטפונים ב-2020? ה-Galaxy A11 שבדרך מהווה עדות טובה בעניין לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי תלושי שי לאמזון וחבר שמביא מארה"ב, אני חושב לקנות גלקסי S4 מאחד הקישורים הבאים, אבל לא יודע מי מהם מתאים לכל הרשתות בישראל: http://www.amazon.com/gp/product/B00CIZFK9G/ref=cm_cd_asin_lnk http://www.amazon.com/gp/product/B00BV1MVJ0/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2NRA1VO2B7B2X בקישור הראשון יש I9505 שזה 4G/LTE, ובקישור השני יש I9500 שזה 3G. בישראל מוכרים את שניהם, כשה-4G זול יותר. איזה מהם יתאים לכל הרשתות בישראל? אם שניהם, האם עדיף לקנות 4G לתאימות עתידית? עריכה: מההשוואה שיש כאן, אני מסיק שיש בעיה רצינית עם חיי סוללה לשיחות ב-I9505, על אף או מפני שיש לו כפליים ליבות לעומת I9500. זה לא בא בחשבון... אשמח גם להמלצה על קייס טוב לגלקסי S4 מהמבחר …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני טס לארצות הברית סוף שבוע ומתכנן לקנות טאבלט (עד היום לא היה לי טאבלט או סמרטפון). אני צריך המלצה לטאבלט הכי משתלם בתקציב שלי (250$), מעדיף לנצל את כל התקציב (לא ניתן לחרוג בכלל התקציב במקור הוא 200$, אבל שכנעתי את עצמי להוסיף עוד קצת). השימושים העיקריים היו משחקים וקריאה. חשבתי על הנקסוס 7 גרסת ה-16GB (על ה-8GB אני לא יכול להניח את ידי, לפי מה שהבנתי), מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעוד כנס הגיימינג הגדול בעולם מתקיים בגרמניה, מכריזה אינטל על סדרת מעבדים חדשה לניידים קלי-משקל - לראשונה עם מעבד בעל 6 ליבות ו-12 נימים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-