גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גוגל חושפת את צמד מכשירי הדגל שלה לשנת 2017, ואנחנו מחזיקים אצבעות לכך שהם יושקו באופן רשמי גם בישראל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
גרסה חדשה יצאה היום. כנירא בימים הקרובים תצאה גם 2.55 להורדה: http://download.cowon.com/data/C08/D2_3.55.zip
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://preorder.oneplus.net/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לcreative zen vision:m יש עדכוני קושחה? ואיך איכות הסאונד שלו? תודה..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בהנחנה ולמחיר אין פקטור, זה משנה אם אני קונה פלאפון באחד מחברות הסלולר או מחנות פרטית ? יכול להיות הבדל כלשהו "בתוכנה" של הפלאפון ? יש עדיפות לכאן או לכאן ? או שזה לא משנה כלל ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את מכשירי ה-Galaxy A הטריים של סמסונג, שמבטיחים עיצוב איכותי, תצוגה מרשימה ויכולות צילום ראויות בפחות מ-400 יורו. יצליח להם? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יוצא לחוצ לארצ עוד יומיים וראיתי BUG DUTY FREE שמוכרים מערכות ניוט שבמקרה הם גם מחשבים כפ יד ואני רוצה להתייעצ לקנות או לא ? MIO MOOV 500 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6930&perur=1&t=5 וגם MIO MOOV 300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713701 ואם המכשירים האלה לא טובים תגידו ותביעו את דעתכם . כי לא כל יום קונים מערכת ניוט GPS . או לקנות מחשב כפ יד ASUS או כל מותג אחר ולשים עליו תוכנת נייוט ? כמה יצא לי ? האם כדי ? האם הקליטה תהיה טובה ? האם הוא יציג את הכול ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי חבר שיש לו כבר לנובו והוא מרוצה. הוא רוצה עכשיו לקנות אחד לאישתו. הוא ראה את הכתבה הזו: מישהו שמע עליו? קראתי עליו קצת פה ושם אבל לא ממש עזר לי להבין את החסרונות שלו (זה מה שאנחנו בעצם מחפשים לא?) ראיתי את המפרט שלו והתרשמתי באופן כללי כי את הרכיבים עצמם (חברות ודגמים) אני לא ממש מכיר. אז אם מישהו יכול לתת עליו מידע או להפנות אותי לאיזו סקירה, אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בפלאפון חדש בתקציב של עד 800 ש"ח , בדקתי באינטרנט ומצאתי 2 פלאפונים שאהבתי ה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371376 וה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Cellphone&model_id=375928 , מה אתם אומרים עליהם ? בעיקרון אני לא רוצה מצלמה ולא mp3 ואני רק מעוניין לעשות שיחות אם הפלאפון .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .. קניתי את ה C310 עכשיו אני רוצה לעשות עידכון תוכנה אבל אני לא יודע למה הוא לא נמצא באתר שלהם זה מוזר ???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-