גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השעון האלגנטי המפתיע של היצרנית הסינית יעלה לכם 350 דולר ומעלה, כשגירסה בוהקת מצופה זהב תימכר בעלות מאסיבית של 800 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החכם-של-huawei-יהיה-זמין-בגירסה-יקרה-ו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם 8 גיגה ראם ו - 128 אחסון. השוס, מצלמה אחת, גם ראשית וגם סלפי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב תראו מעשה די מטומטם שקרה וזה קצת בעייתי בוא נגיד שנכנסתי לבריכה (בטעות) עם הטלפון בכיס :s07: אחרי בערך 10 דקות שמתי לב הוצאתי אותו ויבשתי אותו מבחוץ הוא יבש לגבי הבפנים בפנים אין לי מושג מה קורה שם אמרו לנסות לשים אותו באורז כדי שזה יספוג את המים אבל כמו שאמרתי הוא יבש מבחוץ אחר אמר לי לפרק אותו לגמרי ולייבש עם פן הבעיה שאני לא מצליח לפרק אותו שום מברג לא מתאים לבורג המוזר הזה למשהו יש רעיונות? :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה להם זמן רב, ואני מעוניין לרכוש אחד מהם [אני אחליט איזה לאחר סקירות מקיפות שלהן], האם אני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן לנגנים הללו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחד מהמחשבים הניידים החדשים המבוססים על ארכיטקטורת Ice Lake של אינטל - הראשונה בתהליך 10 ננומטר. כל הפרטים על היתרונות הטכנולוגיים וחויית השימוש בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת טאבלט 10 אינץ' לרכב (שהיא תמיד תוציא ותכניס מהרכב , ממעמד מתאים שהיא רכשה ) לצרכי צפייה בסרטים , גם באינטרנט (לא חייב סים, במקרה הצורך היא תתחבר דרך HOTSPOT של הטלפון) וגם על גבי המכשיר באמצעות כרטיס זכרון או פתרון אחר שתציעו אשמח להמלצות כאשר התקציב הוא 800 ש"ח. במידה ואתם חושבים שיש משהו ממש כדאי אפשר לחרוג קצת ולהגיע ל1000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המכשירים האלה (נטיתי לכיוון של NEXUS4 עד שכל הבעיות התחילו לצוץ ברשת), מה אתם חושבים שעדיף בלי קשר למחיר? האם לאסוס יש קהילת מפתחים? האם היא חברה שנוהגת לעדכן את הסמארטפונים שלה? חוץ מסרטונים בYOUTUBE, יש עוד ביקורות (אני מעדיף שליליות) על המכשיר? אם שולחים לי את המכשיר (ה"טאבלט" והסמארטפון) במשלוח FREE Economy Int'l Postage יש סיכוי שהוא יעבור בלי מכס? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרום של המפעיל הרגיל אני רוצה לעשות רום של MIUI והחלפתי את הקרנל, עכשיו המכשיר עושה לי רק ריסטרטים, אני לא יכל להגיע לתוכנה בכלל, הוא רק מראה את המסך הזה שרשום Galaxy S ואז הוא פשוט שחור ועושה את זה שוב ... מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה נגן שדומה ל איפוד ננו. והאוזניות(כפתור) הם בחיבור יותר קטן מאוזניות רגילות. רציתי לשאול אם אני רוצה לקנות אוזניות יותר טובות מהאינטרנט איך אני יכול לדעת שהחיבור מתאים? או שכול האוזניות כפתור הם בחיבור קטן?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האפליקציה נקראת pro automatic call recorder היא מאפשרת להקליט כל שיחה הנערכת בסמארטפון ולשמור עד 100 שיחות שכחתי לגבות את הישנות והחדשות דרסו את הישנות. וכאמור האם ניתן לשחזר את השיחות הללו וכיצד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במכשיר 5610 או יותר כללי גירסה S40
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שלנגן שלי יש קשיים להריץ קבצי FLAC של 800 קילוביט עד 1 מגהביט (או יותר), קרה לי כבר פעמיים שבמעבר בין קטעים - הנגן פשוט "קפא" לחלוטין. הצג לא הראה דבר, לא העביר קטעים וגם נסיונות הכיבוי וההפעלה שלו לא עלו יפה. הברירה היחידה היא ללחוץ על כפתור ה RESET ולהדליק את הנגן מחדש (כל ההגדרות נשמרו). חוזר ל VBR new 128-224. :-\
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול נפל לי הנקסוס 4 מהכיס האחורי (היה חור ) קיצר נסדק סדק אלכסוני מצד ימין למעלה של הטלפון(ליד המצלמה) לבערך שליש מהמסך בצד שמאל..(מעל כפתור הגברה) קיצרר הבנתם אלכסון פינתי כזה.. המסך נדלק, הטאץ לא עובד.. נראה לכם שיש דרך לתקן רק את העניין עם הטאצ במעבדה?בלי להחליף את כל הצג LCD שתיקון כזה עולה 400 שקל? כי הסדק לא הכי רציני בואו נגיד שרוב הטלפונים של חברים שלי במצב יותר גרוע במחינת מסך אבל מסך מגע מתפקד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-