עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by EpoXi,

שלום לכולם, יש לכם מושג מתי יצא רום עם ICS והסנס החדש לDESIRE HD? כרגע אני עם VIRTUAS מלפני כמה חודשים והוא אחלה מבחינת סוללה. תודה.

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. אז ככה הייתי עם אייפון 4 פרטי דיי הרבה זמן ונכון בשימוש מאסיבי באפליקציות הוא אוכל סוללה אבל עדיין זה לא היה קיצוני כמו בגלקסי החדש שקיבלתי מהעבודה. זה מגיע למצב שאני מטעין את האייפון מ0% ל100% בשעה בעוד שהגלקסי זה משהו כמו 4 שעות והאייפון לאחר יומיים עדיין 50% בשימוש מינימלי של שיחות והגלקסי כבר יום אחרי נגמר לגמרי בשימוש דומה. ניסיתי לעשות קליברציה לא עוזר. יש סיבה מסויימת לזה שהטעינה בגלקסי כל כך אורכה ביחס לאייפון והסוללה נגמרת כל כך מהר?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by omri_ro,

כל פעם שאני מתקין אפליקציה דרך המרקט (בpc) אני נאלץ לבחור את המכשיר שלי מבין שלושה(למרות ששניים כבר לא אצלי) איך אני מעדכן את פרטי החשבון ומסיר את המכשירים הלא פעילים?

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

http://www.aliexpress.com/fm-store/803524/210703044-475206394/LOWEST-PRICE-8-ainol-NOVO-8-A9-Android-2-2-a8x-ARM-Cortex-A9-cpu-1.html לפי מה שהבנתי אפשר להתקין עליו את גרסא האחרונה של אנדריוד מה אתם אומרים? משתלם ?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני רוצה לקנות טאבלט חדש למשפחה (לא אני, המשפחה קונה) יש לי אחים קטנים והשימוש העיקרי הוא משחקים ואינטרנט, על מה אתם ממליצים? (אני מדגיש העיקר שהוא יריץ את כל המשחקים ויריץ אותם טוב וחלק) התקציב הוא סביב 1500-1000 אבל דיי גמיש אם באמת יהיה שווה את המחיר עד עכשיו שמעתי על החדש של אסוס ה-Transformer Prime הבנתי שהוא הכי טוב אבל אני לא ממש מצליח למוצא איפה קונים אותו (כתוב שעולה 500 דולר שזה מחיר סביר) בקיצור צריך המלצות על טאבלטים טובים ומקום קנייה אם אפשר ועוד שאלה, לפי מה אני יודע איזה משחקים\אפליקציות יעלו על המכשיר? לפי מערכת ההפעלה? אשמח לקצת פירוט בנושא תודה

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. שלום חברה, השאלה בעצם בכותרת. לא ממש מצאתי איך אפשר לראות תגובות חדשות להודעות שלי. מה אין פונקציה כזו?

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by wombat,

שלום, אני מחפש סמארטפון לחברה שלי באיזור ה 700 שח. אין דרישות גבוהות מידי - גלישה נוחה עד כמה שאפשר, תוכל להפעיל אפליקציות כמו סקייפ או אפליקציות בסיסיות אחרות, GPS. כרגע היא מנויה של אורנג' אבל סיכוי גבוה שתעבור לפלאפון(רמי לוי) אז הייתי רוצה תמיכה גם ברשת של פלאפון. המכשירים שחשבתי עליהם הם ה Galaxy Mini וה Sony Ericsson W8. ה W8 נראה טוב יותר, מסך טיפה קטן יותר אבל רזולוציה גבוהה יותר ו 16M צבעים לעומת 256K בגלאקסי. שניהם עובדים רק בתדר 2100 על רשת 3G ולכן אולי תיהיה בעייה עם פלאפון מאחר והם עובדים על 2100 ו- 850, אפשר להשתמש רק ב 2100 בלי הבדלים גדולים? איזה מהמכשירים עדיף? יש בכלל טעם לרכוש מכשיר בסכום כזה או שעדיף לוותר עד שאוכל להוציא יותר? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אם אני הורדתי חבילה בשביל RESTORE של IOS 5.1 ואין לי משתמש של מפתח, האם כדאי לי בכל זאת להתקין? האם זה יכול ליצור בעיות? איך בכלל הולך כל הסיפור? (הפלאפון המדובר הוא ה4S, אני אומנם בעל נסיון בעולם האייפונים כי היה לי את ה2G למשך כמעט 4 שנים עד ששדרגתי, אבל אני קצת מבולבל עכשיו...)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by harelme2,

אם אני מביא אחד מהם לארץ, לא אמורה להיות בעיה להשתמש איתו כאן, נכון? תודה!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  13. אהלן אני מתכוון לקנות מכשיר חדש ולהחליף את ה 2hd שלי ראיתי על המכשירים של beatz בשיתוף עם htc מומלצים? אגב מה שפתח את עיני היה הTitan, מסך 4.7 ונתונים מפלצתיים, אבלהמחיר כנראה יהיה בהתאם. אשמח לשמוע המלצות נ.ב הסיבה ל htc בלבד כיוון שאני מעדיף אותם על סמסונג, אז אשמח רק על המלצות מבית htc. תודה! :-)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש סלולרי פשוט יחסית לאבא שלי ע"פ הצרכים הבאים: * איכות שמע טובה מאוד בשיחות - אבא שלי לקוי שמיעה ועל כן איכות הסאונד בשיחות חשובה מאוד * גודל מקשים - שיהיו בגודל סביר אם לא קצת גדולים, דגש על לא קטנים מדי שלא יהיה מסובך ללחוץ * זמן סוללה - מניח שזמן הסוללה אמור להיות טוב בכל מקרה בסלולרי פשוט, ועדיין העדפה למכשיר עם זמן סוללה כמה שיותר גבוה, או לפחות לא משהו נמוך במיוחד * עמיד יחסית - שלא ישבר בנפילה הראשונה * ממשק נוח - שלא יהיה משהו מסורבל מדי, משהו פשוט דעושה את העבודה * מצלמה איכותית - כמה שאפשר בלי שיעלה יותר מדי, שתהיה מצלמה לפחות סבירה, אני מניח שאי אפשר לצפות ליותר מדי בטלפון פשוט אז שלפחות יהיה משהו סביר אין צורך באינטרנט ב GPS לא צריך מסך מגע ולא ס…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. הגיע הזמן להחליף את הסמסונג עגלקטיקוס S במשהו יותר נורמלי. מכיוון שלא מסתדרת לי רכישה בחו"ל ואני מעדיף לא להתעסק במשלוחים לארץ, נשארתי עם האופציה של לקנות בארץ. אז חשבתי לעצמי שמספר אנשים שמתארגנים לרכישה זה חתיכת סכום ויכול להיות שנוכל אולי לקבל מחיר טוב על כמות. אז מה אתם אומרים? יש קופצים? מי מעוניין?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  16. אם האייפון שלכם פרוץ, תוכלו בקרוב להתקין את סירי גם על מכשרים ישנים יותר... רן אברי מחדרה הצליח לפרוץ את סירי של אפל, ובקרוב למי שיש איפון פרוץ יוכל להתקין את התוכנה על אייפונים ישנים יותר. כתבה בנענע... http://www.nana10.co.il/

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Nakion,

היי לכולם יש ברשותי סמסונג גלאקסי אס I ורציתי לדעת אם אני יקבל את העידכון לגירסא החדשה של האנרואיד 4.0 ואם כן אז מתי ואיך? המכשיר עדיין עם הגירסא של סלקום 2.33 תודה.

• 118 תגובות
    • 12.9k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום. נשבר לי הטלפון וחשבתי לקנות את הxperia x8 עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מכשיר אחר. העיניין הוא שלפי התגובות של אנשים (בדף של זאפ http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=777358) הוא לא שווה במיוחד בלי עדכון רום. אני אף פעם לא עשיתי דבר כזה ולמרות שהפנו באתר של זאפ לXDA אני לא מצליח למצוא משהו שיעזור לי. יש מישהו שיש לו את המכשיר ו\או יכול להדריך אותי צעד-אחר-צעד לעדכון רום? אני עדיין לא קניתי את המכשיר אבל אני יקנה ברגע שאני אדע שיש מישהו שיכול לעזור לי בזה.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ori24,

שלום לכולם! מחר בעזרת השם מתכוון לקנות את הSG2 מחנות פרטית. כרגע אני נמצא בפלאפון אבל מתכון לעבור לרמי לוי שזה בעצם פלאפון. לא כ"כ מבין בזה..אבל איזה גירסת ROM החנות צריכה לצרוב לי? האם אני צריך לבקש ממנו ROM של פלאפון? ושאלה נוספת האם הSG2 עובד טוב ברשת פלאפון(רמי לוי) ולא כמו הSG1 שעשה בעיות של קליטה? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. מחכה לו בציפייה רבה

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. יש לי טלוויזיה באחד החדרים בבית, ואני רוצה לקלוט אותה עם אוזניות אלחוטיות בכל הבית, הבעיה שזה צריך לעבור דרך קירות מרובים ובניהם חדר אמבטיה שככה"נ יחסום חלק מהתשדורת. מדובר על מרחק של כ20 מטר....עם בערך 4-6 קירות. כמו שהבנתי Bluetooth לא יהיה חזק מספיק, אינפרא אדום בכלל לא עובר דרך קירות...האופציות היחידות זה אוזניות עם משדר FM שיתחברו לטלוויזיה, אבל לא מצאתי משהו הגיוני...יש את האוזניות ב50 שקל של S-XBS, היה לי אותן והן נהרסות דיי מהר כי הן לא ממש איכותיות... ויש אוזניות דיי יקרות של פיליפס ב800 שקל בערך, שאני לא יודע איך הן כי לא היה לי אותן...וזה סתם נראה לי יקר בצורה מוגזמת. חשבתי על פיתרון יותר האקי, כמו לשדר את זה בWIFI איכשהו ואז לקלוט את זה איכשהו עם מכשיר שיכול ל…

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  22. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by liran324,

במידה ואני קונה את המכישר דרך אפסטור של אפל הוא עולה 649 לסים פרי, השאלה היא כמה מכס ומיסים מתווסיפים על זה והאם זה עדיין משתלם או שעדיף כבר לקנות מהארץ? או שבכלל עדיף לחכוץ חודש חודשיים והמחירים בארץ יירדו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. הגיע הזמן שאני אוכל להשיג את אמא שלי היא צריכה מכשיר פשוט אבל דור שלישי על מנת שיתאים לרשת של רמי לוי. כמובן שמסך גדול ומקשים גדולים. היא מסתדרת מצויין עם מכשיר אייפון אז חשבתי על מסך מגע. ראיתי את הגלקסי מיני שנמכר בכ-700 ש"ח. האם מומלץ?

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים