עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כולל פלאש למצלמה כמובן, ורצוי שזה יהיה פלאש קסנון. מיותר לציין שגם יכלול GPS ו-WIFI. מצלמה מעולה מבחינתי היא: באותם תנאי תאורה, היא תפיק את התמונה הכי טובה בהשוואה למצלמות אחרות: חדות, נאמנות צבעים ורזולוציה כמה שיותר גבוהה. צילום וידאו HD עם Frame Rate גבוה ככל האפשר, ובלי לאבד סנכרון קול-תמונה. כשאני חושב על זה ... אני בעצם מחפש מקבילה אנדרואידית לנוקיה N8: פלאש קסנון כפול, עדשה של קארל צייס ורזולוציה 12MP. אבל נוקיה N8 שוקל כמו אבן והגלישה בו איטית, והוא לא אנדרואיד. המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Liran3331,

במידה ואני מקבל מכשיר סלולרי כלשהו מחו"ל (אייפון במקרה הזה), האם תהיה בעית תמיכה בעברית? ועוד שאלה: בנוגע לניתוק זיקה עם חברות הסלולר, יש דברים שצריך לדעת מראש? אשמח לעזרה מבעלי נסיון

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shark1011,

היי, קניתי מכשיר htc evo 3d. הזמנתי גרסאת gsm אבל קיבלתי CDMA אין בה מקום פיזי לסים אבל בעיקרון הטלפון עצמו תומך בתדרים שבארץ. האם אפשר ליצור מקום פיזי לסים ולפרמט את המכשיר במעבדה? אשמח לתשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by miz,

אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by Charybdis,

מתלבט בין שני המכשירים האלה. מה עדיף? השימוש בו יהיה שימוש פשוט ביותר שכולל שיחות, הודעות, גלישה מדי פעם באינטרנט ואולי גם Angry birds או Fruit ninja. חשוב שעוצמת הקול שלו תהיה גבוהה, גם הרמקול הפנימי וגם בספיקר. כמו כן, חשוב שהכתב בתפריטים יהיה גדול ונוח לקריאה. אפשרות להתקנת רום מותאם תהיה נחמדה, אך לא חובה. (שמעתי רבות על ה ZTE Blade, אך לא ברור לי מה כרוך בהזמנת מכשירים סלולרים מחו"ל (מכס, מע"מ, מס קניה וכו'. אשמח אם תאירו את עיניי). יד שנייה, לא בא בחשבון. תודה ;D

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום, יש לי נגן MP3 הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739502 ויש לו בעיה במגעים של המסך - לפעמים המסך עובד ולפעמים המסך לא עובד. לא קרה משהו פיזי למכשיר והוא חי ושלם בלי שריטות או מכות יבשות וגם לא רטיבות כלשהי. כשהמסך לא עובד עדיין שומעים מעולה ואפשר להשתמש במכשיר, פשוט בלי המסך. המכשיר עדיין נמצא בתקופת האחריות אבל אני חושש שאני אבוא לKSP ואז המסך יחליט כן לעבוד ושעה אחרי זה, בבית שלי - לא יעבוד. מה אפשר לעשות במקרה כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by amirn,

היי, האם יש תוכנה מומלצת ל IPAD שמנגנת קבצי AVI/XVID ותרגום ללא המרה? (ואיך מעבירים קבצים כאלו למכשיר כי דרך ITUNES אני יכול רק להעביר .MP4) - אם יש אז תוכנה חינמית, אם לא אז נשקיע כמה דולרים ה-IPAD לא פרוץ. אם לא, מה הדרך המהירה/פשוטה להמיר XVID/AVI עם תרגום ל MP4? תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by omrij,

בקרוב נוסע ללונדון מעוניין לקנות SIM מקומי לתקופה עם חבילת DATA נורמלית יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, גלקסי S2 מהקופסה. העברתי את אנשי הקשר מה-OUTLOOK למכשיר, אבל סרגל החיפוש באנשי הקשר מכיל רק אותיות אנגליות. יש אפשרות להוסיף לשם אותיות עבריות ? כיצד ?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ngc224,

היי לפעמים כשעושים חיפוש של WIFI יש רשתות אם עיגול וחצים ליד, מה זה אומר ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

דיווח: סמסונג גלקסי S3 יושק בעוד חודשיים היורש בדרך: דיווח חדש חושף כי בעוד חודשיים בדיוק חברת סמסונג עומדת להשיק את סמארטפון הדגל שלה - סמסונג גלקסי S3. המכשיר צפוי לקבל שדרוג משמעותי מאוד מבחינת כוח העיבוד, לא ברור האם יהיה גם שינוי עיצוב

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by gkman,

שלום. רציתי לדעת אם יש בגלקסי (אס 1) את הg-sensor (זה שאחראי על קליטת תזוזה של המכשיר) ואם יש למה אני לא יכול להשתמש בהם במשחקים modern combat 3 ו brothers in arms בדקתי בהגדרות שלהם ולא מצאתי כלום. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ag43,

אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום חברים אני קבלתי במתנה ספר אלקטרוניי של אנזון KINDLE ראיתי באתרים שהוא קוראה קבצים מסוגים PDF ,DOC, TXT, ועוד כמה עכשיו שאני מוריד אותם למחשב (אתרים ספרים בחינם) ואחרי זה מעלה אותם למכשיר הוא לא מראה לי אותם רק את קובץ PDF הוא מראה. ואת קובץ DOC ואחרים לא מראה. יש מצב שמכשיר דפוק? או שאני איפה שהוא טעיתי? מה אני צריך לעשות עכשיו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ohad25,

מישהו בבקשה יכול לשלוח לי מדריך לפריצת אייפוד גרסה 5.0.1 ללא תקלות וסיבוכים. פשוט אני לא ממש מבין גדול בזה אז אני ישמח אם זה יהיה פשוט!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by ohad25,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. צהריים טובים אתמול בחגיגות הסילבסטר שלפו לחבר שלי את האייפון מהכיס - ממש כייסו אותו, הוא מעוניין במכשיר חדש, איפה ניתן להשיג מכשיר חדש במחיר הכי זול שיש . תודה

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אני מתכנן לרכוש את המכשיר Motorola Atrix 4G ולהתנייד איתו לרמי לוי, תדרי העבודה שלו הם אלו: GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 850, 900, 1900, 2100 התקשרתי לאחת החנויות שמוכרות את המכשיר ונאמר לי שהוא לא תואם לרשת פלאפון (ולכן גם לרמי לוי). הטענה נראית לי קצת מוזרה, אבל אני לא מבין בזה כלום מעבר לזה, כמה זה קריטי שמערכת ההפעלה היא Android 2.2 ולא גרסא עדכנית יותר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Box.net נותנת 50GB אחסון מתנה לבעלי מכשירי אנדרואיד של LG, אך ניתן לעקוף מגבלה זו ולקבל את ההטבה בכל מכשיר אנדרואיד. לא לשכוח לגבות את קובץ ה- build.prop לפני כל פעולה עליו (קובץ קריטי לפעולה תקינה של המכשיר). לפרטים - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408890 למי שהחליט לנצל את ההטבה, מדריך קצר איך להגדיר תיקיית שיתוף של Box.net במחשב - http://www.makeuseof.com/tag/upload-files-awesome-boxnet-windows-explorer/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, כאשר אני מקבל\מוציא שיחות לא שומעים אותי, זה מסתדר רק ע"י לחיצה על SPEAKER מספר פעמים (עובר בין רמקול למיקרופון מספר פעמים). זה התחיל לאחר מעבר מרום פיילוט 4 ל- 4.5, וממשיך גם לאחר וויפ מלא והתקנת רום 6 (פיילוט). זה גם הורס לי את ההקלטות האוטומטיות בעת שיחה. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 15.9k צפיות
  23. האם הפלאפון הזה יעבוד בברשת פלאפון? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290648818025 והאם זה אפשרי לבצע ניתוק זיקה...? תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by id3232,

שלום זה זמן רב שאני מחפש רום ICS יציב ובעברית לCaptivate/ אשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי בנושא ולהמליץ על אחד שעובד לו והוא מרוצה ממנו. יום טובבב ושנה טובה@!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by com,

שלום רב לכולם. אני מעונין בהמלצה לקורא ספרים אלקטרונים. אני סטודנט למשפטים ונדרש לקרוא המון חומר מהמחשב. העיינים מאוד כואבות ואני מאוד לא יעיל בקריאה מהמסך. הבקשה היא כמובן לקורא ספרים עם דיו אלקטרוני, בלי תאורה אחורית. הדרישות מהקורא: 1. הקורא לא ישמש לקריאה של ספרים יעודיים, אלה לקריאה של קבצי PDF וקבצי וורד. בגלל זה חשוב מאוד שיהיה קורא שיציג את הקבצים האלו בצורה טובה מבלי לעשות בלאגן במסמכים. חשובה גם יכולת גלילה טובה (חלק גדול מהקבצים סרוקים, אז לפעמים בעמוד לרוחב בעצם יש שני דפים סרוקים) 2 הגודל כן קובע. כמה שיותר גדול יותר טוב. שיהיה שחור לבן, איןלי שום צורך בצבע. 3 אני אשמח אם יהיה לו קיבולת טובה - מאחר והקבצים הסרוקים כבדים 4 באופן כללי אני מעונין שיהיה פשוט טוב…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים