גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המוביל של ASUS הגיע אלינו לביקורת מקיפה. בואו לראות כיצד הוא מוכיח שלא צריך ליהיות סיני בכדי לכבוש את ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/האאוטסיידר-שגרם-לנו-להתאהב-asus-zenfone-2-בביקורת/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחי הקטן קנו סמארטפון מסוג wave 2 והוא שכח את הסיסמא /: עכשיו בחנות רוצים 200 שקל בשביל לאפס את הפלאפון... מישהו יודע איך אני יכול לעשות את זה בעצמי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות אייפון או גלקסי שהם יותר יקרים.או סמארטפון של לנובו ואלפון שהם יותר זולים משמעותית. ומה ההבדל בינהם למה הם יותר זולים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היצרנית הסינית שמהווה שותפה משמעותית של סמסונג מכינה לפי הדיווחים גירסה נוספת למכשיר ה-Pro 6 שלה, שיתבסס על הטוב ביותר שיש לענקית הקוריאנית להציע בחודש שעבר ראינו את Meizu הסינית הצומחת משיקה את דגמי ה-Pro 6 הראשונים שלה, שגרמו לנו לגרד את הראש בשל חומרה אשר לפחות בחלקה הייתה בעצם פחות מתקדמת מזו של ה-Pro 5 שהושק בשנה שעברה – זאת בעיקר בשל המעבר משבב ה-Exynos 7420 לשבב ה-Helio X25 של Mediatek, אשר הביא עימו גם וויתור על נפח אחסון מבוסס תקן ה-UFS 2.0 שלא נתמך בידי זה האחרון. עתה, דיווחים עדכניים ברשת מצהירים ששיתוף הפעולה בין Meizu לסמסונג יבצע קאמבק בעתיד הלא רחוק במסגרת גירסה נוספת ומתקדמת יותר של ה-Pro 6 – אשר תכלול את שבב ה-Exynos 8890 מתומן הליבות העדכני ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://androidcommunity.com/asus-eee-pad-7-inch-tablet-official-quad-core-and-ics-for-only-249-20120109/ מסך ברזולוציה 1280X800 (ככל הנראה IPS), מעבד מרובע ליבות ותג מחיר שובר שוק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לבעלי הנגן : איך הווליום בנגן? הוא בסדר? או שהוא חלש ולא מספק? ואיך מעבירים אליו קבצים? עם תוכנה או שהוא UMS?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המכשיר הזה של חברת פלאפון http://www.gearlive.com/blogimages/treo700wx.jpg אני מחפש מירנדה או איסיקיו שעובדים טוב על מחשבי כף יד כי הפלא הוא קודם כל POCKET-PC עשיתי חיפוש בגוגל הוא מצא לי ICQ BETA שלא עובד כמו שצריך לא רואים בו מי מחובר ויש בו בעיות חפשתי מירנדה זה מצא לי כמה אתרים ברוסית שאני לא ממש מבין מה רשום שם...ואם אפשר מי שיכול להביא לי קישורים לתוכנות מעניינות או משחקים ...תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין לי את הגלקסי S3, אני כרגע בניו יורק. יש את AMAZON, אבל מקריאת ביקורות שם הבנתי שמאוד בעייתי להזמין משם טלפונים סלולריים כי אם מקבלים את הדבר הלא נכון אחרי זה מסתבכים עם להחזיר וכל זה - עד אז אני כבר אחזור לארץ. למישהו יש המלצה? מוכר מומלץ או משהו בסגנון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים יקרים יצאה אפליקציה חדשה כרגע אנחנו בשלבי הטרום השקה ממליץ בחום להכנס לסרטון הבא ולראות איך חוקי המשחק הולכים להשתנות http://yourviralfortune.com/h?r=atila3
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות mp3 איכותי בתקציב של עד 600 ש"ח. בעיקר חשוב לי שהסאונד יהיה באיכות גבוהה, בנפח של 1GB, שיהיה קל להעביר שירים למכשיר, ושהוא ישמש אותי גם כdisc on key. אני מאוד מתלבט בין שני מכשירים של חברת iAudio: האחד הוא מדגם G3 והשני U2 אשמח שכמה שיותר אנשים יגידו את דעתם.......... תודה וחג שמח!!! ;D
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי אתמול מאוסטרליה דרך EBAY את שלט ההרמוני 525 של לוגיטק אני חייב לומר שזה פשוט שלט מדהים(250 שקל כולל משלוח במקום 450 בארץ!!!!!) העניין הוא שהכנסתי את הממיר של YES דגם ADB 6P47 הכל עובד מעולה חוץ מעניין קטן כשאני מעביר ערוץ הוא מעביר 2 ערוצים בבת אחת וכנ"ל גם לגבי הסאונד הוא מקפיץ בשתי נגיעות במקום באחד ניסיתי גם ללמד אותו ישירות דרך השלט ולא עזר למישהו יש פתרון???
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות נוקיה N85. רציתי לשאול אם למישהו פה יש ניסיון עם שימוש ב GPS במכשירי נוקיה. מה הבדלים לעומת שימוש במכשיר GPS יעודי (פרט לגודל המסך)? האם תוכנת הניווט ו/או המפות הן בלעדיות של NOKIA והאם יש להן חלופות חינמיות או בתשלום, ואם כן מאיפה משיגים?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגובה רשמית של חברת הענק מודיעה על הפסקת הייצור של הפאבלט אחרי רצף בלתי נגמר של תקלות בטיחותיות חמורות לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אז יש לי פלאפון והוא לא דור 3 ואני רוצה לקנות את הפלאפון הזה SAMSUNG F480 דרך מישהו פרטי והשאלה שלי האם אפשר להעביר את הסים שלי שזה אומר את המספר וכל החבילה לפלאפון שאני רוצה לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס זכרון לגלקסי 3. 16GB או 32GB. רציתי לשאול בבקשה, מה מומלץ . מה כדי לרכוש . ואולי כדי לרכוש בחו"ל. תודה מראש לכל עונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-