עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Nachum987,

שלום, אני מחפש לאמא שלי מכשיר סלולרי חדש. אני מחפש עבורה מכשיר עם מסך יחסית גדול, חזק! ועמיד, עמידות בפני מים, רמקול (סטריאו או לא) חזק ואיכותי, זיהוי פנים לפתיחת המכשיר, ממשק קל לתפעול וכזה שידעו שמקבל עדכוני תוכנה באופן שגרתי. התקציב הינו כ-2,000 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה

3. Started by freesoul23,

מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Cynicoren,

שלום, האם GPS שנקנה בארץ יתאים לשימוש בחו"ל (אני מניח שכן) ? האם יש לבצע עדכון תוכנה והאם זה יעלה כסף ? על איזה GPS זול אך סביר מבחינת התפקוד אתם ממליצים ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה שהכותרת אומרת...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Jenia24,

שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Rubber Duckey,

אהלן, יש לי Iriver h340 מהארץ, אני אוטוטו עובר לקנדה. רציתי לדעת אם כדי לטעון אותו שם אני אצטרך לקנות טרנספורמטור או שאפשר יהיה לסתפק במתאם לשקע. תודה מראש, יאיר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by subarel,

i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קיבלתי עכשיו שיחה מאחותי: היא קונה ברגע זה iPhone 3G בצ'כיה, אפשר לקנות אותם שם פתוחים ללא התחייבות (במחיר גבוה יותר כמובן) והיא מתכננת להביא אותו לארץ ולהשתמש בו באורנג'. רק שצריך לבצע אקטיבציה עם ה- SIM שלה, והוא נשאר בארץ... האם אפשר יהיה לבצע את האקטיבציה בארץ? בין העונים תוגרל "תודה רבה"!

10. זה רק אני או שיצרניות הסלולר מוציאות דגמים שווים חדשים רק עם מסכי מגע? מה הקטע? אני יודע בוודאות שהמון אנשים לא מוכנים בשום אופן לעבור למסך מגע (ובצדק) אז למה המגמה הזאת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yossibe,

שלום, קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה. כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עוד שנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה) כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"ח ההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל: 5000 - דקות לרשת סלקום 5000 - דקות VPN 400 - SMS 4- דקות לכל היעדים בעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ. אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה. לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם 100 שקל כל חודש ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני פה ושם מוריד כל מיני קבצי APK של כל מיני אפליקציות מתארים שונים ,הבנתי שקבצים אלו יכולים להיות מסוכנים/זדונים לפעמיים יש היום סוג של אנטי וירוס או משהו כזה שמגן על הטלפון ,משהו שבאמת אפשר לסמוך אליו ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. ידידה שלי מחפשת טאבלט 10 אינץ' לרכב (שהיא תמיד תוציא ותכניס מהרכב , ממעמד מתאים שהיא רכשה ) לצרכי צפייה בסרטים , גם באינטרנט (לא חייב סים, במקרה הצורך היא תתחבר דרך HOTSPOT של הטלפון) וגם על גבי המכשיר באמצעות כרטיס זכרון או פתרון אחר שתציעו אשמח להמלצות כאשר התקציב הוא 800 ש"ח. במידה ואתם חושבים שיש משהו ממש כדאי אפשר לחרוג קצת ולהגיע ל1000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by .nimiking.,

יש לי נגן sandisk sansa E260 ואפשר להעביר אליו שירים וסרטים רק בעזרת תוכנות. מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר לנגן קבצים בלי תכונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by borsood,

מה שחשוב שיהיה נגן טוב. לא חשוב מצלמה\אינטרנט\דור3\ממשק מגע וכל שאר השטויות. כן וכמובן שיוציא ויקבל שיחות תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. וגם ynet . בplay store הוא אומר שהאפליקציה אינה מתאימה לגרסת תוכנה. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tal7420,

שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. השעון האלגנטי המפתיע של היצרנית הסינית יעלה לכם 350 דולר ומעלה, כשגירסה בוהקת מצופה זהב תימכר בעלות מאסיבית של 800 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/השעון-החכם-של-huawei-יהיה-זמין-בגירסה-יקרה-ו/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliom,

הורדתי את האפליקצייה tapatalk אבל אני לא יודע איך להשתמש בה?. בכדי לגלוש בפורומים דרכה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%a1%d7%a3-%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%98%d7%99%d7%98%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a9%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לפי מידע חדש שעלה לרשת, בלנובו מכינים גירסה מעודכנת ומשודרגת לסמארטפון המוזל המצליח מבית מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום. היום קיבלתי גלקסי 3 חדש, ועדיין הסים של גולן לא הגיע בדואר, האם אפשר בנתיים להשתמש במכשיר? להורדת אפלקציות וכו'? (חיבור באינטרנט WIFI ) כשאני פותח את המכשיר , הוא מבקש ממני איזה מספר , נראה לי מספר PIN. מה אני יכול לעשות בנדון עד שיגיע הסים בדואר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כמתבקש, האח הגלובאלי של ה-M1 Note נחת בארץ, עם מפרט נאה בתג מחיר שקשה מאוד להתחרות בו לכתבה: http://hwzone.co.il/מלך-שוק-הביניים-הישראלי-ה-meizu-m2-note-הגיע-לארץ/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.