עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by deyv,

איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by hilatza,

היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dorlt,

אני אני עובד בעוד כמה ימים לסלקום ויש להם מבצע עכשיו. אני מתלבט בין שלושה מכשירים E65 6120C 6500(לא סליידר) אני תלמיד תיכון (זאתמרת בן 16) ואני מחפש פלאפון עם מצלמה ורזולוציית מסך טובה וכמה שיותר אפשרויות מכוסות וMP3 איזה מהם כדאי לי?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by DaTHE,

שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. 250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by DUDEnamE,

ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by YTZ,

2000-2500₪ אנדרואיד בבקשה מהארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by surve1020,

חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bagetrek,

שבוע טוב אנשים אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו ניסיון עם לומיה ( באופן כללי ) מע"ה , אפליקציות ( אני יודע שאין הרבה ..אני סה"כ צריך GPS , ווצאפ ופייסבוק ) , יציבות מע"ה , באגים , קריסות וכו' כל מה שקשור למע"ה איך היא רצה באופן כללי ואיך היא ב 1020 אם למישהו יש ניסיון עם זה .. אני מאוד התרשמתי לטובה מהמצלמה של המכשיר הזה - ( יש לי גלאקסי 4 ואני מבואס פצצות ממנו מבחינת צילום זה מה ש 90% אני עושה במכשיר ) ואחת הבעיות הקשות שיש לי באנדרואיד זה "מקלדת" - לא משנה איך מתי וכמה אני כותב ובאיזה מהירות - תמיד אבל תמיד יצאו שגיאות ! נסיתי 1001 סוגי מקלדת - די חאלס המע"ה הזאת מטומטמת מידי !! בזמנו היה לי אייפון 4 - ואלה ההקלדה המהירה שם עבדה פיקס ומאוד מדוייקת ( אני לא יודע איך זה ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nati086,

שלום לכולם, אני רוצה לגבות את המכשיר לפני צריבת רום CM10 בגלקסי I9000 (כרגע עם רום 2.3.3 מפעילה). אני רוצה לעשות גיבוי נאנדרואיד, טיטניום ו-EFS. עכשיו קודם כל רציתי לדעת האם את הגיבויים אני צריך להעביר למחשב או שאין צורך? אם אני עושה גיבוי נאנדרואיד עם טיטניום זה מגבה לי את הכל כולל אנשי קשר ואסמסים? והאם הגיבוי כולל גם הגדרות של אפליקציות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי חבר'ה. מי לא מכיר את טכנולוגית השן הכחולה (bluetooth). ישנם אנשים האומרים שהמוצר אינו פולט קרינה מסרטנת מהסיבה שאלה בכלל גלי רדיו ובגלל זה אוזניות BT הן הדור הבא של האוזניות. מצד שני אנשים לא אוהבים להשאיר את הBT דולק במכשיר מהסיבה ש"זה מסרטן" ותמיד אני שומע "אני רוצה ילדים" ועוד תירוצים אחרים.. אז מה נסגר? זה פולט או לא? חשוב לי לדעת מהסיבה שאצלי הוא דלוק כל הזמן ואני משתמש בו כל הזמן,במיוחד בבית

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SugarFreeBoy,

1500 זה התקציב המקסימלי (והמוגזם, גםכן דור שמנת שכמונו :) בהחלט. חשובה לי מאוד איכות הסאונד, המקום (30G מתאימים בול). אז הוא עדיין מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by or5628,

האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.

16. הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה

17. Started by gtabak_37,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. הפלאפונים הם: N85, E71, N97 לא להתייחס למחיר בבקשה כי הוא לא מאוד רלוונטי. בגדול כל השלושה כוללים כל מה שצריך השאלה מי מהם עדיף. מה שחשוב לי זה ה-WIFI ויכולת לצפות בקבצי טקסט למיניהם (word,pdf) מוסיקה זה נחמד אבל פחות חשוב וכמובן זמן סוללה הכי ארוך על אף שאני יודע שבפלאפון מולטימדיה אי אפשר לצפות ליותר מידי. אה ואם יש לכם פלאפון אחר שנראה לכם אז אני אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היצרנית הסינית אמורה להשיק בקרוב מאוד תאום ל-M2 Note שיהיה מבוסס על גוף מתכתי מלא וחומרה משודרגת לכתבה: http://hwzone.co.il/הלהיט-הבא-meizu-מכינה-סמארטפון-מתכתי-בזיל-ה/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. לאחר מספר הדלפות על סמארטפון סלפי מבית HTC, החברה מציגה את סמארטפון ה-Desire Eye עם מצלמה קדמית ואחורית של 13 מגה-פיקסל ואת ה-\"HTC RE\", מתחרה טיפה שונה לשוק מצלמות האקסטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-htc-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%92/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן בימים אלה אני מחפש לעצמי נגן מוזיקה חדש בעבר היה לי אייפוד נאנו הדור הרביעי שנהנתי ממנו עד מאוד, עד, שפתאום הסוללה שלו הלכה ונעשתה חלשה עד לעכשיו שהוא לא נדלק גם אם מחובר לחשמל מאז אני משתמש בפלאפון W995 של SE בתור נגן גם והוא עושה עבודה מעולה אלא שיש כבר הרבה מוזיקה ואם מחפשים שיר מסוים זה לא נוח לכן אני החלטתי לקנות לעצמי אחד חדש אממא אני לא יודע אם לחזור לאייפוד יקר ודומיו או ללכת על משהו פשוט כמו הסאנסה אבל אני רוצה שיהיה לי משהו שדומה לג'יניוס של האייפוד או הסנס מי של סוני אריקסון ולכן שאלתי אליכם היא האם יש עוד משהו שדומה לאפשרויות האלה ופועל טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Aurora del sol,

שלום חברים, אני מעוניינת למצוא כאבל שידע לחבל בין האייפוד שאפל שלי לבין שקע החשמל. האם כאבל כזה קיים? אם כן, איפה קונים וכמה עולה? תודה, ויום מצוין לכולם,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

הסמארטפון המוביל של ASUS הגיע אלינו לביקורת מקיפה. בואו לראות כיצד הוא מוכיח שלא צריך ליהיות סיני בכדי לכבוש את ההמונים לכתבה: http://hwzone.co.il/האאוטסיידר-שגרם-לנו-להתאהב-asus-zenfone-2-בביקורת/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by UnwiZ,

בעבר המחשב שלי העביר בקלות את כל השירים מהאייטונס לאייפוד (למרות כמה קשיים מעצבנים שחוזרים תמיד למשל שלפעמים המחשב מחליט שהוא לא מזהה בערך חצי מהפלייליסט שלי...), והיום כשאני בא להעביר שירים מהאייטונס לאייפוד (שם את זה בפלייליסט שהאייפוד אמור לקלוט ואז לוחץ Sync "My iPod" זה מעביר לי רק 20 שירים במקום ה160 שלי! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים