עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יל שלי את המכשיר המצוין בכותרת בגרסת ה-2GB שלו. לפני חודש עדכנתי את המכשיר דרך התוכנה שלו ומאז אי אפשר ליראות את הקבצים שלו (רואים את התיקיות, אבל לא את הקבצים שבתוכם). עם אני לוחץ מאפיינים אז זה מראה שיש 800MB (לא בידיוק קצת יותר) בשימוש, אבל לא רואים כלום בתיקיות. יש לי WINDOWS 7 עם כל העדכונים. אשמח לעזרה.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך לבחור לאבא שלי סמארטפון למתחילים. הוא בן 75 והיה עם נוקיה 9210 בשנים האחרונות... אני אמנם חסיד גדול של אנדרואיד, אבל יש לי תחושה שאייפון הוא יותר ידידותי למשתמש הפשוט. האם התחושה הזאת מוצדקת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://androidcommunity.com/asus-eee-pad-7-inch-tablet-official-quad-core-and-ics-for-only-249-20120109/ מסך ברזולוציה 1280X800 (ככל הנראה IPS), מעבד מרובע ליבות ותג מחיר שובר שוק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by morans,

היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by maormark,

שלום חברים יש לי אופציה להביא אייפון 4S מספרד ברצלונה, במחיר של 1800 שח בערך המכשיר 4S הזה הוא לא SIM FREE אבל שווה לקנות? יש פריצה? יש מישהו מקצועי שפורץ את זה לסים פרי ואפשר לשלם לו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by KingYes,

שלום לכם. ראיתי בהוראות של הנגן, שהכי מומלץ זה לעדכן לגירסה הכי אחרונה. השאלה שלי, האם ישאר לי תמיכה בעברית בתיקיות? ומה בקשר לשפה? האם גם ישאר עברית? ובמידה ולא מתאים לי.. האם יש דרך לחזור להגדרות הראשונות ולעדכון הקודם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן רציתי לדעת משהו פשוט ואני לא מוצא תשובה באנטרנט האם אפשר בטאבלט מבוסס אנדרויד לכתוב טקסט ולצפות/לערוך אותו במחשב עם ווינדוס? האם יש וורד לאנדרויד שאפשר גם לכתוב בו? או שיש אפליקציה מיוחדת שמותאמת גם למחשבים מבוססים וינדוס? חשוב לי לדעת את זה, תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by liiight,

מישהו מכיר LAUNCHER שמתאים לHONEYCOMB?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by doker,

יש לי מסד נתונים גדול רציתי לדעת אם יש אפליקציה לאייפון או לאנדרואיד שאני אוכל דרך המחשב להכניס נתונים ואוכל ונווט בין הנתונים? משהו שיציג נתונים כמו אקסס מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ישמש לטיול בחול, עדיפות למכשיר עמיד יחסית ואפשרות לצפייה סבירה בסרטים המלצות?

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by Jabberwock,

אני לא אשחק במשחקים בסמארטפון אבל אשתמש באפיליקציות כמו האפליקציה שרושמת מתי הגעתי לעבודה ומתי עזבתי. הסתכלתי על Galaxy Mini שהוא ניראה רחב פטטה ועל Galaxy Gio שהוא ניראה יותר נורמאלי. מה אתם ממליצים לי? ללכת על Galaxy Gio ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by alonpartuk,

אתמול אפסיק לפעול לי הרמקול של המכשיר הכוונה יהיא שכשאני רוצה להפעיל רמקול הוא לא עובד. וכשאני רוצה לשמוע שירים הוא לא עובד בקיצור אין שמע בכלל אלא רק דרך הרמקול הרגיל .(מאיפה ששומעים שמחגים רגיל) עכשיו עשיתי איפוס מלא ואפילו פירמוט והבעיה נמשכת. אני חייב לציין שהמכשיר חדש יש לי אותו שבוע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  17. Started by josephdbouhnik,

למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by omri_ro,

נתתי את המכשיר לבדיקה במסגרת האחריות עקב בעיות סוללה, במכשיר היתה מותקנת גרסה 2.3.3 עם עיברית(כולל ממשק). המכשיר חזר אלי עם 2.3.5 עם ממשק באנגלית ותמיכה בכתיבה בעיברית, יותר מאוחר גיליתי שSMS שנשלחים בעיברית מתקבלים בצד השני בג'יבריש. יש משהו שאפשר לעשות בנושא לפני שאני שולח שוב את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by galtashma,

היי כתבתי מחשבון לאנדרויד, המחשבון יכול לבצע שלל פקודות(סינוס, כוסינוס, לוג ועוד...) בנוסף יש למחשבון היסטוריה וערכות נושא. אשמח לשמוע את דעתכם על המחשבון האתר שלי: www.gtapps.net והכתובת של האפליקציה : https://market.android.com/details?id=com.gtr.calc

• 10 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. כרגע המכשיר לא תומך בעברית, אבל במידה ואגלוש באתרים בעברית, השפה תוצג כמו שצריך או כג'בריש? מה לגבי הודעות בעברית אפשר לקרוא אותן? יש אפשרות להתקין עברית או לחילופין מקלדת בעברית בשביל לכתוב הודעה למשל? אני לא מבין למה נוקיה ממתינה כל כך הרבה זמן בשביל לעברת אותו, לפי מה שקראתי רק בעוד 6 חודשים הוא יגיע רשמית לאארץ, זה פשוט לא חכם.(בלשון המעטה.) יש מישהו כאן בפורום עם מכשיר שכזה?

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by ngc224,

היי האם מכשיר אם תדרים CDMA 850 / CDMA 1900 מתאים לאורנג' ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by gkman,

שלום אני בטוח שכולכם כבר מכירים את האתר : http://www.gsmarena.com/ בכל מקרה מישהו שם לב לגרף הקטן מצד ימין של ההיסטוריה של המחיר של המכשיר שאתם מתבוננים? כנסו לדוגמא לפרטים על הגלקסי2 http://www.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php מתחת לפרסומת של ebay יש גרף של cellpex אתם תראו שהמחיר עומד על סביבות ה300 יורו. על כל פנים לחצתי על הגרף שהוביל אותי לאתר של http://cellpex.com/ אם תעשו חיפוש לגלקסי אס 2 תגיעו לעמוד המחירות שלו (http://cellpex.com/index.php?fuseaction=models.home&brand=Samsung&model=I9100%20Galaxy%20S%20II) אתם תראו שהמחירים עומדים על בין ה370-500 דולר. כל העיניין הזה נראה מסריח ובאותו זמן מעלה תקוות למכשיר מצוין וזול מאוד. (הרי אם האתר …

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  23. מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  24. כמה שאלות. 1) אני מעוניין לקנות לאחותי הקטנה Tablet ליום הולדת. שימוש די בסיסי - סרטים, מוזיקה, אינטרנט ואולי קצת ללימודים... התקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. מה הTablet הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה, בתקווה שלא מדובר בזבל סיני. * מה בדבר קנייה באיביי או ייבוא מחו"ל. האם יש אחריות בארץ? 2) קניית פלאפון חדש. כרגע אני תקוע עם קרש בשם NOKIA N97. אני מתלבט בין : Iphone 4 Iphone 4S Galaxy S2 * הבנתי שלאייפון 4S יש המון תקלות ולא כדאי להתקרב. * לגאלקסי יש ביטוח לעומת האייפון.. די קריטי, לא? תודה לכל העוזרים.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by Pythagoras,

שלום לכולם, טוב אז כמו השאלה בכותרת, יש לי את הנקסוס אס באורנג' וקראתי איפושהוא שהם מתחילים לשחרר את ICS למכשיר במהלך החודש. אז מישהו כבר קיבל או יודע מה קורה עם זה? אני לא כל כך מעוניין להתקין עצמאית, חושש להיתקע ולא מבין בזה יותר מידי... :-\ (אלא אם כן יש משהו ממש יציב ובטוח ב 100% ? ) תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים