גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
חוץ ממאמו, עושה רושם שהוא מריץ בצורה נהדרת את וינ7 ואת אנדרויד. WM7 Android Maemo ולאור העובדה שניתן להשיג את המכשיר בכ1700 ש"ח, אפילו פחות אם יש רצון, זה נראה לי המכשיר הכי משתלם כרגע . חבל רק שהסוללה כ"כ גרועה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0) בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N ) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות אייפון או גלקסי שהם יותר יקרים.או סמארטפון של לנובו ואלפון שהם יותר זולים משמעותית. ומה ההבדל בינהם למה הם יותר זולים תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שיאומי הבטיחה וקיימה, חשפה את הרחפן הראשון מתוצרתה וגם הפתיעה עם תגי מחיר שנמוכים יותר ממה שהיה צפוי האם קיימת קטגוריית מוצרים שבה שיאומי הסינית לא תצליח להפתיע אותנו לחיוב? בינתיים זה לא נראה באופק. היצרנית השיקה את רחפן הצילום הראשון שלה, וזה מרגיש כצפוי כמו מתחרה מרכזי עבור דגמי ה-Phantom של DJI ודגמי ה-Typhoon של Yuneec – אך במחירים שזולים בכמה וכמה דרגות מאלו של שתיהן. רחפן ה-Mi Drone יציע צילום וידאו ברזולוציה של 4K ובקצב של 30 פריימים בשנייה בדגם המתקדם שלו, או ב-FullHD בקצב של עד 60 פריימים בשנייה בדגם הבסיס – זאת בהתבסס על חיישנים של סוני (ה-IMX377 בדגם המוביל, לכאורה, ו-IMX240 או IMX234 בדגם המוזל) ומעבדי תמונה של Ambarella, בשילוב עם מערך אופטי כדורי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המכשיר שלי, גלקסי 3, 4.4.4 CM11, לא מתחבר לUSB למחשב. המחשב אומנם משמיע צליל התחברות, והנייד נטען, אבל אין לי במחשב שלי את האפשרות להיכנס לזיכרון הפלא ולהעביר\להוציא קבצים... איך אפשר לסדר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מכשיר הקלטה כלשהו (MP3/4, רשמקול, טייפ... ) שמקליט בפורמט MP3 או WMA באיכות מאוד גבוהה. מטרת המכשיר הוא להקליט הרצאות (למאגר שיעורים). אם מישהו מכיר איזה מכשיר טוב אז אשמח! תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחד מהשעונים החכמים המוצלחים ביותר בגל האנדרואיד הראשון זוכה לשלושה דגמים שונים אשר מבקשים להמשיך את המומנטום לכתבה: http://hwzone.co.il/משפחת-360-השעון-החכם-של-מוטורולה-הפך-למגו/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים קיבלתי את הדרון החדש של פארוט מקנדה. סיפור ארוך של מכס ושאר טובין אבל הוא הגיע ההליקופטר נורא כיפי להטסה, מהיר, עם טווח מעולה ואופציית ההקלטה המעולה. אבל הדבר המאכזב היחיד הוא הבטריה. היא מתרוקנת כמו שדה! אחרי המראה כבר מתחסלים להם 7 אחוזים עד 11 וזמן ההטסה במקסימום עומד על 12 דקות. מאכזב. בגלל זה אני רוצה לקנות בטריה נוספת. אם אפשר, שתהיה בעלת נפח גבוה יותר ושתהיה איכותית. והכי חשוב, יהיה אפשר לטעון אותה עם המטען המקורי (המטען של ה-2.0 שונה!). את הבטריה המקורית ניתן לקנות מהאתר של פארוט ומאמזון ב-40 דולר (משלוח לא משנה, יש לי משפחה בקנדה) יש באיביי כל מיני דברים שקשה לסמוך עליהם, בטריות סיניות ועוד.. אני ראיתי שהכי הרבה ממליצים על הבטריה 1300MA…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש asus zenfone 5 lte הדגם של ה16gb עולה 200 שקל יותר מהדגם של ה8gb השאלה היא האם עדיף לקנות את הדגם של ה-8 ולהוסיף לו כרטיס זיכרון (יש לי כבר אחד) או בכל מקרה ללכת על הדגם של ה16gb (שמעתי שזה יקל על המכשיר ולאורך זמן זה ישתלם)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי תלושי שי לאמזון וחבר שמביא מארה"ב, אני חושב לקנות גלקסי S4 מאחד הקישורים הבאים, אבל לא יודע מי מהם מתאים לכל הרשתות בישראל: http://www.amazon.com/gp/product/B00CIZFK9G/ref=cm_cd_asin_lnk http://www.amazon.com/gp/product/B00BV1MVJ0/ref=gno_cart_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2NRA1VO2B7B2X בקישור הראשון יש I9505 שזה 4G/LTE, ובקישור השני יש I9500 שזה 3G. בישראל מוכרים את שניהם, כשה-4G זול יותר. איזה מהם יתאים לכל הרשתות בישראל? אם שניהם, האם עדיף לקנות 4G לתאימות עתידית? עריכה: מההשוואה שיש כאן, אני מסיק שיש בעיה רצינית עם חיי סוללה לשיחות ב-I9505, על אף או מפני שיש לו כפליים ליבות לעומת I9500. זה לא בא בחשבון... אשמח גם להמלצה על קייס טוב לגלקסי S4 מהמבחר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בהנחנה ולמחיר אין פקטור, זה משנה אם אני קונה פלאפון באחד מחברות הסלולר או מחנות פרטית ? יכול להיות הבדל כלשהו "בתוכנה" של הפלאפון ? יש עדיפות לכאן או לכאן ? או שזה לא משנה כלל ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני נוסע לח"ול ורציתי לקנות GPS אחרי שהאסוס r300 שלי מת... אשמח להמלצות. דרישות - שיהיה נוח לתפעול ברכב - מטען מספיק ארוך, תושבת איכותית וחזקה. מפות מעודכנות כולל מקומות בילוי וכו'. מחיר - גמיש. אשמח להמלצות לגבי המחירים הזולים יותר וכן לגבי היקרים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר PDA. חשוב לי שהמכשיר יתמוך ב-GPS, Bluetooth, WiFi והכי חשוב ב-igo8 כך שאוכל להוסיף מפות. האם מישהו יכול להמליץ על מכשיר? או אפילו להפנות אותי לבנצ'מארק עדכני בנושא? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פה ושם מוריד כל מיני קבצי APK של כל מיני אפליקציות מתארים שונים ,הבנתי שקבצים אלו יכולים להיות מסוכנים/זדונים לפעמיים יש היום סוג של אנטי וירוס או משהו כזה שמגן על הטלפון ,משהו שבאמת אפשר לסמוך אליו ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! חשבתי שאוכל לשרוד עוד איזה תקופה ללא סמארטפון, אבל מסתבר שלטלפון הנוכחי שלי יש תוכניות אחרות (מתפגר לאט לאט). ירדתי די בהתחלה כבר מאייפון בגלל המחיר, בגלל חוסר החופשיות ובגלל הסוללה שנזללת מהר מאוד. לכן החלטתי ללכת על סמארטפונים של אנדרויד, והסמארטפון הראשון ששמתי עליו את העין הוא הגלקסי S2. אך מחקירה קצרצרה התבשר לי שיש מגוון ענק של מכשירים, והוא לא בהכרח היחיד שיענה על הצרכים שלי, אם בכלל. אני אפרט את הצרכים שלי מהפלאפון ואשמח אם תכוונו אותי בסופו של דבר אל הבחירה הנכונה עבורי. אפשר גם לחרוג מתקציב ה-2000 לכיוון ה-2500, אך מבחינתי אפשר גם לרדת למטה מאחר והשימושים שלי בפלאפון יהיו די בסיסיים. בראש ובראשונה אני רוצה את הפלאפון עבור שימושי אינטרנט, מייל, פייסבוק, פתי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את הפלאפון motorola e770 וכרטיס זיכרון של 512 של san disk. שאני מעביר שירים לכרטיס זיכרון מגיע לי ההודעת שגיאה שהקובץ אינו מזוה ושאני צריך את הקובץ מידע ":KAVICHS:$DATA" השירים הם MP3 והפלאפון תומך בMP3
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני כרגע עם מוטורולה מיילסטון שרק עושה לי צרות. המכשירים שמעניינים אותי הם האייפון, גלקסי 3, HTC ONE X, גוגל נקסוס 4 ו-LG OPTIMUS. 1.חשוב לי שהמכשיר יעבוד בצורה חלקה, מבחינת מגע ומבחינת מערכת הפעלה. אני יודע שבקטע הזה האייפון לא יעשה בעיות...השאלה מה עם האחרים. הבנתי שבתחום המגע מצמצמים פערים ובעצם המסך של הנקסוס 4 ושל optimus g הוא אותה טכנולוגיית מגע כמו של האייפון. 2.צילום וידאו - לא מצאתי אף התייחסות או השוואה רצינית בין המכשירים האלה. אצל כולם כתוב 1080p 30 fps אבל יש בי חשש שעדיין לא הצליחו לצמצם פערים מול האייפון. הבנתי שמדווחים על נפילות פריימיים וקירטועים בה-HTC ONE X, שמאוד משך אותי בגלל העיצוב והיכולת לצלם וידאו בהילוך איטי (יש את זה בעוד מכשירים?). 3.לא הו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהטלפונים האלו מומלץ לאמא, שהשימוש שלה בטלפון יסתכם בקצת גלישה באינטרנט ושיחות טלפון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-