גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניינת לחבר טלווזיה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש, לראות סרטים ולהשתמש בעכבר ומקלדת. היום מחובר דרך מחשב נייחו כבל HDMI. מחפשת אופציה קומפקטית יותר. בדקתי על מיני מחשבים או סטרימרים. לא ממש הבנתי מה טוב))
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם 160 דולר הוא מלוא הסכום שאתם מוכנים להשקיע במכשיר חכם, ה-K3 Note של לנובו הוא ככל הנראה אחת מהאפשרויות הכי טובות שתצליחו למצוא לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-התחרותי-ביותר-של-לנובו-זמין/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לצד מכשירי הנקסוס השיקה גוגל גם טאבלט אנדרואיד חדש, שיוצא מגבולות המותג ומתיימר לספק יכולות מתקדמות במיוחד תודות לשבב ה-Tegra X1. מתכון מנצח או סתם ביזבוז כסף? לכתבה: http://hwzone.co.il/טאבלט-ה-pixel-c-של-גוגל-הוא-הפתעה-מרשימה-לחוב/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה סמארטפון בעיקר בשביל GPS ו- MP3. גלישה לעתים מאוד רחוקות. בעיקר חשובה לי איכות השיחה והעוצמה של הספיקר. מה דעתכם על Iphone 3gs? ראיתי אותו ולדעתי הוא יוכל להספיק לצרכים שלי. יש לכם הצעה טובה יותר? אולי אנדרואיד סיני עם מפרט חזק יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסה חדשה יצאה היום. כנירא בימים הקרובים תצאה גם 2.55 להורדה: http://download.cowon.com/data/C08/D2_3.55.zip
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. במידה ואני אזמין מכשיר מאמזון, האם תהיה עליו אחריות בכלל? האם זה נוח היות וזה בחו"ל ולא בארץ? האם כדאי להזמין מכשירים כמו MOTO G משם? כי הבנתי שזה יצא באיזור ה-800 ש"ח בלבד. הצרכים של אבא שלי הם גלישה באינטרנט, מסך יחסית גדול, מצלמה בינונית תהיה בסדר ו-GPS.. אולי משחקים קלים. או שאולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות LG G2 יד2? שהמחיר שלו הוא 1200 בד"כ. האם G2 יהיה יותר מדי בעבורו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האח המוקטן והמוצנע של מכשיר הדגל העדכני מבית ZTE מהווה מכשיר ביניים מרשים, אותו ניתן לרכוש כעת במחיר תחרותי למדי לכתבה: http://hwzone.co.il/מיני-אבל-לא-פראייר-ה-nubia-z9-mini-זמין-במחיר-נהדר/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, באוגוסט 2012 שוחרר ה-NOTE 10.1 המקורי, בערך שנה לאחר מכן - ספטמבר (אוק') 2013 שוחחרה הגרסא השנייה - NOTE 10.1 2014. האם צפוי לצאת NOTE 10.1 2015 בזמן הקרוב (או משהו דומה, מסדרת הNOTE ועם סטיילוס וכו')? אני חיפשתי כתבות חדשותיות על כך, אך ללא הועיל. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אפליקציה לקריאת RSS קלה ופשוטה והכי חשוב קוראת עיברית. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94-galaxy-s6-%d7%9e%d7%aa%d7%92%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסמארטפון המרשים מבית שיאומי מתחיל את מסע ההופעות הבינלאומי שלו לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הMP3 שלו טוב,איכותי(יחסית לפלאפון)?והאם שומעים חזק?כ"ל לגבי הLG 8300.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר החכם החדש השלישי של אסוס הוא מפלצת אמיתית אשר מטשטשת עוד יותר את הקו המבדיל בין טאבלטים לסמארטפונים ה-Zenfone 3 החדש השלישי שהציגה לנו אסוס מזכיר במידה רבה את דגמי ה-Fonepad הבלתי רגילים של החברה משנת 2013, הרבה יותר מכל דגמם אחר שמשתייך אלמשפחת ה-Zenfone – אחרי הכל, לא בכל יום אנו נתקלים בסמארטפון שהוא יותר טאבלט עם יכולת קישוריות סלולרית מובנית, בעל מסך של 6.8 אינץ' (!). המכשיר העצום כולל מפרט ביניים לא רע בכלל, עם מסך IPS בגודל 6.8 אינץ' כאמור, בעל רזולוציה של 1080p, כיסוי של כ-95 אחוזים ממכלול הצבעים של תקן ה-NTSC, כיסוי של 79 אחוזים משטח הפנים של הדגם וגם חיפוי Gorilla Glass 4 מעל, כאשר בנוסף לכל אלו נמצא גם מנוע עיבוד תמונה בשם Tru2Life+ שמתיימר לספ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של הנקסוס 4 שלי נשבר. רציתי לקבל המלצה על שירות טוב ואמין באיזור ר"ג-ת"א. נתקלתי באתר הזה, שלפי בדיקה הוא יחסית זול ואולי היחיד שמציע שירות עד הבית: http://chipzol.co.il/PAGE796.asp - מישהו מכיר את האתר הזה ויכול להמליץ? (או לא להמליץ). - איך אני יכול לדעת שמתקינים לי מסך מקורי ולא איזה זיוף. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה לי נגן COWON D2 ,אבל באריזה שלו לא היה את המטען . זה אמור להגיע כלול או שכהוא מגיע לארץ הוא מגיע בלי זה? אם אפשר לקבל תשובה בהקדם שאם הייתי אמור לקבל, אני ילך אליו ואני יקבל ועוד איך
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כאמור, אני מחפש נגן מוסיקה נייד, כולל אוזניות. תכונות רצויות בסדר חשיבות יורד: פשטות הפעלה, אמינות, פונקציונליות, איכות שמע. אני מעוניין באפשרות לטעון אותו גם כשאין מחשב בסביבה. אני מניח שבמחיר הזה יש רק נגנים מבוססי פלאש. אני צודק? האם היתרון היחיד של נגן מבוסס דיסק קשיח הוא בסעיף נפח האחסון כאשר בשאר ההיבטים הוא אפילו פחות מוצלח מהמקבילה מבוססת פלאש? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-