גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
הנציגה הרשמית של שיאומי בארץ הקודש משיקה ומתחילה למכור את היורש של ה-Pocophone F1 הפופולרי - בהפרש מחירים שפוי לעומת היבואנים המקבילים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
16G\8G עם אפשרות הרחבה. שיהיה כמה שיותר דומה מבחינת השליטה לI7, ושאיכות השמיע לא תהיה יותר גרוע. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הפתיעו אותי במתנה של Lumia 950XL (גרסת הדואל סים). מכשיר מאוד חמוד סך הכל קינפגתי כל מה שאני צריך שם מה שחסר לי כרגע זאת אפליקציה אחת בודדה של קריאת ספרים אלקטרונים (בד"כ ePub ו Mobi). על האנדרואיד השתמשתי ב moon+ reader אולם היצע האפליקציות ל Windows Phone 10 די מביך. יש מבחר לא רע של אפליקציות בסך הכל הבעיה שלי היא שאף אפליקציה לא מאפשרת להגדיר תיקייה אשר כל מה שנמצא בה יהיה בספרייה אוטומטית ככה שאני צריך בצורה ידנית אחד אחד להוסיף קובץ קובץ וזה די מעצבן. כדי לעקוף את זה אני פשוט ניגש מספריית הקבצים ופותח את הקובץ שמזניק את האפליקציה אולם זה לא יעיל כמו Moon+. מישהו מכיר אפליקציה נורמלית שמאפשרת לקרוא מספר נרחב של פור…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסא בשביל PRECACHE שלא קיים בגירסא שלי. אבל שאני מחפש ב-PLAY דרך המכשיר Google maps אני לא מוצא את האפליקציה של GOOGLE. כאשר אני נכנס למרקט מהמחשב ומוצא מסומן שהאפליקציה כבר מותקנת, ולמרות שאני לוחץ INSTALL לא נראה שזה עושה כלום ואני לא רואה אופציה של UPDATE. כשאני נכנס להגדרות האפליקציות באנדרואיד לאפליקציה אין אופציית UNINSTALL. איך אני מעדכן אותה? דחוף לי לפני טיול לחו"ל כדי לא להתחבר לחבילת DATA.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ימים אחדים אני תוהה למה אין משחקים קטנים לסנסה כמו ל איפודים הרצתי על זה חיפוש ב גוגל והתוצאות דלות: http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=3524&page=3 דף מידע על זה.....(תמונות לקראת סוף הדף) בדף הוא מישהוא הצליח להפעיל DOOM ולא הבנתי איך, אם משהוא הבין יוכל להסביר איך עושים זאת??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחכה להם זמן רב, ואני מעוניין לרכוש אחד מהם [אני אחליט איזה לאחר סקירות מקיפות שלהן], האם אני אצטרך לחכות עוד הרבה זמן לנגנים הללו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תהיתי האם יש מכשיר עם יכולות דומות (רק מחברה ידידותית יותר), דגש שזה לא יהיה סמארטפון כלשהו ויהיה רק מחשב כף יד עם דגש על הצד של נגן MP3, איכות סאונד וWIFI. ואם יש כזה עם מע' פתוחה (אנדרואיד ושות') אז זה אפילו יותר טוב. מחיר לא משנה כרגע, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את המכשיר הנ"ל, עם כרטיס זכרון של 4GB. כשבאתי להכניס שירים לזכרון, ראיתי שהתיקיה cities>diskcache תופסת 2.86GB עם כל מיני תיקיות (1,2,3וכו'). בקיצור, אלו תיקיות שהמכשיר יצר לי, לא אני. אני יכול למחוק אותן? ובכלל, למה הן משמשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניינת למצוא כאבל שידע לחבל בין האייפוד שאפל שלי לבין שקע החשמל. האם כאבל כזה קיים? אם כן, איפה קונים וכמה עולה? תודה, ויום מצוין לכולם,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מידע חדש שעלה לרשת, בלנובו מכינים גירסה מעודכנת ומשודרגת לסמארטפון המוזל המצליח מבית מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9a-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במירב טיפשותי שברתי את המסך של ה-Galaxy S1 שלי. אז נראה לי שהגיע הזמן לשדרג קרובת משפחה שלי בעוד קצת פחות מחודש מגיעה לארץ מארה"ב. ואני מתלבט מה להזמין. כרגע נראה כאילו ה-Nexus 4 הינו החלופה הטובה ביותר, אבל אם המלאי שלו לא יחודש בקרוב כנראה שארכוש את ה-S3. אני לא נעול והייתי שמח לקבל ממכם המלצות למכשירים אחרים. כמובן שמעדיף לקנות בכמה שפחות - אבל עד 700$ זה אפשרי מבחינתי (אבל צריך להצדיק את זה!). דיי חשוב לי שזה יהיה מכשיר מיינסטרים, עם קהילה גדולה (יותר הפצות ותמיכה). אז מה אתם ממליצים? מה הייתם קונים במקומי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים??! (הרבה זמן לא הייתי פה... בעיות במחשב O_0) בכל מקרה, קבלתי היום את ה-LG המגניב הזה וכבל USB, אבל בלי דיסק של דרייברים. אחרי קצת חיפושים באינרנט עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, אז אני אשמח ללינק או שם של התוכנה. (אל תדאגו, זה לא במקום ה-N ) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבר ממסך 13.3 אינץ' מסורתי למסך 13.4 אינץ' גבוה יותר תוך צמצום המסגרת סביבו מעניקים לנו מכונה יוקרתית מעניינת בהחלט לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה שלי קנתה לי נגן COWON D2 ,אבל באריזה שלו לא היה את המטען . זה אמור להגיע כלול או שכהוא מגיע לארץ הוא מגיע בלי זה? אם אפשר לקבל תשובה בהקדם שאם הייתי אמור לקבל, אני ילך אליו ואני יקבל ועוד איך
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטלפון שלי הוא גלקסי נקסוס ואף פעם לא השתמשתי בסמארטפון אחר ככה שאני לא יודע אם זה ככה בכל הגרסאות, אבל משחקים (בעיקר GT FREE+) מפוצצים אותי בNOTIFICATIONS פרסומי שלהם וזה משגע תשכל. איך אפשר לחסום את זה חוץ מלמחוק את המשחקים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. מי לא מכיר את טכנולוגית השן הכחולה (bluetooth). ישנם אנשים האומרים שהמוצר אינו פולט קרינה מסרטנת מהסיבה שאלה בכלל גלי רדיו ובגלל זה אוזניות BT הן הדור הבא של האוזניות. מצד שני אנשים לא אוהבים להשאיר את הBT דולק במכשיר מהסיבה ש"זה מסרטן" ותמיד אני שומע "אני רוצה ילדים" ועוד תירוצים אחרים.. אז מה נסגר? זה פולט או לא? חשוב לי לדעת מהסיבה שאצלי הוא דלוק כל הזמן ואני משתמש בו כל הזמן,במיוחד בבית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי בדיוק נהרס הפלאפון. הבטריה מתה, השקע לחיבור מיני usb לא עובד יותר. הוא שרד המון זמן. הדגם היה monte 5620, והיא כמעט היתה מרוצה ממנו, מפני שהוא היה איטי מידי. אם יש משהו במחיר הזה שמתאים לפאלפון, לא לחרוג יותר מדיי, מסך סביר ופשוט חומרה קצת יותר טובה תספיק, לא צריך שום פיצ'רים מיוחדים. חשבתי על Huawei U8180 Black, אך לפי KSP אין תאימות לפלאפון. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-