גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/one-m9-plus-%d7%94%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%9c-htc-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%a7%d7%90%d7%9e%d7%91%d7%a7/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%94%d7%93%d7%a9%d7%90-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%a0%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מבחני ביצועים לליבת ה-Adreno 430 של השבב מתומן הליבות החדש מבית קוואלקום מציגים שיפור מתון לעומת ה-Snapdragon 805, שמספיק בכדי להפוך אותו למתקדם ביותר בסביבה נכון לזמן זה לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-810-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%9b%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על כיצד פורצים מכשיר של סוני אריקסון דגם 610K. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ערב טוב לכולם. אני כבר כמעט חודש מתלבט בין הטאבלטים ולאחרונה שקלתי בין ASUS TF300T, Iconia A510, Nexus 7 16GB וSAMSUNG Galaxy Tab 2.0 והיום אני יותר סגור על ASUS TF300T שלאחרונה מחירו התחיל לעלות ולרדת מ$399 הוא ירד אף ל$319 באמזון ואפילו עד $287 באיביי מסוחר בעל ביקורות טובות (אריזה פתוחה אך מוצר חדש עם 30 יום החזר כספי או החלפת מוצר + 90 יום אחריות). אולם קיימות בעיות עם ASUS TF300T כגון שבירת זכוכית על מסך, RESTART לא צפוי אחרי כמה ימים ובינתיים זה מה שזכור לי. בנוגע לשבירת זכוכית, לרוב זה נגרם ע"י תחנת עגינה בזמן שטאבלט ותחנת עגינה מקופלים, כתוצאה מהפעלת לחץ על קצה זכוכית ע"י מאדקים שמחזיקים טאבלט בזמן חיבורו לתחנהת עגינה. אולם יש פיתרון פחות נוח שזה פשוט לא לק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי. קניתי מאמאזון ארה"ב Tab S6 בגודל 10". המטען הגיע עם שקע אמריקאי. יש לי מטען של טבלט ישן Tab A בגודל 8". האם אפשר להשתמש במטען הישן עם הטבלט החדש? לשם השוואה הנה התמונה (הישן שבו אני ארצה להשתמש נמצא למעלה) תמונה: https://i.imagesup.co/images2/8e4cf44d98a413c104f6d10f1b5db208c372f41c.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמארטפון הדגל הייחודי של אסוס הושק בארץ במסגרת ייבוא רשמי, אך האם זה מצדיק תוספת של כמה מאות שקלים? לכתבה: http://hwzone.co.il/רשמי-אבל-יקר-ה-zenfone-2-הושק-בישראל-באופן-רשמי/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי הטלפון sony xperia s והפלאפון איטי, לרוב בגלל חסרון ברם (מעבד:2 ליבות בתדר 1.5 , וג'יגה רם , מאיץ גרפי:adreno 220 - החומרה הזאת אמורה לספק ביצועים גבוהיים מאוד , והיא כוללת כמות גדולה יחסית של רם ). על פי הכתבה שיצאה לא מזמן באתר אני יכול להבין איך ליפרוץ את המכשיר אבל אני צריך הצעות לרום יציב ומהיר !!! ושמישתמש בפחות רם כמובן ... ואם זה לא טירחה בישבילכם תעזרו לי להגביר את יציאת הaux של האוזניות ... לפחות ב25% (זה פחות חשוב) תודה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i tried to write hebrew in the furom bat the font is a BALAGAN (GIBRISH) , any bady know way? and how can i fix it..? ג ??¨??.ג
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני מעוניין לקנות טאבלט שישמש אותי בעיקר לסרטים וללמודים תקציב 1500-3000 (אני רוצה לקנות משהו ממש טוב שיחזיק להרבה זמן). צריך שיהיה בו חיבור USB ואפשרות להרחבה ורשת סלולרית כי זה מעצבן להסתמך על חסדי ה WIFI . תודה לעוזרים, עידן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכירו את מכשירי ה-Galaxy A הטריים של סמסונג, שמבטיחים עיצוב איכותי, תצוגה מרשימה ויכולות צילום ראויות בפחות מ-400 יורו. יצליח להם? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי מידע על הנושא באניטרנט,אבל מצאתי רק מדריגים על איך לבצע את הפעולות. הייתי רוצה לדעת האם הפיכת המכשיר לסים פרי מתבטלת כל פעם שאני אעדכן את מע' ההפעלה(יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארץ במחיר זנות, אך צריך לפרוץ אותו כדי שאני אוכל להשתמש גם ללא סים של AT&T). מנגד, הייתי רוצה להיות מסוגל לעדכן את המכשיר כשניתן, בלי לפרוץ אותו שוב ושוב. האם הדבר אפשרי? אני אחדד את השאלה, כיוון שראיתי שחלק לא הבינו נכון: "נניח שאני מקבל מכשיר 4.01. פורץ אותו ועושה אותו סים פרי. אני מעדכן ל4.1 הוא עדיין סים פרי או לא?"
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניתן להטעין טאבלט ברכב ע"י ממיר מצת ל USB , או שזה עלול להזיק?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-