עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Shtupel,

אולי למישהוא זה גם קרה... אני לא מצליח לישלוט על השירים בעזרת הג'ויסטיק (המקורי) שקיבלתי עם האוזניות...פעם זה עבד ועכשיוו זה הפסיק...למישהוא זה קרה והוא יכול לעזור? תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by roz2010,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט מבוסס WINDOWS (כמובן עדיף 8.1). יש לי אפשרות להביא אותו מארה"ב. השימושים יהיו בעיקר לאוניברסיטה (אז צריך אופיס) ובבית, גלישה וכו'. רצוי אפשרות לחיבור מקלדת (למרות שאני יכול להסתדר גם עם מקלדת מבוססת BLUETOOTH). יש המלצות? אם אני קונה בארה"ב ויש בעיה, מה הסיכוי שאני אקבל שירות סביר פה בארץ, אם בכלל? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Combine,

יש לי סרט באיכות הבאה על המחשב - .STV.DVDRip.XviD-KOPPS קידדתי אותו עם התוכנה שקיבלתי עם הQ5 (כמו שאני מקדד כל סרט אחר) , פתחתי את הסרט במכשיר והוא רשם לי שהסוג וידאו הזה לא נתמך.. איך זה? אפילו בלי שום קשר לDVDRIP , קידדתי לקובץ שהQ5 תומך בו... עריכה: טוב לא יודע מה הולך עם המכשיר הזה... ראיתי עליו אתמול ארץ נהדרת. היום ראיתי עליו סדרה אחרת, פתחתי שוב פעם את אותו קובץ שראיתי אתמול, והופיע לי הודעה שהוידאו לא נתמך... הפעלתי את המכשיר מחדש וזה הסתדר, אבל ממש אין לי כוח לפתוח את המכשיר מחדש כל פעם שאני מחליף סדרה בגלל כאלה בעיות.. מישהו יודע למה זה?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

השאלה שלי היא האם ביציאת AV של האייפוד לטלויזיה הרזולוציה המקסימלית של וידאו שהאייפוד מספק היא 320X240 או יותר מזה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  6. אוקי אני רוצה לקנות מקלט Gps כדי שאוכל לחבר אותו לipaq שלי בתקשורת בלוטות'. צמצמתי את האפשרויות לשניים של חברת Globalsat המוכרת והטובה. מסתבר שהbt-388 אומנם ישן אך פופולארי ועולה יותר והדגם החדש Bt359s שהוא באשכרה עובד על כח סולארי! וגיליתי גם שבאנגליה המחירים של החבר'ה האלה הם חצי מחיר מהארץ. קרוב משפחה יהיה שם עוד שבועיים אז נוכל לקנות שם! הbt-388 עולה 370 ש"ח והbt359s עולה 270 ש"ח קיצר מי אתם ממליצים? מי יותר טוב? ולמה הbt388 הישן עולה יותר מהדגם החדש והסולארי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Adun,

הי, התקנתי רום CM11 על הגלקסי 3, גירסה 4.4.4 לפני זה, עשיתי גיבוי לאפליקציה של "לוח שנה עברית" שהייתה ברום המקורי של סאני. ניסיתי לשחזר אותה, אבל זה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, שכל פעם מחדש אני עושה ריסטרט למכשיר, אבל עדיין האפליקציה לא מופיעה לי.. ככה ניראה המסך גיבוי של טיטניום למה זה קורה? ואיך אני יכול לשחזר אותה? (אני לא מעוניין באפליקציות אחרות של לוח שנה עברי, אלא זאת ספיציפית) נ.ב: ניסיתי לשחזר עם app+data וגם רק app, לא עזר. אחרי השיחזור, היה כתוב שהבאץ' שוחזר.. בכל אופן, אם זה משנה, כשגיביתי את האפליקציה, היא הייתה מסומנת באדום

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by spitzi,

היי, לקראת התחדשותי ב-G2, האם תוכלו להמליץ על דיבורית בלוטות' מתוך המבחר שיש באמזון? אני רוצה רמקול מצוין, סינון רעשים וחיי סוללה ארוכים. אין לי כל צורך במסך בדיבורית. מעולם לא היתה לי דיבורית, כך שאין לי מושג איך טוענים אותה. כמו כן, לצורך שיחות פרטית, אני תוהה האם אני יכול לבחור שהטלפון יתחבר אוטומטית לדיבורית אוזן במקום לדיבורית הרכב כששתיהן פעילות. ראיתי ב-Wisebuy המלצות חמות על Jabra Freeway מלפני שנתיים. באופן משונה, נראה שבאמזון מציעים את הדיבורית הזאת בחצי מחיר כשהיא באריזת Bulk במקום באריזת Retail. מובן שלא אכפת לי באיזו אריזה אני מקבל את הדיבורית, אז איפה הקאץ'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לאחר שהציגה קו חדש של מכשירים זולים במטרה להתחרות ב-Xiaomi ו-Meizu, משיקה לנובו בתערוכת CES את מכשיר הסלפי החדש של החברה, בנוסף לסמארטפון קטלני במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Kukishin,

שלחתי את המכשיר - LG G2 לתיקון. כנראה הם יימחקו הכל. יש מצב שהחשבון שלי בגוגל איכשהוא גיבה לי את המספרים?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. http://www.mypocketpcmobile.com/ETENX500andASUSP535ComparisonReview/tabid/167/Default.aspx האם יש למישהו השוואה יותר מעודכנת שמסתמכת על נסיון מעשי ולא על נתוני יצרן ?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Liran Bar Zeev,

מלבד האפשרויות המורכבות יותר האם ניתן לראות דרך הכרומקסט את כל מה שיש במסך הפלאפון שלי. לא רק מהיוטיוב נטפליקס וכדומה? נגיד אני רואה ערוץ טלויזיה בפלאפון טי וי בפלאפון או סתם דרך אתר לצפייה ישירה, אני יכול להקרין את זה בעזר הכרומקאסט גם בטלויזיה? תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. עדיין לא בטוחים שיש תועלת אמיתית בשעונים חכמים? ל-Ulefone הסינית יש הצעה שלא תוכלו לסרב לה לכתבה: http://hwzone.co.il/שעון-חכם-ראוי-בפחות-מ-100-שקלים-היתכן/

• 16 תגובות
    • 4k צפיות
  14. יואוווו אנשים אני לחוץ יש לי גלאקסי 6 ועשיתי רות לפי מדריך פה באתר והמכשיר לא עושה ריסט אוטומטית והוא ככה תקוע לי בבקשה מה אני עושה יואווו אני מפחד שהלך לי הטלפון!! בבקשה דחוף לי לעכשיו.

15. Started by raltal,

HYUNDAI CJC 9200 צריך דף אינרנט ואם אתם יודעים חוות דעת

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by xtract1,

מאחר ויום הולדתי קרב חשבתי לרמוז בעדינות לבני משפחתי שאני מעוניין בטאבלט. אבל...אני צריך לדעת מה להזמין. יש עדיפות גדולה מאוד להזמנה מהארץ (אחריות,אולי להקל עליהם עם תשלומים, זמינות וכו') במידה ומדובר על כל דבר אחר שהוא לא נקסוס 7 . כעיקרון אין דרישות מהותיות כי הוא הולך להיות אביזר מותרות, כמעט כמו כל הטאבלטים אבל כן היתי שמח לקבל "הכל הכל" וכמה שיותר ביצועים, איכות ונוחות בישביל הכסף. אז בגלל המחיר והמפרט חשבתי על הנקסוס 7 אבל מאחר ולא החזקתי אותו מעולם מפחיד אותי קצת הגודל הקטן שלו אולי, אני מפחד שהוא קרוב מדי לסלולריים (הוא רק 2.7" יותר מהגלקסי שלי) מאשר לטאבלט. מישהו יכול לתת דעה בנושא? חוץ מהעניין של המסך הוא מתאים לי מכל בחינה (מפרט, מחיר וכו'). אם ללכת לכיוון מסכי…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היי חברים. לאחר מלא זמן שהיה לי טלפון עם נפח אכסון מוגבל ממש- עברתי ל OnePlus X שמאפשר הוספת כרטיס זכרון 128GB! אממה? פתאום, לאחר שהוספתי את הכרטיס לטלפון, אני קולט שגוגל פשוט לא רוצים שאנשים ישתמשו ב SD CARD לאכסון קבצים ולכן אי אפשר בשום אפליקציה לשנות זאת. לדוגמא: -רוצה לשמור תמונות+וידאו לתוך ה sd card? = לא יכול. -רוצה לשמור את כל המדיה שמועברת ב WhatsApp לתוך ה- sd card? = לא יכול. -רוצה שתיקיית ה Downloads תמוקם על ה sd card למקרה שאוריד איזה קובץ מכרום? = לא יכול. קיצר, לא יכול לעשות כלום. ואין שום פתרון. חרשתי את כל הרשת למציאת פתרון. כל מה שמצאתי זה שאנשים אומרים שאם עושים ROOT למכשיר אז ישנן אפליקציות שמסוגלות להתערב בתהליך ש…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בדיוק ראיתי את המכשיר הזה ב73$ כולל משלוח. יש לו מצלמת 8MP, זכרון 2GB/16GB, דור רביעי, סוללה סבירה, איכות בניה וGPS של מכשירי DOOGEE: http://www.shareasale.com/r.cfm?u=1047204&b=416079&m=27868&afftrack=&urllink=www%2Etomtop%2Ecom%2Fhomtom%2Dht7%2Dpro%2D55%2Dhd%2Dscreen%2D1280720%2D4g%2Dsmartphone%2Dmtk6735%2D2gb16gb%2D130mp%2Dandroid%2D51%2D3000mah%2Dbattery%2Dsmart%2Dgestures%2Dwake%2Dgesture%2Dultra%2Deffective%2Dpower%2Dsaving%2Dmode%2Dp1379b%2Deu%2Ehtml המחיר הוא 69$ - אחרי קופון VE5OFF - יורד ל66.49$ - בדרך כלל אחרי הרשמה מקבלים 50 נקודות - המחיר יורד ל65.99% - אחרי משלוח מקבלים מחיר סופי של 73.72$ המחיר ברוב החנויות הוא 89$ והמבצע הזה הוא…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. האם ניתן לשחזר מהמכשיר הסלולרי N95 8GB הודעת טיוטה שנמחקה בטעות ע"י?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  20. היי, רציתי לדעת מה דעתכם על סמסונג L760 (דור 3...)??? מה ההיתרונות ומה החיסרונות שלו? אשמח לתשובות רק מאנשים שמבינים... תודה.

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  21. התאריך לידה שהוכנס ביצירת החשבון הוא קשקוש וגם הוא אבד :'( כל עזרה תתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נגן מדיה בסכום של 350 ככה, מקסימום 400... חשוב כמובן שתהיה איכות צליל טובה, שהמסך יהיה איכותי ושהתוכנה תהיה נוחה לשימוש... ערכתי השוואה בZAP וראיתי כמה שעומדים ברוב התנאים בצורה סבירה... הייתי רוצה לדעת על איזה אתם ממליצים... השימוש המרכזי של הנגן הוא שמיעת מוזיקה, אבל חשוב שבכל זאת יהיה איכות צפיה סבירה תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  23. שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  24. http://tech.walla.co.il/?w=/4008/1746373 מה דעתכם על המהלך?

• 33 תגובות
    • 6.4k צפיות
  25. Started by Or94,

היום קיבלתי את העדכון ג'לי בין לגלקסי 3 שלי. עדכנתי דרך kies והכל עבר חלק ועובד מצויין אבל יש לי כמה שאלות. 1.קניתי את הפלאפון מחנות פרטית ואחרי העדכון אין לי יישור לימין בחלק מהתפריטים. איך מסדרים את זה? 2.איך משתמשים בgoogle now ואיך נכנסים לזה? 3.מה השתפר בs voice? 4. איזה עוד דברים שיפרו? 5. מה זה גירסא 4.1.2 ומה ההבדלים בינה לבין 4.1? 6.האם כדאי להתקין פלאש על הפלאפון? כי הבנתי שעכשיו ב4.1.1 אין פלאש. האם אני ירגיש בחסרון של זה באינטרנט? 7.למה כאשר אני מחפש בחנות PLAY בחיפוש אין לי הצעות של תוצאות לחיפוש. למשל אני רושם אות מסויימת אבל זה לא נותן לי תוצאות אפשריות וראיתי שבגלקסי 1 של חבר שלי זה כן נותן ובגלקסי 3 של חבר שלי זה גם נותן. איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.