עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. 2 המכשירים חדשים ומעודכנים לגירסה החדשה 51. באחד המכשירים כמות זיכרון הטלפון הפנוי היא 60 מגה. במכשיר השני רק 22 מגה. בשניהם מותקנים אותן אפליקציות. שניהם היו בהתחלה 60 מגה ויום אחד שמתי לב שאחד ירד ל- 22 מגה. מה יכולה להיות הסיבה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היצרנית הסינית אמורה להשיק בקרוב מאוד תאום ל-M2 Note שיהיה מבוסס על גוף מתכתי מלא וחומרה משודרגת לכתבה: http://hwzone.co.il/הלהיט-הבא-meizu-מכינה-סמארטפון-מתכתי-בזיל-ה/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. לאחר מספר הדלפות על סמארטפון סלפי מבית HTC, החברה מציגה את סמארטפון ה-Desire Eye עם מצלמה קדמית ואחורית של 13 מגה-פיקסל ואת ה-\"HTC RE\", מתחרה טיפה שונה לשוק מצלמות האקסטרים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%9c%d7%9b%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%aa-htc-%d7%97%d7%95%d7%a9%d7%a4%d7%aa-%d7%a1%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%92/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הטרנד של שילוב מסכים בצפיפות חסרת תקדים במכשירים חכמים מסרב לדעוך, וכעת נראה כי העתיד הולך להיות צפוף אפילו יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-%d7%a9%d7%90%d7%a8%d7%a4-4k-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-2016/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by deyv,

איזה מכשיר עדיף מבין ה2? מבחינת איכות הרמקול,איכות המוזיקה בMP3 וכללי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by jackhammer,

אני לא ממש בטוח שזה שייך לפה אני מתנצל מראש אם לא אני מחפש תוכנה לאייפון די פשוטה אולי מישהו מכיר איזהשהיא תוכנה שכשאני מקבל שיחה אני יוכל להשתיק את הטלפון מבלי להשתמש בכפתור ההשתקה בצד המכשיר ולא ע"י ניתוק (כפתור אדום על המסך) אלא בצורה של דאבל טאפ על המסך והווליום פשוט משתתק יש את זה באחד הטלפונים של נוקיה (לא סמארטפון בכלל) שמקבלים שיחה ועושים דאבל טאפ על המסך החיצוני הוא משתתק אבל השיחה ממשיכה ולא מתנתקת אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by edeNF,

מישהו אמר Honeycomb?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MicroSpecs,

ברצוני לקנות לוח גראפי של WACOM , דגם Intous 3 ואני מחפש מחירים הגיוניים לקנייה. תודה מראש =>

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

ניסתי למחוק את התוכנה של רוקבוקס ניסיתי להשים את הקושחה ב"רוט" של הנגן , שום דבר לא עבד :bash: למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זוכרים את ה-YotaPhone המדליק? מהיום ל-Oukitel הסינית יש מתחרה עבורו, אשר יעלה לכם שליש מהמקור לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-עם-מסך-e-ink-משני-בקרוב-זול-הרבה-יו/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by FoodGood,

שלום חברהה תקשיבו אני רוצה לעבור לחברת אורנג' והחלטתי שאני הולך על אריקסון.. אני לא ממש מבין בכל הדברים שיש בפלאפונים אני בעיקרון רוצה מכשיר שיש בו איכות טובה של מוזיקה (גם ברמקול..), שיהיו לו תגובות מהירות ומצלמה סבירה התקציב זה בערך 1500 שקל..אפשר טיפונת לחרוג אפשר להציע גם דגמים שלא מוכרים אותם בחברה תודהה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היצרנית הסינית תחשוף בקרוב מאוד סמארטפון חדש, שיהיה הראשון להתבסס על שבב ה-Helio X25 ונראה לא רע בכלל בהתבסס על הדלפות עדכניות רק לפני כמה ימים הזדמן לנו להכיר את ה-m3 Note החדש מבית Meizu, שמציע חומרת ביניים סבירה בבהחלט בעבור כמה מאות שקלים בלבד – אך נראה כי זהו רק הסיפתח עבור היצרנית הסינית ששואפת להיכנס אל הליגה של הגדולים, כשמחר (יום רביעי, ה-13 באפריל) אמורה להתקיים חשיפה רשמית למכשיר ביניים חדש נוסף, שיקבל את השם Pro 6. ה-Meizu Pro 6 עתיד להציע מסך Super AMOLED בגודל 5.2 אינץ' וברזולוציה של 1080p שיכלול יכולות חישת תלת מימד מסויימות בדומה למכשירי האייפון העדכניים של אפל, מצלמת 21 מגה פיקסל ראשית (מבית סוני?) עם מערכת ייצוב תמונה אופטית, מצלמת 5 מגה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הפלאפונים הם: N85, E71, N97 לא להתייחס למחיר בבקשה כי הוא לא מאוד רלוונטי. בגדול כל השלושה כוללים כל מה שצריך השאלה מי מהם עדיף. מה שחשוב לי זה ה-WIFI ויכולת לצפות בקבצי טקסט למיניהם (word,pdf) מוסיקה זה נחמד אבל פחות חשוב וכמובן זמן סוללה הכי ארוך על אף שאני יודע שבפלאפון מולטימדיה אי אפשר לצפות ליותר מידי. אה ואם יש לכם פלאפון אחר שנראה לכם אז אני אשמח לשמוע.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ברשותי הטלפון sony xperia s והפלאפון איטי, לרוב בגלל חסרון ברם (מעבד:2 ליבות בתדר 1.5 , וג'יגה רם , מאיץ גרפי:adreno 220 - החומרה הזאת אמורה לספק ביצועים גבוהיים מאוד , והיא כוללת כמות גדולה יחסית של רם ). על פי הכתבה שיצאה לא מזמן באתר אני יכול להבין איך ליפרוץ את המכשיר אבל אני צריך הצעות לרום יציב ומהיר !!! ושמישתמש בפחות רם כמובן ... ואם זה לא טירחה בישבילכם תעזרו לי להגביר את יציאת הaux של האוזניות ... לפחות ב25% (זה פחות חשוב) תודה לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by or5628,

האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by UnwiZ,

בעבר המחשב שלי העביר בקלות את כל השירים מהאייטונס לאייפוד (למרות כמה קשיים מעצבנים שחוזרים תמיד למשל שלפעמים המחשב מחליט שהוא לא מזהה בערך חצי מהפלייליסט שלי...), והיום כשאני בא להעביר שירים מהאייטונס לאייפוד (שם את זה בפלייליסט שהאייפוד אמור לקלוט ואז לוחץ Sync "My iPod" זה מעביר לי רק 20 שירים במקום ה160 שלי! יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DaTHE,

שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tzahi20,

שלום אני מחפש פלאפון לילד בן 8 שאוהב לשחק. עד 1000 ש"ח, מכשיר שלא צריך להתעסק עם צריבות ובעיקר אמין ועמיד. אין בעיה גם מסין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ב-OnePlus בטוחים מאוד בסמארטפון ה-OnePlus 3 העתידי שלהם ובאהדה שיש אליו ברשת - עד כי כך שהם החליטו להציע 1,000 יחידות שלו למכירת בזק מוקדמת ביום שני הקרוב (ה-6 ביוני), במחיר יקר יותר מהצפוי (3,000 יואן, 457 דולר), כאשר הרוכשים למעשה לא יהיו בטוחים מה הם קונים, משום שהחשיפה וההכרזה הרשמיות יגיעו רק ב-14 ביוני. הזוי או שדווקא חכם? https://goo.gl/MFNujH

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gtabak_37,

חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by surve1020,

חוץ מכמה סירטונים ביוטיוב עוד לא התרשמתי מיכולות התלת מימד של המכשיר..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bagetrek,

שבוע טוב אנשים אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו ניסיון עם לומיה ( באופן כללי ) מע"ה , אפליקציות ( אני יודע שאין הרבה ..אני סה"כ צריך GPS , ווצאפ ופייסבוק ) , יציבות מע"ה , באגים , קריסות וכו' כל מה שקשור למע"ה איך היא רצה באופן כללי ואיך היא ב 1020 אם למישהו יש ניסיון עם זה .. אני מאוד התרשמתי לטובה מהמצלמה של המכשיר הזה - ( יש לי גלאקסי 4 ואני מבואס פצצות ממנו מבחינת צילום זה מה ש 90% אני עושה במכשיר ) ואחת הבעיות הקשות שיש לי באנדרואיד זה "מקלדת" - לא משנה איך מתי וכמה אני כותב ובאיזה מהירות - תמיד אבל תמיד יצאו שגיאות ! נסיתי 1001 סוגי מקלדת - די חאלס המע"ה הזאת מטומטמת מידי !! בזמנו היה לי אייפון 4 - ואלה ההקלדה המהירה שם עבדה פיקס ומאוד מדוייקת ( אני לא יודע איך זה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by inon007,

היי, יש לי נגן iaudio u3 ואוזניות cx300 + HD205, בשתי האוזניות לא שומעים את הצלילים הנמוכים... כאשר העברתי את השירים לדיסקמן ולנגן ג'נרי מעפן של חבר שלי, שמעתי את הצלילים האלו... זה כאילו שלא שומעים צלילים נמוכים יותר מ 100HZ בנגן. ד"א, אני יודע להשתמש באקולייזר שלו, וניסיתי כבר כל אפשרות באקולייזר. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.