גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום. לפני כחודשיים היה ניתן למצוא מכשיר סמסונג גלקסי S2 בכ 2300-2400 ש"ח. כיום המחיר של המכשיר בסביבות המחיר 2800 ש"ח ומעלה. כלומר עליה של כ400 ש"ח. השאלה שלי היא מתי עשוי לרדת המחיר? סמסונג התחייבו להוציא מכשיר אחר ברבעון הראשון של שנת 2012.
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה פאלפון חדש Sony Ericsson W8 ואמרו לי בחנות שיש בעיות קליטה וזה משודר על תדר 2100 או משהו כזה. הם גם אמרו שיש בעיה בכל החברות ואני בפאלפון האם הם צדקו זאת אומרת שאם אעבור לסלקום או לאורנג' הבעיה תישאר? בעיקרון אני בן אדם שלא ממש מדבר בטלפון יש לי סים בלי שיחות והאנשים היחידים שמתקשרים אלי הם ההורים שלי וגם רק שאני יוצא למסיבה אז אני שואל האם הבעיה תהיה באזורים מסוימים והאם היא תהיה כל הזמן ודבר שני האם זה יפריע לwifi? ודבר אחרון יש פתרון לדבר הזה והאם כדאי לקנות אותו עם הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי גלקסי 2 באחת החנויות בתל אביב והם התקינו לי עברית. 1. אם אני יעדכן דרך FOTA(FRIMWARE OVER THE AIR האם ימחק לי העברית? 2. כשאני מנסה לעדכן זה רושם לי connetcion failed? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני פשוט לא זוכר כלום אם אני קורא ולא שומע את החומר שאני צריך ללמוד לבית ספר אני צריך קורא ספרים שקורא גם PDF (אם זה לא קורא PDF זה בסדר, בטוח יש משהו חינמי להוריד במחשב), וגם דפים כתובים (שאני יסרוק למחשב...) אני רוצה שהוא יתמוך בעברית וגם באנגלית (עדיפות לעברית אם אני משהו שתומך בשניהם) ויש לי שלוש שאלות: זה עושה הרבה שגיאות? ואפשר לשנות את הקול של הדיבור? אפשר לשנות את קצב הקריאה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בפעם הראשונה שקניתי אותו הטענתי אותו 5 שעות והסוללה נגמרה לי מאד מהר,6 שעות בערך של מוסיקה והסוללה נגמרה. אולי לא הטענתי נכון?,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה לי אותו אבל על המסך של הנגן לא מוצג כלום,למה זה לא מראה לי שהוא מטעין אותו? ומאיפה אני אדע שהסוללה טעונה במלואה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה את הפלאפון מחברת אורנג' או אופיס דיפו השימוש שלי הוא בסיסי ביותר אני מעדיף דגם בלי הרבה קרינה. מקשים רכים ולא קשים, לא חובה מצלמה לא צריך אינטרנט ומסך מגע.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להפוך הקלטה באייפון 4S לשיר כדאי שאני יוכל לשים אותו בריפיט אינסופי כל הלילה במקום כל הזמן ללחוץ על הכפתור הפעל כשההקלטה נגמרת
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהבתי את הסקירה, מדובר במכשיר שאני מחפש, סמארטפון עם מימדים קטנים, נגן מוזיקה טוב, ומחיר נמוך יחסית. כשבדקתי את המחיר בחנויות המצב קצת השתנה, אלו שמוכרים ב1350 שקלים מוכרים מכשיר ללא תפריטים בעברית. אני דובר אנגלית ברמה מספיק טובה כדי להסתדר עם תפריטים באנגלית אבל בכול זאת יהיה נחמד לקבל גם תפריטים בעברית, על התענוג הזה יש להוסיף כ200 שקלים. סכום פעוט אבל כבר מוציא אותי ממסגרת התקציב שלי. הבנתי שלמכשיר הנ"ל הובטח עידכון לגירסה 4.0, הבנתי גם שגירסה 4.0 תגיע עם תמיכה מובנית בעברית האם זה כולל גם תפריטים? האם למישהו יש נסיון עם המכשיר? מה אתם אומרים עליו?
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות פלאפון פשוט לאבא שלי, לא הצלחתי למצוא נוסחה מנצחת למה בדיוק הוא רוצה כך שנראה לי הכי נכון זה פשוט ללכת לחנות, לראות כמה דגמים להבין את הכיוון שמתאים לו ופשוט ללכת על זה. הבעיה היא שאני לא כל כך יודע איפה יש חנויות שמוכרות סלולראיים, או חנויות מומלצות לפחות, לא כאלה עם מחירים מופקעים. אני מחפש באזור המרכז: תל אביב, הרצליה, רמת גן, כפר סבא משהו באזור הזה אם יש חנות ממש מומלצת קצת יותר רחוק זה גם בסדר, אבל לא יותר מזה. המון המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר בארץ חנות טובה שמתעסקת ? אני מחפש כסויי לגלאקסי טאב 8.9 ולא מצאתי בשום מקום
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חיפשתי בהמון אתרים ובהרבה יש את ה-16GB. באף אחד לא מצאתי את ה-32GB למכירה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי תקציב הם עושים עכשיו מבצע ללקוחות מועדפים כל מכשיר ב50 שקל לחודש מה לקחת!?!?! סמסונג גאלקסי S 2? או אייפון S4 או את המוטורולה RAZOR? אני מחפש בעיקר למשחקים אני מחפש מכשיר דיי כבד בשימוש שלו שישרוד הרבה הבעיה עם האייפון זה שאני לא סובל IOS הבעיה עם הRAZOR זה שאי אפשר להחליף לו את המערכת הפעלה וגאלקסי S2 כבר ישן יחסית חחחחחח מה לקחת?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איך הוא? לי יותר חשוב צפייה ישירה ,סרטים ,גלישה באינטרנט, וכל מיני שטויות..לא מחפש להיות איזה גיימר אולי בקטנה משחקים קטנים כמ באייפון.. אני רוצה להזמין את הטאבלט הזה אבל הבנתי שיש את הדגם aurora שיש לו מסך ips... לפי מה שראיתי ב elf יש עברית זה מולטי שפות ובaurora אין עברית.. מה זה בכלל הips שווה לוותר על העברית בשביל זה? ההפרש הוא 15 דולר בערך .. שניהם האנדרואיד החדש ראיתי תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע מריץ אנרואיד 2.3 - ניתן לשדרג ל 4.0.1 אך יש עדיין בעיות בגירסא זו וגם אין מרקט. CPU: AllWinner A10, Cortex A8 Many-Core, clocking at 1.0~1.2GHz, overclocking can reach 1.5GHz GPU: Mali-400 OS: Android 2.3 Gingerbread Build-in,but we can offer firmware for Android Ice Cream Sandwich 4.0 Beta, support Flash 10.3 online video playback 512MB DDR2 RAM + 8GB Nand Fast Flash Memory Display: 7-inch 16:9 LCD 5-Point Capacitive touchscreen, pinch to zoom, resolution 800*480 Video: 2160P hardware decoding, full formats support, SuperHD 2160P video & MVC-3D video playback Input & Output: HDMI 1080P full HD output, mini USB port, microSD card slot, etc. Camera:…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה כל הזמן מבקש ממני לחתון את התמונה ופורס את כל התמונה כשהיא מתחלקת בין המסכים שמזיזים מימין לשמאל. מה שאני רוצה זה שאותה תמונה בגודל רגיל תהיה בכל מסך בנפרד, איך עושים את זה? (אם זה משנה, המכשיר הוא GALAXY NEXUS אז זה ב4.0).
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
סוללות ANKER סבב 4 ההזמנה בוצעה, להתראות בסבב הבא אחרי [סבב 1] [סבב 2 ] [סבב 3]אני מתחיל את סבב 4 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר מחיר - מאחר ויהיו סוללות שונות המחיר יהיה משתנה וכרגיל תלוי בכמות והפעם גם בסוג הסוללה, המחיר בסבב 1 ו 2 היה 85~87 משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) אפשר לשלוח במשלוח מהיר אם מישהו רוצה (תחשבו באתר הדואר LINK) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנים מול פנים 2)הפקדה לבנק 3)PAYPAL, במקרה הזה המחיר יעלה קצת בשביל לכסות את העמלה שהם גובים על התשלום, אפשר לחשב את העמלה פה LINK זמן משלוח - מרגע ההזמנה שלי לוקח כשבועיים~שלו…
-
- 60 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הבחנתי בזה שהקבוץ הזה (ראה בכותרת) צורך כ 34% מצריכת הסוללה הסתכלתי במנהל היישומים ויש לו את כול ההרשאות (כנראה וירוס ) ולא הצלחתי למחוק אותו (אי אפשר ) וכול פעם שעושים הכוף הפסקה הוא חוזר התקשרתי לסלקום והם אמרו שהם לא מכירים את הקובץ הזה ושצריך להבוא אליהם לפרמט פירמטתי אותו בסוף בעצמי אבל הקובץ הזה נשאר רק שעכשיו הוא לא מראה שהוא צורך מהסוללה, אבל הוא עדיין קיים ועדיין יש לו הרשאות והוא עדיין פועל . איך אני יכול למחוק אותו ?
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה גורם להבדל אצל אלו שהמכשיר לא מתחמם?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי xtreamer בגרסה 2.5.2S אני לא מצליחה להפעיל את ה-youtube יותר. לפי עדכון הגרסה הייתי מצליחה. האם העדכון הוא זה שגרם לזה? האם בגלל העדכון האחרון הזה אי אפשר יותר לראות דרך youtube? האם אפשר לחזור אחורה בגרסה והאם כדאי? בתודה! מורן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, אין צורך באפשרות להכנסת SIM ומספיק WIFI מהבחינה הזו. הטאבלט לא הולך להחליף מחשב נייד (רעיון טיפשי לדעתי אבל זה לפעם אחרת) אבל הוא כן רוצה שתהיה אפשרות להעלות קבצי וורד למשל, ולו רק לקריאה. אני מניח שטאבלט מבוסס אנדרואיד יכול להיות טוב פה ובעזרת אפליקציות כאלו ואחרות ניתן יהיה לבצע את מה שהוא מעוניין בו. הטאבלט ירכש בארה"ב,שעדיף חנות פיזית (דוד שלו, תושב המקום הוא זה שיקנה). נ.ב. חשוב מאוד שתהיה תמיכה מלאה בעברית, אין צורך בתפריטים בעברית אבל כן צריך שיהיה אפשר לכתוב ולקרוא בעברית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-