עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. אהבתי מאוד את כל המערכת כעיקרון, ומלבד להתקין אותה (מה שאני לא אעשה גם אם אפשר) על המיילסטון שלי, יש דרך להוריד איזה לאצ'ר כזה או אחר שמדמה את המראה והשימושיות של הבאדה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dark Respect,

יש לי ZIRE 71 שהוא קצת ישן, מסוף 2003 אני רוצה לקנות כרטיס SDHC שמונה גיגה, הוא יפעל בפאלם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by 34N1A1N79,

נכון שיש את השעון עצר (לא טיימר!!!) בסמארטפון, אבל אני רוצה כזה עם צג דיגיטלי לשולחן, שמיועד רק לזה...בלי תוספות, למדוד זמן של עבודה אשמח אם למישהו יש הצעה לאחד כזה בזול, כי מה שמצאתי עד עכשיו היה די יקר, נ.ב. לא מעוניין באפליקציות במחשב!!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום,יש לי טאבלט של אסוס דגם 172 - "7 גירסת אנדרואיד 4.1.1 - הבעיה היא שאני לא רואה בגוגל APPS אפליקציות שאני למשל רואה בסמארטפון כמו: לאומי, הארץ ועוד כמה. את האפליקציות אני רואה בגוגל APPS בסמארטפון שהוא גם גירסה 4.1.2. מה עושים ???תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. תמונות עדכניות מאשרות לנו את השם OnePlus 3, ומציעות מספר הצצות על העיצוב הצפוי של המכשיר הדיווחים והמידע אודות מכשיר הדגל הבא של חברת OnePlus ממשיכים לזרום אלינו, כשהפעם מדובר בכמה סטים של צילומים בלתי רשמיים אשר מציגים את המראה המיועד, לצד כמה עיבודי קונספט למארז שלו אשר מאשרים, לכאורה, את שם הדגם OnePlus 3 שילווה אותו. מהצילומים הזמינים נראה כי ה-OnePlus 3 החדש לא ימשיך את הכיוון הויזואלי שראינו ב-OnePlus X המוזל בסוף השנה שעברה, אלא יאמץ לעצמו מראה שמרגיש מעט כמו שילוב בין ה-OnePlus 2 לבין מכשירי ה-One M9 וה-10 של HTC. הוריאציות האפשריות לאריזה שבה ישווק ה-OnePlus החדש – הפעם ללא צורך בכל מיני הזמנות והמתנות בתורים וירטואליים, אנחנו מקווים …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by napoleon45,

עם 8 גיגה ראם ו - 128 אחסון. השוס, מצלמה אחת, גם ראשית וגם סלפי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by neogod,

כנראה עדו חודש אני אהיה בחו"ל (או שאני אבקש מקרוב משפחה שיהיה בחול) ואני רוצה לקנות שם מכשיר סוללרי כרגע אני מתלבט בין : palm pre - שכל הביקורות עליו רק מהללות את המכשיר . meizu m8 - שאני לא ממש מכיר אותו. htc g1 - ששמעתי עליו ביקורות חלוקות לטובה ולרעה. blackberry storm - גם מכשיר שאני לא ממש מכיר. מה שחשוב לי במכשיר זה WIFI ,גלישה נוחה ,מולטימדיה- בעיקר MP3 , זמן סוללה ארוך ככל האפשר ,אפשרות התקנה של תוכנות צד ג' ,יומן נוח לשימוש ,תמיכה בעיברית (לפחות בשליחת SMS והכי חשוב שיהיה ניתן לרכוש אותו SIMFREE שיתאים לרשת אורנג' (כרגע יש לי סים דור 3) כמו כן אשמח לשמוע דעות על המכשירים .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. סמסונג משיקה דור חדש של ניידי סדרה 9 שלה - עם עט S Pen ממש כמו במכשירי ה-Note שלה לכתבה

12. Started by Green,

היי אני יכול לבקש בערך מה שאני רוצה שיביאו לי מארהב כמובן חשבתי ישר על האיפון אבל אני לא בטוח ב100% היתי שמח לשמוע הצעות לטלפונים ניידים וגאגטים בכללי ששווה להביא מארהב או שאולי האיפון באמת הגאגט הנבחר להיום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Biatch,

יש לי כרטיס אחד של 64mb של m2 sandisk שהוא made in taiwan הזמנתי מפנדה 1gb והוא made in china מישו מהם מזוייף ? הסמלים וההדפסים גם שונים[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 20:09:55 מישהו יודע אולי ?[br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 18:22:00בבקשה זה דחוף אני חייב לדעת אם זה אמיתי או מזוייף[br]פורסם בתאריך: 7.08.2007 בשעה 18:30:31??...

14. סמסונג הציגה את פאבלט הדגל החדש שלה, שעבר מהפך בסגנון ה-Galaxy S6 ונראה טוב יותר מאי פעם, אך גם איבד כמה מאפיינים שעשויים לאכזב את מעריצי הסדרה המוקדמים. האם התוצר הסופי הוא צעד קדימה או שלא כל כך? כנסו ותשפטו בעצמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-note-5-הוא-המכשיר-הכי-מתקדם-של-סמסונג-אבל/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by daniel0089,

שלום, הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!) הינה המכשירים: 1) מוטורולה מיילסטון 2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ' 3) נוקיה N86 4) סוני אריקסון W995 אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות. מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר). בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה... תודה רבה לכם, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, ברשותי מוטורולה דיפיי עם הרום של אורנג', הטלפון התחיל להיות מאוד איטי, וחשבתי להתקין עליו רום חליפי. באתר הזה: http://m-defy.tk/%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D/ ישנם 2 סוגי רומים שיכולים לעניין אותי: ה-CleanHeb 1.1 ֿ, וה-CM7. האם התהליך לשדרוג לcleanheb הוא פחות מסוכן ומסובך מהשדרוג לcm7? ומה ההבדל בין שדרוג מהrecovery לשדרוג של cm7? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ToMuSH,

בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by whitiger19,

הסתדרתי - אפשר למחוק

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by brighi,

מדובר בטלפון מדהים (אותו דבר לגבי הסמארטפון החדש של HTC), הבעיה היחידה היא שהוא מיועד רק לשוק היפני ובגלל זה יש לי כמה שאלות: 1. האם הוא יעבוד בישראל? 2. האם יש אתר אמין יפני שממנו ניתן להזמין לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. האתר Phone Arena החליט להשוות את מצלמת מכשיר הגלקסי S5 אל מול המכשיר שהתחיל את הסדרה, הגלקסי S המקור, עם תוצאות שיגרמו לכם להעריך את הסמארטפונים של היום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%9f-%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%98%d7%99-%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91%d7%90%d7%91%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a6%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Ovid,

קניתי plantronics ml18 לשיחות, הוא עובד מצויין עם ה m8 , אבל עם הs3 הוא פשוט לא עובד בכלל , אפילו לא מזהה אותו, כלום... זה בעיה בגלקסי או באוזנייה ? הרי האוזניה כן עובדת עם הHTC ,ומצד שני אני כן יכול להעביר קבצים בbluetooth בs3.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%96/

25. שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.