גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה. מי לא מכיר את טכנולוגית השן הכחולה (bluetooth). ישנם אנשים האומרים שהמוצר אינו פולט קרינה מסרטנת מהסיבה שאלה בכלל גלי רדיו ובגלל זה אוזניות BT הן הדור הבא של האוזניות. מצד שני אנשים לא אוהבים להשאיר את הBT דולק במכשיר מהסיבה ש"זה מסרטן" ותמיד אני שומע "אני רוצה ילדים" ועוד תירוצים אחרים.. אז מה נסגר? זה פולט או לא? חשוב לי לדעת מהסיבה שאצלי הוא דלוק כל הזמן ואני משתמש בו כל הזמן,במיוחד בבית
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין הנגנים האלו, האייריבר יקר לטעמי (387) ולכן אני ביכלל שוקל את הMPIO , הבעיה היא שלא מצאתי שום ביקורת עדיין על הMPIO וניראה לי חשוד ההסדר עם היבואן שיש לכולם שאתה מקבל ממנו החזר של 50 שח אחרי הקנייה דרך הדואר וכך משלמים "רק" 250 שח - למישהו באמת החזירו ת50 שקל?? למישהו יש את האייריבר הזה? האם הוא שווה את ההבדל המהותי במחיר? האם הסוללה באמת מחזיקה 50+ שעות? המיבנה ניראה קצת כמו צעצוע, האם ניתן לסמוך עליו? MPIO: Iriver: T50 על מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סוני ממשיכה להיות היצרנית האחת והיחידה שמציעה לנו רזולוציות 4K בסמארטפונים - עם ה-Xperia XZ2 Premium המאסיבי והמרשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש את הדגם המשודרג עם ה2GB RAM מהלינק באמזון בריטניה http://www.amazon.co.uk/gp/product/B014KT0KWE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE א. אני נמצא כרגע בסלקום. הלכתי אליהם היום והם לא יודעים אם הם תומכים בכל התדרים שלו (המופיעים לדוגמה כאן http://www.phonearena.com/phones/Motorola-Moto-G-2015_id9513). התמיכה והכיסוי של התדרים מתאימים ? תהיה לי בעיה? ב. כשאני מזמין מאמזון אחויב במיסים/מכס/מעמ וכל מיני שטויות בכניסה לארץ? אם כן: איך אני מחשב את העלות הסופית ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אפשר להגיד שהפלאפון די מת, הוא לא נדלק לי, וכשאני מנסה להדליק רק האינפרא מהבהב. אשמח אם תכוונו אותי לחנות\מעבדה שתתקן את המכשיר עד עלות של 100-150 ש"ח (ניסתי בכמה חניות ואמרו שלא משתלם לתקן אותו וחלק אמרו שאי-אפשר לתקן אותו) אין לי בעיה לנסות לתקן אותו בעצמי, רק שאין לי את החלקים המתאימים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני מספר ימים את הגלאקסי S3 neo , וראיתי שהוא לא מכיל 2 כרטיסי סים (dual sim). חשבתי שזה זיוף וחזרתי לחנות שממנה קניתי (עולם הקולנוע), ושם טענו שסמסונג לא מייצרת מכשירים שהם dual sim. אני זוכר שקראתי ברשת ביקורות על עניין ה - dual sim, לכן זה נשמע לי מאוד מוזר. בנוסף לזה, קניתי לפני מספר חודשים את ה - S3 neo לאבא שלי, והוא כן הכיל 2 כרטיסי סים, והוא נקנה מ - best buy. בשניהם כתוב על גב המכשיר מתחת לסוללה את הדגם i9300i. בשני הרשתות לא נראה לי שמוכרים זיופים. בקיצור, השאלה שלי היא - איזה דגם הוא ה"אמיתי"? אולי סמסונג מוכרת שני דגמים ממש דומים? אשמח לתשובות, העניין הזה משגע אותי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שאולי תישמע טפשית אך אני רוצה לקבל עליה תשובה, רכשתי מטען מקורי נוסף עבור המכשיר שלי, וכבל MICRO USB שקצת שונה מהכבל המקורי של המוצר אך גם כן שייך ל LG, האם יש משמעות טכנית כלשהי שהכבל MICRO USB לא מקורי כמו שבקופסה? כשהטלפון סיים את הטעינה השנאי חשמל היה מעט חם, האם זה נחשב תקין? האם הזרם והמתח שעובר בכבל התואם שונה מהמתח והזרם שבכבל המקורי? יכול להיות שזה קורה גם במטען ובכבל המקוריים ולא שמתי לב לכך. צירפתי תמונות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
זוכרים את ה-YotaPhone המדליק? מהיום ל-Oukitel הסינית יש מתחרה עבורו, אשר יעלה לכם שליש מהמקור לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/סמארטפון-עם-מסך-e-ink-משני-בקרוב-זול-הרבה-יו/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשים כרטיס זכרון גדול יותר מ 1GB במכשיר? אם כן האם זה ישפיע על המהירות שלו? והאם ישנם הבדלים במהירות בכרטיסי הזיכרון מסוג memory stick micro ? ואיזה ממולץ לרכוש בשביל ה 610I ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לארונה ראיתי באיזשהו פורום על דבר שנקרא rockbox ,רציתי לדעת מה הדבר הזה עושה ..? תודה רבה מראש וסליחה על הבורות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן MP3 זול, אבל לא סיני, וראיתי את הsansa clip 2g בבאג ב-249 ש"ח. הוא נראה קטן, יש לו רדיו. מישהו מכיר?, שמע?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום ראיתי ב-GSMARENA תמונות על המכשיר המדובר לפי gsmarena ה-PSP טלפון כולל מסך מגע, מקשים פיזים למשחק המוכרים, משטח מגע בחלק התחתון, מעבד קוואלקום 1GHZ וירוץ על אנדרואיד ג'ינג'רברד. נראה לי מכשיר מעניין. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_playstation_phone_leaks_mobile_gamers_rejoice-news-2028.php
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוץ מN73 ומN95 שעומד לצאת.. איזו עוד פלאפונים מהNSERIES יצאו באורנג'
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרויקט חדש צובר תאוצה: מכשיר דמוי עט שמאפשר מדידת אובייקטים באופן חופשי באמצעות החלקתו לאורכם, ומשדר את התוצאות אל המכשיר החכם שלכם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המכירה המוקדמת תחל היום, ה-9.7.25 במסגרתה ינתנו הטבות בלעדיות לרוכשים. ההשקה הרשמית בישראל: 29.7.2025לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות עוד שבועיים אייפון חדש אז נכנסתי לזאפ לבדוק מה המחירים. נכון לעכשיו האייפון 5C יותר זול מה-5 בכ-120 שקל. למישהו יש הסבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ברגע שמכניסים אליו את הכרטיס, הוא מייד חודל מלעבוד. למחשב הוא גם כן לא נותן יחס, כשהכרטיס בפנים. כשהכרטיס בחוץ, הכל כשורה. למישהו יש הסבר ואולי פתרון? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9873 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11219 אותם המוצרים מחנות של באג. תודה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, לאחרונה התחלתי להתעסק בכל העניין הזה של פריצה של האייפון שלי. יש לי אייפון 4, מריץ גירסא 5.0.1. התעסקתי איתו די הרבה והוא משופצר עם כל מיני טוויקים ושטויות. הורדתי את התוסף של LockInfo מ- SinfulIphoneReop והכל עבד כרגיל. התעסקתי איתו עוד קצת והוספתי תוסף של שעון של HTC וגם זה עבד כרגיל. לאחר מכן ניסיתי להתקין תוסף נוסף שקשור בשעון של HTC ממקור אחר מבלי למחוק את התוסף שהתקנתי מלפני וזו כנראה הטעות שלי... עכשיו כשאני מנסה להתקין\להסיר\לשנות כל דבר בסידיה אני מקבל הודעת שגיאה וזה לא עובד. הודעת השגיאה: sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (100) הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה דרך iFile או iFunBox במחשב.. יש לי את שניהם ואני רק צריך לדעת איך פותרים את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב בשביל HTC ONE X. עד עכשיו על פי קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שהJabra FREEWAY וJabra CRUISER 2 הן המומלצות, אך עם תג מחיר של 500 ש''ח בארץ ו50-60$ בחו''ל זו שחיטה ואני לא מצליך למצוא שום חנות בחו''ל ששולחת אותן במחיר הנקוב. מחיפוש אחרי דגמים ששולחים לארץ אני חושב על jabra drive, SuperTooth Crystal וMotorola SonicRider שמחירם באתר No-risk.co.il בארץ גם די נחמד. אשמח אם מישהו מכיר חנויות בחו"ל שהדגמים הראשונים יעלו בהם פחות מ75$ כולל משלוח או במידה ולא ,האם יש מישהו עם חוות דעת או המלצה לגבי שלושת הדגמים האחרונים או בכלל משהו אחר. שאלה קצת שונה - האם אפשר להזמין רק את הסיליקון במגן otterbox defender ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הנקסוס 4 יכול לשמש כמודם סלולרי ? כלומר, לגלוש באינטרנט בלפטופ על האינטרנט של הנקסוס 4. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי טאבלט של אסוס דגם 172 - "7 גירסת אנדרואיד 4.1.1 - הבעיה היא שאני לא רואה בגוגל APPS אפליקציות שאני למשל רואה בסמארטפון כמו: לאומי, הארץ ועוד כמה. את האפליקציות אני רואה בגוגל APPS בסמארטפון שהוא גם גירסה 4.1.2. מה עושים ???תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-