גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רכשתי אתמול IPOD VIDEO 30GB. ידוע לי שאני צריך האק מסויים כדי שהעברית תסתדר.....מישהו מוכן בדיוק לתדרך אותי איך עושים זאת? חיפשתי באינטרנט מאמרים על זה...מצאתי איך עושים את זה לאייפודים ישנים יותר... ועוד משהו....הצלחתי להעביר שירים ותמונות לאייפוד דרך ה ITUNES. אבל לא הצלחתי להעביר וידאו ! אני בוחר וידאו מתוך רשימה (.AVI) וזה לא משדח אותו לרשימה בתוך התוכנה....חלק כן חלק לא... לפי מה שאני יודע צריך להמיר את הקובץ...איך בדיוק ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(של מוטורולה) יש לו רק 5 מגה זכרון... הוא קנה את המכשיר בחול.. ראיתי שאמור להיות אצלו 40 מגה.. אבל יש לו רק 5 =\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגלריה שלי מתמלאת בטונה תמונות מיותרות. סמנים, album art, memo... איך אני מונע מדברים להופיע שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוני ממשיכה להיות היצרנית האחת והיחידה שמציעה לנו רזולוציות 4K בסמארטפונים - עם ה-Xperia XZ2 Premium המאסיבי והמרשים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי SE K800 ורציתי למצוא בשבילו דברים שימושיים כמו סקינים תוכנות וכ"ו. אמרו לי שיש תוכנה טובה לראות סרטים אבל לא יודע את השם שלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון חדש בתקציב של בין 1K~2K ש"ח. שיהיה לו בבקשה מסך של 4" ומעלה (לא NOTE), שימושים: אינטרנט, משחקים שדורשים כח כמו modern combat 3 וכו'.. , מוזיקה הרבה (חשוב שיהיה די איכותי..יחסית לפלאפון..) וזהו בעקרון, 16 GB פנימי רצוי (לא חובה אפשרות של הרחבה עם זכרון חיצוני), מצלמה בסיסית+.. אשמח לשמוע המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. במידה ואני אזמין מכשיר מאמזון, האם תהיה עליו אחריות בכלל? האם זה נוח היות וזה בחו"ל ולא בארץ? האם כדאי להזמין מכשירים כמו MOTO G משם? כי הבנתי שזה יצא באיזור ה-800 ש"ח בלבד. הצרכים של אבא שלי הם גלישה באינטרנט, מסך יחסית גדול, מצלמה בינונית תהיה בסדר ו-GPS.. אולי משחקים קלים. או שאולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקנות LG G2 יד2? שהמחיר שלו הוא 1200 בד"כ. האם G2 יהיה יותר מדי בעבורו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לארונה ראיתי באיזשהו פורום על דבר שנקרא rockbox ,רציתי לדעת מה הדבר הזה עושה ..? תודה רבה מראש וסליחה על הבורות!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר הוא Lenovo A850, אם זה משנה. צריך סוללה שתספיק ל2-3 הטענות, לא צריך יותר מזה. באייבורי יש סוללות קומפקטיות למדי של 4200mAh ב95 שקל (https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12979) כך שזה הבסיס שלי להשוואה. יש משהו יותר טוב, שלא יהיה גדול בהרבה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את האפליקציה והיא נהדרת, אני יכול לרשום מתי נכנסתי ומתי יצאתי מהעבודה, לציין כמה אני מרוויח לשעה והוא מחשב לי הכל לבד + שומר לי את התיעוד של המשמרות שלי. נהדר לעובדי משמרות. העניין הוא שראיתי שאפשר לנהל שם יותר מעבודה אחת, ולכן, מאחר והתחלתי לעבוד בעוד מקום הכנסתי את ההגדרות, שיניתי את כל מה שצריך לעשות. כשלחצתי על העבודה השניה (Y נניח) ועשיתי Punch in ראיתי שגם העבודה הראשונה (X) מתחילה "לרוץ" וכאילו זה סופר לי זמן בשתי העבודות - זה גרוע, מן הסתם אני לא עובד בשתי העבודות במקביל. כך יוצא מצב שכל התיעוד נהרס והחישוב הכלכלי גם כן. אשמח לפיתרון (אם יש), אני בספק אם זו היתה כוונת המשורר מההתחלה. כנראה אני מפספס הגדרה כזו או אחרת
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, דבר ראשון, החלטתי לקנות נגן ואני רואה רק אופציה אחת שתענה על רוב הצרכים שלי (הרבה מקום, איכות סאונד, אפשרות לוידאו, אחריות בארץ, מחיר יחסית טוב). כמובן שהאופציה הזו זה האייפוד קלאסיק. אז לפני שאני שואל כמה שאלות, אם יש לכם רעיון לנגן שיספק לי הכי הרבה יחס עלות ותועלת ויענה על רוב הצרכים שרשמתי, אשמח שתעלו את זה בדיון! 1. יש שני גדלים לקלאסיק- 120 ו-160. אם יש הבדל מהותי במחיר אני אקריב 40 ג'יגה כי בכל זאת 120 זה מספיק, אבל רציתי לדעת, האם יש הבדל במערכת עצמה, כלומר הבדלים במהירות, תקיעות וכדומה... אני מניח שאם הגודל של הנגן הוא קבוע ובאחד יש יותר מקום, אז הוא גם יפעל יותר לאט והוא יהיה מסורבל יותר. האם יש בזה אמת או שאני ממציא תיאוריה?? (אני בעצם שואל אם עדיף לי כבר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
[ ] שלום יש לי גלקסי 3 i9300, נהרסו לי האוזניות המקוריות שלו, והאוזניות לספורט של סוני הלכו להם לאיבוד [ ] אני מחפש אוזניות שבאות עם שלט שיש בו לפחות את הפונקציות שהיה בשלט המקורי של הגלקסי 3, בתקציב של 100$ אם זה מחול, ועד 300-350 שקל אם זה בארץ [ ] אם יש לכם דוגמא לאוזניות in ear, ודוגמא לאוזניות שמתאימות לספורט שיש להם תפיסה טובה על האוזן כמו שהיה בסוני תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%a0%d7%9b%d7%a0%d7%a1%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%aa%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%96/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז ככה שמעתי שיש נגנים שיותר איכותיים ויותר מומלצים מאייפוד אז ככה רציתי לדעת איזה נגנים יותר איכותיים מהאייפוד אני מחפש נגן של בין 1G ל-4G לא משנה העיקר שזה יהיה נגן עם הסאונד הכי טוב שיש כיום ולא משנה עם זה MP3 או MP4 העיקר מקסימום איכות סאונד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%94%d7%93%d7%a9%d7%90-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%a4%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%a0%d7%95/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה בפורום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל המון שיחות מחברת סלולאר ש"רואים שהייתי לקוח אצלהם והם רוצים להציע לי הצעה". ביקשתי מהם כמה פעמים להסיר את המספר שלי מהDB שלהם (אני בכלל חושד שהפרטים המלאים שלי כולל פרטי תשלום עדיין נמצאים שם) אבל למרבה ההפתעה (לא ממש....) תדירות השיחות רק גוברת. כל יום קבוע מתקשר אלי מישהו, לפעמים פעמיים ביום. אני רוצה לתבוע אותם אז אני צריך הוכחות של הקלטת שיחות. מישהו מכיר אפליקציה טובה שמקליטה שיחות נכנסות? עדיף שתהיה חינמית. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעתד לקנות את ה MIO P350 , האם משהוא מכיר , יכול להמליץ עליו ?, האם יש תקלות חוזרות ?, האם יש מכשיר במחיר הזה שנותן יותר ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן יודע במקרה באיזה חנות אפשר לקנות טלפון Windows Mobile, עם גרסא 6.1 או 5? לא גרסא 6.5, ולא 7.. 6.1 ומטה.. בזאפ לא ממש נשארו דברים, חוץ מאופציה אחת ממש מעפנית. אודה לכם אם אתם מכירים חנות שיש לה עדיין במלאי משהו כזה, ואם תוכלו להגיד לי את שמה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון חדש בתקציב של עד 2000 שקל למשחקים אפליקציות ולמידת התכנות והאנדרואיד חשבתי על הMEIZU MX4, מה אתם חושבים ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אפליקציית בי פון של בזק , מבקשת בעת ההתקנה הרשאה לקריאת אנשי קשר, שינוי אנשי קשר ,קריאת יומן שיחות , קריאת הודעות הטקסט שלי . מה הסיבה לחדירה הזו לפרטיות וכן האם אפשר להתקין את האפליקצייה אם לא אתן הרשאות לפעולות הנ"ל. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-