גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הפלאפון של אחי! הוא ביקש ממני משחקים ותוכנות לפלאפון הזה אם משהו יכול להמליץ לי על משחק או אתר של הורדות חינמי אני ישמח מאוד!! תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אשתי קנתה גלקסי 2 פלוס ב ksp. המכשיר היה אצלה חודש וקרס פתאום. בסלדון פירמטו אותו בלי לשאול אותה (הם טענו שהם לא חייבים לשאול, למרות שאם היו אומרים לה היא היתה מוכנה לשלם בשביל גיבוי). הם לא מוכנים להחליף לה למכשיר חדש למרות שדי ברור שזה הולך לקרות עוד בעתיד. גם בחנות מתנערים לגמרי. אומרים לה שכל פעם שזה יקרה שתלך לסלדון ויתקנו לה (כמובן, יפרמטו לה קודם וכל התכנים יילכו). מצחיק מאד... בסלדון טענו שהיה עומס של תכנים. זה ממש מצחיק. היא בקושי שמה שם דברים. כמעט לא היו אפליקציות, רק מעט תמונות - כמעט מצב התחלתי. אמרו לה שם משהו על גרסה שצריך לעדכן בשביל תכנים רבים. לא ברור. כאמור, זה ממש לא רלבנטי לטלפון שלה. היא ניסתה בסמסונג ישראל ולא הצליחה למצוא איך פונים אליהם.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות את הנקסוס 4 מהפליי סטור ולשלוח אותו לכתובת בארה"C, אבל כל פעם שאני מנסה האתר חוסם אותי בטענה שאיני יכול להזמין אותו מהארץ... יש למישהו פיתרון? - - - תגובה אוחדה: - - - הסתדרתי מצאתי מדריך. הוא שייך לאתר אחר אז אני לא יודע אם אני יכול לפרסם אותו....
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השחקנית הסינית הבכירה בשוק הסמארטפונים משוכנעת כי תוכל לספק יכולות זיהוי פנים מדוייקות ובטוחות יותר מאלו של היצרנית האמריקאית הבכירה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, האם יש דרך להריץ אפליקציה כתובה בג'אווה על ipad או טאבלטים android? האם יש איזה אמולטור או משהו דומה? עד כמה מסובך להמיר אפליקציה ג'אוואית לסביבת android? הבנתי שהממשק שונה לחלוטין.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני פה ושם מוריד כל מיני קבצי APK של כל מיני אפליקציות מתארים שונים ,הבנתי שקבצים אלו יכולים להיות מסוכנים/זדונים לפעמיים יש היום סוג של אנטי וירוס או משהו כזה שמגן על הטלפון ,משהו שבאמת אפשר לסמוך אליו ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש סמארטפון סיני מתחת למחיר של 75$, גודל מסך 5 אינצ' או יותר אני לא חושב שזה יהיה סמארטפון ממש חזק, אך אני מחפש את המשתלם ביותר בטווח המחירים הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ אני יודע שלCOWON יוצא נגןPMP נייד עם DMB כבר בתוכו ועם עוד שיפורים כמו GPS ואולי גם TV (ערוצים 1 ו2) זה נכון? ואם כן מתי זה יוצא?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי אייפוון 5 שכבר לא מספק את מה שאני צריך (סוללה, מקום וכו'). אני עוד מעט טס לחו"ל בעז"ה, אני רוצה לרכוש סמארטפון כמו שצריך שיספק את הצרכים שלי. ההתלבטות שלי היא בין ה LG3 לבין הגלאקסי ס 5 (אולי האלפא שאמור לצאת..) מה מביניהם נחשב יותר טוב? אולי יש לכם המלצה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו (שיודע איך לפרוץ) או חנות כל שהיא במרכז הארץ שיודע לפרוץ את הסמרטפון שלי מדגם sony ericsson xperia 10x יש לו רום של חברת פלאפון (SIM FREE) אבל והמכשיר נעול ואני לא יכול לעדכן אותו. אני עדיין עם אנדרואיד 2.3.3 אני מעוניין לשדרג לגרסא של ICS למכשיר שלי. אני מודה מראש על העזרה FireFlash
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בא היום להכניס שירים אבל מה? כשאני מחבר את המכשיר אני מגלה בתוכנה Rhapsody שאין לי שירים אני מנתק אותו מהמחשב מיסתכל כן כל השירים של נימצאים שם עכשיו אני שוב מחבר ואין לי שום שיר אני מעביר שירים ואין שום דבר לא באמת עובר לנגן מסקנה חרא תוכנה האם תוכנה חלופית?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר כמעט חודשיים של זמינות כללית, מערכת ההפעלה של גוגל עתידה לקבל, על פי מידע חדש, עדכון לגרסה 5.1 עם שיפורים מתחת למכסה המנוע, בנוסף לעדכון הלוליפופ שסוףסוף מגיע לפלטפורמת השעונים החכמים של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-5-1-%d7%91%d7%a4%d7%aa%d7%97-android-wear-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%99%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר מחברת אורנג, אך להשתמש בו בחברת פלאפון. האם עדיין קיימות נעילות כאלו ואחרות שימנעו ממני להשתמש במכשיר של רשת אורנג בחברת פלאפון? האם המכשירים עוברים איזשהו טיפול עם הגעתם לארץ? מלבד התקנת עברית... מדובר על מכשיר נוקיה 5800. תודה מראש רום
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/hp_now_selling_the_unlocked_palm_pre_2_for_450_us_dollars-news-2083.php נראה מכשיר חמוד מאד. נחכה לביקורת מקיפה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהם תדרי LTE המתאימים בארץ לסמארטפון סיני 4G: FDD-LTE: B1/3/5/7, TDD-LTE:38/39/40/41 xiamoi mi5s plus האם התדרים תומכים בארץ
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי אתמול בדיימונד 2 , החנות התקנתי עליו כבר עברית של PDAC וחשבתי שהכול פנאן. אבל המקלדת בעברית שבאה עם PDAC או ה איירון לא מתאימה לי בכלל. יש דרך לעשות מקלדת בעברית שתיהיה כמו המקלדת באנגלית בדיימונד 2 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי את המכשיר בערך מאז שיצא והרבה זמן לא השתמשתי בו, חשבתי להתחיל להשתמש בו שוב אבל הוא די מיושן. עשיתי רוט והתקנתי TRWP אבל אני לא מצליח לצרוב את הרום שאני רוצה, הוא נותן לי שגיאה בטקסט אדום ומחזיר אותי למערכת הקיימת https://forum.xda-developers.com/nexus-7-2013/development/9-0-resurrection-remix-v7-0-t3905857 ניסיתי לעקוב אחרי המדריך אבל נראה לי שאני מפספס משהו, אם מישהו יכול לכוון אותי אני אשמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב כדי לעשות כמה השוואות בין סמארטפונים. אני מכיר רק את http://www.anandtech.com. אבל אני אשמח לעוד אתר אחד איכותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-