גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני יכול להביא גם HTC HERO ב1600 ש''ח. מה עדיף? הביעו דעתכם ואני משתמש דיי ממוצע בפלאפון שלי, רוצה איכות שמע גבוה בטלפון. נא להשתדל להתרכז במכשירים האלו, אף על פי שאם יש למישהו הצעה אחרת ממש טובה אז הוא מוזמן. בתודה ובברכת חג שמח, עמרי
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באיפוד טאצ. הוא כרגע מושבת / לא פעיל, אני מנסה להדליק אותו בכל דרך אפשרית ושום דבר לא קורה. ניסיתי ללחוץ על כפתור הכיבוי, HOME, שתיהם ביחד- ושום דבר לא קורה. האיפוד לא מגיב. ניסיתי גם לחבר אותו למטען וגם למחשב דרך הכבל ולא קורה כלום. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? אשמח למענה בן
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת GPS מתלבט בין 2 דגמים : 1. Mio Moov 500 2. Mio C520 על מה אתם ממליצים ? או שיש דגמים אחרים שאתם ממליצים עליהם ? התקציב או עד 1000-1300 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב אז אפשרי להגדיל את התקציב. מה אתם אומרים על 2 הדגמים האלו במידה והשניים למעלה לא שווים את ההשקעה ? NQ505 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=757&keySearch= NQ555 - http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=66&subcatid=266&prodid=749&keySearch= אם יש דגמים אחרים על אותו סגנון אז אשמח לשמוע. תודה, מני
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש עריסה לאייפון שאני אוכל דרכה לחבר את האייפון למחשב, לטעון אותי, ולחבר אותו לתצוגה (טלוויזיה) ורמקולים ושלט. אני יודע שהתקציב שלי לא הכי רחב אבל ניתן להזמין מחו"ל אני מקווה שהתקציב מספיק אבל אם לא תוכלו בבקשה לאמר לי מה התקציב ההתחלתי לכזה דבר?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת GPS. בהתחלה חשבתי לקחת Iphone ביחד עם Igo אבל הבנתי שאין מפות לישראל והתוכנה עצמה עולה 200 דולר אז ירדתי מהעניין, אני צריך GPS לישראל ומערב אירופה, כגון גרמניה איטליה צרפת אוסטריה, ממה שהבנתי Igo לא מומלץ כמו ה tomtom באירופה, מצד שני אין tomtom בארץ, כך שאני מבין שצריך להתפשר, המליצו לי על QUE NQ501 go עם Igo, עד כמה אפשר לסמוך עליו באירופה, סך הכל כרגע אני הולך לטפס לאזור של אלפים אוסטריים בינואר ולא רציתי להתקע באיזה סופת שלגים מטורפת בגלל הניווט.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוץ מזה לא הבנתי אף פעם איך זה הולך יש מלא תוכנות GPS לפלאפונים ויש גם הרבה חינמיות , אבל איך זה בדיוק חינמי? מול מה זה מתקשר? איך זה מעביר נתונים?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה הגיעה לפני מספר שבועות הTOYOTA CAMRY החדשה מאה"ב. ברכב מותקנת מערכת מדיה שכוללת, בין השאר, GPS מובנה. בGPS אין מפה של ארץ הקודש :-\.. הלכתי למוסכים של טויוטה ולכמה חאפרים באזור וההצעה הכי טובה עמדה על 4000 ש"ח (!!). אז חשבתי להשיג איזה תוכנת ניווט כמו IGO אבל לא נראה לי שזה היה עובד בגלל מערכת ההפעלה של המערכת. מה אפשר לעשות? איזה פתרונות טובים יש?
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, לאחר תקופה לא קצרה של שימוש במכשיר ללא מצלמה ולמען האמת ללא שום קשר לשנת 2010,החלטתי שהגיע הזמן להתחדש והחלטתי להשקיע סכום קטן של 600 שח מקסימום ולראות מה אוכל לדוג . לאחר חיפוש קצר ברשת הבנתי בערך מה המכשירים של היום מציעים ואלו הדרישות שלי : מצלמה איכותית (דגש),זמן סוללה סביר,נוחות שימוש (הקלדת הודעות,ניווט בתפריטים וכ"ו... הדילמה שלי היא בין לרכוש מכשיר חדש מאחת הרשתות (ללא התחייבות,סיבות משלי) או מחנות פרטית,או בכלל לפנות לשוק היד השניה . ואם כן לפנות לשוק היד שניה,חבר הציג בפני את מכשיר ה-N85 שברשותו ומוכן למכור לי אותו תמורת 450 שח (המכשיר בעל פאנל מקורי וסוללה חדשים) הנייד הנ"ל עונה על כל הדרישות אך רציתי בכל מקרה להתיעץ קודם כאן ולראות אולי אני הולך לכיוון…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי פלאפון סוני אריקסון K810i. הוא מלא בהודעות ואני רוצה לשמור אותם. יש תוכנה כלשהי טובה לזה? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ב3 השנים האחרונות אני משתמש במכשיר של סוני Z610I פחות או יותר אני מרוצה (אין לי יותר מידי דרישות מהסלולרי). עכשיו אני עובר לרשת פלאפון ומחפש המלצה למכשיר צדפה (העדפה אישית של נוחות והרגל עוד מיימי הסטארטק העתיקים למי שמכיר חחח) שתומך ברשת. דרישות: חשוב שלא יהיה מכשיר איטי שלוקח זמן להגיב לכל פעולה. שיהיה כמה שיותר "חכם" (מין הסתם שלא מחפש IPHONE) עדיפות לפלאש בשביל שיתפקד כפנס. עדיפות אם תיהיה אפשרות לנעול את ההודעות. יהיה נחמד אם אפשר יהיה לסדר את המקשים של הקיצורי דרך. תמיכה בGPS גם יהיה נחמד. ואם כבר הם מכריחים אותנו לקחת חבילת גלישה אז אם תיהיה אפשרות גלישה נורמלית באתרים מה טוב. בטוח שאני יכול לחשוב על עוד איזה דרישה או שתיים מהמכשיר אחרי הכל הולך לקנות משהו חדש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות טייפ מנהלים ואני קצת מבולבל ממה שיש בשוק התקציב הוא עד 500 שקל (אבל עדיף אותו נגן עם פחות מקום בשביל 400 שקל, כלומר אני לא אשלם רק בשביל עוד מקום איחסון). הנגן צריך להקליט בMP3. ראיתי שיש לPHILIPS טייפ מנהלים די טוב וגם לIRIVER, אבל גם של סוני ופאנסוניק באים בחשבון. תודה[br]פורסם בתאריך: 21.05.2010 בשעה 00:20:14 מצטער על ההקפצה אבל לא ענו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTC HD2 מיד שנייה ומאתרים דומים לפעמים גם פורמים מישהו יצא לו לקנות וחווה התנסות רעה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בnokia N95 אבל נמאס לי מזה ומה הכפתורים שלו . אני רוצה להחליפ למשהו יותר יותר קל יותר מעוצב ויפה יותר חכם וגם יכולת Touch. אמרו לי כמה חברים ללכת לקנות Iphone 3G . אבל אני רוצה להתיעצ איתכם חברי הפורום ושתמליצו לי מה לקנות . הטלפון אני אקנה אותו בדיוטי פרי או בחו"ל בגלל שבארצ המחירים הם נורא גדולים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולכם! לא מזמן חזרתי מארה"ב ובאמתחתי LG INCITE דגם CT810 הוא נתמך בתוכנת WINDOWS MOBILE 6.1. המסך שלו הוא 240x400 פיקסלס. המוכר שם נשבע באמא'שלו שלמכשיר מובנה מקלט GPS. עד כה הילדון הגאון של השכנים הצליח לפתוח אותו לכל הרשתות, והוא אכן עובד עם אורנג' אבל אני ממש מעדיפה להשתמש בנוקיה הישן שלי לשיחות טלפון. הגאון גם התקין בדרך כלשהי תוכנת NAVIGATOR עם מפה של ישראל(חינם חינם) הכל נראה טוב, המבטא הבריטי שאומר Please drive carfuly, וגם המפה. אבל המכשיר מחפש לווין ולא מוצא... עבדו עלי? מאוד הייתי מעוניינת להפוך את המכשיר ל- GPS עצמאי. יש למישהו עצה שאינה יקרה? אודה מאוד.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לא בטוח שהמכשיר החכם המתקפל הראשון מבית היצרנית הסינית יהפוך ללהיט בינלאומי - אבל הטכנולוגיה שלו למניעת עיוותים בתצוגה סביב ציר התנועה תוכל להפוך את כל המוצרים בקטגוריה לקורצים ורלוונטיים יותרלכתבה
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
- 1 follower
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
- 4 followers
-
-
דגמי הסמארטפונים הבכירים של היצרנית הגדולה זמינים לרכישה רשמית בישראל, במחירים התחלתיים זהים לאלו של השנה שעברה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה מטאיוואן רוצה להמשיך להיות זו שמובילה את כניסת טכנולוגיית התצוגה המתקדמת אל המיינסטרים של תחום המחשבים הניידיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
- 2 followers
-