עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הנקסוס 4 לא בא בחשבון בשל חסרונו הבוטה של רדיו FM ! ההתלבטות בעיקר כעת בין : Huawei Honor 2 עלות כ 300 דולר http://www.gsmarena.com/huawei_honor_2-5092.php lenovo K860 מסך 5 אינצ.. נראה לי אחלה פלא. עלות כ 430 $ http://www.gsmarena.com/lenovo_k860-4956.php Xiaomi MI2 מסך 4.3 עלות כ 400 דולר.. אבל אין מהיכן לרכוש כעת. http://www.gsm-israel.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8/xiaomi-mi-2 Sony Xperia S http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php נראה שהלנובו משך אותי יותר שלושת הסמארפונים האחרים. מה דעתכם עליו? האם שווה את הכסף, והאם lenovo חברה אמינה, קצת חושש כי היא סינית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מכשיר של נוקיה 6131 ויש פעמים שאני באמצע שיחה והיא פשוט מתנתקת כי נעלמת הקליטה לפעמים גם נעלמת הקליטה גם שאני לא באמצע שיחה אבל אז זה לא מפריע ברגע שנעלמת הקליטה אני גם לא יכול להכנס לספר טלפונים כאילו הפלאפון עשה ריסט כזה ולוקח כמה שניות עד שחוזרת הקליטה ועד שאפשר להכנס לספר טלפונים יש לי ביטוח על הטלפון אז בתחלה אמרו לי שעדכון גירסה יפתור את הבעיה עשיתי לא עזר הייתי עוד פעם החליפו את כל הבפנים של הטלפון את "המוח" ככה הם קראו לזה לא עזר הייתי היום שוב אמרו שלא מצאו שום תקלה ועשו לסים רישום מחדש אמרו שזאת כנראה בעיה בסים שניה אחרי שיצאתי מאורנג' זה קרה שוב אבל כבר לא נתנו לי להכנס חזרה כי היה כבר אחרי 6 והם סוגרים ב6 מה עוד אפשר לעשות אם החליפו את "המוח" של המכשיר ז…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. אז אני צריך המלצות חיוביות\שליליות לגבי הפלא' הזה.. **חשוב לי מוזיקה וסוללה עמידה... בבקשה תגיבו..

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by benor,

להלן התמונה: מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by dan9,

היי היתי רוצה לדעת עם אפשר להחליף את הממשק לשפת הקודש? קצת קשה לילד עם האנגלית..

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by B.M.W,

בחברה הציעו לי חבילת גלישה של כ - 250MB, כאשר אם אני חורג אני אוגבל למהירות של 1MB, השאלה שלי היא האם 250MB מספיק והאם אפשרי בכלל לגלוש בהגבלת מהירות שאליה אני מוגבל אחרי ה250MB? או שזה מהירות ממש איטית שלא מאפשרת גלישה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. פלאפלון מציעים אוזניית BT חינם לכל מי שמזמין את אחד ממכשירי ה-GSM שלהם דרך האינטרנט. אפשר לבחור אחת מאלו: LG HBM-760 או Motorola H375 איזו עדיפה?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by xMoniT,

יש לי Galaxy S3 וגם Lenovo S930 היום ב Galaxy S3 שהוא עם 2,100 נפח של סוללה הוא היה עם 37% ושמתי אותו לטעינה במטען (לא מקורי) של 2.1A והוא תוך 10 דקות עלה ל- 53% מ- 37% עם ה- Lenovo שהוא עם 3,000 נפח סוללה היה עם 50% סוללה והמטען של 2.1A לא משפיע על המהירות הטענה שלו מה יכול להיות הגורם שהוא לא נטען גם מהר כמו ה- Galaxy S3 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הרחבת קונספט ה-Continuum של חלונות 10 לסמארטפונים תאפשר לחבר אותם לצגים גדולים, ולהפוך את האפליקציות שלהם לישומי שולחן עבודה מלאים לכתבה: http://hwzone.co.il/continuum-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, ברשותי הנגן Creative Zen Vision:M ואני רוצה לקנות בשבילו רמקולים ניידים שעובדים על סוללות או על חשמל. על מה אתם ממליצים? מה עדיף JBL ONTOUR/Creative TravelSound 400/Logitech mm28 Portable Speakers או משהו אחר שאתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by e-d-a,

היי השבוע קניתי את הנגן איכות מטורפת במוזיקה ובסרטים, אוזניות koss ksc75 (שמשום מה בעוצמה מלאה של הווליום מתחילות לזייף). ורציתי לקבל טיפים מכל מי שיש לו את הנגן בקשר למה שרשום בכותרת ובכלל.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  12. קניתי לא מזמן לאחי- Lenovo IdeaTab A1000 אחרי יום אני השתמשתי טיפה בטאבלט והוא פתאום נכבה לי באמצע שהוא היה מחובר למטען אם בטרייה חצי מלאה ומאז הוא לא נדלק לי ]= דברים שניסיתי: -ניסיתי לחפש פתרון באתר של Lenovo אבל אין שם תשובה ובגלל שקניתי אותו בחו"ל אין לי למי לפנות -ניסיתי להדליק אותו אחרי הטענה של חצי יום הוא רק רטט לשנייה ולא קרה כלום -ניסיתי להדליק בזמן שאני לוחץ על הורדת ווליום והטאבלט רטט כמה פעמים ושוב שום דבר לא קרה עם הווליום למעלה הוא עשה רטט אחד , ומתי שלחצתי על שתי לחצני הווליום והדלקה הוא רטט לכמה דקות בלי להפסיק ועדיין לא קרה כלום ~ בבקשה אם משהו מקיר את הבעיה או יכול להפנות אותי למישהו שיכול לעזור לי זה ממש יציל אותי C=

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  14. אני רוצה להזמין את ה Xperia active מחו"ל מצאתי אותו באמזון ב 260$ http://www.amazon.com/Sony-Ericsson-Unlocked-Smartphone-Touchscreen/dp/B0071R3KKM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1337251773&sr=8-3 השאלה היא אם מה שמצאתי יתאים לארץ מבחינת תדרים, אני יודע שיש 2 דגמים לפלאפון הזה וה i אמור להתאים אני רק רוצה לוודא שאני מזמין ת'דגם הנכון. ועוד שאלה קטנה, מישהו יודע אם דיגמי Xperia כבר קיבלו עידכון רשמי ל ICS?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by saar3,

מה יותר שווה עבור המחיר שלו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fedora,

שלום. קיבלתי IPHONE5 מקרובת משפחה והיא לא זוכרת את הקוד. האם יש דרך לאפס את המכשיר חזרה להגדרות יצרן? דרך ITUNES או משהו כזה? (לא מעוניין לפרוץ את המכשיר כמו הFBI ) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 250 דולר זה יוצא אלף שקל בערך

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. צמד דגמים חדשים של היצרנית הגדולה ביותר בשוק המובייל צצו במאגר מבחן ה-Geekbench, עם צמד שבבים עתידיים חדשים ממשפחת ה-Snapdragon 800 לכתבה

19. Started by AMIT_MEG,

המכשירים הם : 1. GPS QUE NQ430 mio moov 360 .2 HP IPAQ 314 .3 ASUS R-700 GPS .4 תודה רבה לעורים אני רוצה לדעת איזה gps הכי טוב ובמה הוא יותר טוב מהאחרים תודה רבה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. שלום ברשותי מכשיר S3 MINI דגם N ואני מעוניין לעדכן לו את הרום או לשנותו. הרום המוצג הוא משום מה לדגם T או משהו בסגנון וכנראה משום כך הKEIS עושה בעיות. סך הכל הטלפון בסדר אך אני מאמין שעם עדכון הוא ירוץ טוב יותר. איך אני אוכל לעשות זאת ובכלל איך אני יכול לעשות לו רוט?? בעבר התעסקתי עם זה בטלפון I987 כך שאני פחות או יותר יודע על מה מדובר, אך לא מצאתי מדריך טוב לדברים האלה ואני גם מעדיף שיהיה לי סטוק רום ולא איזה פירטי אלא אם כן יש אזושהי המלצה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. עם התחלה של 4 מיליון יחידות במכירות המוקדמות, אפל מכריזה היום שבסוף שבוע הראשון למכירתם, מעל 10 מיליון יחידות אייפון 6 נמכרו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a4%d7%9c-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%99%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a0%d7%9e%d7%9b%d7%a8%d7%95-%d7%91%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by mazinya,

אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות

24. Started by Crash5,

שלום, אני מתכנן לרכוש נגן מארה"ב שהתקציב יעמוד על סכום של עד 300$. הדרישות שלי הם: איכות שמע גבוהה איכות תמונה גבוהה נפח גדול ממשק נוח יציאה לחיבור טלוויזיה (אם אפשר אז גם ניגון ב-HD) תקשורת אלחוטית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  25. Started by F430,

עם 300 דקות + 150 הודעות + 500MB ב157 ש"ח? בא לי פלאפון משוגע עם איכות משוגעת והוא דיי בכיוון... בא לי מצלמה טובה יש לו רק 5 מגה פיקסל שזה נראה לי המינוס היחיד שהמצלמות הממש טובות הן 8 מגה.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.