גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין קינדל (מהסוג הבסיסי - לא טאץ', 79$-109$) מאמזון, וראיתי שיש להם סעיף של 65$ עלויות מכס שהם אומרים שיזכו אותי אם צריך. השאלה אם מישהו התנסה בזה ויודע אם אכן יש החזרים, כי 65$ מס על 79$ מוצר זה באמת מוגזם... שקלתי להזמין במקום זה דרך חברות שילוח (מסטופ, USHOPS, TNT) אבל ראיתי כמה תגובות עם חוויות מאוד שליליות מהם. מישהו יכול להמליץ מה עדיף? התנסה באחת החברות האלו?
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר מדובר באחת מהתוכנות היותר רב תכלתיות לאנדרואיד... הפעם בהנחה של 50% כשחצי מזה הולך למחקר על הסרטן אפליקציה מעולה לטעמי, ובמחיר הזה... חבל לא לקנות בתשלום http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolboxpro גירסה חינמית http://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.liberty.toolbox http://www.androidpolice.com/2012/03/31/jrummys-rom-toolbox-on-sale-for-2-99-50-off-in-the-play-store-half-of-all-revenue-to-be-donated-to-cancer-research/
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר (וכולנו יודעים שהמחירים היום הם פשוט מטורפים). לא רוצה לקנות מכשיר ללא התיעצות ומאחר והאתר HWZONE הוא אחד המצויינים (לדעתי), הייתי רוצה לשמוע את דעתכם. אני מחפשת מכשיר שיהיה בעל מצלמה באיכות מאד גבוהה, מכשיר שיוכל לנגן מוסיקה, מכשיר שיוכל להפעיל משחקים, הייתי רוצה שיהיה גדול מספיק בכדי להנות ממנו (ןלא יהיה קטן), שיהיה מהיר מספיק. - תקציב 2000-2500 ועוד כמה שאלות: האם כדאי לפרוץ את המכשיר? (כי הרי אני אקנה חדש והוא יהיה מקורי). מה היתרונות\חסרונות הבולטים של מכשיר פרוץ ולא פרוץ?? - בבקשה תמליצו לי על מכשיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שכולכם מכירים את מאבטחי הקניונים בעלי הגלאי מתכות הידניים למיניהם. השאלה שלי היא שנכנסתי עם האייפון שלי לאחד מהם שהגלאי היה עליו, רציתי לדעת אם במקרה הוא יכול לגרום נזק לפנימיות שלו ואם יש השפעה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אחרי חיפושים ברשת מצאתי שני אופציות טובות לדוד שלי. הוא לקוח של אורנג' בערך 8 שנים. הוא עכשיו עם המוזר הזה שעם הכפתורים הפיזיים והמסך מגע (עם הסידור הכי מוזר שבעולם של הפתורים). הוא רוצה לשדרג אבל לא יכול להזדקות על המכשיר הישן. הוא עובד בעבודה פיזית די מבולגנת כך שהוא צריך מכשיר עמיד. האופציות הם: Motorola defy/plus, xperia active. הxperia הוא אהב יותר בגלל משך הסוללה וחוזק המכשיר (אין לו בעיה שהמכשיר יהיה יותר טיפש, פשוט כי הוא כל הזמן היה על נוקיה). צריך חוות דעת/ המלצות מניסיון, והאם הסיכון של לקנות בחו"ל שווה את ה400+ שקל חיסכון מאשר לקנות בארץ באיזה חנות (לא אורנג'). תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך של אייפון 4 ואייפון 4S זה אותו המסך? אני צריך לדעת ממישהו שיודע בוודאות ולא מסתמך על כל מיני דברים תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טאבלט נוח שיריץ מערכת של ווינדוס עד מחיר של 3500 שקל. אני צריך שמעבר לויפי תהיה לו אפשרות לאינטרנט 3G. יש חיה כזאת? תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש אוזניות כפתור/IN EAR לחדר כושר (שזה כולל גם ריצה) וגם להשתמש בהן בבית עם המחשב הנייד. בזמנו קניתי AKG 321, אחרי שבוע שימוש הם נכנסו למגרה (או לפח, לא זוכר), פשוט גרועות ביותר וחבל היה על הכסף. כבל קצר, כל הזמן יוצאות מהאוזן (בלי קשר לספורט, אפילו מול המחשב) ולא משנה באיזה גודל של גומיה אני משתמש, איכות סאונד לא מדהימה. לפניהן היה SteelSeries Siberia והן היו פשוט ליגה אחרת, היום לא בטוח שהן מתאימות בגלל הספורט. כרגע אני משתמש עם האוזניות שמקבלים עם האייפון 4. די מבסוט כי הן לא נופלות בספורט, והכבל ארוך. מה שכן אני מתבאס על איכות הסאונד, במיוחד בנמוכים, וזה חבל כי אני שומע בעיקר מוסיקה אלקטרונית. יש חיה כזאת אוזניית כפתור באיכות טובה? ואם לא קיימת או…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מניח שרובכם מכירים את מאבטחי הקניונים למיניהם שמחזיקים גלאי מתכות ידניים כאלה לבדיקת חפצים מתכתיים. נכנסתי לאחד מהם, ובמקרה האייפון היה לי בתוך הכיס בזמן הבדיקה. השאלה שלי היא אם קיימת השפעה לגבי החלקים הפנימיים של המכשיר שלי, האם יכול להיגרם נזק מסוג כלשהו או שהכול בסדר ואני יכול להסיר דאגה?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אצלו השעה עכשיו 3:05 כשאני עושה ריסטרט למכשיר, מופיעה השעה הנכונה לכמה דקות ואז חוזר אחורה. לא פרוץ 5.1
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפתח משחק לאנדרואיד שמשתמש במנגנון פיזיקלי(מזכיר קצת את הסלינגשוט באנגרי בירדס). מישהו יודע אם יש מנגנונים מוכנים כאלה לאנדרואיד שאני יכול להשתמש בהם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימושים מהמכשיר: משחקים (שיוכל להריץ בצורה חלקה עד כמה שאפשר) מסך יחסית גדול, ממשק נוח ואיכות שיחה טובה. התקציב שלי הוא 1800 שקל ורק אם זה מאוד הכרחי יש אפשרות לחריגה קטנה. אם אתם ממליצים לחכות ליציאת מכשירים חדשים לשוק / ירידת מחירים של מכשירים קיימים אז אני אשקול את זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
באיזה מכשרי HTC יש 4 ice cream sandwich ? אני רוצה לשדרג את ה mytouch 4G
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש בעיה מאוד מטרידה באייפון מכיוון ואני לקוי שמיעה אני זקוק ליותר מכולם את הרטט... עברתי מגלאקסי לאייפון,אחרי שבגלאקסי יש רטט חזק מאוד אך באייפון הרטט הוא קצר מאוד וחלש מאוד יחסית...יש דרך להגביר את עוצמת הרטט ואת אורך זמן הרטט? אני מדבר על רטט כששולחים הודעות ( כגון ווסטאפ,ליין,הודעות רגילות -הרטט ממש קצר) יש דרך להאריך את הרטט? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מכשיר IPHONE מארהב מעוניין להשתמש בו בארץ בכרטיס סים של אורנג. איך אני מבטל את הנעילה? מודל: MB046LL (לדעתי זה אייפון 3G) firmware: 05.15.04 גירסה: 4.2.1 (8c148) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות, לפי סדר העדיפות, הן: טוב לשמיעת מוסיקה(יציאה סטנדרטית לאוזניות). זמן סוללה. גודל מסך(גדול יותר טוב יותר, ברור לי שזה יוצר סתירה עם הקודם אבל מה לעשות :\). בעל חריץ הרחבה(האמת שזו דרישה מוקדמת, כל מה שבלי חריץ הרחבה לא מעניין אותי). עמידות. זמן הקניה גמיש מאד ז"א אם ידוע על יציאה של מכשירים חדשים\ הורדת מחירים או דברים דומים בחודשיים הקרובים אני יכול לחכות. תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מכשיר סלולרי לאבא שלי. המכשיר צריך להיות מאוד פשוט - בעצם אין צורך בשום דבר חוץ מדברים בסיסיים כמו שיחות ו SMS. המכשיר חייב להיות דור 3. אין צורך גם בתפריטים בעברית. אני אהיה בארה"ב בחול המועד פסח. ראיתי ברשת מידע על Nokia Lumia 900 שאמור להיות פשוט ולעלות 90$ בלבד. מישהו שמע\מכיר את המכשיר הזה? אשמח לתגובות על המכשיר הזה או המלצות למכשירים אחרים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התעניינתי ברכישת המכשיר ולפי מה שכתוב שם אם אתה קונה אייפד באתר של אפל הוא יהיה נעול לאחת משתי חברות ATT ועוד אחת. למה אין אופציה לקנות מכשיר פתוח? הרי גם ככה משלמים עליו מחיר מלא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב אני מחפש אנדרויד שיחליף את 8300U הזקן שלי וחשבתי בטווח המחירים של עד איזה 1800 שקל ובטווח הזה אין הרבה מציאות אני יודע בכל מיקרה יש לי בישן כרטיס מיקרו SD 16 גיגה ככה ששטח איכסון פחות מדאיג אותי כי אני יעביר אותו לחדש בכל מיקרה השאלות הן כאלו 1-העם מתוכנן רישמית לאקספריה פלאי אנדרואיד 4 ? עם כן מתי יצא ? 2-יש תמיכה בפלאש בדפדפן ? או שאפשר להוריד דפדפן שכן תומך ? 3-המכשיר עובד בתדרים של כל החברות בארץ ? 4-יש חריץ מיקרו SD ? ושאלה אחרונה למי שיש את המכשיר מרוצים לא מרוצים ? בתודה לתשובות
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקשרים את האפליקציה לחשבון וזהו. תהנו. http://www.box.com/
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני המכשירים האלה Samsung I9100 Galaxy S 2 HTC Sensation XE איזה מבין השניים עדיף... אם יש לכם המלצה לטלפון אחר אני פתוח להצעות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בסמארטפונים/טאבלטים ולכן צריך את עזרתכם. מה דעתכם על הטאבלט הזה? האם יש לו את היכולות הבאות: 1. הצגת קבצי PDF- בעברית ובאנגלית (עיקר השימוש שלי יהיה לקרוא מסמכים על קבצי PDF) 2. הצגת קבצי אופיס (אין צורך בעריכה) 3. גלישה באינטרנט 4. השמעת מוזיקה 5. הצגת סרטים איך הוא לדעתכם ביחס למחיר (שעל פניו נראה ממש זול)? איזה עוד יכולות יש לו? חסרונות? תודה רבה! אסף
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-