גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
רוצים לטעום מדור חיישני הצילום החדש של סמסונג ומשבב העיבוד המתקדם ביותר שיצרה קוואלקום עבור מכשירי מובייל מאז ומעולם? עכשיו יש הזדמנות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
עם בואם של המכשירים הסלולארים החדשים והעדכונים האחרונים של החברה לפלטפורמת המובייל שלה, Windows Phone 8.1, מיקרוסופט מנסה לרענן את הפלטפורמה ומשנה למיתוג פשוט יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a8%d7%a2%d7%a0%d7%a0%d7%aa-%d7%aa%d7%a0%d7%98%d7%95%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-windows-phone-%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רוב התוכנות שניסיתי חוץ מלדבר לא עושות כלום. מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים!!! באתר של וואלה של היום מופיע בעמוד המחשבים מכשיר המראה על מזג האוויר http://www.ambientweather.com/orscbaweliwi.html זהו דף היצרן מישהו אולי יודע היכן אני יכול לקנות בארץ את המכשיר הזה?!?!?! תודה גל
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. באזורים שונים מופיעים לי בגלקסי אס סמלים שונים לסימון סוג הרשת. אשמח לקבל הסבר למשמעות ולהבדלים בין: G, 3G ו- H. באייפון לעומת זאת יש או 3G או עיגול קטן. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-%d7%9c-marvell-%d7%99%d7%a9-%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא בכל יום שאנחנו רואים מכשיר מוקשח מחברה גדולה כמו פנסוניק, אך מכשיר ה-Toughpad FZ-E1 של החברה מציג מפרט עוצמתי, סוללה ענקית וקשיחות שלא נראתה כמוה בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%a2%d7%99%d7%a8-%d7%95%d7%97%d7%a1%d7%99%d7%9f/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים אבד לי הפלאפון , יש אפלקציה לאיתור הפלאפון ? סוג הטלפון גלאקסי 1 מערכת הפעלה אנדרואיד תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על אפליקצית נגן מוזיקה שיודעת לעבוד ברקע ? להרצה על גלקסי 5 בתודה מראש קובי
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. הסוללה של המכשיר כל כך נוראה? אמרו לי שהיא מחזיקה בקושי חצי יום. 2. הכרטיס זיכרון שניתמך הוא רק עד עד 2 גיגה? מישהו ניסה 4 גיגה ויכול לומר אם זה אפשרי או לא? 3. הGPS שלו כל כך נוראי? או שניתן להתפשר עליו אם משתמשים בו פעם פעמיים בשבוע? תודה על התגובות.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוללות ANKER סבב6 אני משתמש באותו המסמך מסבב 5 כי בפועל לא השתנו יותר מדי דברים אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVPTy1LSUltY2ItUXBRdlZCdmd2c0E6MQ אחרי [סבב 1] [סבב 2] [סבב 3] סבב 4 סבב 5 אני מתחיל את סבב 6 סבב 5 בHW תוכלו לראות פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526665.0 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לאור העובדה שהיצרן שולח מעכשיו גם לארץ המחיר סוללה ישתנה וירד אך הוא תלוי ישירות בגודל ההזמנה, הערכת מחיר תהיה רק ל…
-
- 22 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
המכשיר עולה כ 400 $ האם זה משתלם? ובקשר להזמנת הפלאפון, האם יש חשש שיעצר במכס, ואאלץ להיפרד מסכום נוסף של כסף? שתפו קצת מניסיונכם תודה !
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
גלישה סלולרית – ללא תוכנית גלישה אני רוצה להזהיר אתכם מהחיובים שאתם עלולים לקבל במקרה ותגלשו מחוץ לחבילה, לחלק נכבד מהאוכלוסייה יש היום סמארטפון ויחד איתו חבילת גלישה לא מוגבלת בנפח (רק במהירות) לכל אלו אין בעיה וזה לא נוגע להם. הבעיה מתחילה בפלאפונים מדור ישן יותר, לפני מס' חודשים משרד התקשורת הוציא תקנה שמחייבת את חברות הסלולר לבטל חבילות גלישה ללקוחות שלא מעוניינים בהן יותר, בתור משתמש "קל" שלא גולש ברשת דרך הסלולר החלטתי לחסוך את 26 השקלים בחיוב חודשי וביקשתי מסלקום שיבטלו לי את החבילה, ביטלו לי את החבילה בלי תלונות אבל לא טרחו לומר לי שמעתה במידה ואגלוש דרך הסלולר אני אחויב עפ"י "תעריפי גלישה מזדמנת" למי מאיתנו שאינו בקיא בסדרי גודל של קבצים : 1000 Kb = 1Mb | …
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי רוצה לרכוש סמרטפון ועובר מפלאפון ישן ופשוט. היות והמעבר חד עבורו, אני מחפש פלאפון שיהיה נוח לשימוש, קרי, מסך איכותי ובהיר לשימוש גם בשמש, רמקול חזק וברור לשיחות קוליות וחשובה לו מאוד איכות השמיעה באפרכסת ושישמעו אותו היטב וברור בצד המקבל את השיחה (אולי ריבוי מיקרופונים וסינון רעשים?), כמו גם שימוש ב-G.P.S, קריאת חדשות, ווצ'אפ, צפייה בסרטוני יו טיוב ועברית מלאה. חשבתי על מכשיר בעל מסך 5.5" עבורו. הוא לא ישתמש ברוב הטכנולוגיות הקיימות בפלאפונים החדישים של ימנו ולכן לא צריך מכשיר High End. הרכישה יכולה להתבצע באילת והסכום יהיה סביב ה-1,600 ש"ח. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Asus Zenfone 2 64GB או ONEPLUS ONE 64GB או LG G3 32GB תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית מציע הרבה מהמאפיינים היותר חיוביים של ה-One A9, בשילוב עם סוללה מעט יותר מכובדת ומחיר קצת יותר ראוי אחרי ה-One A9 בעל הפוטנציאל אך גם בעל תג המחיר המוגזם במיוחד, HTC משיקה רשמית (בסין) סמארטפון חדש נוסף העונה לשם One X9, ולצערנו לא עוצמתי ומתקדם כפי שציירו אותו השמועות המוקדמות – אך עדיין מסקרן למדי. בדומה ל-Galaxy A9 של סמסונג (שהושק גם הוא רשמית בסין ממש היום, אגב), גם ה-One X9 מרגיש כמו חלק מקטגוריה חדשה, אשר משלבת עיצוב איכותי ומאפייני 'פרימיום' מסויימים עם אלמנטים ששייכים לשוק הביניים, ובתג מחיר אשר מנסה למצוא את דרך המלך בין הקטגוריות האלו. מדובר כאן על מכשיר עם מסך 5.5 אינץ' מבוסס פאנל IPS ברזולוציה של FullHD, יחד עם ש…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94-doogee-x5-pro-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A-lte-%D7%91%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8-200-%D7%A9/?_fromLogin=1 המחיר ממש מטורף ואני שוקל לקנות אפילו כדי שיהיה לי אקסטרה בבית למקרה הצורך. השאלה שלי מתפצלת ל-2: 1. האם אשלם מכס או מיסים כלשהם? המחיר הסופי לא דורש מכס ומסים כמדומני, אבל מצד שני המחיר המלא כן דורש, ושמעתי פעם שלא מתחשבים שם במכס במבצעים אלא רק במחיר מלא. מישהו יודע להגיד האם הה-227 ש"ח האלה זה המחיר הסופי שאשלם? 2. אשמח אם מישהו יודע לתת קצת ביקורות על המכשיר, מעבר למפרט הטכני, מבחינת חוויית שימוש וכו'. …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול מה גודל חלק הייצור של חברת סמסונג ב-A6 באייפון 5 לפי מה שהבנתי עד כה עד עכשיו זה עמד על קצת יותר מרבע החומרה שכלל את זיכרון הפלאש ה-DRAM וכו' האם יש לסמסונג חלק ייצור כזה או אחר באייפון החדש? נ.ב. שאלה נוספת: אם אפל איננה מייצרת את הרכיבים אשר מרכיבים את המוצרים שלה או מרכיבה אותם למוצר סופי אז מה החלק שלה למעשה בשבב ה-AX? לפי הציטוט מויקיפדיה ניתן להבין כי סמסונג מייצרת וסמסונג מעצבת, מעצבת את מה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ריקברי TWRP ל-G2 שלי דרך אפליקציית AUTOREC (הורדתי גירסה תואמת למכשיר שלי D802) רוט כבר עשיתי ואני נותן לאפליקציה הרשאה כשהחלונית נפתחת. האפליקציה עולה אבל האופציה של FLASH RECOVERY צבועה בצבע אפור ולא ניתן להפליש את הריקברי. הגירסה במכשיר שלי היא 4.4.2 שהגיע מהחברה שקניתי. עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום מעוניין בהמלצה לנגן MP3 שיתן איכות שמע טובה.. (לא כמו TEAC ושאר עלומי שם..) כרגע יש לי אוזניות כפתור של סנהייזר שמספקות את הסחורה. אין צורך בניגון סרטים וכד'.. 4GB אפילו יספיקו למרות שגם 8GB יהיה נחמד אבל לא ממש נחוץ. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי LG G3 ו-iPhone 6S.אני לא מהפאנבויס שמתחבר לדבר אחד או לשני. לצורך העניין יש לי גם מחשב גיימינג עם GTX970 וכל קונסולה אפשרית (רק כדי לחזק את הטענה).עכשיו לשאלה.זה נכון שחומרת אייפון קצת יותר מעודכנת וחדשה יותר אבל גם ב-G3 החומרה לא אמורה להתאמץ.אני לוקח את 2 הסמארטפונים ב2 הידיים ונכנס בכל אחד בו זמנית לאתר egged.co.il (כי בו אני לרוב משתמש כדי להתעדכן באוטובוסים בגלל שאני נוסע בהם כל יום הרבה).עכשיו, על אותה הרשת, באנדרויאד האתר לא רק שנטען איטי יותר, אלא גם מקרטע (freeze-ים של כמה שניות על כל פעולה).באייפון מצד שני הכל מתבצע תוך כמה מילי שניה (ms).עכשיו אני לא רוצה לפתוח פה דיון מי טוב יותר ומי לא. אני רוצה להבין למה מערכת אנדרויאד (דפדפן רשמי) מתקשה לטעון אתר.אם ג…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-