גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, בניתי אפליקציית טריוויה, עם שאלות בעברית, למכשירי אנדרואיד (חינמית כמובן...) אתם יכולים להוריד אותה מהלינק : https://market.android.com/details?id=il.co.trivia לחילופין אפשר לסרוק את הברקוד המצורף, או לחפש במרקט speed trivia (או טריוויה בעברית, תלוי בהגדרות של המכשיר שלכם). אני מאד אשמח לשמוע חוות דעת. תודה ושיהיה המשך סופ"ש מצוין, אודי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בניגון hd 720 האייפד מיני שלי מגמגם וכמעט ולא ניתן לצפות בווידאו, האם יתכן שהמכשיר הזה חלש מידי לניגון 720?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי מכשיר BLACKBERRY 8700 מחו"ל עכשיו כאשר אני מכניס את הסים של אורנג' או סלקום אני מקבל INVALID SIM הבנתי שניתן לפתוח את המכשיר לשימוש כל הסימים מישהו יודע איך ? או איפה ניתן לפרוץ אותו ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
רשת חנויות האלקטרוניקה היא הראשונה בארץ להציע באופן רשמי את הסמארטפון המבטיח, אשר מציע מסך FullHD ומעבד 64 ביט מתומן ליבות - ב-1,000 ש\"ח בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/meizu-m1-note-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7%92-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%9b%d7%99-%d7%9e%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם מכיוון שאיני מתמצא בשוק הפלאפונים מה חדש וכוד'... אבקש המלצה לפלפאון מכיוון שאני חייל אני צריך סוללה חזקה שהפלפאון יהיה חזק פיזי בעל מסך מגע ונגן MP3 טוב... מעדיף מתצורת נוקיה אין מה לעשות אני חושב שהם החברה הטובה ביותר בעולם לא אייפון ולא שמייפון אין לי מגבלת תקציב ואת הפלפאון אני אקבל מסלקום בחינם מכיוון שאני לקוח עיסקי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לקנות כמה טאבלטים, שניים עבור המעבדה בה אני עובד, ואחד לסבא הראשון אמור להיות לפיתוח באנדרואיד ולשימוש בדמואים. ככה שחשוב שיהיה עם גרסת אנדרואיד יחסית חדשה, לא צריך להיות גדול מדי (סביבות 8'') ועם מסך ורמקולים טובים. עד עכשיו היינו משתמשים בנקסוסים, אבל אני בטוח שכבר יש אופציות טובות יותר כיום. השני נועד לניסויים עם קשישים כך שיתאים גם לדרישות של סבא. צריך להיות עם מסך גדול (10'') אבל קל מאד ודק, וכמו כן עם תצוגה ורמקולים טובים. הוא לא צריך להיות הכי מהיר וחזק בעולם, וצריך לתת בלאנס טוב של מחיר וביצועים. אני יודע שזה ממש מקשה, אבל לצערי אין לי תקציב מוגדר. אני לא רוצה להתפרע עם מכשירי דגל cutting edge, אבל זקוק למכשי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פלאפון W980 של סוני אריקסון יש לו זיכרון 8 גיגה פנימי כבר כמה חודשים שהוא לא בשימוש כי החלפתי לאייפון עכשיו אני רוצה להעביר את התמונות שצילמתי בו למחשב והוא לא נדלק לי ישנה דרך בכל זאת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקבל מכשיר N95 של אורנג' בשבוע הבא מהעבודה. אני רוצה לדעת מה גודל ה-microSD המירבי שאפשר להתקין בו מכיוון שאני רוצה להשתמש בו גם כנגן MP3. באתר של נוקיה ישראל http://www.nokia.co.il/A4709310 כתוב 4GB, אבל בחיפוש בגוגל מצאתי אנשים שאמרו שגם כרטיסים של 8GB עבדו להם. ב-WIKIPEDIA כתוב שהדגמים של N95 מלבד N95-4 תומכים ב-microSDHC (שעד כמה שהבנתי זה המשמעות של microSD HighCapacity). האם הדגם של אורנג' הוא N95-4? האם מישהו כאן ניסה כרטיסים בעלי גודל גבוה עם המכשיר שאורנג' מספקת?
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מחר אני הולך לקנות מאורנג' את הGALAXY יש משהו שאני צריך לדעת על המכשיר? (בעיות וכאלה...)
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כותרת... ועוד שאלה.. למישהו יש מדריך איך מעבירים שירים מהמחשב לאייפוד? עכשיו תיראו מה הבעיה בעצם.. גנבו לדודה שלי את המחשב והיא רוצה להוסיף שירים לאייפוד ועד כמה שאני יודע מתי שמעבירים ממחשב אחר אז כל השירים באייפוד נמחקים.. בגלל זה שאלתי אם אפשר קודם להעביר למחשב ואז עוד פעם לאייפוד.. האם יש אפשרות שהשירים לא ימחקו כאשר אני מעביר ממחשב אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מספר מינימלי של מכשירים חכמים יקבלו את העדכון האחרון של מערכת ההפעלה, במה שנראה כמו עוד מסמר בארון הקבורה של המיזם המתקשה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
- 2 followers
-
-
דגמי ה-Galaxy A החדשים והמסקרנים של סמסונג נחתו בארץ - רק חבל שהמחירים גבוהים יותר ממספר מכשירי דגל של יצרניות אחרות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני ואבא שלי, שנינו, לקוחות של פלאפון. אני נמצא במסלול חיילים ואבי במסלול עסקי. השבוע הציעו לו לחליף חבילה ולקבלת אייפון בהחזר מלא אבל הוא מהדור הישן ששונא טכנולוגיה הוא רוצה פלאפון רק לשיחות ולמיילים וזה השלב שאני נכנס לתמונה: האם שנינו יכולים להחליף פלאפונים ע"י כך שנחליף את הכרטיס סים שבפלאפון?? הבנתי שלאייפון יש מייקרו סים ובשלי יש מיני ואפשר לגזור את המיני בכדי שיתאים למייקרו, זה נשמע פשוט מידי?!?!?! יש פה סיבה לדאגה ?? כל אחד מאיתנו ישאר עם המסולול שלו,המספר החבילת אינטרנט וכדומה?? אם אני לא ברור בניסוח או משו בבקשה להעיר לי עוד שאלה : אם הוא מחליף את הפלאפון לאייפון הוא צריך לחזיר את הפלאפון שיש לו עכשיו?? תודה מראש , אוראל
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא מעניין אותי מוזיקה - יש לי סנסה קטן והוא אחלה. אני רוצה נגן PORTABLE MP4, האם האייפוד הוא האפשרות הכי טובה בטווח מחירים הזה ? האם הוא עדיף על PSP ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חבר מתעקש לקנות טאבלט ללימודים למרות שאמרתי לו שזה לא הדבר הכי נוח. מה אפשר להציע לו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני גר בעוטף עזה בקיבוץ חולית. קניתי גלקסי 3 ורציתי לדעת לאיזה חברה יש קליטה טובה יותר באזור מגוריי. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, היום התחדשתי בCM10 על הגלאקסי 2 שלי אך, הורדתי את הgapps הכי מעודכן ומשום מה לא זכור לי שהותקנו שום אפליקציות של גוגל. את כל האפליקציות השלמתי דרך Google Play אך אני לא מוצא שם את Google Maps. מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
נוח לעבודה (בעיקר העברת קבצים ממנו/אליו) אפשרות להקלטה באיכות טובה ושיהיה איכותי (טייפ מנהלים זה לא מספיק טוב - צריך גם אפשרות לשמוע מוסיקה, ועדיף שגם זה יהיה באיכות טובה) אין צורך באפשרות לנגן וידאו לא בשבילי כמובן תודה איל
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ידידה שלי קנתה את הנגן, האמת הוא אחלה יחסית למחיר הזול שלו, הדבר היחידי שמפריע קצת זה המערכת הפעלה שלו, יעני, התפריטים דיי לא נוחים, רציתי לדעת האם יש אפשרות להחליף אותם במשהו נוח יותר על ידי התקנה של משהו על הנגן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנגן MP3 בסכום של כ- 700 ש"ח +- . (בהתחלה חשבנו ללכת על MP4 - אבל הבנתי שנקבל משהו טוב יותר ונפח גדול יותר ב- MP3 בסכומים הללו) חשוב שיהיה איכותי וטוב- שמיעה טובה. כמובן שנפח כמה שיותר גדול. המטרה לנסיעות בעיקר (טיסות וכדומה) מיועד למנכ"ל (לכן עדיף שיהיה מרשים ולא ילדותי - סולידי ) המון תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי כי ראיתי שאנשים פה מבינים עניין ואני זקוק להתיעצות לגבי רכישת נגן חדש הסתובבתי הרבה וראיתי את הS9 של Cowon, שנראה מעולה ולמיטב הבנתי נשמע יותר טוב מכל נגן אחר (תקנו אותי אם אני טועה, באמת שאין לי מושג) הZUNE HD נראה מעניין גם, למרות שבכל הביקורות שראיתי לא אמרו משהו מיוחד על הסאונד הטאץ' גם קורץ לי, אמנם פחות כי הבנתי שהסאונד ירוד ביחס לS9, וסאונד זה פקטור רציני אצלי התקציב הוא בערך כמו של הטאץ' והS9, אפשר להתגמש קצת אבל זה באופן כללי. הנפח הרצוי הוא לא פחות מ16 ג'יגה, מעדיף 32 ומעלה תמיכה במשחקים, וידאו ושאר צעצועים זה גם בונוס טוב ועד כמה שהבנתי הS9 לוקה בחסר בעניין האפליקציות בכל אופן אשמח להנחיה והמלצות לדברים שאולי לא ציינתי פה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מטען שיהיה ל Iphone 15pro , Apple Watch SE 2, AirPods Pro 2 (כדי לא לחבר מיליון כבלים) ראיתי אחד שמוצא חן בעיני מ Aliexpress, אבל אני מפחד שהמוצר יזיק לסוללה או שיהיו אתו בעיות, ואם רוצים לקנות משהו טוב שתומך ב MagSafe ויכול לקנות 3 מוצרים זה מגיע ל 800 ש"ח למשל מ KSP(שמאושר מ apple), אשמח לעצות, האם שווה להשקיע הרבה בשביל מטען מאושר ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש נגן mp4 עם מסך (כדי שאני אוכל לראות את רשימת השירים ולזפזפ ביניהם) השימושים שלי הם מועטים, מידי פעם לנסיעות ואולי גם לחדר כושר... עד היום היה לי נגן MP3 של 256 MB של חברת MELODY והוא החזיר לי5 שנים והוא עדין עובד טוב... אני מחפש משהו בגודל של 4-8 GB וזול כי שוב אני לא רוצה להשקיע במשהו ששימושיו מועטים... אין לי תקציב פשוט ,אם אתם יכולים, להביא לי נגן זול. בברכה, גל
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-