עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לפי מה שהבנתי זה ה-IMOD אבל לא מצאתי מקומות שאפשר לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם, אח שלי נמצא בתאילנד ויכול לקנות לי מכשיר. אני רוצה סלולרי משולב PDA שיהיה נוח לשימוש עם איכות סלולרי טובה. בנוסף, קריטי שיהיה WIFI ו - BT, וגם רצוי שתהיה מצלמה. חשוב שהמכשיר יעבוד בארץ - עדיף בסלקום - שם אני נמצא כעת. GPS זה בונוס נחמד מאד. אני מתלבט לגבי ה - HTC TOUCH שלא מצאתי עליו מספיק חוות דעת ה - P51 של BENQ שלא מוכרים בכלל בארץ (הוא יעבוד פה?) ה X500 של ETEN (מוכרים אותו בכלל בתאילנד ומה המחיר שלו שם?) ה - 3600 של HTC אשמח לחוות דעת, הצעות למכשירים אחרים ועוד... המכשיר ישמש אותי בעיקר כפלאפון, יומן, צפייה במסמכי אופיס, לא חובה מקלדת... אינטרנט כמובן, ג'י פי אס די חשוב אבל לא חובה בתנאי שיש BT... חשוב לי לדעת בעיקר בעניין התאימות לארץ וכמה המכשיר נוח לש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה אתם אומרים? שווה ביכלל V3X ב500שח מחודש?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  4. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

5. Started by Tomerb1,

יש ברשותי את המכשיר, ואני רוצה לדעת אם ניתן להעביר את כל ההודעות למחשב [ולקרוא אותם במחשב] מכיוון שהדפדוף בין ההודעות במכשיר לוקחת הרבה מאוד זמן בגלל שיש הרבה. תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by dddddd,

איזה נגן הכי איכותי בעולם מכינת סאונד נטו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני עומד בפני שכלול של החיים ששל עצמי , או שדרוג הפלאפלוץ לN95 הידוע או קניית מחשב כף יד . הצרכים הם : גלישה כמה שיותר נוחה ומהירה .ועדיף מכול מקום . מסמכי וורד אקסל וכו' עדיפות לקריאה ועריכה . ננננוווחוווותתת!! שלא תיגמר הבטרייה באמצע היום . שלא יהיה שברירי יתר על המידה (עוד לא יצא לי להפגש מקרוב עם ה N95) הסכום : עד איזור ה 2000 אפשרות להתמתחות אם יש אופציה טובה יותר לאחר ההתמתחות . יש לצין כי כרגע אני עם 6100 ודיי סבבה לי איתו .

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by Shbd,

ברשותי iAudio D2 למישהו יש המלצה למגן למסך? ועוד שאלה בקשר לכך, מאחר שזה מסך מגע המגן יולבש על המסך רק כאשר הוא לא בשימוש או שזה אפשרי לעבוד אתו ביחד עם הנגן?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by dddddd,

אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by Grim Reaper,

יצא לי לשחק בסלולרי הזה אצל 2 חברים בעבודה ואני חיב להגיד שהטלפון מאוד מאוד מושך. קראתי את ההודעות פה למעלה בפורום ואני רוצה להגיד שאף אחד שם באמת לא מבין מה הטלפון הזה מייצג. עכשיו שהוא פרוץ וניתן לעבוד איתו (ולדבר) מישראל, האם כדאי לקנות אותו במחיר הזול של 400$ ל-8 גיגה. הטלפון מתקין תוכנות כאילו הורדו לפני שנייה מהאינטרנט\ הגלישה מעולה (ביוחד עם 2 נקודות המגע שהוא מאפשר). הטלפון פשוט גאוני. השאלה היא האם הפיצאריםש ל N95 שווים את הקנייה שלו או שללכת על טלפון נקי, חלק בעל עיצוב מעולה ונוחות שלא הכרתם עדיין גם במכשירי נוקיה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

אין מילים! תגידו יש את הפלאפון הזה בארץ??

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב חג שמח ישלי בעייה באיפוד אני אחרי פירמוט של המחשב והתקנתי מחדש את האיטונס החדש. עכשיו המחשב לא קורא לי טוב את האיפוד ככונן רק לשניה זה מראה לי את הקבצים שיש לי שם ואז זה מעלים אותם ואני לאיכול ליצור לא תיקיה לא לעביר קובץ לא כלום לאיפוד. וגם באייטונס אני לא יכול לעשות שם כלום הוא מזהה אותו אבל אני לא יכול לעביר שירים ולא לשנות הגדרות של האיפוד. ובאיפוד ברוך הקב"ה אין שום בעייה הוא מריץ את השירים והכול . תודה רבה לעוזרים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  13. Started by Jesper,

קניתי לפני מס' ימים נגן ARCHOS 605 ועם הבאנדל שלו מגיע רק כבל חיבור ל-USB שאיתו מטעינים את הנגן. אני רוצה לקנות מתאם כדי שאני אוכל להטעין אותו מהשקע. האם אני צריך לקנות מתאם שיהיה ספציפי לנגן שלי? או שעם כל מתאם כזה של כל חברה אני יכול להטעין את הנגן שלי? והאם יש חשיבות לאיכות התאם או שפשוט לקנות את הזול ביותר שאני מוצא?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by amit27,

יש לי בעיה באיי פוד שזה מראה לי את הסמל הזה של התקיה עם הסימן קראיה http://www.apple.com/support/ipodmini/ תודה מראש לכול העוזרים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by aarrek,

שלום, אני מחפש המלצה לנגן MP3 בסכום של כ- 700 ש"ח +- . (בהתחלה חשבנו ללכת על MP4 - אבל הבנתי שנקבל משהו טוב יותר ונפח גדול יותר ב- MP3 בסכומים הללו) חשוב שיהיה איכותי וטוב- שמיעה טובה. כמובן שנפח כמה שיותר גדול. המטרה לנסיעות בעיקר (טיסות וכדומה) מיועד למנכ"ל (לכן עדיף שיהיה מרשים ולא ילדותי - סולידי ) המון תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by Cyanide,

אוקיי עוד מעט אני קונה את האייפוד טאצ' ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: -הבנתי שהוא כולל Wi-Fi, האם אני אוכל לגלוש באנטרנט מכל מקום? לדוגמא בדרך לאילת, או סתם בבית? -אם אני ארצה לראות באייפוד סרט, ויהיה לו תרגום מובנה, אני אוכל לראות את הכתוביות בבירור? -הבנתי שבשביל לחבר אותו למחשב דרושה כניסת USB 2.0, הלוח אם שלי עתיק ואין בו כניסה כזו, האם יש איזשהי דרך לחבר אותו למחשב? אם עדיין יש איזשהם פרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה אותו תרגישו חופשי לכתוב.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  17. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by שניצל,

שלום אני מחפש נרתיק עבור Zen V Plus שמתלבש על הזרוע (Armband), משהו כזה: http://us.creative.com/products/product.asp?category=13&subcategory=&product=15444 אבל מה: א. אין אותו בארץ. ב. הוא ממש יקר. מישהו יכול להמליץ על נרתיק דומה? לא ממש הצלחתי למצוא בזאפ.

19. Started by avi1134,

יש לי מכשב כף יש של אסוס ואני רוצה דרך המחשב בבית לגלוש באינטרנט שבמחשב כף יד ... אני יודע שהמחשב מטר ממני אבל אני בכל זאת רוצה לדעתתת...!!! ולמה הג'י פי אס שלי בכלל לא עובד הוא אומר לי שהמקלט של הג'י פי אס חלש אולי צריך לחבר לאנטנה הקטנה שמה משו??

20. Started by oran55,

אני רוצה לקנות משדר FM, כמה שאלות: 1. האם השימוש באחד כזה הוא טוב? 2. איזה משדר מומלץ מבין כל מה שמוצע בשוק? המחיר שאני רוצה להשקיע הוא עד 150 ש"ח. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. Started by רזי ברד,

אני רוצה בבקשה תוכנה דרכה אפשר להפעיל שיהיה עדכון עברית לipod שלי גם אם זה בתשלום אפשר בבקשה תעזרו לי !!!

23. Started by -LosNir-,

היי, הרגע הגיע ה Sandisk Sansa c250 החדש שלי תמונות: 1) הקופסא המגניבה 2) תקריב 3) מגניב, הגיע דולק 4) כל החברה 5) איזו השתקפות 6) הנגן עייף, צריך טעינה - הגיע הזמן להוציא את המטען USB שלי! 7) כן, חוץ ממדבקה גאוותנית הוא יודע להטעין! 8) יאללה.. עכשיו הוא נטען בנחת, מחר התקנת RockBOX!

24. Started by Koko Ben Hamin,

איזה מבין השניים טוב יותר ? אשמח לפירוט. תודה וערב טוב

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  25. Started by SpiritKnight,

הV3X שלי נדפק כתוצאה מתיקון לקוי של סלקום והם הציעו לי שתי אופציות: K610I של סוני או Z500 של סמסונג, או לחלופין לחכות לV3X חדש שאין להם במלאי בסניף כרגע. התיקון שלהם היה לקוי בצורה מטורפת- פשוט השאירו את הפאנל האחורי פתוח, דבר שהוביל למצב שכפתורים צדדיים נפלו מהטלפון, השאירו אותי עם פאנל קדמי משומש למרות שהבטיחו להתקשר תוך יום-יומיים, כשמגיעים חלפים חדשים, ובסופו של דבר לפני כמה ימים השמע הפנימי של הטלפון שבק חיים ואפשר לעשות שיחות רק דרך הרמקול. אני מאמין שגם זה נזק שנגרם כתוצאה מהתיקון החובבני. אני מקווה שהם יתקפלו ויאפשרו לי לקחת טלפון יותר חדיש מהK610I, שנראה לי סביר, או מהZ500 שהבנתי שהוא זוועתי. יש לכם המלצות לדגמים שכדאי לי לנסות להשיג? תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים