גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=175&page=8 עידכון תוצאות http://www.gpspassion.com/fr/articles.asp?id=226 נראה כי הGPSים הללו יגרמו לך לעבור דרך בניינים סטייל Mercenaries world in flames
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
יש לי מכשיר Satio של Sony Ericsson. מערכת ההפעלה שלו זה Symbian S60 5th Edition. אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו אפליקציות ומשחקים בחינם למכשיר. אתר ה Ovi של נוקיה אמנם מכיל המון אפליקציות שניתן להשתמש בהן עם מע' ההפעלה של ה Satio, הבעיה היא שהוא תומך במכשירי נוקיה בלבד. גם להעביר קבצי התקנה למכשיר לאחר שהורדתי אותם למחשב לא פותר את הבעיה כי הם חסומים להתקנה על מכשירים שהם לא נוקיה (ניסיתי...). האתר של Sony Ericsson הוא אתר גרוע ואין שם תוכן ראוי להורדה. מישהו מכיר /יודע / שמע על אתר שכזה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פלאפון חדש לאחר שהקודם טבע התקציב שלי הוא בערך 1000 שקל, אפשר לנדוד קצת צפונה חשוב לי שיהיה לו חריץ הרחבה תומך SDHC, מצלמה כמה שיותר איכותית ושיהיה לו חיבור אוזניות סטנדרטי יהיה נחמד אם הוא יהיה סימביאן אבל זה לא ממש קריטי ובסך הכל שיהיה לו ממשק נוח ולא יותר מדי מצועצע המכשיר שהכי תפס את עיני עד עכשיו הוא הנוקיה 5310 ועוד שאלה בקשר לחנויות, אם מישהו יכול להמליץ על חנות שמומלץ לקנות ממנה(שמעתי חוות דעת טובה על eline) אבל נגיד במקרה של ה5310 יש חנות בשם omega phones שזולה בצורה ניכרת, מישהו מכיר אותה במקרה? רצ"ב קישור http://www.omega-phones.co.il/Product.asp?productid=194 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברה שלום! רציתי להציג משחק אנדרואיד חדש שבניתי "דגל עיר מפה" (Capital Map Flag) - חידון בנושא גיאוגרפיה, חינמי ובסגנון מגניב. המשחק הוא בעברית מלאה !!! (בנוסף יש תמיכה באנגלית ורוסית). [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SeventhReactor.CapitalMapFlag http://www.amazon.com/gp/mas/dl/android?p=com.SeventhReactor.CapitalMapFlag מזמין אתכם לנסות ואשמח אם תדרגו נ"ב המשחק יצאה לא פשוט (למי שיודעה גיאוגרפיה או מי שרוצה להעשיר את הידע)
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לעובד באג, למרות השכר העלוב, יש עדיין מספר פריווילגיות. אחת מהן היא לראות כל מיני מחשבים ניידים/גאדגטים רק כשהם מגיעים לארץ. אין פה שום שיווק של הרשת. אני רק רוצה לחלוק תמונות עם אוהבים גאדגטים בפורום. Kohjinsha (כן, אני יודע, גם אני שוברים את השיניים) היא חברה יפנית המייצרת מחשבים UMPC במחיר שווה לכל נפש. זה המשלוח הראשון של המחשבים לארץ. אני מאמין שאף פעם לא שמעתם על החברה. נתחיל במפרט: Intel® processor A100(600MHz) Memory 512MB Hard Disk 120GB Bluetooth Ver,2.0+EDR Wireless LAN: IEEE802.11 b/g 7" Wide TFT Color LCD (LED Back light) with Touch Screen Resolution (standard display) WSVGA (1024×600) מצלמת רשת 1.3M. סוללה 3 תאים המספיקה ל-3 שעות עבודה. אי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אייפון שבוע הבא .. הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי שהמחיר של אייפון 3גי 8ג"ב עם טורבוסים הוא בסביבות 3100.+ביטוח לשנה לעומת זאת אייפון 3ג'י 8ג"ב סיםפרי הוא 600 ש"ח יותר ברוב האתרים...+ביטוח לשנה למה זה??? חשבתי לקנות את האייפון עם הטורבוסים ופשוט לעשות לו בבית סיםפרי... השאלה אם זה יכול לבטל את הביטוח או אם יש בעיניין הזה סכנות?? מה כולל ביטוח כזה לשנה כמו של רומיפון? או פשוט להשאר עם הטורבוסים? זה משנה? אם מישהו יכול לקחת כמה דקות ולהבהיר לי את העניין אני יודה לו מאוד.. אם למישהו יש רעיון לקנייה יותר משתלמת בבקשה שיגיד... אפילו של מכשיר אחר (יותר טוב אם יש כזה)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר הצלחה גדולה במכשיריה של אפל, המשחק הראשון של בת\'סדה למכשירים חכמים ניידים, Fallout Shelter, מקבל תאריך יציאה גם עבור מכשירים מבוססי אנדרואיד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/התחילו-בהכנות-ל-fallout-4-במכשיר-האנדרואיד-של/
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברים, ברשותי Galaxy S3 (gt-i9300) שרץ על Jelly Bean 4.1.2. אני מעוניין לשדרג את מערכת ההפעלה בתקווה שהוא יפעל טוב יותר, מכיוון שכרגע הוא די זוחל. ראיתי שיש סוגים שונים של מערכות הפעלה cyanogenmod, ה-touchwiz של סמסונג, מערכת האנדרואיד הרשמית ועוד. לאיזו מערכת הפעלה מומלץ לשדרג את הטלפון הזה בשביל הביצועים הטובים ביותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מבקשת המלצה לשני טלפונים ניידים (שמתאימים לרשת פלאפון) ואני מבינה שאין ברירה וחייבים מכשיר דור 3 לרשת פלאפון הראשון: טלפון נייד הכי פשוט הכי זול, ואם אפשר עם מקשים וספרות גדולים, קל וקטן. השני: נייד מתקדם יותר, עם WIFI, קטן וקל . אלא אם כן יש פיתרון אחר לגלישה באינטרנט ללא WIFI. בדקתי קצת וקראתי המלצות בעיקר על הספיקה של סמסונג. הבעיה היא שניתן לרכוש את המכשיר רק בפלאפון. מה גם שנראה לי קצת מוגזם לרכוש טלפון נייד ב 100 ש"ח. אבל הבנתי שאין כל כך ברירה אז חשבתי להקצות עד 1400 ש"ח בערך למכשיר הזה. אלא אם כן יש מכשיר טוב שיכול לבוא במקום נטבוק, ואז אני מוכנה להעלות את התקציב (אם זה יחסוך לי קנית נטבוק) השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר מיילים וגלישה באינטרנט. מוסיקה וסר…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי משחקים מאימיול ואני לא יודע איך להעביר אותם.. ניסיתי לגרור לפלאפון אבל אז המשחק לא פועל.. ובתוכנה אין התקנת ישומיים.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עדכנתי את ה-ROM במכשיר שלי. איך אני יכול להתקין את האפליקציות שלי מ-google play? זה מראה שהם כבר מותקנות אבל הם לא למרות שעשיתי sync לחשבון google שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
דגמים מיוחדים בנפחים גדולים גם ל-Zenfone Selfie, גירסת 6 אינץ' ל-Zenfone 2 Laser וגם השקה סוף כל סוף ל-Zenfone Zoom: משפחת המכשירים החכמים של אסוס ממשיכה להרשים אותנו גם בימים אלה זה היה נכון בתחילת השנה הנוכחית, ונראה כי זה נכון גם היום – ה-Zenfone 2 של אסוס הוא אחד הסמארטפונים הייחודיים והמשתלמים ביותר שהכסף שלכם יכול לקנות לכם, וכעת מספר הנגזרות שלו הוא גדול עוד יותר מאי פעם בעבר. ה-Zenfone Selfie, שכבר הושק בתור אלטרנטיבה ל-Zenfone 2 הסטנדרטי שמחליפה את מצלמת ה-5 מגה פיקסל הקדמית ביחידת 13 מגה פיקסל איכותית ומתקדמת יותר ואת שבב האטום בשבב Snapdragon 615 פופולרי יותר,יהיה זמין מעתה גם בגירסאות משופרות עם 3GB של זכרון RAM (לעומת 2GB בדגמים הנוכחיים) ועם נפח אח…
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום חברים! את עזרתכם אבקש, אני נמצא בחו"ל ורכשתי פה מכשיר נוקיה E50 שכשלעצמו הוא נהדר רק שיש בו בעיה עיקרית מבחינתי והיא: בתוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת בו באופן מובנה חסרים שני פיצ'רים מאוד שימושיים אצלי וישנם בכל מכשירי נוקייה הרגילים (לא סמארטפון), והם בתזכורת לגבי יום הולדת לא ניתן להכניס שנת לידה, וממילא הוא לא מזכיר לך בן כמה הבן אדם נהיה, וכן לא ניתן לעשות שם תזכורת להתקשר למישהו ביום מסויים? בקיצור האם ניתן להוריד איפה שהוא אפילו תמורת תשלום את תוכנת ה'לוח'-calendar, הקיימת באופן מובנה במכשירי נוקייה הרגילים, או כל תוכנה אחרת שיש לה את הישומים הנ"ל? אגב לא חייב שזה יהיה בעברית. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תודה לכולם ! מה שוויו בסין ? (כמה הוא שווה ) והאם כדאי לקנות פלאפון אחר ? [בסין ] מה חשוב ? מצלמה סבבה, מקום (איחסון ) , איכות טובה , צבעים טובים, מסך גדול ושהפלאפון יהיה מעוצב , MP3 חייתי
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
- מישהו מכיר חנות כזאת? - אחרי שאייפון 5 ייצא לחנויות, אתם חושבים שהמחיר של הגלקסי 3 יוסיף לרדת? או שכדאי לקנות אותו עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
הי, אני רוצה לקנות את ה-SGS. איפה ניתן לקנות אותו בארץ במחיר טוב? האם המחירים בחו"ל זולים משמעותית (עם כן, אז איפה) ? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אבא שלי ( בן 79 ) קנה עכשיו סמרטפון ראשון. סוני אריקסון אקספריה ריי בין היתר כי הוא רצה מכשיר קטן עם מצלמה סבירה ותוכנת ניווט ( במקום מצלמה רגילה ומכשיר גי פי אס ישנים שיש לו). כרגע הוא ברשת פלאפון עם מכשיר ישן ( בן 5 שנים לערך )וחשבון חודשי ממוצע של כ 150 שקלים. הוא מדבר דקות בחודש ! אמרתי לו שיברח כבר מחברה שעושקת אותו שנים אבל הוא חושש שאם יעבור ומשהו יהיה לו תקין לא יהיה לו עם מי לדבר כי לגולן אין תמיכה והוא קרא שיש בעיות בהגדרות לחיבור לאינטרנט של מכשירים כמו שקנה ( והוא וגם אני לא ממש מתמצאים )ולכן הוא מוכן לשלם מעט יותר ולקבל מענה ושרות אנושי. מה דעתכם, יש דברים בגו?
-
מישהו התיישב לי על המכשיר, D2+ (השם שלו), ונשבר לו המסך. אמנם יש אחריות, אך לא על זה. מכשיר חדש עולה אותו מחיר כמו מסך חדש (400 ש"ח+-) האם ניתן לרכוש מסך במחיר מוזל איכשהוא? אם לא, מה אתם מייעצים לעשות? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אבי, בשעה טוב, נפרד מפלאפון ועבר לגולן טלקום.( לתקופת ניסיון כדבריו). המכשיר סוני אקספריה איקס ריי. ( כתבתי על כך בתרד ניפרד) לאחר שהגדרתי לו את האינטרנט ניתן לגלוש אבל המהירות איטית להחריד. ( רשת 3G , נדידה מופעלת, הכל כאילו "נכון") ארבעה סמרטפונים מ 4 חברות שונות ( של אבי - גולן, של אימי - הוט, שלי - אורנג' מהעבודה, של אחותי - פלאפון מהעבודה ), כולם באותו מקום ( ערב שבת בסלון של ההורים בפתח תקוה), כולם "טסים" חוץ מהסמרטפון החדש של אבי. ניסיתי סרטוני יו טיוב ניסיתי העלאת אתרים זהים בארץ ובעולם. ניסיתי אפליקציות שונות ניסיתי שימוש בוייז במרפסת בכל המקרים הנייד של אבי פיגר ובהרבה ופעמים פשוט לא הצליח לעלות את האתר המבוקש . אפילו ב YNET נתקע מה יכולה להיות הסיבה??? הא…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות. מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני לא מבין שום דבר בטאבלטים וזה הראשון שאני רוצה לקנות. חשוב לי 2 דברים: 1. שיהיה ניתן לצפות בסרטים לפחות 720p 2. שתהיה לו גישה לרשת אלחוטית (אם קיים כזה דבר של חיבור לרשת חוטית - יתרון). כמה דבר כזה יעלה לי? ואיזה דגמים עדיף לקחת?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, נושא שעלה ביני לבין עמיתי לעבודה, "מה גורם למשחקים ב-IPHONE לעבוד כולכך טוב לעומת מכשירים אחרים עם מפרט דומה?" דוגמאות למכשירים נוספים בעלי אותו המפרט : Samsung Wave Samsung Galaxy S HTC Nexus 1 HTC Desire
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-