גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מכשיר של Sony Ericsson מדגם W705, והבנתי שיש אפשרות לחבר אותו למצת של הרכב ובעצם לנגן ממנו מוזיקה כשהיא תישמע ברמקולים של הרכב. הדבר אפשרי? אם כן, איך? אשמח למידע ועזרה, תודה רבה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טאבלט של לנובו מדגם tab3 7 plus מותקנת עליו מעה"פ בגרסת מרשמלו אני רוצה לחבר אותו למסך חיצוני והבנתי שלא ניתן להשתמש בכבל למטרה הזו, נותרה לי האפשרות לשדר את המסך לפני שאקנה רכיב כמו chromecast אני רוצה לוודא שאכן השידור יעבוד למישהו יש ניסיון במקרה? תודה מראש אסף
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לחבר טלווזיה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש, לראות סרטים ולהשתמש בעכבר ומקלדת. היום מחובר דרך מחשב נייחו כבל HDMI. מחפשת אופציה קומפקטית יותר. בדקתי על מיני מחשבים או סטרימרים. לא ממש הבנתי מה טוב))
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, שאלה קצת שונה מהנשאל פה בד"כ. קניתי את הכרומקאסט הזה: https://he.aliexpress.com/item/DLNA-Miracast-Airplay-Chromecast-HDMI/32853705153.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.41306b04Q1z7Fs (לא של גוגל כמובן). מתוך בדיקה בעמוד המוצר שהוא תומך בשידור באמצעות יציאת AV (כן אני מודע שזה יהיה באיכות נמוכה אבל זה מה יש). אצלי ברכב במערכת מולטימדיה (של חברת BLAUPUNKT דגם NEW YORK 830,לא מקורית של הרכב עצמו). יש כניסת AV מקדימה במערכת שעל פי החברה המייצרת,אמורה לקבל גם וידאו. עם המוצר קיבלתי את הRCA הזה, ניסיתי לקנות לו כבל הפוך (צד אחד שלוש בננות זכר,וצד שני AV זכר בדיוק הכבל המשלים לזה שבתמונה) וככה לחבר את הבננות לעצ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה DESK PC שלי. מישהו יודע למה ואיך מסדרים??? אני חושב שאני לא מצליח להסתנכרן כהלכה עם ש ACTIVE SYNC. הוא פשוט נתקע לי עם הודעה RETRIEVING SETTINGS. תודה, ANOX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה האופצייה לגלישה באינטרנט דרך הכף-יד מדגם Mio 350 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן, יש לי מכשיר ג'יפיאס מסוג MIO MOOV 300, ראיתי שאפשר לשים עליו שירים, בשביל לממש את הפוטנציאל המלא חשבתי אולי לחבר אותו ברכב למגבר ובעצם לשמוע ממנו שירים וככה חסכתי דיסקים ברדיו דיסק. האם הדבר אפשרי לחבר את המכשיר למגבר\רמקול חיצוני\אוזניות או משהו כזה? בנוסף ראיתי שאפשר לפרוץ את המכשיר ולהתקין עליו תוכנות בנפרד, יש למישהו מדריך כיצד הדבר מתבצע? תודה ולילה טוב, אוהד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית. אתמול קניתי מכשיר מסוג מוטורולה C390 ( די פשוט ), ונאמר לי במפורש כי ניתן לחבר אותו למחשב על ידי כבל USB רגיל ( כמו במצלמה ). למכשיר אכן יש יציאה כזו, אולם המחשב לא מזהה אותו. הורדתי איזה דרייבר מהאינטרנט מאיזה אתר, אבל זה עזר, אחרי התקנה המחשב עדיין לא מזהה אותו. מישהו פה מכיר את המכשיר ? איך אני יכול לחבר אותו למחשב ? למכשיר יש יכולת לנגן MP3 בתור רינגטון, מה הקטע אם אני לא יכול לחבר אותו למחשב ולהעתיק קובץ כזה ? פשוט בזבוז של כסף :-\
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי מוטורולה V3 , ויש לי גם כבל למחשב. לקח לי הרבה זמן למצוא לו דרייברים אבל מצאתי בסוף וגם התקנתי את התוכנה mobile Phone Tools , אבל התוכנה כל הזמן אומרת שהניתוק אבד. חיפשתי הרבה באינטרנט ולא מצאתי פתרון. למישהו יש פתרון? מישהו מצליח לחבר את הפלא שלו למחשב ולהעביר אליו קבצים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי מטען של סמסונג(גלקסי 3) ואני הולך להביא LG G3 , האם תיהיה התאמה? זה שהחיבור ייכנס כן אבל האם מבחינת מתחים, זמן טעינה וכאלהתיהיה התאמה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה לכן מקווה שאינני טועה במיקום ההודעה, אם צריך להעביר אותה לפורום אחר אז תגידו ואעביר יש לי LCD בלי חיבור HDMI (כן אני יודע זה ישן רצח) אלא RCA קניתי התקן מיני פיסי שמתחבר דרך HDMI, כלומר אני צריך ממיר מ HDMI ל RCA ואני לא מצליח למצוא כבל כזה כי כל הכבלים הם כאלה שיש להם HDMI (זכר) ל RCA, ואני צריך HDMI (נקבה - כדי שאוכל לחבר אליו את המיני פיסי) ל RCA. אז קניתי מין converter של 2 HDMI (נקבה) בתקווה שזה יעבוד, אבל קראתי באיזה מקום שזה לא בטוח יעבוד (מחכה שיגיע מאיביי) מישהו מכיר פתרון טוב לבעיה הזו? תודה תמיר
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחרונה איני מצליח להתחבר עם המכשיר שלי N95 למחשב המחשב פשוט לא מזהה את המכשיר מחקתי את תוכנת pc suit הישנה של נוקיה והורדתי את התוכנה בגירסה החדשה עם תמיכה מאורנ'ג גם קיבלתי מאתר נוקיה תוכנה לניקוי הרגיסטרי גם זה לא עוזר אני מקבל שגיאה שיש קובץ אחד שנעול ע"י windows ואני לא מצליח להתגבר איך מוחקים אותו האם מישהו יכול לעזור בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פה אצלי ויש לו פלאפון חדש והוא רוצה לחבר אותו למחשב דרך IR כדי להעביר צלצולים\תמונות מהמחשב הנייד.(שכח את הUSB בבית ואין לי פה אחד ). למחשב הנייד יש IR מובנה כזה אך אני ממש בטוח שכשאני יפעיל IR בפלאפון המחשב לא יזהה אותו יש איזשהי תוכנה מיוחדת או שזה בכלל בלתי אפשרי? תודה !
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי מצלמת הבטחה (לא משנה מאיפה) והייתי רוצה לחבר אותה למחשב. זה המעגל ועליו מורכבת העדשה בצג השני, כמו שאתם רואים יש חיבור לבן עם ארבע חיבורים (אני משאר ששניים מהם זה + ו- והשניים האחרים זה חיבור וידאו, אין לי מושג), הצ'יפ הראשי הוא של סוני וכתוב עליו CXD314IR... בתמונה הבאה אתם רואים את כל החלקים מהם המצלמה בנויה, על הטבעת יש עוד חיבור לבן של 2 פינים (חשמל?), לדים וחישן (בטח חישן אור?) יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-