עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. לאחרונה קניתי משדר Bluetooth למחשב וברצוני להשתמש בו לגלישה דרך הסלולרי (K800i) הצלחתי לעשות "רשת" אבל זה לא מה שרציתי... דרך הסלולרי יש לי אינטרנט מסוג WAP ומסוג דור 3... השאלה היא איך אני מצליח לגלוש במחשב בעזרת הטלפון עם חיבור ה-bluetooth (גם דרך כבל לא עשיתי את זה מעולם) (ועוד איזה שאלה קטנה... איך אני יכול לפתוח את הטלפון שלי כתיקיה כי זה לא עובד לי עם bluetooth)

• 6 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by n9555,

ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jackok111,

הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Imtheman,

יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by dor444,

אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by easyuri,

אני מתכוון לקנות מצלמה חדשה. האם כל מצלמה עם USB 2.0 תתחבר לנגן?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by wooper,

אין לי נסיון ב bluetooth בכלל רציתי לדעת איך אני מעביר קבצים למחשב מהסלולרי בבלוטוס אני מפעיל את הבלוטוס אבל המחשב לא מזהה האם אני צריך עוד משהו מלבד הפלפון בשביל שהמחשב יקלוט אותו? מדובר ב k610i

14. Started by id3232,

בוקר טוב מה לדעתכם הדרך הכי איכותית וזולה שבאמצעותה אוכל לחבר את הנוט 2 שלי לטלוויזיה ואוכל לראות סרטים שנמצאום עליו. .לגלוש איתו על המסך של הטלויזיה וכו' אני מדבר על סרטי hd כמובן ואין לי סמארט טיוי. קישורים למוצרים מומלצים באתרי קניות באינטרנט יתקבלו בברכה תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש ברשותי מכשיר nokia N85 ואני רוצה לחבר אותו למחשב נייד ושהחבילת גלישה במכשיר של 1 GB תשמש אותי לגלישה במחשב הנייד.. שימושי הגלישה הם אתרים קלים ולא צפייה בסרטונים ולכן אני חושב שזה יספיק.. מישהו יודע כיצד אני יכול לעשות את זה ? תודה לכל העוזרים, תום.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום יש לי מכשיר של Sony Ericsson מדגם W705, והבנתי שיש אפשרות לחבר אותו למצת של הרכב ובעצם לנגן ממנו מוזיקה כשהיא תישמע ברמקולים של הרכב. הדבר אפשרי? אם כן, איך? אשמח למידע ועזרה, תודה רבה וחג שמח

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לחבר טאבלט של טושיבה (WT10-A-103) באופן המתואר בשרטוט המצורף. עד כה לא הצלחתי למצוא התקן שיכול בו זמנית גם לטעון אותו וגם לסכנרן אותו עם שני התקנים נוספים (אחד מהתקנים הנ"ל צריך גם להיטען תוך כדי). אשמח לעזרתכם - האם אתם יודעים על התקן מתאים עבור צרכיי? תודה מראש על עזרתכם. אסף

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by MoSQuiTo,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טאבלט כלשהו ולשים אותו ברכב כיחידת ראש למערכת. יש לי מגבר 5 ערוצים (משמע מקבל מיחידת הראש 3 RCA - קדמיים, אחוריים וסאב) ואני כמובן רוצה לחבר את הטאבלט אליו. מה הדרך הנכונה לחיבור שכזה? בהנחה שכשאני אשחק בהגדרות הסאונד במכשיר (באס, טרבל) זה ישפיע על האלמנטים הנכונים. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by the-assafl,

שלום לכולם, יש לי טאבלט של לנובו מדגם tab3 7 plus מותקנת עליו מעה"פ בגרסת מרשמלו אני רוצה לחבר אותו למסך חיצוני והבנתי שלא ניתן להשתמש בכבל למטרה הזו, נותרה לי האפשרות לשדר את המסך לפני שאקנה רכיב כמו chromecast אני רוצה לוודא שאכן השידור יעבוד למישהו יש ניסיון במקרה? תודה מראש אסף

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by olga_p,

שלום, אני מעוניינת לחבר טלווזיה לאינטרנט כך שאוכל לגלוש, לראות סרטים ולהשתמש בעכבר ומקלדת. היום מחובר דרך מחשב נייחו כבל HDMI. מחפשת אופציה קומפקטית יותר. בדקתי על מיני מחשבים או סטרימרים. לא ממש הבנתי מה טוב))

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by chelsky26,

שלןם, היום ניסיתי לחבר את המכשיר למחשב והוא פשוט לא מזהה את הטחפון, לפני יומיים חיברתי הכל היה מצויין, מה יכול להיות התקלה?

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  23. היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  24. אהלן חברים, שאלה קצת שונה מהנשאל פה בד"כ. קניתי את הכרומקאסט הזה: https://he.aliexpress.com/item/DLNA-Miracast-Airplay-Chromecast-HDMI/32853705153.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.41306b04Q1z7Fs (לא של גוגל כמובן). מתוך בדיקה בעמוד המוצר שהוא תומך בשידור באמצעות יציאת AV (כן אני מודע שזה יהיה באיכות נמוכה אבל זה מה יש). אצלי ברכב במערכת מולטימדיה (של חברת BLAUPUNKT דגם NEW YORK 830,לא מקורית של הרכב עצמו). יש כניסת AV מקדימה במערכת שעל פי החברה המייצרת,אמורה לקבל גם וידאו. עם המוצר קיבלתי את הRCA הזה, ניסיתי לקנות לו כבל הפוך (צד אחד שלוש בננות זכר,וצד שני AV זכר בדיוק הכבל המשלים לזה שבתמונה) וככה לחבר את הבננות לעצ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by anox,

היי, קניתי את המכשיר הנ"ל ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה DESK PC שלי. מישהו יודע למה ואיך מסדרים??? אני חושב שאני לא מצליח להסתנכרן כהלכה עם ש ACTIVE SYNC. הוא פשוט נתקע לי עם הודעה RETRIEVING SETTINGS. תודה, ANOX

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.