גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש פלאפון ישן מדגם NOKIA 6070. רציתי לגבות לה את הנייד על המחשב. בדקתי באתר של נוקיה והטלפון תומך ב-Nokia PC Suite 7. התקנתי את התוכנה, אבל חיבור המכשיר למחשב עם כבל, מביא הודעה של "חומרה חומרה לא ידועה ל-USB, בלה בלה בלה". בירור באתר של נוקיה הראה שהכבל שלי (למכשיר 6280) הוא CA-53, ואילו את המכשיר שלה צריך לחבר עם כבל CA-48... לה אין כבל. יש פתרון מלבד לרכוש כבל מיושן שמתאים למכשיר שלה, והאם זה בכלל יפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
נכנסתי לבלוטות' של K800 ולחצתי דיבורית והוא מחפש מחפש ולא מוצא שום דיבורית.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי נקסוס ONE ורכשנו עכשיו בורי 9040 המוכרת. המכשיר מזהה ומתחבר בלי בעיות, אבל לא ראיתי, גם לא בהגדרות אפשרות להגדרה של התחברות אוטומטית כשיש זיהוי. לעומת זאת בנוקיה הפשוט של אבא (2730) ראיתי שיש אפשרות כזו, איך בכל זאת אני יכול? האם יש אפליקציה שמאפשרת דבר כזה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי משדר Bluetooth למחשב וברצוני להשתמש בו לגלישה דרך הסלולרי (K800i) הצלחתי לעשות "רשת" אבל זה לא מה שרציתי... דרך הסלולרי יש לי אינטרנט מסוג WAP ומסוג דור 3... השאלה היא איך אני מצליח לגלוש במחשב בעזרת הטלפון עם חיבור ה-bluetooth (גם דרך כבל לא עשיתי את זה מעולם) (ועוד איזה שאלה קטנה... איך אני יכול לפתוח את הטלפון שלי כתיקיה כי זה לא עובד לי עם bluetooth)
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הי שאלה קטנה מה יקרה אם אני מחבר את המחשב שלי (usb 1) עם mp3 שיש לו חיבור של usb 2? האם החיבור יהיה בקצב של 1 usb ? או שיהיו בעיות ב"תקשורת" ביניהם? תום
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
ברשותי נגן iaudio x5l ואני דרך לחבר את הנגן לרכב (אני בכוונה לא רוצה להגיד חברה ודגם אבל אני יכול להבטיח לכם שזה מודל 2007) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי SGS וחיבור 12 מגבייט בכבלים עם מודם טריון במחשב איך אני יכול שהSGS שלי יגלוש לי על האינטרנט? אפשר בעזרת החוט USB שלו?? אפשר בעזרת מתאם רשת אלחוטי מהסוג הזה שמתחבר למחשב ב USB? או חייבים רק ראוטר? ואם כן איזה ראוטרים בוודאות עובדים עם הסאמסונג והכי זולים שאפשר למצוא אני גר בקריות וכל החנויות בטווח יהיו בסדר,כל עוד זה לא פוגע לי בחווית הגלישה שלי כמו עם המודם טריון בחיבור ישיר http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=60&OrderBy=saleprice
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי,מעוניין לחבר את הגלקסי 2 שלי לטלוויזיה.מבין שנדרש מתאם מיוחד בתקן החדש של סמסונג.מצאתי ב- ebay את המוצר הבא:http://www.ebay.com/itm/MHL-Adapter-Micro-USB-HDMI-Galaxy-S2-i9100-G14-Flyer-/110722008457?pt=PDA_Accessories&hash=item19c78bc589#ht_4649wt_1031א. האם המוצר הזה נותן מענה מלא ? האם המחיר והתנאים סבירים (חדש באיביי...) ? ב. האם בעת החיבור רואים תמונה של 1 ל- 1 מהפלאפון בטלוויזיה ? האם אפשר לשחק על הטלוויזיה ?ג. האם המתאם חייב חיבור לחשמל ?תודה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי דיבורית BT של מוטורולה ישנה איזו אפשרות לחבר אותה למחשב ולהשתמש בה כדיבורית לסקייפ למשל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי טלוויזיה בחדר ושהממיר יהיה מחובר למסך של המחשב שמעתי שצריך כרטיס טלוויזיה וממיר בשביל זה רציתי לדעת בדיוק מה אני צריך בשביל לעשות את זה שמעתי שיש גם אופצייה להתקין טלוויזיה על המחשב עצמו, אני אשמח לשמוע פרטים תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-