גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
שבב הדגל החדש מבית MediaTek נראה לא רע בכלל ב-Vivo X90 Pro - אך לא מצליח למצוא את ההובלה על פני המתחרה הפופולרי יותר מבית קוואלקום כמעט באף בחינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ל-Android ICS 4.0.4 על ה-Samsung Galaxy S3 שברשותי (קיבלתי אותו עם JB 4.1.1 משום מה..).איך אני יודע באיזה גירסה של build להתקין את ה-ICS 4.0.4? ראיתי שיש קיצורים של מדינות בכל build. האם זה משנה בכלל או שאם אני אתקין את הגירסה הלא נכונה המכשיר לא יתחבר לרשת הסלולרית?מצאתי כאן רשימה של גירסאות שונות של Android: http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300 בבקשה אני חדש בענייני סמארטפונים וממש כבר לא יודע מה לעשות עם הדבר הזה, עשיתי כבר 20 פעם ריסטרט למכשיר אחרי שהתקנתי את הרוט ועדיין כל פעם יש בעיה אחרת, ואני חושב שזה בגלל שמותקן JB 4.1.1.. בנוסף פתאום יש רק 3 מסכי home במקום 5 או 6 אם אני לא טועה, שהיו קודם לכן.. אני אובד עצות ומנסה לדלות מידע ממ…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לחזור לגלישת 3G ב S3 של סמסונג לאחר גילשה ב WI FI ? כל נסיון ( כולל התקנה אוטמטית של ה APN) לא צלח. ניר
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדור השני של מקלדת Clicks מגיע עם שיפורים משמעותיים, אך האם הוא מצליח להתגבר על המגבלות?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים שאלה קשה. האם ניתן לחבר את "השן הכחולה" כמיקרופון לשימוש בשיחות ב"סקאיפי" ?? אם כן כיצד אני מחובר עם אנטנת USB
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ואם כן איך? ברשותי מחשב כף יד ASUS 696, החיבור בשני הצדדים הוא מיניUSB האם ישנו כבל מתאים?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר את הגלקסי S לטלוייזיה בעלת כניסות HDMI ו-USB. אני מעוניין שהתוכן יוקרן ב-HD, מה הדרך הזולה והמומלצת ביותר? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום מה צריך לדעת בקנייה של הS3 במידה ורוצים לחבר אותו לכל מפעיל סלולרי בארץ? האם זה שהוא SIM FREE מספיק או שישנם דברים נוספים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלפון htc evo בארה"ב. זהו טלפון אנדרואיד cdma. לפלאפון לא היתה התנגדות לקשר המכשיר לחשבון הקיים שלי. כשהגעתי למרכז השירות, המערכת שלהם לא הכירה את דגם המכשיר ולכן לא יכלו להמשיך בתהליך. הטלפון מסוגל לחייג במצב "roaming". יש רעיונות מה לעשות? נ
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם החיבור מיקרו USB שיוצא למתאם MHL שונה מחיבור מיקרו USB רגיל. העיניין הוא שקניתי לא מזמן מתאם MHL אבל החיבור מיקרו USB שלו לא טוב- ורציתי לנסות להחליף אותו- אז לפני רציתי לדעת אם החיבור הוא מיקרו USB רגיל או משהו מיוחד. (חשוב לי להדגיש שאני מדבר על ה"תקע" של הUSB מהמתאם ולא על השקע של הפלאפון) תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הנה משהו "נחמד" לכל רוכשי גלקסי אס 3 באשר הם. לאחר חיפוש בגוגל עלה לפני כי החיבור הישן (MHL) של הגלקסי אס 2 לטלוויזיה אינו רלוונטי לגלקסי החדש בשל שינוי סדר פינים במכשיר החדש (ככל הנראה דרך נוספת להזרים כסף לסמסונג), אז תשימו לב אם ברצונכם לרכוש את התוסף הנחמד למכשיר...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מחברים את המירס הצבאי הכחול הישן למחשב? קניתי כבל, השגתי ממישהו כל מיני תוכנות ודרייברים אבל זה לא עזר... (חשוב לציין שאני עובד על ווינדוס 7 שאולי זה מה שהפריע לתוכנות לעבוד) מישה ניסה והצליח לחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע דרכו מוזיקה בפלייר שברכב. איך אני מחבר?יש בפלייר ברכב רק יציאה של AUX לאוזניות כלשהן.צריך לקנות משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לחברה שלי יש פלאפון ישן מדגם NOKIA 6070. רציתי לגבות לה את הנייד על המחשב. בדקתי באתר של נוקיה והטלפון תומך ב-Nokia PC Suite 7. התקנתי את התוכנה, אבל חיבור המכשיר למחשב עם כבל, מביא הודעה של "חומרה חומרה לא ידועה ל-USB, בלה בלה בלה". בירור באתר של נוקיה הראה שהכבל שלי (למכשיר 6280) הוא CA-53, ואילו את המכשיר שלה צריך לחבר עם כבל CA-48... לה אין כבל. יש פתרון מלבד לרכוש כבל מיושן שמתאים למכשיר שלה, והאם זה בכלל יפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי טלפון מסוג Nokia 2730c (כן, עוד מייצרים כאלה). חיברתי אותו לרשת אורנג' ולמרות שיש לי חבילת גלישה אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט, (כשאני פותח את הדפדפן הוא כותב:"הגדרות אינטרנט לא חוקיות"). האם למישהו יש מושג איך מחברים פלאפון שנקנה בחנות חיצונית לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת האם מספיק לקנות כבל Type C -> HDMI, כמו למשל: https://www.ebay.com/itm/1-8M-USB-Type-C-Male-to-HDMI-M-4K-2K-UHD-Cable-For-MSI-Google-Laptop-Macbook-G/183051048316?hash=item2a9eb1557c:m:mlh2xroe6IhbtV6ViBL4PpA או שיש צורך במתאמים מיוחדים? מדובר לא ב-smart tv, ולכן יש צורך בפיתרון צד שלישי.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לחבר Xiaomi Mi Box S 4K למסך מחשב גדול עם HDMI והאינטרנט יהיה מהסמארטפון ויפיי. אין בדירה אינטרנט,יש רק את הסמארטפון האם אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, אפשר להשתמש באוזניית BT אחת בשני טלפונים סלולאריים שונים? אם זאת אוזנייה מיוחדת אפשר את שם הדגם ?
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
נכנסתי לבלוטות' של K800 ולחצתי דיבורית והוא מחפש מחפש ולא מוצא שום דיבורית.. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מוצא את הדרך לעשות את זה, מישהו יכול להסביר לי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי WIDCOMM וכאשר אני מחבר את אוזנית הBT שלי למחשב דרך חיבור "אוזניה" לא שומעים שום דבר גם שאני נכנס ל"volume" ומפעיל את הbt audio. מישהו מכיר תוכנה אחרת או דרך אחרת לשמוע מוזיקה דרך האוזניה? תודה הצלחתי,זה מגניב לאללה אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-