עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ImAllMostAwake,

אז ככה, פלאפון פשוט עם מסך גדול שיהיה אפשר להגדיל במידת הצורך את הטקסט. מצלמה באיכות גבוהה- חשוב מאוד וגם שיהיה לה ביצועים טובים. אינטרנט וכל האפליקציות לא רלוונטי. רק send/end טלפון אמין שיחזיק מעמד ולא ישבר אם הוא יפול בשניה מעבר לזה המצלמה בעדיפות גבוהה. מחיר לא חשבתי... לא צריך להשתגע אבל אמינות וביצועים חשובה . ואין בעיה גם לרכוש דרך אי ביי או כל מקום אחר אם זה יהיה שווה את זה תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by צחי_אל,

מישהו יודע האם זה חוקי בארץ? מאיפה ניתן לקנות את זה? אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לכאן, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים לנושא.

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. יש חיה כזו? במחיר נמוך ככל האפשר, וזה לא משנה אם זה מכשיר סלולארי. העיקר מכשיר כלשהו המאגד את התכונות הללו.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by dror_gh,

שלום חבר שלי קנה מחו"ל מבנאדם NOKIA 6131 עם עברית . היום עשינו לו עדכון גרסא לפלאפון ועכשיו אין עברית וזה כמובן גם לא נותן לשנות את השפה לעברית . יש מצב להחזיר עברית לפלאפון ? אם כן איך עושים את זה ? ובלי לשלם 100 ש"ח למישהו שיצרוב עברית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by menyd1,

שלום יש לי טבלט galaxy tab 1 verizon, sch-1800 יש אפשרות לעשות לו עברית? ומקלדת עברית? ובכלל לאיזה גירסה אפשר לשדרג אותו הכי שאפשר והכי מהירה? זה על 2.3.5 והוא אומר שזה הכי מעודכן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות מכשיר סללורי ליספק אותי לבערך 3 שנים שנים הבאות, בתקציב של כ2000 שקלים (כעיקרון אני לא יכול יותר אבל אם יהיה משהו שווה במקסימום 2300 אז אוקיי אבל להשתדל שלא) השימושים שלי הם בעיקר מולטימדיה, אפליקציות משחקים אינטרנט (המון המון המון) ולמידת האנדרואיד (כגון תכנות צריבת מערכת וכו וכו וכו) חשבתי על ה MEIZU MX4, מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by o.s,

היי, אני רוצה לקנות Iphone דרך האתר של APPLE (אני מעדיף לא לקנות דרך EBAY ) שישלחו את המכשיר לכתובת מסויימת בארה"ב (חברת משלוחים) ומשם הם ישלחו לי את זה לארץ. 1)זה אפשרי ? ואם כן אז איך ומה צריך בשביל זה? 2)מה אני צריך לדעת מעבר לזה כשאני קונה את הiphone? אני יודע שיש לו מס' גרסאות וכל פעם צריך לחכות עד שיפרצו את הגירסא האחרונה , האם הדגם שנמכר כרגע בארה"ב יכול להיפרץ בארץ? 3)יש עוד משהו שאני צריך לקחת בחשבון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ההתלבטות שלי בעיקר היא ברמת המערכת הפעלה.. נורא חשוב לי חיבור\אינטגרציה עם הפייסבוק, טוויטר, מסנג'ר, אייסיקיו, מיילים זורמים, קישור אנשי הקשר לפרופיל שלהם בפייסבוק. העניין עם E72 הוא שנורא נמאס לי מסימביאן.. התוכנה נורא משעממת וחדגונית. אבל אין מה לעשות מבחינת מכשיר עסקי הוא עושה את העבודה.. העניין הוא שאני פתוח להצעות על מכשירים עסקיים אחרים או אפילו לא עסקיים העיקר שידעו להתחבר ולמזג בין כל העולמות, לדוגמא היה לי את ה HTC HD2 והוא ידע לעשות את זה מעולה.. אבל מסך מגע זה קצת turn off בשבילי כרגע ואני מעדיף משהו שמשדר עסקיות.. השאלה אם בלאק בריי עונה על כל הדרישות.. אף פעם לא היה לי נסיון עם התוכנה עצמי של בלאקברי.. איך הוא עובד עם כל הפלטפורמות שהצגתי למעלה? הבנתי שחייבי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי שני מנויים. הם היו עד לפני שבוע בהוט מובייל אבל הקליטה לא הייתה מלאה אף פעם . אחרי שבדקתי עם GLOVE, וראיתי שהוא ממליץ לי לעבור ל012 (מקום ראשון במכשיר אחד ושני במכשיר השני) עברתי ל012. עכשיו הקליטה ניהיה פי כמה יותר גרועה, במכשיר אחד אני נע בין 0 ל-2 מקלות קליטה.. במכשיר השני רוב הזמן זה 0 וגם כשלא - פשוט אי אפשר להשתמש, לא שומעים אותי. המכשירים m8 ו s3. בS3 זה יותר גרוע (לא שומעים אותי כשאני מדבר בבית). עשיתי שוב בדיקה ב GLOVE. ושוב יצא ש012 במקום הראשון! אז קודם כל , GLOVE פשוט אפליקציה איומה שלא מהווה מדד לשום דבר. היא כנראה מיועדת רק כפלטפורמת פרסום לחברות סלולר ולא יותר. ודבר שני.. מה לעשות? לאיזה חברה לעבור? תודה.

• 10 תגובות
    • 11k צפיות
  10. היום ברגעים אלה מתקיים ארוע גדול של סוני אריקסון בלונדון היום ומחר שכולל הכרזה על פלאפונים חדשים: P1- טלפון מבוסס UIQ 3.0 חדש הכולל תמיכה ב ,UTMS,WIFI מסך 2.6 QVGA ומקלדת QWERTY מצלמה 3.2MP כולל פוקוס אוטומטי ,תמיכה ברוב פורמטי המוסיקה, רדיו מובנה ,קבצי Office, גVIOP, ודפדפן אופרה 8 ועוד פונקציות מתקדמות יכלול כרטיס 512MB בקופסא,זוג אוזניות יכלול 160MB זיכרון מובנה. יגיע ברבעון השלישי, לא ידוע עדיין מחיר. http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=3347&source=SIDEBAR Sony Ericsson T650 T650 הוא המחליף לT610 האגדי שיכולל גימור מתכתי,תמיכה ב 3G UTMS , מצלמת 3.2 מגה פיקסל כולל אוטופוקס,בלוטוט 2.0 כולל תמיכה סטריאופונית ועוד פונקציות מתקדמות!, יכלול כרטיס זיכרון …

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  11. אני חלש בתחום של מכשירי הGPS,אז יש לי שאלה קטנה,רכשתי מכשיר gps מאי ביי(צירפתי קישור למטה),וברצוני להתקין עליו תוכנה IGO 8 בעברית,אם זה אפשרי וקל כמו שזה נראה? רק לחלץ את הקבצים לפתוח במכשיר ולהתקין? קישור למכשיר: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110571909815 קישור לתוכנה IGO 8: http://www.wnet.co.il/view.link.php?lid=129979 המון תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני שוקל לקנות SGS3, ועכשיו ראיתי שכניראה יכריזו ב 11 לספטמבר על אייפון5, אני לא כל כך אוהב את מוצרי אפל, אני שונא את העובדה שהם נועלים אותי ואין לי שום חופש. שאני יכול לחבר את המכשיר רק למחשב אחד ועוד מגוון דברים מעצבנים, אז כניראה שאני לא אקנה את הבולשיטפון 5. אבל יש סיכוי שיורידו מחירים על SGS3 ? תודה

13. Started by IG,

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר שהוא לא סמארטפון, שיהייה בעל התכונות הבאות: 1. סוללה שמחזיקה הרבה זמן. 2. פשוט להפעלה (מערכת הפעלה לא מטומטמת מידי) 3. אמין 4. רצוי קטן ושנראה טוב. 5. מצלמה של 3 מגה פיקסל לפחות 6. אפשרות להתקנה של עברית (המכשיר ירכש בארה"ב של אמריקה) 7. כל שאר התכונות הסטנדרטיות שיש בפלאפונים סבירים. המכשיר מיועד למישהו שהולך לצבא ולכן התיעדוף הזה. הוא צריך לשבת בכיס בצורה נוחה, לא דורש הטענה כל יום בשימוש ממוצע, ואמין- כי למי יש זמן לרוץ למרכזי שרות... הבעיה הכי גדולה שאני נתקל בה זה הקטע של העברית... איך אני יכול להתקין עברית ומאיפה אני משיג אותיות להדבקה על המקשים (אם המכשיר רק עם מסך מגע אז זה פותר את הבעיה...) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by shaithebest,

האם אפשר למצוא עדכונים לתוכנת הניווט IGO8 באינטרנט?? זתומרת כדי להתקין את זה על הכרטיס SD של הGPS??? זתומרת עדכונים שישפרו קודם כל את מפות הארץ ודבר שני את כל העניין של התלת מימד שיהיה יותר מגניב תודה חג שמח

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם... לפני מספר ימים עדכנתי את כרום לגרסה האחרונה שלו ומאז כל פעם שאני פותח טאב חדש הוא פותח אותו באותו בתוך האפלקציה של כרום עם מספר בתוך האייקון של הריבוע ולא באקטיביטי חדש.. אני לא מצליח למצוא את האופציה הזו שוב...יכול להיות שהם העלימו את זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. השעון המעורר הדיפולטיבי נהדר לטעמי, אבל עד כמה שידוע לי לא נותן לשנות את המנגינות - ניסיתי את כולן, ובכל יום התעוררתי מחדש בחרדה למשמע הצלצולים המחרידים (חלקן אף מבהילים לצפוני שלפני כמה שנים עבר חודש וחצי של מלחמה וצפירות). אשמח לישום שפשוט מאפשר לשנות מנגינות או להכניס שירים משלי, אני לא צריך משהו מפוצץ ואין לי שום דרישות "מיוחדות" - רק שיעבוד (וחלילה לא יקרוס, אין לי כוונה לאחר לעבודה) וזהו

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by gogoman,

יש לחבר שלי את הפלאפון הנ"ל והוא מצלם עם המצלמה מלא כל תמונה על הרזולוציה הכי גבוהה והאיכות הכי טובה ביקשתי שיישלח לי תמונה בשביל לראות איך המצלמה שלו באמת, למרבה ההפתעה גיליתי שכל תמונה שוקלת משהו כמו 1 מגה איך זה הגיוני יש לי מצלמה 3.2 מגה פיקסל של אולימפוס שכל תמונה אצלה היא 2.5 מגה ופה יש 5 מגה פיקסל ותמונה היא בערך מגה. המצלמה של הN95 באמת איכותית ומשתווה למצלמה דיגיטלית או שזה סתם בשביל למשוך לקוחות??

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  18. סנאפצ׳אט ממציאה את עצמה מחדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  19. באיזור המרכז, תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. Started by moor009,

שלום. יש לי סמסונג גלקסי 2 - טלפון נייד ומופיעה לי הודעה כזו: DATA USAGE WARNING שמודיע לי כי השתמשתי ב-2G מתוך 5G שהמנוצל ביותר הוא הפיסבוק 158MB . ניקוי עם ה-CLENER DATE לא שינה דבר . כיצד אני פותר את הבעיה הזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  21. Started by dans41,

שלום יש לי שריטה על המסך של הטלפון (galaxy s3) ורציתי לבדוק עם יש דרך למלאות את השריטה? כמו שעושים לדיסקים למשל. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני רוצה לקנות נגן מוזיקה חדש, בתקציב של עד 300 דולר. לא ממש חשוב לי שינגן קטעי וידאו, אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן עם כמה שיותר זכרון. ראיתי שיצאו אייפודים חדשים, שווה לי לחכות ולהשיג את ה nano\shuffle או שכדאי לקנות משהו אחר, ואם כן, מה? מישהו יכול לעזור בבקשה? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  24. אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. הי. יש ברשותי תקציב 2000 שח לקנייה של טאבלט, הדברים החשובים: הכי אמין, ידידותי וקל להפעלה. מסך הכי גדול. זהו פחות או יותר. אשמח לשמוע על אופציה הכי מתאימה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.