עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by americium,

ההודעה הבאה מוצעת כשירות לגולש.

• 31 תגובות
    • 8.1k צפיות
  2. טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by KoM,

מסך OLED ענקי, מצלמת 8.1 מגה פיקסל וסוףסוף קצת רוח של חדשנות בסוני אריקסון ? http://www.slashgear.com/sony-ericsson-s001-with-huge-amoled-display-81mp-autofocus-camera-2932393/

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. דגמי הביניים הסולידיים של סמסונג ומוצר הדגל מבית HTC הופכים לזמינים בשוק המקומי. רוצים לנסות ולנחש את המחירים? לכתבה

5. Started by SilentBob,

צמד מכשירי הדגל החדשים נחתו בחנויות בארץ, עם הפרש של כמעט 1,000 שקלים במחירים ביניהם כעת, לאחר מספר שבועות של המתנה – נראה כי ניתן להכריז על כך שכל מכשירי הדגל החכמים לשנת 2016 מהיצרניות הבולטות זמינים לרכישה כאן בארץ הקודש, וזה קורה בשל נחיתתם הרשמית של ה-HTC 10 וה-Huawei P9. הסמארטפון החדש של HTC, שמציע מסך QHD בגודל 5.2 אינץ', שבב Snapdragon 820, זכרון RAM של 4GB, נפח אחסון של 32GB ומצלמת 12 מגה פיקסל ראשית מבוססת חיישן של סוני, נמכר בארץ נכון לעכשיו דרך היבואן הרשמי טאץ' גרופ במחיר שמתחיל ב-3,525 ש"ח וכולל שנתיים אחריות. הדגם מוצע ברשתות 'KSP' ו-'Ivory' באותו המחיר, וראוי לציין כי שתיהן מאפשרות לרכוש אותו גם בחנויות שלהן באילת, במחיר מוזל שאינו כולל מע"מ ועו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה

7. מכשיר הדגל האקזוטי הבא של היצרנית הסינית מתקרב במהירות לכתבה

8. Started by mrBezos,

היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  9. היצרנית הסינית מאשרת כי חתמה על הסכם שיעניק לנו מכשירים חכמים מסחריים ראשונים אשר יבוססו על הגירסה הניידת של הפצת הלינוקס האהודה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%91%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%a1-%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%90%d7%95%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%98%d7%95-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95/

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. אחרי שקיבלנו צמד הכרזות בקצה הגבוה של מנעד המחירים - הגיע הזמן להכיר את בציר שבבי הסמארטפונים עבור שוק הביניים שילווה אותנו בשנה החדשה לכתבה

11. בסמסונג בחרו בטכנולוגיה על-קולית ייחודית עבור הסורקים הביומטריים המובנים מתחת למסך במכשירים המובילים שלה - וכעת מסתבר שמדבקת מגן פשוטה מספיקה בכדי לשבור את אמינותם לכתבה

12. בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה

13. המדליף המפורסם ביותר ברשת מציע תמונות של צמד מוצרי הדגל מבית סמסונג כבר עכשיו לכתבה

14. Started by nachum37,

מישהו מכיר? ראה ביקורת בעברית? לא בעברית? האם הטלפון בנוי איכותי כמו מכשירים "מערביים" או מרגיש זבל סיני? האם יש באגים? איך איכות השמע בשיחות? GPS?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by 1nstall,

שלום לכולם... היום הלכתי לבקר את הרופא שיניים, בזמן שהוא מטפל לי בפה, הוא אומר לאמא שלי "תראי על השולחן את המכשיר החדש שלי" גילגתי עיניים למעלה, ולהפתעתי זה היה הiPhone ;D , כולי התרגשות קמתי מכיסא וניגשתי למכשיר וכמובן שהשאלה הראשונה שלי הייתה "מה? מאיפה?", הרופא קנה את מכשיר ה4gb ב250$ פרוץ לסים זר (עובד על רשת סלקום), קפץ על ההזדמנות ורכש עוד שתי מכשירים שאותם מכר ב2200 כל אחד! המכשיר עצמו ניקנה בחנות אפל בניויורק, וניפרץ שם ע"י מכר של הרופא. אז אחרי משחק קל של 5 דקות במכשיר, פשוט התאהבתי! הממשק כל כך מושך ונוח, הרבה זמן לא החזקתי מכשיר שנהנתי להיכנס לכל תפריט ותפריט בו. לאחר שקצת הייתי "בשוק", הרופא התחיל להראות לי כל מיני שטויות ו"טריקים" במכשיר, הדבר שהכי התלהב מ…

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by malcolmx9,

*פורסם קודם בתפוז. אני אתחיל ואומר שאני מנוי עם חברת הוט לאינטרנט המהיר (ספק+תשתית) ואני נורא מרוצה, גם מהשירות וגם מהאיכות. כשאני משווה את הוטנט לבזק בינלאומי, הראשונה עוקפת בגדול וזולה בחצי מחיר/ ותשתית הוט לעומת בזק, לפחות באזור שלי, היא ללא תקלות ואיכות מעולה, לעומת בזק שעדיין לא התקינו בכלל תשתית בבנייה החדשה בגלל תהליכים ביוקרטיים! אחרי ההילול הזה להוט, מבחינתי בתחום הסלולר הם כישלון מוחלט בשירות! כן חברה חדשה, נכון אלפי ניודים בזמן קצר, כן ציפיתי לשבועיים אפילו עד שהניוד יושלם 100%,אבל זה לא תירוץ בשום פנים ואופן ליחס שזכיתי אליו היום במרכז השירות! הזמנתי שני סימים דרך השרל"ק ביום ראשון, אמרו שיגיע עד רביעי, ונתתי להם עוד יום ליתר ביטחון. נסעתי היום, ואחרי שלקחתי מ…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום לכם, היום קיבלתי את הטאבלט בשעה טובה. הוזמן ב-22/2, נשלח ב-27/2 התקבל 22/3. דגם HERO 1. נהניתי מה-AFFILITATE DISCOUNT של 2$, שולמו דמי משלוח 9$, מחיר הטאבלט 180$. לאורך כל הדרך הם ענו לי ב-SUPPORT בטווח של יום אחד. נתפס במכס, התעכב שם 3 ימים (ניהלתי מעקב יומי אחר ה-TRACKING NUMBER). הגיע לדואר המקומי שלי, הונחיתי לשלם מע"מ 120 ש"ח. כל האביזרים היו שם. נראה עובד תקין. אני ברושם שעשיתי עסקה טובה. לאור חוסר ניסיון מוחלט עם אנדרויד, אני מבקש את עזרתכם. מה עושים שלב אחר שלב? מתקינים רום אחר (עברית)? התקנת מקלדת? GOOGLE PLAY? איך מקיימים אינטראקציה עם המחשב, האם צריך להתקין משהו? (עוד לא חיברתי). אני לא רוצה לעשות משהו כחסר ניסיון ואז להרוס. אני רוצה להביא למצב שיש לי טאבל…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by Yuron,

שלום לכולם. נשבר לי האמפי שלי ונתתי אותו לתיקון כיוון שאי אפשר לתקן אותו אז הציעו לי לשדרג למחשיר הזה http://asia.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=16999&listby= בנפח של 8 GB אפשר חוועת דעת על הנגן הזה?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by bagetrek,

שבוע טוב אנשים אני מעוניין לשמוע ממי שיש לו ניסיון עם לומיה ( באופן כללי ) מע"ה , אפליקציות ( אני יודע שאין הרבה ..אני סה"כ צריך GPS , ווצאפ ופייסבוק ) , יציבות מע"ה , באגים , קריסות וכו' כל מה שקשור למע"ה איך היא רצה באופן כללי ואיך היא ב 1020 אם למישהו יש ניסיון עם זה .. אני מאוד התרשמתי לטובה מהמצלמה של המכשיר הזה - ( יש לי גלאקסי 4 ואני מבואס פצצות ממנו מבחינת צילום זה מה ש 90% אני עושה במכשיר ) ואחת הבעיות הקשות שיש לי באנדרואיד זה "מקלדת" - לא משנה איך מתי וכמה אני כותב ובאיזה מהירות - תמיד אבל תמיד יצאו שגיאות ! נסיתי 1001 סוגי מקלדת - די חאלס המע"ה הזאת מטומטמת מידי !! בזמנו היה לי אייפון 4 - ואלה ההקלדה המהירה שם עבדה פיקס ומאוד מדוייקת ( אני לא יודע איך זה ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by מורן-85,

היי אני מתעניין ברכישת מכשיר מדגם LG G3 D855 אפשר לקבל חוות דעת או המלצות על מכשירים מקבילים?? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Raul,

קודם כל קצת רקע http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198644.msg1753771#msg1753771 אז היום הגיע סופסוף הזמן המתאים וקבלתי את הV3 ויצא לי לשחק איתו לא מעט. אוקי אז ככה, הציפיות שלי מהפלאפון היו גבוהות- ולמרבה הפלא הן התממשו! הפלאפון עצמו מגיע בבאנדל די מקיף שכולל אוזניות, נרתיק, כבל, עוד סוללה וכו' וכו' וכמובן חוברת הוראות מפורטת. ממממ מה יש עוד להרחיב, השימוש עם הפלאפוןמאוד נוח, ניכר כי יחסית לשאר הV3ים שאני מכיר זמני התגובה השתפרו מאוד. כרגע עברתי מסמסונג למוטורולה, ואני מרגיש שהממשק נוח ומסודר יותר אם כי יש עדיין להתרגל לדברים מסויימים שבמוטורולה החליטו ליישם קצת אחרת. נקודה נוספת היא שלמרבה ההפתעה אין יותר מדי חסימות בפלאפון, ולא נתקלתי בבאגים מיוחדים כר…

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by EF,

שלום לכל המומחים, אשמח לחוות דעת על [h=1]Silver Line Tablet SL728NC[/h] יש לי אפשרות לקנות אותו במנגנון של חיוב זיכוי, אבל אני רוצה לדעת האם שווה משהו. ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכי PDF ו-WORD. האם יש לו GPS? חשוב לי לדעת האם נחשב למוצר אמין, האם נתקע לעיתים קרובות? האם זיכרון RAM של 1G מספיק למה שתיארתי למעלה? תודה מראש, EF

• 1 תגובה
    • 5.7k צפיות
  23. Started by netivi,

שלום לחברי הפורום, אבקש לקבל חוות דעת לגבי המכשיר HTC P3600 או מכשיר אחר שמתקרב למפרט הטכני שלו .... תודה,

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ziko,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עם מסך של 5.7 - 5.5 אינץ התלבטתי בין Glaxy note 5 לבין htc one e9 plus הגלקסי יקר בטירוף אני מודע לחיסרון של סוללה של htc one e9 plus אך האם זו רכישה טובה בסה"כ ? מסך איכותי וגדול+מצלמה איכותית אלו הם 2 הפרמטרים החשובים לי !!! מה דעתכם? אפה ניתן לראות מכשיר כזה בתצוגה ? אפה ניתן לרכוש זול יחסית חוץ מאילת , האם קיים בדיוטי פריי? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.