עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by CyberBot,

וגם על הנגן בדרך http://www.speed4u.co.il/sg_product~Sandisk-E250-1~63~81.htm חנות אמינה? עושים משלוחים לקרית מלאכי?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11776486#detail אם אני קונה את זה אז מוסיף מטען ואז זה יוצא 307 שקל או http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11393459 ????. תודה

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם לפני מספר ימים פתחתי פה בפורום אשכול דומה על טאבלטים שאני רוצה לקנות ולא הייתי כל כך בטוח איזה מהם אני רוצה ומה הדרישות שלי עכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואלה הדרישות שלי שבדרישות האלה מצאתי 4 טאבלטים שממש נראים לי ואין לי מושג איזה מהם לבחור אני אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם או לחלופין להציע לי טאבלט אחר באותו גודל מסך 8 - 8.4 אינץ' זה הדרישות שלי : מסך: 8 - 8.4 אינץ' (יותר מזה זה כבר גדול בשבילי) , חיבור WIFI , לפחות 1GB זכרון RAM , סוללה חזקה , מערכת הפעלה: מאוד מתלבט בין אפל לאנדרואיד , השימושים: גלישה באינטרנט. LG G PAD 8.3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862587 Dell Venue 8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870137 Nvidia Shi…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by כנרת,

אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by Guy King,

שלום, הבנתי שקליטת הרדיו הטובה ב-T10 מושגת ע"י כך שהאוזניות משמשות גם כאנטנה לקליטת הרדיו. יכול להיות שהשאלה שלי טיפשית, אבל האם זה משנה עם איזה אוזניות משתמשים? האם הכוונה היא לשימוש באוזניות שבאות עם הנגן בלבד, או שכל אוזניות שהן ישמשו כאנטנה?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אז אחרי שה8GB (מוזיקה/תמונות ואפלקציות בעיקר) הדלדל במהירות, החלטתי להגדיל את הנפח, אם כבר אז כבר לכן הלכתי על המקסימום גם מבחינת הנפח וגם מבחינת הדירוג של הכרטיס,מה גם שביצועי המכשיר כאשר הזיכרון מדלדל בכרטיס הSD די נפגעים, ורואים את זה בעבודה לא הכי חלקה (לי אישית זה התחיל באזור ה150 מגה+- פנוים ומטה). אחרי חיפושים קריאת ביקורות החלטתי ללכת על הכרטיס הזה: Lexar 32GB Class 10 microSDHC Memory Card הכרטיס נרכש מEBAY במחיר של 44 דולר (בעיגול למעלה) זהי יוצא כ165+- שקלים (כולל משלוח חינם). הכרטיס הגיע מפורמט כבר (רק כרטיס בלי מתאם),העברתי את כלל התוכן מהכרטיס של ה8GB וביצעתי בדיקה עם SD TOOLS, על מנת באמת לראות שכן העסק אמין ביצעתי את הבדיקה 3 פעמים, אותו תוכן/גודל ולקח…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מכניס סיגמא ואומר לו להתחבר אבל זה לא קורה. LG G2

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אני מחפש פלאפון שהיעוד העיקרי שלו הוא מוזיקה (רשת אורנג') חשוב מאוד שיהיה עם BT (סטריאו,העברת נתונים וכו'...) האיכות של המוזיקה צריכה להיות גבוהה... משהו כמו ה5610 ורצוי מאוד שתהיה כניסה של אוזניות רגילות (PL 3.5) תודה...

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by yamamoto,

מה עדיף מבין השניים ?? מבחינת נוחות אמינות איכות מחיר ובעיקר נגן מוסיקה או אם אתם מכירים משהו ברמה ומחיר דומים אני אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. אבד לי המכשיר הישן (6120C) וקיבלתי מכשיר חדש (גם 6120C), אגב מכשיר מאוד מוצלח לדעתי. קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין את אחת התוכנות שהיתה לי (כותב שגיאת תעודה) ואני מניח שזה בגלל הIMEI השונה של המכשיר החדש. מה אפשר לעשות בנידון?

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by es88,

אני בחודש הקרוב מתכנן לשדרג את הנייד, התחלתי קצת להסתכל ולקרוא, אבל אני מאמין שיש פה חברה שכבר מכירים את השוק הזה יותר טוב.. מה שחשוב שלי בפלאפון זה כמה דברים: 1. שהוא לא מסך מגע 2. WI FI 3. אפשרות לפייסבוק 4. רמקול 5. מצלמה שהיא לפחות 5M (שאר הפיצ'רים, או איזה חברה זה לא משנה לי ממש) על מה הייתם ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי LG G2 בגרסת ה-16GB. בעקרון אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הבעיה היא האחסון הקטן. יש לי מעט מאוד נפח במכשיר ואני לא יכול להתקין אפליקציות אפילו וניסיתי למחוק דברים שאני לא צריך. ניסיתי בעבר להשתמש בענני אחסון למיניהם כמו Dropbox וכד' אבל הם פשוט לא עשו עבודה טובה, הם הורידו מאיכות התמונות וגם לקח הרבה זמן לוידאו להטען דרך הענן. האם זה צעד נכון להחליף מכשיר רק בגלל נפח אחסון? האם זה ישתלם למכור אותו ולקנות אותו אחד רק בגרסת 32GB?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות נגן שעיקר שימושו יהיה לצפייה בסרטים, הדישות הם מסך לפחות 4 אינטש, אם יש יותר עד 7 נראה לי עדיף ותמיכה בכתוביות בעברית. ראיתי את הארכוס 5 אצל חבר והוא נראה מכשיר מעולה, אבל ראיתי שיש או דגם עם 250GB או עם 8\16 אבל עם אנדרויד, מה זה נותן והאם עדיף האנדרויד על פני המקום. אפשרות נוספת שחשבתי עליה זה, Iriver P7, מה דעתכם על הנגן הזה, אולם שווה לקנות אותו ולחסוך כסף, מה דעתכם? והאם הוא תומך בכתוביות בעברית? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חשוב לי זמן סוללה, איכות צילום, לא משחק אבל שונא לאגים ופאשלות כאלה, קצת מתבאס מהגודל של ה S6 אבל מתלבט אם הוא בכל זאת יהיה חידוש יותר גדול בשבילי אחרי ה G2. מה דעתכם?

15. בחורה שקיבלה את האייפון החדש שלה מוקדם מהצפוי חושפת לנו את הביצועים המרשימים שיודע להציע שבב ה-A9 הטרי מבית אפל לכתבה: http://hwzone.co.il/מבחני-ביצועים-ראשונים-חושפים-יכולות-מ/

• 35 תגובות
    • 67.7k צפיות
  16. Started by roeesnir,

כמו שאפשר באנדרואיד? ובכלל - אפשר להתעסק עם הסימביאן הזאת?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by id3232,

שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by matant13,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=520154 1. האם אני אוכל לחבר אליו מקלט gps חיצוני? 2. האם הוא מומלץ בתור מכשיר GPS ? (אני אתקין עליו igo8) 3. יש מכשיר ייעוד שעדיף? או מחשב כף יד שעדיף? תודה!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by Itzik68,

נראה לי שמסע החיפוש שלי אבוד מראש אבל אני אנסה בכל זאת: אני מחפש משחק אסטרטגיה אונליין סטייל Boom Beach או Clash of Clans ללא מודל ה- Pay-To-Win הארור. לא יפריע לי שהמשחק יהיה בתשלום אני מוכן לשלם, השיטה הארורה של ה- Pay-To-Win פשוט מוציאה את כל הכיף מהמשחק... תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by psybrain,

מתי הוא מגיע לארץ ? וכמה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Access Denied,

אני מנסה לפתוח סוקט ממכשיר אנדרויד, לאימולטור שרץ על מחשב באותה הרשת. חיבור בכיוון ההפוך עובד ללא בעיה (מאחר ולמכשיר IP נפרד) איך אפשר להתחבר מהמכשיר לאימולטור (שיושב על כתובת ה-IP של המחשב הפיסי) ?

22. Started by AlphaAndOmega,

אהלן, ראיתי שכמה אנשים הזמינו פה מclove ורציתי לשאול שאלה קטנה: האם המכס הוא על המחיר של המכשיר בלבד ,או על המכשיר+המשלוח? לדוגמה,desire hd עולה 399 פאונד והמשלוח עולה 24 פאונד ,אז האם המחיר הסופי יהיה 399*1.33 + 24 או (399+24)*1.33 תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. העידן הסיני של מוטורולה נפתח רשמית עם השקה של דור רביעי לסדרת הביניים הנודעת, כאשר לפחות אחד מהדגמים אמור להציע יכולות צילום מרשימות בהתאם לכל הדיווחים המוקדמים, לנובו השיקה אתמול את המכשירים החכמים שלה תחת המותג מוטו, והחלה למעשה רשמית את שיתוף הפעולה המסקרן עם היצרנית האמריקאית שהייתה בעבר אחת מהגדולות והמפורסמות בתחום כולו. עם זאת, בניגוד לכל אותם דיווחים – קיבלנו לא שניים אלא שלושה דגמים חדשים, כולם ממשפחת ה-Moto G, כאשר דגמי ה-Moto X החדשים (שעשויים להיקרא Moto Z בסופו של דבר) אנחנו נראה כנראה רק בחודש הבא. נתחיל עם הדגם היקר והמתקדם ביותר – ה-Moto G Plus. השם עשוי לבלבל, אך הסמארטפון הזה מציע מימדים זהים לאלו של ה-Moto G החדש, עם מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וב…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  24. יש לי נגן MP4 יקר עם סוללה פנימית מובנית .(בעל סוללת ליתיום אשר נטענת באמצעות חיבור הנגן למחשב באמצעות USB או שנאי מיוצב ,ממותג שנותן מתח של 5.2 וולט). אני מעוניין להפוך אותו לנגן שמסוגל לעבוד על סוללות חיצוניות מתחלפות . האם אתם מכירים עסק אמין ומקצועי שמסוגל לעשות זאת?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.