גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אז כמו שהכותרת אומרת, אני זקוק להמלצה למכשיר ללא שיקולי תקציב. אז תתפרעו מה חשוב לי: סוללה (כן הבנתי שכל הסמארטפונים על הפנים אבל אולי יש יוצא מן הכלל?), רמקול איכותי וחזק - ז"א כשאני שם שיחה על רמקול עוצמת השמע תיהיה גבוהה וברורה, מצלמה - שיהיה LAG כמה שיותר קטן.. מחפרן אותי הסיפור הזה, מודם WIFI מהיר, גלישה מהירה בGSM (שהחברה הסלולרית תהווה את הצוואר בקבוק), HOTSPOT, מרכב איכותי ועמיד (עד כמה שאפשר) נראה לי שזהו. בעקרון חשבתי על S2, גם כי הביקורות טובות והחברים שיש להם את זה כבר מאוד מרוצים ואני לא רואה אלטרנטיבה טובה יותר - גם לא בחודשים הקרובים. שקלתי SENSATION אבל הוא קצת יותר מגושם מהS2 והסוללה טיפה חלשה יותר מה גם הSENSE לא כל כך עושה לי את זה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לטאבלט בגודל 9.7 או 10.1 בעל 2GB זיכרון עם נתונים טכניים טובים אין צורך ב GPS או 3G תקציב 200--220$ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בקנדה, שהמחיר יהיה בסביבות 40 דולר, והאם זה אפשרי אוזניה טובה במחיר כזה?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטאבלט פשוט שימש רק לגלישה מדי פעם וסקייפ. יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש צורך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על טאבלט לא יקר. שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים כמו באייפד, שיהיה לו מקום להרחבת זכרון, ושיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט ובWIFI. תקציב עד 1500 עם דרישה לחסוך כמה שיותר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לא יקר שיספיק לי לאינטרנט, קריאת ספרים, וסרטים ברזולוציית HD ( במקרה הגרוע לפחות 720p) יש גם אפשרות להזמין מחו"ל.(עדיף בארץ אבל) כמו כן, אם צפוי לצאת טאבלט משתלם בקרוב אני יכול לחכות. אני לא יודע את טווח המחירים בטאבלטים ,אבל אני מניח שתקציב עד 1000 ש"ח בערך יספיק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש טאבלט לילדה בכדי שהיא תוכל לראות סרטים בזמן הנסיעה. השימוש יהיה בעיקר יוטיוב וכל מיני סרטונים וסדרות שאעלה לטאבלט. חשוב לי שיהיה לו אפשרות להתחבר ל hot spot בטלפון,, טעינה מהירה (יחסית), רזולוציה טוב וסאונד. מבחינת תקציב, אני לא יודע בכמה אפשר לקנות משהו סביר, אבל השימושים הם בסיסיים ביותר כך שאין צורך להשתגע. תודה,
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות GPS לאוטו והחלטתי שאם כבר להוציא 300-400 שח למה לא להוציא עוד קצת(בערך כפול..) ולקנות כבר איזה טאבלט שישמש לGPS באוטו.. הדרישות שלי מהטאבלט הן מסך גדול מ-5'' כמובן עם מערכת הפעלה אנדרואיד + BLUETOOTH (אשמח אם הוא יוכל לענות לשיחות דרך הבלוטות'..) ואם יש אפשרות שהוא יוכל גם להציג תכני HD ויתמוך ב3G מה טוב אך אם לא והמחיר סביר זה גם מעולה!. אני את האמת מצאתי רק את FLYTOUCH 8 באייבי במחיר של 160$ ,זה עונה על רוב הדרישות שלי אבל אין עליו ביכלל ביקורות שזה מאוד מחשיד.. בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 200$ ויכול לקנות מכל מקום שעושה משלוחים לארץ חח.. עריכה: שכחתי לרשום שאני גם אשמח אם הוא יתמוך WAZE..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מכשיר לאמא שלי הוא חייב להיות עמיד מכיוון שיש חתול בבית שמפיל דברים משולחנות וכאלה מידי פעם חייב להיות פשוט ולא מסובך יותר מידי ועם מסך לא ממש קטן מכיוון שאמי מרכיבה משקפיים אז שלא תצתרך ךהתאמץ יותר מידי בעת השימוש בו. (לא חייב סמארטפון ולא חייב מסך מגע , צריך להתאים לרשת הוט מובייל!!) התקציב הוא לא גדול: 500 שקל עם חריגה קטנה במידת הצורך, חשוב לי לציין שיש גם אפשרות להזמין מחו"ל ( EBAY,ALIEXPRESS) תודה רבה מראש לעונים.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי לכולם, לאמא שלי שבק הטלפון הישן (galaxy s9) ואני מחפש המלצה למחליף. אשמח לקבל המלצה לטלפון מומלץ עד 1500 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התחדשתי ב touch HD שרץ על פוקט פי סי WM 6 כעת אני מחפש המלצות לנגן סרטים עם קודקים משחקים וישומים מומלצצים אחרים. מישהו אולי יכול לעזור? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שימושים עיקריים:שיחות טלפון,פייסבוק,וואטסאפ,מיילים,יו טיוב,צילום,שומע המון מוזיקה אז צריך לפחות 32 ג'יגה וסוללה שתחזיק להרבה. קראתי שהרבה ממליצים כל lg g2 אבל אולי כבר יש משהו עדיף בטווח מחירים הזה גם חשוב שהקניה תהיה בארץ כי אני כרגע בלי פלאפון. המון תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נגן או אמפי3 או אמפי4 לא כלכך משנה לי אבל יש כמה דברים שכן חשבוים לי שיהיה בו רדיו מובנה( ולא באוזניות ושטויות כאלה ) שיהיה לפחות 2 ג'יגה אם אפשר אז שיטען דרך שקע ולא USB(מכייון שלךא תמיד יש לי מחשב בהשג יד) אבל לפי מה שאני יודע דיי קשה למצוא נגן כזה אז האפשרות הזאתי לא כלכך חשובה שיהיה אפשר להעביר אליו שירים\קליפים(אם תמליצו על אמפי4) בלי כל מיני תוכנות מסובכות שיהיה אמין ולא של חברה לא איכותיים.. מכיוון שאני רוצה שהנגן יפעל כמו שצריך וללא תקלות לכמה שנים תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני צריך נגן חדש (הג'נרי נשבר) עכשיו יש לי שתי אופציות לקנות בפברואור בארץ או לקנות במאי באהר''ב השאלה עם באהר''ב המחירים בהרבה יותר נמוכים מאשר אלו שבארץ ועם שווה לחכות. מה שאני מחפש בנגן זה -1GB ומעלה -מכשיר קומפקטי שנכנס לכיס -באנדל נרחב (אוזניות , כיסוי וכו') -איכות קול שתיהיה בהרבה יותר טובה מכל נגן ג'נרי (המקסימום שאפשר להוציא במחיר) -אני לא מתכוון להסתכל וידיאו וכלום בנגן הוא אמור להיות אך ורק בשביל מוזיקה לכן שאיכות תיהיה כמה שיותר טובה -עם יש צבעוני במחיר נמוך אני ישמח לקחת. התקציב שלי בארץ זה בערך 350 ש''ח +- ואם זה באהר''ב אז זה100$ +- רוב התציבים הם יותר לכיוון של המינוס.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי לכולם! אני פונה להתייעצות לאחר שבשני הסמארטפונים האחרונים פשוט נפלתי, ואני מקווה למצוא מכשיר טוב שיתאים לצרכים שלי. דבר ראשון - התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח וגודל המסך הרצוי אמור להיות עד 5 אינץ'. מעבר לכך, השימושים שלי הם בעיקר שימושים "רגילים" - דוא"ל (של העבודה, מחובר דרך מיקרוסופט אקסצ'יינג'), וייז, פייסבוק, Runkeeper, PVSTAR, יוטיוב וכו'. מה שקורה הוא שלפעמים אני מפעיל מספר אפליקציות במקביל, ואז המכשיר הקיים שלי (סמסונג גלקסי S3 מיני) פשוט נתקע. כמובן שאשמח שהמכשיר החדש יהיה עם חיי סוללה ארוכים ככל האפשר, לגבי העיצוב והעמידות אפשר להתפשר מבחינתי. המכשירים האחרונים שלי הם כאמור אותו גלקסי מיני, ולפני כן היה לי HTC Legend (פשוט מכשיר רע!). תודה לכל העוזרים י…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה אמין ומהיר, לא כמו הN73 שיש לי שהוא ממש סיוט מצלמה לא הכי חשובה אבל רצוי 3.2 מגהפיקסל ויותר לא חשוב מוזיקה עדיף יש ראשונה (אורנג') אבל אם שווה מאד יד שנייה אז גם בא בחשבון. תקציב 1300 ש''ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היה לי K800i במשך שנתיים והיום כנראה הלך טוטאלית (נמצא בתוך דלי עם מים וחומר ניקוי, לאחר שנפל לי מהכיס במהלך המשמרת בארומה ) הפלאפון שלי משמש אותי יותר ל"תיעוד רגעים" ולהעביר זמן פנוי מה שחשוב לי בפלאפון (שה-K800 ענה עליהם דיי יפה לדעתי) זה: 1. פלאפון עמיד שמרגיש בנוי בצורה איכותית ביד. 2. ממשק משתמש נוח וידודתי, קיימת חיבה לממשק המשתמש ולעיצובים של SE 3. יכולות צילום ומוזיקה טובות/סבירות. 4. זמן תגובה מהיר של מצלמה (זמן מהכניסה לתוכנה עד לצילום תמונן, וזמן בין תמונה לתמונה זריז!) 5.סוללה שתחזיק יומיים פחות או יותר. תוספות נחמדות: 1. חיבור אוזניות נורמלי 3.5MM 2. אפשרות לדפדפן נוח ו-WiFi לגלישה. 3.ספריית משחקים מעניינת ומגוונת. אשמח לקבל המלצות (מפורטות אם אפ…
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תכננתי לשדרג כבר מזמן, מות הפלאפון זירז את העניין. יש לי N76, ואני מאוד רוצה מכשיר בעיצוב צדפה, הסתכלתי בקטלוג של אורנג' ואין מכשירי צדפה טובים, מה קורה פה? בכל מקרה, אני נוטה לנוקיה ורגיל לסימביאן. אני רוצה שהשדרוג יתבטא בעיקר במצלמה חזקה יותר, כוח עיבוד נוסף, וסוללה חזקה. כניסת אוזניות סטנדרטיות חשובה. איזה מכשיר אתם מציעים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה. לאחותי (עולה לכיתה ח')נהרס הפלאפון שלה ואנחנו מחפשים בשבילה פלאפון חדש. ספק השירות:אורנג',כנראה אי אפשר לעבור לספק אחר כרגע. מקום הקנייה:אפשר אורנג',אפשר חנות פרטית. גר בפ"ת. שימושים:שיחות,SMSים אבל לא הרבה מדי,מוזיקה,משחקים. השיחות והSMSים הם לא ברמה גבוהה (אני לא חושב שזה עולה על ה40 ש"ח לחודש ויש לה כבר חבילת דיבור של 100 דקות שיחה). מה אני מחפש: בהתחשב בזה,אני מחפש לה פלאפון עם: 1)מסך מגע (שיהיה מתקדם). 2)אפליקציות (בדגש על משחקים) (אנדרואיד הכי מתאים פה,אם אני לא טועה?). חבילת גלישה/אינטרנט בפלאפון-לא צריך,אם יש זה בונוס (הפחד זה שהיא תחרוג ונקבל חשבון של מיליון שקל...). התקציב די פתוח-אם כי ההעדפה היא שהמחיר יהיה כמה שפחות. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לפלאפון בעד 500 ש"ח (עדיפות לכמה שפחות) כאשר הדרישות הן איכות שיחה טובה וסוללה שתחזיק לאורך זמן ללא צורך בטעינה תכופה. פיצ'רים נוספים יתקבלו בברכה אך אינם נחוצים. עדכון: הרשת היא אורנג' בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין שתמליצו לי על נגן MP3 עם זכרון פלאש הכולל טייפ מנהלים (הקלטה) ונפח זכרון של ג'יגה לפחות. התקציב הוא כ400 שקל, 550 -גג עליון. חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה כמה שיותר וגם איכות ההקלטה. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש רעיונות (אני יודע שהתקציב די רחב אבל אם המכשיר מספיק טוב אז אפשר גם אחד ב-500 וזהו). לא משהו מסובך, עדיף שתהיה אופציה להטעין אותו באוטו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-