גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
המחירים שלהם דומים, ואני מתלבט מה לקנות כבר המון זמן. לZUNE יש את היתרון בו לא צריך להעביר שירים דרך אייטיונס, ומסך גדול יותר בחצי אינץ'. בכל זאת, מה עדיף, ולמה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט בין שני הפלאפונים. האם שווה להשקיע עוד 1500 בשביל s4? סה"כ שניהם עושים את מה שאני צריך (בהתחשב בזה שאני לא ממש משחק בפלאפון במשחקים כבדים). ההבדל בגודל ואיכות המסך אולי משמעותי (וכנראה זאת הסיבה העיקרית למה כדאי s4), אבל זה בא על חשבון גודל הפלאפון. ולא ברור לי מה ההבדל באיכות המצלמה בין הפלאפונים (אם מישהו יכול לתת דעה בעניין זה יכול לעזור. ולא - מגה פיקסל זה לא איכות) בקיצור - תשכנעו אותי לבחור ב s4 , אולי תצליחו ואגב: * כל הגימיקים של הזיהוי קולי/זיהוי פנים וכו' פחות מעניינים אותי * ה s2 מספיק מהיר בשביל השימושים שלי, אז שיקול של מעבד חזק גם לא רלוונטי תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחדש באוזניות חדשות ולאחר חיפושים רבים הגעתי לשני הדגמים הללו. יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על הJBL? אשמח אם מישהו בעל הכרות גם איתן וגם עם הAKG יעשה השוואה קטנה. 2. יש כאלו שאומרים שהJBL פחות טובות מהסנהייזר CX300, זה נכון? 3. האם ההבדל בטווח התדרים של הJBL והAKG (לטובת הAKG) מורגש בשימוש עם נגן כמו המייזו M6? 4. שמעתי שהJBL מזייפות קצת בבאס ובטרבל, ומאנשים אחרים שמעתי שלא מרגישים את הבאסים או שהם בולעים את כל השאר, מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן? (לא איזה אודיופיל ביקורתי במיוחד שעובד עם אוזניות בכמה אלפי שקלים, פשוט להגיד איך הן). אשמח אם תעזרו לי להחליט, אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז כמו שכתבתי, אני מחפש טאבלט בסכום של עד 400$ (לפי המחירים בארה"ב) שיענה על הדרישות הבאות: גודל מסך סביב ה-10' שימושים עיקריים: אינטרנט, צפיה בתכני וידיאו אני שוקל לרכוש את הנקסוס 10 אך הייתי מעדיף להתייעץ איתכם, האם קיימות אופציות נוספות סביב המחיר הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Creative Zen Vision M clix 2 creative zen Meizu M6 4GB u10 e100 אם אפשר לא שזה ממש חשוב לי לדרג באיכות וידאו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חוץ מ GSMPRO (שמעפון) ו-think3g שאני כבר מכיר.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה עולה מכשיר 4s 16gb בניו יורק ? איך אוכל לבדוק מה המחירים של המכשיר בניוק יורק ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יש לי אפשרות לקנות את האייפון במחיר זול ב- 550$ הגירסה של 16GB, אני יותר מחפש מכשיר טלפון עם מסך נגיעה שכולל GPS. ולאייפון אין, רציתי לדעת האם APPLE תוציא גירסה שכוללת גם GPS וגם את הדור השלישי בתוך המכשיר ?? תודה רבה זאב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש בעיה ברכישה מטענים ובטריות ב-EBAY? המוגדרים מקוריים ולא מקוריים? ויש בטריות עם mA גבוה האם יש בעיה בהם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים העליתי היום משחק אנדרויד הראשון שלי, למשחק קוראים Color Quiz והמטרה של המשחק היא בעצם לערבב צבעים בצורה נכונה. לאפליקציה ישנם 2 מצבים , Classic Mode ו- Arcade Mode , כאשר ב Classic Mode המטרה היא לערבב מספר צבעים על מנת להגיע לצבע הרצוי, וה Arcade Mode הוא מצב מאתגר שבו המטרה היא למצוא את הצבע הסודי אשר נוצר מערבוב אקראי של כמה צבעים. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.color.mkutcher אשמח לכל הורדה\עזרה, תודה רבה לכם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש ברשותי טאבלט -Teac classic 130, ברצוני להוריד לו רום מעודכן ואם אפשר - בעברית מלאה\חלקית. אני מחפש רום עם גישת רוט ואשר מאפשר שיחות וסמסים. אודה לעזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בקשר למכשיר עליו אם למישהוא יש נסיון איתו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי פתאום בלי שום הודעה מוקדמת, באתי לקחת את הפלאפון שלי.. וגיליתי שיש לו פס מוזר על המסך (בתצוגה עצמה). זה לא נעלם גם כשטיילתי בתפריטים. אז כיביתי אותו, והדלקתי מחדש.. אבל - הוא לא נדלק. המסך מואר, לבן לגמרי, היה רטט בודד, והוא נשאר תקוע במצב הזה. כל פעם שאני מנסה ללחוץ שוב על כפתור ההדלקה, יש רטט. המסך נשאר תקוע במצב לבן. ניסיתי להוציא את הסוללה, ואפילו להוציא את ה-SIM לא עזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות לפני שאני רץ מחר למרכז שירות של סלקום? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]דבר ראשון יצא קצת קצת ארוך אני יודע מצטער אבל זה ממש ממש חשוב לי כי זה קריטי מחבינת העיתוי ואני חייב להחליט עכשיו אז בבקשה תקדישו כמה דקות ותעזרו לי להחליט...[/glow] לא מזמן פתחתי דיון על זה שאני רוצה לקנות נגן ואחותי טסה לתאילנד והיא תקנה לי משם. בכל מקרה מכל העדפות שלי הגעתי להחלטה שהכי טוב בשבילי נגן PMP ואחרי שיצא לי לראות נגן כזה של סמסונג וAV 400 של ARCHOS. בדקתי קצת ואמרו לי שהנגנים של ARCHOS יש להם עברית מלאה ואפשר לסדר שם את השירים\סרטים כמו תקיות במחשב ולא כID3TAG ששני הדברים האלו הם הכי חשובים לי.... אז ככה אלו הדברים שחשובים לי שיהיה בנגן וכל דבר מעבר זה רק תוספות 1. שיהיה זמן סוללה מכובד. יש 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה. יש 30 ג'יגה 3. שיהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד על איזה פלאפון אתם הכי ממליצים- MOTOROLA V3 SAMSUNG 770 LG 8300 ומה שהכי חשוב לי מתוך שלושתם זה שהמסך יהיה גדול וברור כי בכולם יש מצלמה ונגן מוזיקה וכל זה. על מה אתם הכי הרבה ממליצים תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר הרבה זמן לסוללה טובה יותר , אמינה יותר ועם קיבולת גבוהה יותר. קראתי באינטרנט וגם פירסומים של סמסונג שאומרים שבמידה ומחליפים את הסוללה לאחרת שאיננה ברשות סמסונג , היא יכולה להרוס את המכשיר מהר מאוד. אני רוצה ומעדיף לקבל כיסוי שכולל בתוכו סוללה (+הסבר על תיפעול שלו) , מאשר להחליף את הסוללה המקורית. תודה רבה , ערן !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעוד חודש בן דודי יהיה בארה"ב ואני רוצה לקנות טבלט שהוא יביא לי. אני מחפש טבלט אנדרואיד בגודל 7-9 אינצ (עם עדיפות ל7 אינצ), חדש ועדכני, חזק ומתאים למשחקים כבדים. חשבתי ללכת על נקסוס 7 ואז ראיתי יש עוד כמה מתחרים בשוק כמו הסידרה החדשה archos platinum או Ainol Novo 9 Spark, ואם יש עוד שאני לא מכיר או אמורים לצאת בחודש הקרוב... המחיר נגיד 200-300 דולר. חשוב לי שאוכל לעדכן את המכשיר שיוצאים עדכונים מגוגל למערכת הפעלה. גם חשוב לי האפשרות להתקין אמולטורים. אציין שאני משתמש מק\איפון\איפד, ואין לי נסיון עם אנדרואיד וזה יהיה המכשיר אנדרואיד הראשון שלי, לכן חשוב שהוא יהיה חזק ויעבוד טוב בדומה למכשירי IOS. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מכשיר אנדרואיד בתקציב נמוך אחרי שכבר חשבתי בעבר על הS2 והמחיר המוגזם שרק נוסק לו הוריד אותי מהעניין הזה. חשבתי ללכת על מכשיר עד 1400 שקלים חדשים, זאת אומרת מכשיר יחסית חדש או מכשיר דגל מהדור הקודם (S1). ראיתי את ה-ray של סוני והוא מצא חן בעיניי( ואפילו מאוד ), הגודל מסך שלו מצוין בשבילי. יש לו קרינה יחסית גבוה של 1.1, האם זה משהו שעליי לשים לב אליו אם אני מדבר לא הרבה דקות (עד 500 בחודש)? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם קיים לאנדרואיד 2 מעולה אם לא אני אחליף את הסלולרי למשהו חדיש יותר. הדרישות: 1) אפשר להקליט בלי קול. 2) מצלם לאורך כל הזמן ומאפשר להשתמש בפלאפון כרגיל לדברים אחרים. 3) רצוי שהיה אפשר להפעיל את התוכנה בלחיצה אחת דרך widget ממסך הבית. עד עכשיו מצאתי הרבה תוכנות, ברובם היה תקלות ובאלה שלא היה תקלות אי אפשר היה להשתמש בטלפון כרגיל בזמן שהתוכנה עבדה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-4-%d7%a0%d7%94%d7%93%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%91%d7%9d-%d7%a9%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם הגעתו של האייפון לשוק, אנחנו מקבלים הצצה למה שקורה בפנים - דברים שאפל החליטה לא להכריז עליהם, מתגלים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%97-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%95-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%aa%d7%99%d7%a8%d7%94/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-