עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי כולם, אני עכשיו בארצות הברית , ורוצה לקנות בשעה טובה מכשיר חדש וקצת מתלבט, ואשמח לקבל את חוות דעתכם לטובה ולרעה יתרונות וחסרונות של NEXUS S שייצא ב 16 לדצמבר או NOKIA N8 כמה שאלות מנחות: 1 האם לשתי המכשירים יש GPS פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש את השירות הנל מהחברה הסלולרית בארץ? 2 האם בנוקיה המדובר אפשר לחבר אוזניות רגילות או רק מה שמגיע עם המכשיר ? ובמידה ואי אפשר לחבר אוזניות רגילות עם כניסת 3.5 ממ האם יש מתאם ? 3 האם המכשירים הנל יכולים להריץ סרטי DIVX AVI בלי לעשות המרה? - באייפון צריך המרה דרך האייטיונס... האם באלו זה רק לגרור ולעשות פליי או שגם צריך המרה? 4 איך הזמן סוללה של המכשירים מהסוג הזה? האם נתוני היצרן תואמים את המציאות ? 5 אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו את הנ…

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שלום לכולם. אחי בעוד חודש יגיע לניורק ואני רוצה שיקנה לי שם מכשיר. ואני מאוד אהבתי ושמתי עין על ה-samsong omnia hd מה אתם אומרים מכשיר טוב? הבנתי שהמערכת הפעלה שלו תיהיה סמביאן החדשה והמעבד יותר חזק. או שראיתי לאחרונה שיצא גם omnia 2 הנתונים שלו כמו של ה-hd בדיוק רק שהמסך שלו לא משדר hd ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by thebestof2005,

אז ככה, לאט לאט הנושא מתחיל לזרום, מתחילים לגייס כספים, כדי להביא את היצור הזה אלינו לישראל חחח... אז, אחרי שקצת ריפרפתי באינטרנט, הבנתי שיש כמה גירסאות של זה, יצאה עכשיו חדשה ELITE שזה הכל שחור, ויש עוד גרסאות אחרות של XBOX 360... אני מעוניין לקנות את הגירסה עם השני שלטים (ניראה לי זה הפרימיום). בכל מקרה, אם מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בעניין, להגיד לי את ההבדלים בין כל הגרסאות, אם זה טכני או משו אחר, וגם לרשום מחירים של כל דבר, זה ממש יהיה מצויין... וכמובן, אם צריך פריצה למשחק בכדי לשחק עם צרובים, וגם כמה זה עולה לעשות את זה... אה ונקודה חשובה, אני מתכנן לקנות אותו בארהב, אז אם יש לזה השלכות (הבנתי שנאי או משהו כזה) תירשמו גם על זה...ואיזה אפשרות יש למשלוח, אם במשלוח רג…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by DUDEnamE,

הגרסה של הפלאפון שלי היא גרסת הרדיו ככה לפחות רשום אבל אין שום אופציה של רדיו מצאתי תוכנות מסויימות אבל זה רק רדיו דרך אינטרנט ז"א שאין מקלט רדיו בפלאפון למרות שרשום שזה גרסאת רדיו? עם אפשר גם תוכנה שיכולה לגבות את כל המכשיר אל המחשב ואז חזרה? בסלקום לא מצאתי מענה

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. Started by oz25,

היי אני רוצה למכור את ה-Motorola RAZR שלי ולקנות מיד שנייה אחד מ-2 המכשירים בכותרת. מה אתם מממליצים? מצד אחד ה-Note 2 מושלם והחיסרון היחיד שלו זה הגודל שלו ומצד שני Nexus 4 שהכול אצלו מצוין למעט הסוללה שמאכזבת.

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by ngc224,

iGO Primo לאנדרויד תיהיה בחינם ליומיים החל ממחר http://www.iandroidil.net/8019

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  7. יש ברשותי את המכשיר הנ"ל והוא סובל מלאגים מאוד מעצבנים לפעמים. לדוגמא כשלוחצים על החייגן מהמסך הראשי לפעמים עוברות 4-5 שניות עד שחלון החייגן נפתח. לפעמים המעברים בין מסכי הבית לא חלקים ומקרטעים. הפתיחה של המצלמה מאוד מאוד איטית וזה גורם לפספוס תמונות וכו' וכו'... בקיצור, מדובר בדברים בסיסיים מאוד בטלפון ולא באפליקציות כבדות והתחושה עם המכשיר הזה היא שהוא מקרטע ודי מעצבן. מכיוון שהחומרה שלו דווקא לא רעה אני משער שמדובר דווקא בבעיות תוכנה ושגרסת מ"ה של סוני פשוט כבדה על המכשיר ורחוקה מלהיות אופטימלית. השאלה היא איך אפשר לפתור את הדבר הזה? האם האופציה היחידה היא להתקין עליו CUSTOM ROM כלשהו? הייתי מעדיף להימנע מדבר כזה מכיוון שזה הרבה התעסקות וזמן יקר. האם יש אופציות אחרות?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by ag43,

אני מעוניין לקנות מכשיר פשוט לאמא שלי עם תכונות מסויימות: .1 מכשיר סליידר או צדפה. 2. מקשים גדולים שלא קשה ללחוץ עליהם. 3. מסך באיכות טובה (לצפיה בתמונות של הנכדים ששולחים לה בהודעות). 4. תצוגה גדולה על המסך, כלומר "פונט" מספרים גדול. 5. פשוט לשימוש. 6. איכות שמע טובה. נשמע קצת מצחיק אבל יש פלאפונים ששכחו את זה. זה הכל סה"כ. אין לי כרגע תקציב מדוייק, אני מעוניין במכשיר עם התכונות האלו ובלי תוספות מיותרות (סמארטפון, מצלמה טובה וכו'). המכשיר מיועד לשימוש ברשת סלקום. לא משנה דור שני או שלישי. אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by rooten,

סיימתי להמיר קובץ בתוכנה, אבל אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ החדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.

11. הסמארטפון הבא של המותג הפיני ישא את השם X6, ממש כמו דגם חכם קלאסי שהושק אי שם בשנת 2009 לכתבה

12. Started by amy3373,

ה-s2 הרבה יותר זול. האם יש הבדלים בולטים? כמו כן, ראיתי בדיון שמתחתי משהו על נקסוס 8. בחיים לא שמעתי על הטלפון הזה... חשובה לי מאוד המצלמה+צילום ודיאו ארוך ואיכותי, ספיקר טוב, אפשרות להכניס אוזניות, ורשמקול באיכות דומה למצלמה. כמו כן חייבת להיות אפשרות להפוך את הטלפון לראוטר למחשב הנייד שלי. הנקסוס מתאים? ה-s2 מתאים? מבולבלת לגמרי. מעדיפה משהו עד 2000 ש"ח. מצאתי s2 ב-1500... ועכשיו אומרים לי שיש גם טובים באותו מידה בפחות כסף... מצד שני גם האחריות חשובה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  14. דגמי ביניים טריים לשנת 2018 מבית המותג הפיני מציעים בחירה בין שבבי Snapdragon לשבבים של Mediatek ומערכות Android One נטולות שינויים ותוספות מיותרות לכתבה

15. שלום לכולם, במערכת ההפעלה לטלפונים של LG, ה-UX, יש פיצ'ר שנקרא Ringtone ID (לא זוכר את השם בעברית) שמחבר צילצול לאנשי קשר שמבוסס על מספר הטלפון עצמו. "ringtone automatically composed in real time through harmony and chord running algorithm using the caller's phone number" האם מישהו מכיר אפליקציה שעושה דבר כזה? במקום לבחור צלצול או שיר לכל מספר. למי שלא מכיר, אני מאוד אהבתי את זה https://www.lg.com/us/support/product-help/CT10000027-1432834710869-features תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האייפדים החדשים נבחנים באופן ראשוני במבחן ה-Geekbench - ומציגים זינוק אדיר בהשוואה לקודמיהם וגם בהשוואה למכשירי ה-iPhone העדכניים לכתבה

17. דיווחים עדכניים מנבאים לנו קיבולת סוללה וחיישן צילום מרשימים במיוחד עבור ספינת הדגל של סוני שתיחשף ככל הנראה בסוף החודש לכתבה

18. בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שבב עיבוד ומערך צילום משופרים באותו תג מחיר התחלתי שווה ערך לכ-105 דולר בלבד מצפים לכם בדגם ההמוני הטרי לכתבה

20. Started by oren12,

מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. היצרנית הסינית השאפתנית מחליטה להשתעשע בשוק האולטרה-פרימיום של עולם המובייל עם גרסה מיוחדת של ה-Redmi K20 Pro שכוללת זהב ויהלומים לכתבה

22. סמארטפון ה-Android One החדש ביותר של היצרנית הסינית הפופולרית הושק רשמית בישראל לכתבה

23. אתם מכירים מקום שיש מכשירים עובדים ושאפשר לנסות אותם? (htc iphone galaxy lg )?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by ncl,

תסלחו לי מראש על איכות חלק מהתמונות (צולם ע"י אייפון 4 ) ממש לא היה קל למצוא חנות נורמלית לקנות בה. אחרי מחקר די מקיף בנושא מצאתי סוף סוף מאיפה לקנות (אריזה אטומה). התקשרתי ממש לכל חנות בזאפ והרוב המוחץ ממש על הפנים. אבל לא נהרוס את השמחה עכשיו.. מי שמעוניין לדעת מאיפה קניתי ופרטים אשמח לשתף בפרטי . האייפון שצילמתי איתו הוא של אח שלי והוא באמת לא מתקרב אפילו לSGS2. חוויה אחרת לגמרי. ד Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by רותם123,

חוות דעת לNOKIA ASHA 202 לצורך בסיסי בטלפון נייד, החשוב מהכל שהשמיעה תהא מעולה ושיתמוך ב2 סימים ואיך הוא לעומת NOKIA X2-02 תודה רבה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.