גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את ה5800 ואני לא יכול לסבול את הסמביאן אז חשבתי להתקין מערכת הפעלה אחרת זה אפשרי להתקין אנדרואיד או מערכת אחרת טובה על ה5800?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך ניתן להתקין משחקים חינמיים מהרשת שהורדתי לZ370?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הי קניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי. אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדית איך מורידים?מאיפה? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להתקין עברית לבלאקברי 9800?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר יותר משבוע שאני מנסה להתקין עברית במכשיר ללא הצלחה גדולה. יש ברשת עשרות מדריכים וזה בדיוק מה שמסרבל את העניין. כל מדריך פועל בשיטה שונה ומסובכת מהשניה ובנוסף הם כבר לא מעודכנים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך מעודכן ופשוט שפותר את כל הבעיות העברית במכשיר אחת ולתמיד? אם הייתי יודע שהמכשיר דורש התעסקות כל כך עמוקה עם הדברים הללו אני חושש שהייתי מוותר על הקנייה הזאת. מנק' המבט שלי זה נראה לי עסק מסובך וחסר תמיכה מן היסוד. חג שמח ושנה טובה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
רכשתי סוני אריקסון K850i מ- eBay, ובאופן טבעי הוא הגיע ללא עברית. האמת היא שזה לא כל כך מפריע לי, אבל נחמד שיש לך אפשרות לענות לSMSים של החברים העילגים שלך בשפה שהם מבינים. השאלה שלי היא- איך אפשר להתקין עברית על המכשיר? האם התהליך פשוט מספיק בשביל לעשות אותו בעצמי, או שאני יצטרך להיעזר בבעל מקצוע? אם האפשרות השניה נכונה, איפה אני אוכל למצוא איש כזה (עם עדיפות לאזור הצפון)?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני השגתי מחו"ל את הפלאפון G1 של HTC. באמת פלאפון מצויין. הבעיה שהוא כולו באנגלית וכשאני גולש באתרים בעברית אני רואה ריבועים במקום האותיות. האם יש איזשהי דרך להתקין בפלאפון עברית? או אולי להוריד איזה תוכנה (זה מערכת הפעלה של גוגל עם קוד פתוח). תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני קונה בארה"ב מכשיר פתוח לכל הרשתות אני עדיין צריך לעשות לו ROOT כדי להתקין לו תמיכה בעברית? או שיש אופציות ללא ROOT? המכשיר הוא לבת זוג שלי והוא לא יהיה עם ICS.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המכשיר: Kyocera DuraForce E6560. מערכת הפעלה מותקנת: 5.1.1 מקלדת עברית הצלחתי להתקין ללא בעיה דרך תפריט ההגדרות. ניסיתי להחליף שפת מערכת אבל השפות היחידות שמופיעות לי הן אנגלית, ספרדית, סינית. למישהו יש מדריך עדכני איך אפשר לבצע התקנת עברית? ניסיתי בעזרת אפליקציות כמו more local, אבל הן לא מצליחות להתקין עברית באמת, רק חלקית ממש, וזה גם לא עובד טוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין עברית לאנדרואיד 6.0.1 מרשמלו (אני רוצה לפלאפון הזה Samsung Galaxy Folder 2 לדעת אם לקנות או לא…) וגם איך אני יכול לדעת בקנייה מהאינטרנט (אלי אקספרס) אם התדרים תואמים לחברות הסלולריות בישראל, ושהמכשיר לא נעול על רשתות מקומיות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי הביא מחו"ל מכשיר סוני אריקסון W580 ומעוניין להתקין בו עברית. האם יש דרך קלה ופשוטה לעשות את זה דרך האינטרנט? אשמח אם תוכלו לעזור. תודה ושנה נפלאה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, חבר הניח את ידיו על בלאק ברי סטורם, אך אין לו עברית במכשיר כיצד ניתן להתקין עברית על מכשיר זה? האם יש אפשרות לעשות את זה לבד וללא תשלום של צד שלישי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן להתקין עברית על המכשיר הזה?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני בקרוב אקבל נוקיה N97 שנקנה בחו"ל ולכן מן הסתם לא יהיה עליו עברית. רציתי לדעת איך אני יכול להתקין עליו עברית... האם בגלל שזה SMARTPHONE אני פשוט יכול להוריד שפה מהאתר של נוקיה או משהו כזה? אני צריך ללכת לחנות שיעשו לי את זה או זה משהו שאני יכול לעשות לבד? זה יעלה כסף? אם כן אז כמה...? במידה ואני לא אוכל להתקין שפה בעצמי האם אורנג' תוכל לעשות את זה? (כי זה לא טלפון שלהם) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-