עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין adobe flash player על הטאבלט כי ניסיתי להוריד ולהתקין דרך האתר וזה אפילו לא פותח את ההתקנה,אם יש אפשרות אחרת להתקין אשמח לדעת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by yz101,

איך / מאיפה אני מוריד מרקט למכשיר?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Lirans,

שלום התקנתי eclipse + android sdk לפי המדריך הבא: אצלו בסרטון, לאחר ההתקנה, מופיע תחת קטגוריית window android sdk and avd manager אצלי לא מופיע תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by alex542,

יש מצב בבקשה לתרגום או הסבר כולשהו איך להתקין את 2 ההורדות הראשונות באתר : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2195680 תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by guyaros,

שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by yaelkam,

הי, אני מתנצלת מראש אם מדובר בשאלות מפגרות, אני חדשה בסצנת הסמארטפונים ולא מצאתי את כל התשובות שחיפשתי בגוגל: 1. go launcher ex נחשבת טובה? 2. האם אמורה להיות בעיה עם העברית או שאם אני פשוט מורידה את go launcher ex (או משהו אחר שתמליצו לי) זה אמור להיות בסדר? 3. אני רוצה להתקין את זה אך ורק כדי לשנות את מראה הממשק- בשביל הכיף ואיך שזה נראה, אין משהו שבאמת מפריע לי בממשק ואני רוצה לשנות. האם זה מכביד מאוד על הטלפון/ מאט אותו באופן משמעותי/ זולל המון בטריה? 4. במידה וזה לא מוצא חן בעיני- אפשר למחוק כמו כל אפליקציה רגילה או שזה יותר מסובך? ובנוסף באופן כללי- האם התקנה והסרה של אפליקציות מזיקה לטלפון (האם יש כל מיני רכיבים של התוכנה שנשארים במכשיר גם אחרי ההסרה ומטרידים…

7. Started by ronbubl,

אודה לכל מי שיוכל להסביר בצורה נהירה כיצד יש להתקין משחק זה על גלקסי 3 כך שיעבוד כראוי. (נוסף לכך - אצלי מותקן HOMM2 האם זה מפריע?) תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by rgb00,

שלום, קיבלתי את ה-HTC One X שהזמנתי מ-handtec (דגם S720e), ומופיעה לי אפשרות לפתוח HTC Account. אני צריך לבחור בין מספר רב של מדינות (Choose your region). ישראל לא ברשימה. האם יש חשיבות כלשהי באיזה מדינה אבחר, מבחינת יציאת עדכונים וכל דבר אחר? האם זאת אפשרות שניתן לשנות אח"כ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by huber,

הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Danix60,

שלום, יש לי מכשיר MIO MOOV 500 ואני מאוד רוצה לשים עליו IGO 8, האם זה אפשרי ? ואם כן, איך ?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, רציתי לדעת האם יש דרך להתקין iGo8 על GPS Mio C250? על המדבקה רשום Windows CE Core 5.0 תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by avi333,

אני לא מצליח להתקין את התוכנה וניסיתי המון אפשרויות באמת למישהו יש הצעה??

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by eranmor,

אפשרי? ואם כן אז כיצד?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by iem,

אני מנסה ללא הצלחה להתקין SKYPE ב- HP4150 שלי, ולא ממש מצליח.... המע' הפעלה היא Windows Pocket PC 2003. איך אני עושה את זה בלי תוכנת הסינכרון? יש דרך אולי דרך ה- SD CARD ???? אני מתחרפן מזה.... תבורכו

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  15. Started by PriorTak,

הי ראיתי מכשיר ניווט (GPS) מבוסס WINCE 5.0 באתר מסוים. יש דרך להעיף ממנו את ה5.0 ולשים במקום אנדרואיד או 6.0? זה אפשרי בכלל? מדובר על מכשיר עם מעבד MTK 486 MHZ ו128RAM.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ariebel,

שאלה בכותרת וחיפשתי בגוגל ללא הועיל, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gal555,

שלום לכולם יש לי את ה5800 ואני לא יכול לסבול את הסמביאן אז חשבתי להתקין מערכת הפעלה אחרת זה אפשרי להתקין אנדרואיד או מערכת אחרת טובה על ה5800?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

19. קניתי מכשיר יד"ש שלטענת המוכר הריץ אנדרו' וחבר שלו שהתקין לו הוציא את הכרטיס זכרון שעליו היה אנדרו' וכעת המסך המתקבל הוא- "software update failed! Please try again" (אם זה לא ברור אצרף בהמשך תמונה) על המכשיר מותקן לואדר והמוכר הראה לי כי המכשיר מגיע לכך ועכשיו אני מנסה להפעיל את הלואדר ולראות את הפרטים כדי לדעת איך להתקדם הלאה בהתקנת אנדרו'. השאלה היא האם קניתי מכשיר בריק? איך אני מגיע ללואדר טריקולד המפורסם? (אני חושב שאני לא מקיש את הצירוף הנכון. מקש ווליום מעלה עם כפתור כיבוי אדום למשך כמה זמן?) איך משם אני ממשיך הלאה בהתקנה של אנדרואיד? אני אשמח לעזרה בתחום ממי שיודע, כי בשונה ממכשיר עם אנדרואיד אורגינל זה קצת שונה בסיפורנו. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשבוע קיבלתי nvidia shield. עם המכשיר קיבלתי 16 גיגה של זיכרון ורציתי להתקין הרבה משחקים כבדים כמו gta למינהם וסרטים ששוקלים הרבה קניתי כרטיס זיכרון 64 גיגה של adata פירמטתי אותו לntfs כמו שאומרים באתר של אנוידיה וכשאני רוצה להעביר אפליקציות דרך ההגדרות או אפליקציות כמו link2sd ואני מקבל את השגיאה couldn't move app המכשיר מריץ אנדוריאד 4.4.2... השאלה שלי זה איך אני יכול להתקין אפליקציות על הכרטיס זיכרון? וגם האם אני יכול להוריד יש מהפליי סטור לכרטיס ולא לזיכרון של המכשיר? זהו מכשיר האנדרואיד הראשון שברשותי תודה לעוזרים

22. שלום לכל חברי הפורום, אני מחזיק מכשיר מדגם מוטורולה מיילסטון, אני מאוד מרוצה מה מכשיר (בעיקר מהמקלדת שלו), אבל למרות הכל אני עדיין אוהב יותר את הממשק אנדרויד של htc, מישהו יודע איך אפשר להתקין את הממשק של htc על המיילסטון? תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by triple_maxim188,

יש לי מחשב כף יד ובו destinator איך אני יכול להתקין לשם את מפת ניו יורק תודה על העזרה

24. היי, אם אקנה בחו"ל טאבלט שמריץ אנדרואיד גירסה 2.2 ומעלה, אוכל בקלות להתקין לו מקלדת עברית, למשל ע"י הורדה פשוטה של אפליקציה מהמרקט ? לא בא בחשבון לעשות root או פעולה אחרת שעלולה להשבית את המכשיר. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.