עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הטלפונים הראשונים מחברה שרוצה לצמוח מעבר לגבולות סין מאתגרים את השוק עם מפרטי פרימיום במחירי תחרותיים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-letv-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%99/

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Rockstatement10,

יש לי G2 כבר שנתיים כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו, והבנתי שאין היום מכשיר שמציג הבדל באמת משמעותי ממנו. האם לדעתכם יהיה כדאי לשדרג ל-G5 כשיצא? זה יהיה שינוי גדול?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Wideblade,

היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shyby,

שלום היום קיבלתי בטרייה מקורית שקניתי לgalaxy s2 שכתוב עלייה "near filed communication" ... על המקורית לא היה כתוב המכשיר לא מזהה nfc . ראיתי גרסה קוראנית באנגלית של gingerbread באינטרנט שמכילה בתפריטים תחת network ... תפריט nfc קישור : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1112532 כמו כן ראיתי שהשבב בנקסוס נמצא על הבטרייה (אני מקווה שזה נכון) . http://www.talkandroid.com/77193-nfc-installed-in-galaxy-nexus-battery-secure-tokens-may-cause-nfc-issues/#.TuThs7Ik6dA האם הרום שלי לא תומך לפי דעתכם ? דרך אגב קיים nfc על microsd, קישור : http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide כמו כן, לגבי usb otg אולי מיש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לינק לאפליקציה - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grinzone.incallrecorder לינק לסרטון- בשוק הרווי באפליקציות להקלטות שיחה אשר מספקות רק חלק קטן מדרישות המשתמש ולא נותנות הרבה מקום להתערבות, נכנסת אפליקציה חדשה ואיכותית הנקראת InCall Recorder העונה על כל הדרישות. InCall Recorder מאפשרת שליטה מלאה על הקלטת שיחות. ניתן לבחור מתי להתחיל את ההקלטה ובכך לחסוך בסוללה ובגודל קובץ השמע. קיימת אף אפשרות לבחור במצב הקלטה אוטומטי שיקליט את כל השיחות ללא התערבות. ניתן להקליט קבצי שמע ברשמקול בהפעלה מהירה ובאיכות גבוהה. InCall Recorder מאפשרת לנהל את כל קבצי השמע בנוחות וביעילות. ניתן לבחור היכן למקם את לחצן הפעלת ההקלטה. באפשרותכם להקשיב, לשתף או להוס…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by anatoli,

לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by almog889,

שלום לכם. כמשתמש של אייפון 4 הרגיל אני מאוד מאוכזב ממנו כיום, פשוט לא זז ואפילו מקנא בחברים עם הS3. היא חוזרת ב19 לחודש. איזה טלפון מבין המפורטים להלן עדיף לקחת משם: -HTC ONE -S4 -S3 -NEXUS מאוד חשוב לי במכשיר הפרטים הבאים: -מהירות -כרטיס הרחבה (מאוד חשוב!) -מצלמה טובה -ספיקר *אחותי קנתה את הS3 משם ב500$ (1900 ש"ח), מה שבטוח שזה מקורי וללא חששות בקנייה כי גר שם בן משפחה והוא זה שמסדר לי את זה. סופ"ש מעולה! בתודה,אלמוג

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tmpusr,

http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לכם המלצות למכשירים טובים על 1000 שקל ? עדיף נוקיה... אבל לא מחייב... ואני רוצה להשתמש במכשיר ברשת אורנג' בארץ... בתודה מראש. עריכה : אין לי צורץ בMP3 במכשיר וגם מצלמה לא חייב אבל מעדיף שיהיה...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך יכול להיות שהמכשיר עולה רק 35 ש"ח לחודש 36X חודשים = 1260 ש"ח ברשת אורנג' מה הק'ט שהם עובדים עלינו וכמה באמת אנחנו משלמים ??? הנה הקישור : http://www.orange.co.il/catalog/ תלחצו שם על K800I המכשיר משתווה ל N73 בערך לא ?? וה W850 לא יותר טוב !! יש לו מצלמה של 2מגה פיקסל..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנגן mp3\4 מבוסס פלאש, 4-8 ג'יגה וקומפקטי. עדיפות לנגן plug & play, שלא יעשה בעיות עם שירים כאלה ואחרים. לא קריטי שיקרא עברית. התקציב הוא 150-170 דולר, אפשר טיפה לחרוג, רק אם זה ממש עדיף. הקניה תהיה בארה"ב, כך שלא צריך להתייחס למחירים שבארץ. תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rjjb7,

קניתי מסגרת דיגיטלית של ativa למי שמכיר... לדעתי זה אחלה של דבר רק עם בעייה אחת קטנה - הטענת המכשיר. אני מחבר את המסגרת דרך הUSB למחשב ונותן למכשיר "להטען" הבעייה היא שלמרות שאני משאיר אותו כל הלילה הוא עדיין נשאר רק על רמה של שלושת רבעי סוללה ולא סוללה מלאה. בנוסף, כמעט מיידית אחרי שאני מנתק אותו מהחיבור למחשב ומתחיל להשתמש בו הוא מגיע לרמה של חצי סוללה! מה אני עושה לא בסדר בהטענת המכשיר? או שיש בעייה במכשיר עצמו? האם יש שיטות אחרות להטעין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by royc,

שלום חברים, אני רוצה לקנות את הכיסוי שבנדון לסמסונג שלי. יש לי קרובים בניו יורק אשר מגיעים ממש בקרוב לארץ. אשמח מאוד אם תוכלו להפנות אותי לחנויות אשר מוכרות את הכיסוי המתאים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tomer861,

שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן. לא עדכנתי את המכשיר מאז שעשיתי לו ROOT והוא בגרסה 4.2.2 האם אני יכול לעדכן לו את מערכת ההפעלה? אם לא, איך אני מסיר ROOT?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הסמארטפונים החדשים של מובילת השוק מציעים הגנות בפני מים וסוללות גדולות במחיר תחרותי, יחסית לכתבה

21. Started by yuvalg,

http://www.getit.co.il/ie2/Prod.asp?PID=68432&Ref=28&utm_source=newsletter&utm_medium=activetrail&utm_campaign=24082012 מה אתם אומרים של הטאבלט הזה? שווה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מחפש סלולרי בעל מאפיינים הבאים: * יציאה 3.5 ממ אודיו. רצוי גם עם "כ.קול" כמו של ה XM של נוקיה בעל איכות שמיעה טובה. * מצלמה די טובה (לא צריך שימכרו לי מגה פיקסלים, צריך איכותית בצורה שיהיה אפשר לצלם, בתנאי חדר טקטס של ספר\דף\עיתון בצורה ברורה. לדוגמא מצלמה של 5800 שאנשים מתלוננים מספקת אותי למרות שלא תמיד יוצאים תמונות מפעם ראשונה. * רצוי מאוד שיהיה WIFI עם אפשרות לגלישה באתרים רגילים, ושיהיה לו מספיק זכרון לעלות אתרים עם פלאש והרבה תמונות או כגון יוטוב. *בטריה שתחזיר לפחות 2 שעות גלישה בפועל WIFI נגינה של מוסיקה 3-4 שעות דיבור חצי שעה שעה. מספר צילומים והודעות ודואר. כל זה הוא אמור להחזיר לפחות מהבוקר עד הלילה כ18 ורצוי יממה. * איכות גימור, חומרים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בעיה שנתקלתי בה בעת פיתוח באנדרואיד. הרקע ששמתי מופיע רק במחשב ב virtual device (גירסה 4.1.2, api level 16, cpu arm ) ולא מופיע במכשיר שלי htc one x. אבל מופיע לי במכשיר הקודם שלי גלקסי 1. מישהו יודע? אולי גודל התמונה? כי זה נראה כאילו התמונה נמתחת..... או משהו לא יודע... ועוד שאלה על הדרך..... יש לי מחשב טוב יחסית (מעבד I5 8 גיגה זיכרון RAM) ומשום מה.... הvirtual device לא זז לי.... ממש ממש איטי.... גם עד שהוא עולה..... שעות..... אי אפשר לתכנת ככה בכיף.... איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים, שיהיה אחלה שבוע, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Nemesis,

היי, יש לי כרגע GPS של חברת Royaltek RBT-1000. הוא קצת עולה לי על העצבים - קולט לוויינים נורא לאט, נורות החיווי שלו הלכו ומאבד המון את הסיגנל במיוחד במגאן שלי עם החלון המסוכך. החלון המסוכך פחות פונקצייה, כי הרכב יוחלף לפורד תוך זמן קצר, שם אין חלונות מסוככים. יש את הדבר הזה במבצע (אני צריך גם תושבת): http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=512&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0 האם כדאי לקנות, או שכדאי לא להתקמצן ולהוסיף כסף למשהו יקר יותר? אם כן, במה יתבטא ההבדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Elevation,

רציתי לדעת אם מישהו יודע כמה דקות אפשר להשתמש בנגן שבו, עד לסיום הסוללה, ואיפה האיכות עומדת לעומת נגני MP3 שקיימים בשוק כיום? והאם האוזניות שבטלפון מנתבות קרינה? גם ב"במצב טיסה"? כי רציתי לרכוש נגן שגם נע באיזור ה1G (שאפשר גם עם המכשיר הזה), ואם אפשר לשמוע במכשיר מספר רב של שעות ובאיזור טובה, אז אני אוכל לפחות לחסוך את העלות והטרחה של הנגן הנוסף. בתודה, גבריאל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.