עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lmlm,

סוני ארקיסון הכריזה לא מזמן על Z558 עם מסך מגע ;D למפרט: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z558-1723.php ----------------------------------- נוקיה הכריזה היום על סדרת מוזיקה חדשה שהיו בה שלושה פלאפונים (אולי בעתיד יותר) 5300 XpressMusic 5200 ו 3250 XPRESSMUSIC. סדרת XpressMusic כנראה התשובה של נוקיה לWalkman של סוני אריקסון. הסדרה החדשה תציע כפורי מוסיקה לשימוש מהיר וקל לשלוט בתכונות המוזיקה. הסדרה ימכרו עם Nokia Music Manger Software שבקלות איתה תעבירו שירים בין המחשב לפלאפון. ספינת הדגל של הסדרה הוא כמובן 5300, איתה יבוא כרטיס microSD FMRADIO ומסך של 2 TFT עם רזולוציה של .QVGA מצלמה של 1.3 פיקסל, תמיכה ב EDGE,GPRS בלוטוט USB וימכר ב 250 יורו לפני מיס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הטענה- בחוברת הדרכה לא רשום כלום בנושא, המוכר בבאג (שהיה חביב ודי מבין) טען ל6 שעות, אבל יותר זה משובך. למישהו יש אינדיקציה כמה זה אמור להיטען בכלל? תודות שאלה אחרת: נראה לי שיש עליו מדבקה שקופה כזאתי (הורדתי את הגדולה) ויש מצב שיש עוד אחת אבל אני לא רואה קצה ומצד שני יש לי תחושה שיש שם עוד אחת במיוחד שבחוברת הוראה כתוב לא להסיר את המדבקת מגן מסך יש לי איתו רק מטען USB ל MINIUSB. עכשיו לחבר שלי יש מתאם USB-שקע. לא תהיה בעיה נכון (יום ראשון טיול שנתי ולא נראה לי שהאכסניה בשקל 90 נותנת גישה למחשב) תודות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by davidreznic,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. ברצוני לקנות אותו מה אתם חושבים עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Wideblade,

היי... אני הולך בקרוב לרכוש את הC320 של MIO עם MIOMAP 2008.. שמעתי שהדבר לא משהו, ושרצויה התוכנה IGO8.. האמת היא שלא חשוב לי כל הקטע של התלת-מימד.. אני פשוט רוצה תוכנה בלי טעויות ובלי שטויות, שלא תגיד לי לפנות ימינה בשדה, או כשאני מגיע לצוק להמשיך ישר.. ואמרו לי שלMIO MAP יש בעיות כאלה, ושלIGO8 יש הרבה פחות.. עכשיו חיפשתי בחנויות את השירות להחליף תוכנה, אבל אף חנות לא מציעה כזאת אופצייה... אפשר להחליף בעצמי באופן לא פיראטי? יש חנויות שעושות את זה ופספסתי? :\ תודה מראש על התשובה (:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bykeking,

אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום יש לי את הפלאפון 6288 של נוקיה ויש לי שאלה קריטית בקשר לblouthooth למה אי אפשר לשלוח בבלוטות משחקים\ישומים אין לי את האפשרות של שליחה שאני הולך לאפשרויות על קובץ של משחק או תוכנה האם זה ברוב הטלפונים כך? או זה רק בנוקיה שלי ויש לי גרסה 6.43 ראיתי שיש את הטלפון הזה להרבה וגם בעלי 6280 יכולים לענות..... פשוט אין לי את האפשרות שליחה על קובץ של משחק או תוכנה יש רק על תמונות ומוסיקה וכו... האם אורנג' חסמה את זה???? ותודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by LQDForce,

יש לי איפוד ואני יודע איך מכניסים שירים והכל עכשיו הבעיה שלי היא זאת: חילקתי לכמה קטגוריות (Playlist) ראפ,ישראלית,טראנס וכו',הכנסתי לשם שירים של כמה אומנים שונים למשל לראפ DMX EMINEM ועוד עכשיו מה שקרה זה שזה ממש מבולגן,זה הכניס את כל השירים ראיתי בכמה איפודים של חברים שאצלהם שלוחצים למשל ראפ יש עוד מיני קטגוריות (תת קטגוריה) של DMX EMINEM ועוד כאילו בתוך הפלי ליסט זה מחולק לתת קטגוריות. ראפ-->DMX---> השירים של DMX רק שלהם. איך עושים אתזה??? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה

10. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

11. Started by gmike,

שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי לפני כמה ימים את הGalaxy Nexus מחו"ל. לשם השוואה, הטלפון הקודם שלי היה נוקיה 6600 ללא חבילת גלישה. הייתי נשאר עם חבילת החיילים שיש לי עכשיו באורנג' (9 אג' ל3 יעדים באורנג', 19 אג' לSMS ו29 אג' לדקת שיחה), אבל אני רוצה לשלב אינטרנט, וכאן הסיפור מתחיל להיות יקר. רציתי לשאול, איך עובד חוק ניתוק הזיקה? איך עובדים ההחזרים שאני אמור לקבל בזכותו, ומהם התנאים? הטלפון עלה כ2700 שקלים. מה אני צריך לדעת כשאדבר עם נציג אורנג' כדי שלא יסבן אותי וידחוף לי דברים יקרים? אני לא מבין כלום בכל הקשור לחבילות וכד'. תודה רבה (:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Tim Tam,

שלום לכולם, אני רוצה להביא דרך חברים שטסים לארה"ב אייפון 4S. עכשיו מה צריך לוודא בקניה? שהוא UNLOCKED? לא תהיה בעיה בכל מכשיר להכניס את הכרטיס סים שיש בפל' הנוכחי? (דור שלישי)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by SeeYouInHell,

יש לי חבילה שכוללת 500 דקות + 500 סמסים גלישה חופשית ללא תשלום מעבר ל2GB (הורדת מהירות) + כלול בזה ניתוק זיקה והעובדה שאני חייל כל זה ביחד נאמר לי וגם היה רשום לי בחוזה אחרי זיכוי יוצא 137 שקל בחודש והיום גיליתי שאני כבר מחויב במשך כמה חודשים ב200 ומשהו שקל לחודש ועוד בעיה זה שאין לי זמן בכלל ללכת אליהם ולסדר את זה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, הIPOD 5G שלי שווק חיים אחרי 6 שנים של שימוש (מרוצה ממנו ממש) ואני מחפש נגן קטן יותר, קומפקטי, עמיד ובעל איכות שמע טובה בעיקר לאימונים (משקולות + ריצה) בנתיים אני מכיר רק את הסנסה קליפ אשמח לעוד המלצות בנושא לגבי תקציב, אין אחד מוגדר כרגע.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/htc-one-m9-plus-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%91%d7%a1%d7%99%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kukishin,

פעם הייתי עושה את זה עם STUMP ROOT וזה תמיד עבד כשהיה צורך ועכשיו 5.0.2 הוא אומר לי THIS DEVICE IS PATCHED SORRY!!. מה זה אומר ומה עושים? ניסיתי גם TOWELROOT ולא עזר וניסיתי גם דרך הקובץ IROOT ולא הלך. אנא עיזרו לי. תודה רבה.

18. Started by d30DK,

שלום, אני צריך לזהות בבקשה איזה דגם המכשיר הבא, כתוב שהוא של סמסונג ויש לי רק תמונה אחת. מצד אחד הכפתור מזכיר את SGS3, אבל הוא לא מעוגל מספיק אז זה מוזר. אני בטוח שיש כאן מומחים שיוכלו לזהות אותו יחסית בקלות אני יכול להגיד שהרוחב של המכשיר הוא כ-7 ס"מ (בערך 2.7-2.75 אינץ'). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by natee,

אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tmpusr,

http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sahargt,

אני רוצה לקנות נגן MP3 חשבתי לקנות את IPOD 30 וידאו מה אתם אומרים ?? לאח שלי יש אותו והמכשיר ממש מעולה היה לי בעבר איפוד 20 GB דור 3 וגם את הדגם אם התמונות ואיתי ממש מרוצה מהמכשרים היה לי את הIriver 20 ולא אהבתי את המכשיר הסאונד היה חלש לאומת האיפוד הרבה אנשים מתלהבים מהמכשיר של קראטיב זן למשהו יש אות פה ?? אין המכשיר הזה ??

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. בזמן טיול שטח (טראק) ישנה תמיד האפשרות שמישהו יחליק וימעד או מקרה חרום אחר ולא תמיד יש רמת קליטה מספקת להוצאת שיחה מהסלולארי (גם אם מטפסים לנקודה גבוהה ) . גם אם לבסוף מצליחים להזעיק עזרה יש צורך לסמן לכוחות המחלצים (לדוגמא חילוץ באמצעות מסוק ) את המיקום המדויק . נכון ששימוש במכשירי gps עוזר ,אבל אם אתה בבעיה בערוץ נחל עמוק רמת הקליטה נמוכה וכתוצאה מכך גם הדיוק נמוך . טלפון לוויני הוא יקר ,מסורבל מדי עבור רוב המטיילים. אם כך נשאלת השאלה -מה הם אמצעי הסימון שהכי נראים מרחוק ,גם ביום וגם בלילה (זיקוק מצנח ?) ,היכן קונים אותם והאם צריך אישורים מיוחדים עבורם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי נגן זן מיקרו 4GB שקיבלתי לפני זמן לא רב,מדובר סה"כ בדגם לא חדש במיוחד ולכן כבר לא נמצא תחת אחריות. זהו הדגם - http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&subCatID=214&prodID=10795&prodName=ZEN%20Micro&subCatName=ZEN&CatName=MP3+Players לאחרונה התחילה בעייה מאוד מציקה בזמן השימוש בו. ברשותי אוזניות JBL 220 שנבדקו במקומות אחרים ונמצאו תקינות לחלוטין. אני לא מצליח לשמוע סאונד בצורה חלקה,או שאני שומע רק בצד אחד,או שאני שומע שיר ומצליח לקבל רק את המוסיקה ללא השירה,או ששומעים מאוד חלש.כל הבעיות הנ"ל נפתרות לכמה שניות אם משחקים עם החיבור של האוזניות בתוך הנגן,קצת לסובב לצדדים או פנימה\החוצה,אבל הבעיה שוב חוזרת... כנראה ש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. רציתי את המיילסטון אבל אמא שלי לא רוצה לקנות לי אותו בגלל שחייבים לקנות אותו רק בחנות פרטית ויש אותו רק ברשת בסלקום ואנחנו נמצאים ברשת פלאפון אני אולי ילך על הבלאקברי אבל לא יודע זה לא היה ממש בדרישות שלי מהטלפון באשכול הקודם שלי פה בפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472700.0 צריך עזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, לפני מספר ימים קיבלתי את ה HTC Desire שלי. העברתי את המוסיקה למכשיר והתחלתי לנגן, אבל יש בעיה. חלק מהשירים לפתע עוצרים מספר שניות (או אף שניה) לאחר שהפעלתי אותם. מוטב לציין כי הדבר יכול לקרות לשיר אחד, ואח"כ לא לקרות לאותו השיר אבל לקרות לשיר שזה לא קרה לו קודם, כך שזו לא בעיה בשירים עצמם. אשמח לעזרה, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.