עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אורח liorkahlon
    Started by אורח liorkahlon,

מה יותר מומלץ lg g4 או אייפון?? אני מעדיף יותר את ה lg אפקטיב קידום בגוגל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הצרכנים הסינים קיבלו הזדמנות לרכוש את הסמארטפון החדש לפני כולם, והצביעו ברגליים עם 30,000 יחידות שאזו בתוך קצת יותר מדקה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היחידות-הראשונות-של-ה-oneplus-2-נחטפות-בקצב-מס/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fedora,

שלום. ברשותי טלפון SGS2 עם אנדרויד 4.4.4 כל כמה זמן אני מפרמט את הכרטיס זיכרון דרך הפירמוט הפנימי של הטלפון בSTORAGE... הפירמוט "הצליח" אבל הכרטיס פשוט מסרב לחזור לעבוד. לא ניתן לכתוב על הכרטיס או כל פעולה אחרת... כשאני מחבר את הטלפון למחשב, המחשב מזהה אותו ומראה כל מה שקיים על הכרטיס לפני הפירמוט. העברתי את הכרטיס למכשיר אחר והוא תקין לשאלתי... מה קרה לטלפון שהוא מסרב לקרוא מחדש את הכרטיס זיכרון לאחר פירמוט כושל ואיך ניתן לסדר זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, יש לי מכשיר Nokia 7210 (דור 2.5) והרשת הסללורית שלי היא גולן טלקום. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לשלוח MMS מהמכשיר.. דיברתי עם נציג שלהם והוא אמר שמכיוון שהם לא תומכים באינטרנט בדור שני גם ה־MMS לא עובד. אמרתי לו שאני כן מצליח להתחבר לאינטרנט דרך המכשיר שלי והוא אמר לי שזה היה זמני ועכשיו א"א. אחרי שסיימתי את השיחה איתו ניסיתי להתחבר שוב וזה כן עבד... (זה היה נראה שהוא לא כל כך מבין מהחיים שלו.. ??? ) מישו נתקל בתופעה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. זמינות נמוכה של המכשירים, השדרוג מהמהירים בעולם ל-iOS 8 ועליית המקלדות לאפליקציות הכי פופולאריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%91%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a0%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by solzi7x,

איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by APT,

היי, אני רוצה לקנות להורים שלי פלאפונים "חכמים", ואחרי מחקר מעמיק אני מתלבט בין שני סוגים: HTC ONE V ו-Xperia SOLA. מה מהם עדיף? אני יודע של HTC יש סוללה יותר טובה + סוללה שאפשר להחליף, לעומת זאת, בXperia יש מעבד יותר טוב ומסך עם רזולוציה מעט יותר טובה. תודה רבה על העזרה!

8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/thl-2015-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Rockstatement10,

יש לי G2 כבר שנתיים כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו, והבנתי שאין היום מכשיר שמציג הבדל באמת משמעותי ממנו. האם לדעתכם יהיה כדאי לשדרג ל-G5 כשיצא? זה יהיה שינוי גדול?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Ymac,

חבר שמהגר מאייפון (4S) מקצה לעצמו 2100 ש"ח לקניית מכשיר חדש. מה הטלפון הטוב ביותר שהוא יכול להשיג? דגשים: מקום אחסון, סוללה, מצלמה. וכמובן שהחומרה תהיה הולמת. (מהיר, חלק, תומך 4G, מסך איכותי) בעיקרון הוא כמעט קנה LG G4 אבל אמרתי לו לחכות כי לדעתי יש מכשירים עדיפים עליו במחירים האלו, מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by exercise,

אילו נגנים נמכרים היום בארץ עם תמיכה ב Wi-Fi ומה ניתן לעשות איתה ? עולה לי כרגע ה iphone touch, zune, sandisk something, אולי עוד ? גם ה sandisk הוא הכי משוכלל מבחינת יכולות האל-חוטיות שלו כן ? האם הוא נמכר בארץ (איזה דגם זה) ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by arkady,

שלום כרגע יש לי פלאפון סמסונג שאני מאוד לא מרוצה ממנו [אחד הדגמים עם הi mode] אני מחפש מכשיר אחר, הוא לא מספק לי את הצרכים שלי, אין לו כלום בעצם. חשבתי על המכשיר Nokia 5500 אני מחפש מכשיר עם פ'צרים חשובים Mp3, מצלמה איכותית יחסית, הרבה מקום, אפשרות להורדה תכנים מהאינטרנט , כמובן שצריך ספיקר, דבר שלא קיים בפלאפון הנוכחי שלי |: התקציב די מוגבל, אבל בגלל שאני מתכנן לקנות מחנות ולא מסלקום או אורנג זה התקציב מגיע ל1500 שקל גג. [אם יש מכשיר מסלקום יותר טוב, מכשירים מאורנג לא יתקבלו בברכה :] ] תודה והמשך אחלה יום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אחרי שהV3X שלי מת לקחתי היום 6120 (מה לעשות, חייל מרושש) הממשק הרג אותי אחרי הV3X לכל בעלי המכשיר וכו'... איך אני הופך את המכשיר לנוח יותר? איך אני מעיף על כל הנושא של אורנג' מבפנים? והכי חשוב! איך אני מגדיר לפלאפון להשתמש בזיכרון של הSIM ולא של הפלאפון עצמו בשביל הספר טלפונים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. דיווחים עדכניים ותמונות מודלפות מתחילות להראות לנו את המפלצת שעתידה להיות מכשיר הדגל הבא של Xiaomi, עם מסך העשוי מספיר, חיישן לטביעות אצבע והשבב המתקדם ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi5-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אפשר בבקשה מדריך טוב שנוסה על ידיכם לעשיית גיבוי ו-ROOT למוטורולה מיילסטון (עדיף בעברית, למרות שאין לי בעיה עם אנגלית.. זה בשביל חבר ויכל להיות שהוא יצטרך לעשות זאת)? בנוסף אבקש ROM שאתם ממליצים עליו למכשיר המדובר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. היי יש לי אוזניות בלוטוט של JABRA. אני מעוניין לשמוע מוסיקה שמתנגנת במחשב דרך האוזניות. מצאתי את האוזניות דרך הבלוטוט במחשב, תיאמתי בינהם, ולארח שהאוזניות הופיעו לי במאפייני הבלוטוט לחצתי על CONNECT ואת הקוד וזה רשם לי שזה התחבר בהצלחה. עדיין אני מפעיל מוסיקה במדיה פליייר ואני שומע אותה רק במחשב ולא באוזניות. מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי שאלה תהיו כנים איתי תכלס אני גם ככה לא הולך לפרסם את המכירה פה (אם מישהו רוצה להוציא את המכשיר ביותר זול חח לא יודע איזה סוג של אנשים כבר יש היום) יש לי נקסוס 5 אני רוצה למכור אותו עכשיו (השתדרגות) עכשיו נשבר לי המסך פעם והחלפתי מסך (כל הLCD לא רק הזכוכית!) למסך חדש OEM (סוג של מקורי, אישור מהיצרן הרשמי תקראו על זה באינטרנט, זה גם מה ששמים במעבדות אין באמת מסך מקורי שהיצרן מייצר שמעבדה שמה לך) זה אמור להוריד ערך? אם כן בכמה? אני פשוט לא רוצה לרמות ולהגיד שלא קרה לו כלום אף פעם אם שום דבר לא נדפק לא מבחוץ ולא מבפנים בהחלפה, אבל מי שאי פעם יפתח אותו פשוט יראה שזה לא המסך שבא עם הטלפון מטבעו.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אז קיבלתי את האנדרואיד הראשון שלי, מדובר בDOOGEE X5 PRO שנראה בינתיים ממש סבבה. בתור משתמש אייפון 4 ותיק, נורא מפריע לי כל הבלאגן באנדרואיד. הכל צועק לי. אני עם גרסה 5.1.1, נראה לי זה לוליפופ. הטלפון הגיע עם גרסה ממש נקיה, יאמר לזכותם. הפרסומות בכל האפליקציות זה זוועה! בחיים לא היה לי משהו דומה באייפון. החייגן די מגעיל, וגם המערכת SMS. הכל כל כך לא מסודר, לא אסתטי, לא לעניין. ניסיתי לקסם דברים ולהתקין חייגנים אחרים, מערכות SMSים אחרים וכו' וכו', לא מצאתי משהו שנותן לי שקט נפשי עדיין... אני חושב שאצטרך להחליף את כל הרום הזה. העניין הוא שאני בקושי יודע מה זה רום. הבנתי שיש רום של IOS לאנדרואיד, אבל הלאנצ'רים שהורדתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by davidreznic,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3612107,00.html ספוילר: "קונדום שעבר תאונה"

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kalda01,

אני רוצה לקנות טאבלט בגודל 10 אינצ' יד שנייה.השימוש לגלישה כללית, אימייל ולא למשחקים. מעדיף אנדרואיד אבל גם אייפד בא בחשבון.אני נוסע לארה"ב עוד שבועיים אז ההתלבטות קודם כל אם עדיף לקנות בארץ או בחו"ל.ההנחה היא שאם מדובר ביד2 אז לרוב אין משמעות לאחריות. האם המחירים בארה"ב זולים משמעותית ?איזה דגם הייתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, חשוב לי לקנות פלאפון שיאפשר תמונות ברמה גבוהה ביותר, לצורך עריכה ותחרויות. יחד עם זאת מחיר שפוי. האם קיים דבר כזה? בנוסף, אשמח לחוו"ד על המכשירים הבאים: Huawei P20 Pro Apple iPhone X Google Pixel 2 מי המכשירים עדיף? האם הייתם ממליצים על סמארטפון אחר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Jammer,

אהלן, אני מעוניין לרכוש מכשיר מDX, חיקוי של ה-HTC TOUCH להלן הלינקמקווה שמותר לי לשים אותו, אם לא מתנצל מראש..) http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.44902 המכשיר עולה 140$ ולכן אני בטוח שהוא ייעצר במכס(כי הוא מגיע גם בקופסא גדולה ולא במעטפה), אין לי בעיה לשלם את ה34% מכס.. השאלה שלי היא כזו: האם אני אוכל להכניס אותו לארץ מבחינת התקנים של משרד התקשורת? ת'כלס זה לא באמת HTC אז אי אפשר למצוא אותו ברשימה אבל חיפשתי את הדגם שהוא מנסה לחקות וגם אותו לא מצאתי ברשימה של משרד התקשורת.. התדרים שלו מתאימים לתדרים בארץ, אתם חושבים שיעשו לי בעיה? מישהו עבר משהו דומה? עם חיקוי של סלולרי? תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים