עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני צריך טייפ מנהלים להקלטה מרחוק להרצאות ללימודים . מספיק לי נפח 512MB קראתי קצת תגובות של אנשים באמזון על כמה וכמה סוגים . אז נתחיל מהזול ליקר .. 1) Sony ICDP620 מחיר 300 שקל 2)Olympus nv 5500 pc מחיר 350 שקל 3) Olympus ws-210s מחיר 430 שקל או האם שווה לחרוג ולקחת את WS-311M ב 530 שקל איכפת ליבעיקרמאיכותההקלטהמרחוק תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הבנתי שה-G2 עדיין מוביל, לא? כי G3 בעל אותה קיבולת ומסך גדול יותר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by menyd1,

שלום יש לי אייפון 6 חדש וכרגע אני משתמש באייפון 5 שלי מה הדרך הטובה והיעילה להעביר את כל השימוש שלי לאייפון 6? ואיך?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by xytkhi,

היי ברצוני לדעת אם וכיצד ניתן לחסום אינטרנט שעולה כסף, [ לא WI-FI ] דרך המכשיר או באמצעות תוכנה מסויימת שניתן להוריד. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם יש מכשיר נוקיה 6230 הרגיל לא ה6230i אני חייב איכשו למשוך את הסינכרון שבוצע לאאוטלוק הועתק לשם כול הספר טלפונים .. עכשיו אני צריך איכשהו להעתיק את הספר טלפונים הזה בחזרה למכשיר הזה ! חברה HELP : תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני רוצה לקנות מכשיר אנדרואיד זול לפיתוח אפליקציות, ב-1000 ש"ח מקסימום. יש מכשיר מומלץ בתקציב הזה? ואולי עדיף טאבלט? אפשר בכלל להריץ אפליקציות ג'אווה שמיועדות לאנדרואיד 3 באנדרואיד 2 ו-4?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by liav12,

אהלן, לא מזמן הזמנתי את המגן מסך של MARTIN FIELDS, שלפי שמועות רבות נחשב לאחד הטובים.. ובכן בכל מקרה, לאחר נסיון של מגן מסם מהדגם שלו (לא זול כלל יש להגיד, 17 דולר ליחידה), המגן נשרט בקלות יתרה כמעט מכל דבר, וכרגע המגע על המגן מרגיש כאילו יש עליו "חול", במיוחד שאני עובר עליו עם העט סטילוס. יותר מזה לפעמים אפילו שימוש בעט סטילוס היה גורם לשריטות על המגן...שזה פשוט לא יאומן, זה לא שהעט בעל ראש חד כלשהו או נשרט ממשהו..בקודם זה לא היה קורה בכלל. אני יציין שקיבלתי עם המכשיר מגן מסך שלדעתי היה פי כמה וכמה יותר איכותי ממנו, ובקושי נשרט! היה עמיד מאוד ואני קצת מתאכזב שהחלפתי ביניהם. בכל מקרה רציתי לדע האם מישהו מכם מכיר מגן מסך שיהיה איכותי ולא מהפשוטים הרגילים כי ישנם כאלו …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by progame,

מיועד לאמא שלי: 1. דיברתי עם 2 חנויות שמוכרות את המכשיר עם מטען מקורי ו 2 חנויות שמוכרות עם מטען לא מקורי מהסיבה שהם צריכים לפתוח את המכשיר ולהחליף מטען כי המקורי לא מאושר במכון התקנים. יש איזו בעיה עם מטען לא מקורי? אני גם לא אוהב את העניין שהקופסא פתוחה. החנויות עם מטען מקורי נמצאות בת"א ואני גר בראשון אז במקרה של מימוש אחריות אצטרך לנסוע במיוחד לת"א, לא שהאחריות נותנת הרבה אבל עדיין זה משהו. 2. האם זה נכון שבשביל שהמכשיר יגלוש במהירות של דור 4 צריך לעשות רוט? אני כנראה קונה את המכשיר מחר. דרך אגב, כבר הזמנתי לה moto g 2nd gen מאמזון צרפת אבל משום מה הם לא העבירו אותו לחברת שלחויות ועברו כבר שבועיים. בסוף החלטתי לבטל את ההזמנה ולקנות ג'י2 בארץ. לטובת מי שמעוניין להזמין …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Jeka90,

תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Avivf88,

שלום, יש לי שאלות בקשר לאייפון... כנראה שאני הולך להביא אייפון מארה"ב לישראל בקרוב... עכשיו השאלות שלי הן: א': איך אני פורץ אותו בארץ? כי לפי מה שאני יודע אין אייפונים שהם SIMFREE בארה"ב, וגם אם כן יהיה לי קשה להשיג, בכל מקרה דיברתי עם אורנג' והם אמרו שהם לא עושים את זה אז אני אשמח לקבל תשובה ב: אחרי שפרצתי אותו איזה SIM אני שם בו? דור 3 רגיל (אני באורנג') וזה עובד? או שצריך משהו מיוחד? המון תודה לעוזרים, שבת שלום וגמר חתימה טובה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zabi_g,

אני חושב לקנות HTC HD2 ולפני שאני עושה את זה רציתי לשאול אם למישהו כבר יצא להביא אותו מחו"ל, הביקורות שקראתי עליו עד עכשיו מדהימות ומעניין אותי לשמוע ממישהו שבאמת מחזיק אחד לפני שאני מזמין אותו, הוא נתקע? עושה בעיות? איך הסוללה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by roma4k,

ערב טוב, אני שוקל לעבור לחברת יופון(שמשתמשת באנטנות של אורנג') אבל מאחר ולא מצאתי אף דיון על החברה הסלולרית הנ"ל אשמח אם מישהו יוכל לספר מה הוא יודע עליה? כלומר, איכות גלישה, קליטה וחוויות באופן כללי המחיר המוצע זהה למחיר של גולן(ממוצע שנתי) ולכן מה מה שיכריע הוא איכות, שירות לקוחות וכיוצא בזה. תודה מראש

17. Started by big_guy,

מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?

18. מוצר הדגל של היצרנית הטאיוואנית כולל הרבה מאפיינים מעניינים ומתקדמים, אך במקביל מסמל עוד צעד בכיוון בעייתי בכל הנוגע לתמיכה באוזניות לכתבה

19. Started by davidt99,

היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by andrei21,

איזה תוכנה יש עבור PC שאלייה אפשר לעשות screen mirror מהאנדרואיד ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MDK,

אני שוקל ברצינות לקנות אותו. כמה שאלות לפני כן: האם הוא נכנס לכיס של החולצת מדי א'? האם הוא עדיף מכל הARCHOS החדשים (604\AV700) ? והאם יש מצב לקנות אותו בDUTY FREE בקרואטיה במחיר נמוך יותר?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

יש לי G2 כבר שנתיים כמעט ואני מאוד מרוצה ממנו, והבנתי שאין היום מכשיר שמציג הבדל באמת משמעותי ממנו. האם לדעתכם יהיה כדאי לשדרג ל-G5 כשיצא? זה יהיה שינוי גדול?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. היי, יש לי אייפון 4 עם מערכת 4.1 איך אני יכול לדעת אם הוא סימפרי מבלי לחבר אותו לכרטיס סים אחר ולבדוק. כמו כן קניתי אותו בחברת פלאפון לפני 4 או 5 חודשים... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. המוצר האחרון של חברת Apple שעשה הרבה רעש הוא ללא ספק הסולולארי החדש שלהם, ה iPhone. ה-iPhone זכה לתשומת לב והתרשמות רבה מצד חובבי הגאג'טים, זאת מכיוון שהכיל בתוכו הרבה חידושים טכנולוגיים ובסך הכל המכשיר מאוד אטרקטיבי מהרבה בחינות. היה מאוד צפוי שיצרנים אחרים בשוק יתחילו לחכות ולהעתיק את העיצוב הדק והמסך הגדול של הפלאפון שעושים אותו למאוד מושך ומעניין, אך האם יצליחו הזייפנים להציע דברים גם מעבר לעיצוב? האתר VR-Zone פירסם כי חברת Meizu משחררת את הנגן החדש שלה, ה-Meizu M8. ללא התעכבות על פרטים קטנים אפשר לשים לב שהמכשיר דומה מאוד ל iPhone של Apple, אך בכל זאת קיימים הבדלים ברורים, ולא רק בעיצוב. הדבר הכי בולט פה לעין זה הגודל הקטן יותר ל-Meizu, דבר זה דיי משמעותי לכאלה…

25. samsung f480 מתי מגיע והאם יש וGPS

דיונים חדשים בפורומים