גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

כותרת input:100-240vac0.3a 50/60hz output:9v-2000ma היכן אפשר לרכוש בארץ? תודה
- 

- 0 תגובות
 - 1.8k צפיות
 - 1 follower

- 

- 

לאחר שהסתכלנו כבר על הסמארטפונים המעניינים ביותר, הטכנולוגיות המוזרות ביותר והחברות הישראליות הבולטות שנראו בתערוכה, תורם של השעונים והצמידים החכמים הכי מעניינים שנראו ב-CES לחשוף את פניהם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-ces-%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a2%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d%d7%a6%d7%9e%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%94/
- 

- 0 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

זה הדיון ה-3 בערך שאני פותח על קנית מכשיר. בכול פעם הקניה נדחתה מסיבה אחרת. בפעם האחרונה דחיתי את הקניה כדי לראות אילו מכשירים חדשים יוצאים לשוק, התאכזבתי כשגיליתי שהסוני אריקסון החדש(דגם הU) מגיע עם נפח אחסון פנימי מבזה, למרות שבכול שאר התכונות הוא מאוד קרץ. היום שמתי לב שמחיר האקספריה מיני פרו ירד ל100 פאונד בhandtec, מה שאומר שמחירו כולל שילוח ומיסים אם יתפס עומד על 1000 שקלים. אני מודע לחסרונות שלו, מבחינתי הם יתרונות, חשוב לי שהמכשיר לא יהיה גדול, חשוב לי נגן מוזיקה טוב, אני לא צרכן משחקים גדול. הטלפון ישמש יותר כטלפון+נגן מוזיקה+ אינטרנט/GPS/אפליקציות אם צריך, פחות למשחקים וצפיה בוידיאו ולכן המכשיר הזה מתאים לי. השאלה היא כזאת, המפרט הטכני של המכשיר כבר לא מדהים, מע…
- 

- 8 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

מחפש מכשיר קשר קומפקטי עם טווח של כמה מאות מטורים, איכות שמע טובה, זמן סוללה של ~12 שעות ויכולת עבודה שקטה עם אוזניה. יש חיה כזו במחיר עממי? תודה!
- 

- 7 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

בשיטוטי ברחבי האינטרנט, נתקלתי בטאבלט הבא: http://www.pandawill.com/hyundai-a7hd-tablet-pc-7-inch-ips-screen-android-403-1gb-ram-8gb-black-ultra-thin-p60844.html -7 אינץ' -IPS -רז' 1024x600 -מעבד CORTEX A8 1GHz -מאיץ גרפי MALI 400 -1GB DDR3 הוא נראה מאוד מעניין, והמחיר גם אטרקטיבי ביותר לא הצלחתי להתאפק והזמנתי אחד. אעדכן כשאשים עליו את ידי מה דעתכם?
- 

- 12 תגובות
 - 3.2k צפיות

- 

- 

שבב מתומן ליבות, מעטפת עשויה סגסוגת אלומיניום וחיישן טביעות אצבע ב-200 דולר? כן, גם זה משהו שקיים בשוק הסיני לכתבה: http://hwzone.co.il/elephone-p7000-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b%d7%9c%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%9b%d7%9e%d7%a2/
- 

- 1 תגובה
 - 1.3k צפיות

- 

- 

אהלן, שקלתי לקנות את האסוס טרנספורמר, אבל אני לא מוצא דגם שתומך בתקשורת סלולרית 3g. האם ייתכן שלא קיים כזה? במידה ואכן לא קיים, אני מחפש טאבלט אחר עם תחנת עגינה + תמיכה בתקשורת סלולרית, שהוא גם אמין ומומלץ. תודה
- 

- 6 תגובות
 - 1.5k צפיות

- 

- 

שתהיה בו גישה למרקט ואפשרות להעלות גיבוי של אנשי קשר דרך הKIES למישהו יש? ניסיתי את http://www.cyanogenmod.com/
- 

- 10 תגובות
 - 4k צפיות

- 

- 

עשיתי עדכון גרסה 2.54 ישנם 3 שלבים 2 השלבים הראשונים הכל חלק עד שב3 המסך של הנגן נהיה לבן והמחשב לא מזהה אותו ניסית ללחוץ על כפתור הריסט זה לא עוזר מה אני עושה ?
- 

- 0 תגובות
 - 624 צפיות

- 

- 

יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?
- 

- 0 תגובות
 - 798 צפיות

- 

- 

שלום, עקב אי שמירה נאותה על האייפוד טאץ' שלי המסך שלו התמלא שריטות וזה ממש מעיק להשתמש בו ככה. ראיתי מתישהו פה שמוכרים דיגיטייזרים וערכה להחלפה ב-20 דולר מאיפושהו מישהו יכול לתת לינק בבקשה? יש גם לינק למדריך איך בדיוק אני מחליף את הדיגיטייזר? כמה מסובך זה? תודה
- 

- 1 תגובה
 - 1.2k צפיות

- 

- 

שניהם 3.2 האיכות של המצלמה תהיה אותו הדבר או לא?
- 

- 6 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

צמד המכשירים החדישים של סמסונג נוחת בישראל באופן רשמי, עם תגי מחיר שמתחילים ב-3,600 שקלים חדשים לכתבה: http://hwzone.co.il/לכיסים-עמוקים-בלבד-מכשירי-ה-galaxy-note-5-וה-galaxy-s6-edge-plus-ה/
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

One S Slow Motion Demonstration Video #1 One S Slow Motion Demonstration Video #2 התמונה בשני קצת מעוכה בגלל שיוטיוב לא תומך טוב בסרטים שצולמו במאונך. לצערי בהילוך איטי האיכות יורדת פלאים והרזולוציה היא 768x432
- 

- 4 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.
- 

- 3 תגובות
 - 843 צפיות

- 

- 

שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…
- 

- 3 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

התלבטתי הרבה זמן, במיוחד כשראיתי מחירים של סביבות ה400 שקלים לממירים רגילים שאפילו בלי אפשרויות הקלטה. מצאתי ממיר בשם QUE STQ500 שנמכר במחיר מגוחך גם בKSP וגם באייבורי ואכלתי סרטים אם לקנות או לא - במיוחד מאחר ולא מצאתי ביקורות או דיווחים בפורומים שנוגעים לממיר הזה. בסוף לקחתי בגלל המחיר הזול והתפללתי שלא זרקתי אותו סתם. הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהאנטנה הקטנטנה שמגיעה בבאנדל לא תתן קליטה סבירה, אבל אני חייב לציין שאני מופתע לטובה. התמונה נראית היטב על טלויזיה 29'' CRT בת 10 שנים. קולטים היטב ערוץ 1, 2, 10, 33, 99 כולל לוח שידורים מפורט הרבה יותר מהלוח שמתקבל ע"י ממיר VOD של HOT. נ.ב. אני בבאר שבע. אצל ההורים שלי לעומת זאת, במיתר, לא קלטתי אפילו ערוץ אחד.
- 

- 3 תגובות
 - 5k צפיות

- 

- 

סרטון טיזר חדש שמגיע אלינו מהאתר האינדונזי של סמסונג מציג בצורה ברורה את המכשירים החדשים של סמסונג, כולל יכולת טעינה אלחוטית, הגנה ממים והבטחה למצלמה עם ביצועים טובים במיוחד בחושך יום ראשון הגדול, ה-21 בפברואר, נמצא ממש מעבר לפינה – וזה משהו שניתן להרגיש אותו כמעט בכל פינה של הרשת. באינדונזיה עלה לאוויר אתר טיזר ייעודי עבור ספינות הדגל החדשות מבית סמסונג, עם סרטון של דקה אשר מציג אותם באופן ברור (ומאשר שהשינויים הויזואליים לעומת דור ה-Galaxy S6 הם מינימליים), אם כי מבלי לקרוא להם בשמם באופן רשמי, ומאשר את קיומם של כמה מהמאפיינים המסקרנים ביותר שנקשרו בהם בחודשים האחרונים. בסרטון מוצגת תמיכה בטעינה אלחוטית, ללא צורך בכיסוי מיוחד כלשהו – וכמו כן הפעל…
- 

- 0 תגובות
 - 815 צפיות

- 

- 

כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?
- 

- 0 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

זו אפליקציה של גוגל ל-HTC VIVE (קסדת מציאות מדומה) שמאפשרת תיאורטית להפוך את כל החדר לדף ציור! לינק רלוונטי: http://geekloid.co.il/tilt-brush-vr-painting-app/ יש למטה גם סרטון שמדגים איך זה עובד. זה נראה מדהים והייתי רוצה לשים יד על VIVE רק כדי לנסות אותה. מישהו יודע אם בכלל יש כוונה לשווק את המוצר בארץ? ואם כן כמה הוא יעלה?
- 

- 0 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

http://www.pandawill.com/freelander-wi10-wifi-mobile-hard-disk-500g-for-iphone-android-smart-phone-devices-p68120.html מצד אחד זה ~650 ש"ח לדיסק חיצוני של 500G ממותג סיני (כמעט פי 2 מדיסק רגיל כזה בארץ) מצד שני, עם בטריה, חיבור אינטרנט + WIFI...
- 

- 0 תגובות
 - 1k צפיות

- 

- 

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו?
- 

- 15 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה
- 

- 1 תגובה
 - 1k צפיות

-