גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
יש לשניהם את אותו המעבד (tegra k1 32bit).. http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-with-Tegra-K1-Review.125892.0.html http://www.notebookcheck.net/Nvidia-Shield-Tablet-LTE-Review-Update.127622.0.html מבחינת עיצוב ואיכות.. אני מעדיף יחס של 3:4 ובכללי, רזולוציה גבוהה יותר ומסך טוב יותר זה די חשוב לי, ולמיפד המסך טוב יותר. אני סטודנט, והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מצלם את הלוח במקום להעתיק (בין היתר כי אני כותב כמו עילג), והמצלמה של המיפד טובה יותר (8MP נגד 5MP). מצד אחר, אני מאוד אוהב לצייר ביום יום, והעט יחד עם ה-dabbler של nvidia מוצאים חן בעיני מאוד. אני לא כזה מטורף על משחקים בטאבלט וכו', אני צריך את כוח העיבוד/גראפי בשביל ניסויים כאלה ואחרים ובדיקת אפל…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הGPS צריך להיות פשוט לתפעול. בעלת איכות חומרים טובה, ובלי גאדג'טים מיותרים. פשוט מכשיר ניווט איכותי נטו. שלא יעשה בעיות. התקציב? עד 700 ש"ח עם חריגה אפשרית לאיזור ה800 אם זה באמת משתלם. אשמח לעזרה והכוונה כי אני כבר מזמן לא בתחום והמכשיר לא בשבילי. תודה רבה לעוזרים וגמר חתימה טובה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אבא שלי צריך טאבלט או מחשב ממש נייד (עד 1.8K או 11.8 אינץ'') מהיר (לא אטום) וזול. שימושים: צפייה בהקלטות שכבר שודרו בערוצים השונים ובצפייה ישירה באינטרנט באיכות וידאו סבירה, שליחת קורות חיים בפורמט DOC/DOCX לאתרים, לא בשביל משחקים, העלאת תמונות לאתרים, שימוש באינטרנט סלולרי, שימוש באינטרנט קווי, שימוש ביריד תעסוקה וירטואלי, - - - תגובה אוחדה: - - - ה"לא" מתייחס רק למשחקים
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אשמח לעזרה. הגלקסי S3 מראה סימני גסיסה וקורס בלי הפסקה. קיוויתי למשוך עוד קצת לדגמים החדשים אבל כנראה שאין מנוס ואצטרך לרכוש מכשיר חדש בימים הקרובים. ההתלבטות כרגע היא בין LG G3 לגלקסי S5. המחשבה הראשונית הייתה לטובת LG G3 (רוצה לגוון אחרי גלקסי S1 וגלקסי S3) אבל קראתי לא מעט חוות דעת שליליות על המכשיר (סוללה חלשה, מתחמם, לאגים) ולכן הגלקסי S5 חזר למשוואה. המחירים פחות או יותר דומים- כ 2000 ש"ח לגלקסי וכ- 2200 ל LG. תודה![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 86 תגובות
- 22.4k צפיות
-
-
אני מחפש מתנה לאחי סמארטפון ליום-הולדתו וקיבלתי מס' הצעות ואני מתלבט בין המכשירים: (אם יש מישהו שמוכר סמאטרפון בתקציב הוא יכול ליצור קשר בפרטי ) *samsung spica I5700 500 ש"ח *HTC legend 750 ש"ח *HTC magic המחיר לא ידוע לי כרגע, אך הוא במסגרת הרף. *MOTOROLA milestone 800 ש"ח הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור כשהמיילסטון למעשה קורץ לי מעט, אך המעבד שלו על הפנים, הוא כבד וגדול ומתחמם ולכן אני נוטה לטובת הספיקה מכיוון שהלג'נד עם "כיפוף" מציק בחלקו התחתון של המכשיר, המעבד יותר חלש ומעבר למצלמה שהיא 5MP אין לו משהו מעבר לדעתי (אלא אם פיספתי משהו) ואני לא חושב שזה מצדיק השקעה של עוד 250 ש"ח. אשמח לעזרה ממומחיי אנדרואיד למינהם כי אני ממש מבולבל... תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בת דודה שלי מגיעה מארה"ב בעוד כמה שבועות ורציתי לנצל את ההזדמנות להחליף את הנגן העתיק שלי. אני מתלבט בין 2 סוגים של נגנים - PMP או נגנים בינוניים כו נגיד IPOD או ZUNE ההתלבטות היא לא על רקע כספי - תקציב יש, פשוט קצת מרתיע אותי הגודל הפיזי של נגני PMP. בקטגוריית ה-PMP יש שני נגנים שהתעניינתי לגביהם: Creative Zen Vision W שעולה כ-220$ Cowon A2 המוכר, שלמרות שהוא כבר ישן עדיין נראה שהוא הנגן המוביל בקטגוריה, עולה כ-250$ חוץ מזה בטח יש עוד מספר נגנים של ARCHOS, אני לא מתמצא בדגמים שלהם, אולי אתם מכירים.... בקטוריה השנייה עוד לא הספקתי לברר יותר מדי. כמו כן ראיתי עכשיו בפורום פ'רד על נגנים חדשים של IPOD. הם נראים ממש יקרים. כמו שאמרתי יש לי כסף לשים, השאלה אם הם שווים את זה. ב…
-
- 53 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
היי לכולם אח שלי רוצה לקנות MP4 לאחר שה-MP3 שלו נגנב. בקיצור הוא היה אתמול באופיס דיפו וראה 3 נגנים במבצע.<אני לא מאמין למבצעים שלהם>: 1-ATIVA UC-84 1GB מחיר 399 ש"ח. 2-IKO NOVO 2GB מחיר 399 ש"ח. 3-IKO HM-1135 1GB מחיר 369 ש"ח. בקיצור הוא כבר רצה לקנות אתמול את אחד הנגנים אמרתי לו שיחכה עם זה,כדי שאברר את זה. התקציב שלו פחות או יותר זה 400 ש"ח. הוא רוצה רק MP4 .הוא לא רוצה בשום פנים ואופן לקנות שוב MP3.<הוא רוצה גם לראות סרטים> אם יש לכם המלצות בנידון,אשמח לשמוע. בתודה מראש שי התקציב הינו 400 ש"ח,אבל אם יש משהו בעוד 50-100 ש"ח שיצדיק את הקנייה אז בכייף.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע בשלבי התלבטות לגבי איזה מכשיר לקנות. המועמדים הם Galaxy S4 ו-Nexus 4. אני מניח שלא אקנה אותם בארץ, אלא בחו"ל (עדיין לא יודע באיזו מדינה). האם יש מועמדים נוספים שכדאי לשקול? מבין השניים הללו ה-Galaxy עולה כפול, אך הוא בעל מסך איכותי יותר ובעל אפשרות כרטיס הרחבה (אלו שני היתרונות העיקריים שהצלחתי לחשוב עליהם). האם לדעתכם הוא שווה את ההפרש במחיר?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב ההכרזה על הנקסוס 4, החלטתי שזה זמן טוב למכור את האייפון 4 שלי ולהתקדם. הבעיה היא, שההתלבטות בין המכשירים היא גדולה. התכנון הוא לקנות את הנקסוס 4, אבל לפי הביקורות יש למכשיר כמה בעיות שמורידות אותי מהרעיון. כמו החוסר בכרטיס זכרון, הצבעים הדהויים של המסך, והפלאש החזק שפוגע באיכות התמונות. למרות שלדעתי גוגל החליטה לשחרר מכשירים לבדיקה כדי לשפר ולתקן את המכשיר עד השחרור, אני מאמין שאי אפשר להימנע מפגמים במחיר כל כך זול. איזה מכשיר לדעתכם נותן יחס עלות תועלת הכי טוב? ההתלבטות שלי כרגע היא בין הנקסוס 4 בגלל המפרט המרשים לבין הגלקסי s3 שנותן איכות ללא פשרות אבל מעט יקר יותר. למרות שכשהוא יגיע לארץ המכירים יהיו די זהים. מחכה לתגובות. תודה רבה, levelone.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. המכשיר הזוועה שלי מדגם סמסונג A5 מגמגם ולא מספק את צרכיי, מעוניין לקנות מכשיר שיספק אותי לתקופה ארוכה ואלו הלבטים: מחפש מכשיר חזק מאוד, אני מכור לטלפון, מוציא למכשירים את המיץ, פורומים, פייס, צילום, מוזיקה, משחקים וכו, חשוב שהסוללה תהיה חזקה ותחזיק כמה שיותר, חשוב לי מסך גדול, מצלמה כמה שיותר איכותית גם בסלפי, עט מגע לא הכי קריטי למרות שיעזור לי בעבודה בלי להוריד כפפות מהידיים, ספיקר חזק חייב ורמקול חזק באוזנייה גם חשוב שיהיה, עמידות לא כזה קריטי כי יש אחריות דרך העבודה. 1. במקום העבודה יכול לקחת סמסונג 8 פלוס ב1673 שקלים כולל אחריות במידה ויש שבר, גניבה או כל דבר אחר. העניין הוא שקראתי ביקורות לא הכי טובות עליו מבחינת …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. תמו ימיו של ה iphone 4 שלי ואני מחפש להחליף מכשיר. ההתלבטות היא בין G3/S6/Iphone 6. אשמח לקבל המלצות. מספר שאלות: 1. למי המצלמה הטובה ביותר? 2. אצל מי הסוללה החזקה ביותר? 3. מבחינת ביצועים -אני עובד עם אפליקציה שמסתנכרת עם המשרד ודורשת משאבים - מי הכי עוצמתי? 4. בכללי מה אתם הייתם ממליצים לי ולמה? גילוי נאות - לא התנסיתי באנדרואיד - אלא רק שמעתי על זה דברים. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן Mp3. כרגע אני נוטה לרכוש את ה- Sansa E280.חשובה לי מאוד איכות הסאונד, בעיקר מאחר ואני משתמש באוזניות איכותיות (shure E2c). רציתי לדעת האם הנגן הנ"ל יוכל לתת מענה ראוי בשימוש עם אוזניות אלו, ואם לא, אילו נגנים אחרים יתאימו (טווח מחירים ופיצ'רים דומים ל- Sansa.יש אפשרות לחריגה בתקציב). תודה
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל כרגע לשדרג למכשיר חדש ומתקדם יותר,והייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על שני מכשירים: 1) B94M quad core http://dealextreme.winwin.co.il/p/b94m-android-4-1-2-quad-core-smartphone-w--4-5--capacitive-screen,-gps,-wi-fi-and-dual-sim---white-197206 האם המכשיר טוב? האם ניתן להתקין עליו עברית בצורה פשוטה? האם הוא יפעל כראוי ברשתות הזמינות בישראל? 2) galaxy S3 mini האם המכשיר נותן תמורה למחיר? האם הוא ירוץ "חלק"? על איזה מבין השניים אתם ממליצים?
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני אשמח לשמוע חוות דעת על ה-Huawei p7 (לא הp8) מנסיונכם. במיוחד אשמח לדעת איך המכשיר לעומת הG3. הG3 עולה כ300 ש"ח יותר מהp7 במידה וזה מעניין אתכם. אני אשמח להמלצה במהירות, אני ממש לפני קניה ודי מבולבל. תודה רבה אנשים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מאוד אוהב את HTC ומאוד שונא את סמסונג משום מה. הייתי די סגור על הדזייר אבל עכשיו יצא הגלאקסי שהוא משהו אחר מצד אחד הנדסת אנוש של HTC והממשק SENSE שלה אמורים להיות מעולים מצד שני במכשיר מגע שרובו מסך אז היתרון של הגלאקסי אולי גדול בעיקר שמערכת ההפעלה היא זהה והיא הלב. אז בהנחה שלשנייהם יש פרויו 2.2 ושנייהם נקנים בחו"ל 1. על מה הייתם הולכים ולמה 2. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אשמח לקבל חוות דעת על המכשירים ועל המומלץ שביניהם..... כמו כן אשמח להצעות אחרות הכוללות את קריטריוניםהדומים לשני המכשירים:GPS+טלפון+WI-FI+B.T+חריצי הרחבה+USB+מחשב כיס. ASUS P525 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=901&catId=246 HTC P3600 http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7006
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר חודשים את הנגן COWON D2+ 16G, כולל נרתיק מקורי ומטען מקורי ב-820, עכשיו יש לי התלבטות עם למכור אותו ולעבור ל IPOD NANO דור חמישי, אם מישהו יוכל להגיד לי יתרונות מול חסרונות בשניי המכשירים אני ישמח מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כרגע אני משלם לסלקום 153 ש"ח, יש לי חבילה של 300 דקות, 100 SMS, וחבילת גלישה בנפח של 512 מגה. יש לי מכשיר HTC Legend שאני משלם עליו 69 ש"ח לחודש אבל כל חודש מקבל זיכוי כי אני מגיע ל-150 ש"ח בסכום של החשבון. יש לי אפשרות לעבור לחבילה של דקות ו-SMS ללא הגבלה וגלישה עד 1 ג'יגה של סלקום שתעלה לי 119 ש"ח, אבל פה לא יהיה לי החזר על המכשיר אז בסך הכל זה יצא 188 ש"ח. אם אני עובר להוט מובייל אז זה 89 ש"ח על חבילה ללא הגבלה, ועוד 69 ש"ח על המכשיר לסלקום וזה יוצא ביחד 158 ש"ח. כמובן שמבחינתי זה מצוין להוסיף 5 שקלים לעומת מה שאני משלם עכשיו ולקבל הכל ללא הגבלה. אבל השאלה היא עד כמה אני יכול לעשות את זה בראש שקט. אין לי מושג לגבי איכות הקליטה של הוט מובייל, מהירות הג…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המכשירים שבכותרת, איזה מהם עדיף? אם יש משהו אחר שקיים בסלקום ועדיף אני אשמח לדעת. השימוש העיקרי שלי הוא WIFI. עדיפות למערכת הפעלה נורמלית ולא מוגבלת, רמקול/איכות סאונד - לא משנה, מסך כמה שיותר גדול, אם מסך מגע אז שאני לא היה חייב להשתמש בסטילוס. ולפני שתציעו, אני חייב לבחור מהמכשירים שבסלקום, אחרת הבחירה שלי היתה קלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי, היה לי Cowon i7 ואחרי שמונה חודש המסך נהרס (אין לי מושג איך, פשוט נהרס כשהיה בכיס). עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו - זמן סוללה של 60 שעות, תצוגת תיקיות, מציג עברית ומכשיר יחסית קטן. יש לי התלבטות, האם לתקן את המכשיר בעלות של 300 ש"ח (כבר לא מוכרים אותו בשום מקום) או שיש נגן חדש שיש לו את אותם הדרישות (זמן סוללה ותצוגת תיקיות בעיקר). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שיצא לי לבלות זמן מה עם הסמסונג S5 / נקסוס 5 / HTC M8, התאהבתי ב-HTC M8. היות וישנם דיבורים על כך שגוגל שוקלת להמתין עם השקת המחליף של הנקסוס 5 וכנראה לשנות את שמו, הם יורדים מהפרק. ה-S2 שלי מתחיל להראות את גילו (ומרגיש מאוד עייף) וזה הזמן לשדרג. המצלמה הלא מבריקה שלו (בדומה לנקסוס 5) לא מטרידה אותי, הרי יש לי DSLR למטרות צילומים. מאוד אהבתי את האיכות בנייה שלו, את התפריטים הפשוטים והיעילים של ה-SENSE 6 (בניגוד לטאצ'וויז המסורבל והאובר מתחכם של סמסונג), הוא מהיר בהחלט וכמובן איכות השמע המדהימה (BY FAR יותר טוב משל המתחרים). עכשיו ההתלבטות היא בין הוורסיות הבאות: - HTC M8 32GB "רגיל" (+ אוזניות HK AE). - HTC M8 32GB Harman Kardon Edition (הכולל אוזניות HK AE ועוד שד…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנגנב לי האיפון 4 החדש שלי אני מתלבט איך למלא את החלל הריק. ההתלבטות היא האם כדאי לרכוש סמסונג גלקסי אס 1 כסמרטפון זמני (יד שניה) שיאפשר לי גישה לאינטרנט, ג'יפיאס, פייסבוק, מיילים ומשחקים שיעבירו הרצאה משעממת, עד שיצא איפון 5, או רכוש איפון 4 נוסף (יד 2) או סמסונג גלקסי אס 2, כמתחרה ראוי לאיפון 4\5. הבעיה היא שהורגלתי לאייפון, לממשק הנוח שלו, לאפליקציות הנוחות והזמינות, לפשטות. אני לא מכיר כלום בעולם האנדרויד ולא יודע מה קיים בו ומה חסר. אשמח לשמוע את עצתכם
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי Galaxy S2 כבר 3 שנים וכמה חודשים....הפלאפון חרא רק ווצאפ אפשר להשתמש בו , מצלמה גרועה, אינטרנט בקושי זז וכו'...אבל אני מנסה למצוא את הרום האולטימטיבי כרגע אני על גרסה לא יציבה של lollipop אני אחליף ונראה. אני שוקל להחליף השנה פלאפון (אולי אולי אחכה לשנה הבאה) אני מתלבט בין LG G4 לבין HTC M9. נוטה לכיוון HTC M9.
-
- 40 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מכשיר חדש , כרגע ההתלבטות בין DESIRE ,DESIRE HD ,SGS ואם ירד המחיר בצורה דראסטית אש NEXUS S . על מה הייתם ממליצים האם עדיין כדאי לקחת את הדזייר או שכבר עבר זמנו ? או שעדיף להוסיף עוד 200 שקל ולקחת את ה SGS ? והאם יש יתרון כלשהו לHD על פני SGS ?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עם 4.2.2 הייתי גומר את היום עם 60 אחוז סוללה, עם קיקט אני גומר את היום עם סוללה כמעט ריקה. כדאי לשנמך חזרה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-