עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dreamlogic,

אני חושב על לקנות מכיר ראיתי שהוא יחסית כבר זול1800 אחרי שהמכשיר שלי נהרס הגיע הזמן לעבור לסמאטרפון מה אתם אומרים על המכשיר בעיקרון הכי חשוב לי זה לשמוע מוזיקה ואולי קצת לגלוש לא משהו מטורף הסוללה תחזיק לי יחסית הרבה? ואם לא איזה אלטרנטיבות אתם ממליצים במחיר הזה תודה רבה.

2. היי, קניתי meizu 16th עם מסך 2.5d (קמור קלות), ומסתבר שאין לו שכבת הגנה כמו גורילה גלאס. בגלל שזה חברה פחות מוכרת אי אפשר למצוא מגן מסך מסוג tempered glass מחברה מוכרת. יש רק זולים בעלי איכות לא ידועה באליאקספרס עם שלל ביקורות שליליות על כך שהמסך לא נדבק ולא מכסה את השוליים. נראה לי שהפתרון היחיד זה מגן מסך זול מאליאקספרס + נרתיק ספר, אבל אני מפחד שזה לא יספיק להגנה משברים כי אין גורילה גלאס. למישהו יש הצעה אחרת? תודה

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by arik_bulldog,

מכשיר חדש, אני עוד לא מסתדר כל כך עם התוכנה.... תחילה הייתי שם שירים בipod בכך שהייתי גורר אותם עם העכבר מתיקיה בווינדוס אל התוכנה, הdevice בקטגוריה music. כך הייתי שם שירים והייתי מוחק אותם מהמכשיר עם delete פשוט. עכשיו, אחרי שעשיתי כל מיני דברים, אני לא יכול להעביר ולמחוק שירים בצורה שכתבתי. שני דברים שעשיתי זה סימנתי בV את הSync music, והעברתי שירים מהמחשב לLIBARY, ומשם לdevice. לא יודע אם פעולות אלה קשורים לבעיה, אבל אני חושב אלה הדברים החריגים היחידים שעשיתי. ואת שניהם אני עדיין לא מבין. (מה זה נותן לי ה-Sync הזה? ובשביל מה הLibary?) אשמח לקבל עזרה, אני דיי אובד עצות.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  4. שלום אני כרגע מתלבט בין מצלמה לסלולרי עם העדפה לסלולרי/סמארטפון אני צריך מכשיר לצלם וידאו באיכות טובה שאני יכול לצפות במחשב ולראות גם את הפרטים הקטנים יש לי מכשיר סלולרי ישן ואני לא מעודכן תקציב עד 1200

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני זקוק להמלצה על פאלפון עיסקי-ז"א: 1)אפשרות לקרוא מיילים,מקלדת qwerty-בונוס. 2)אם אפשר-אינטרנט מWIFI/3G. התקציב הוא בסביבות ה1000 (אפשר פחות ואפשר יותר,הצגה של כל האפשרויות על הסקאלה של 750-1500. ש"ח יכולה להיות נחמדה),התוכנית היא לקנות בחנות פרטית ולא אצל היצרנית. הערה:כיוון שאני רוצה לקחת על חשבונו בעתיד SGS2 (הוא משלם מעל 250 ש"ח בחודש),המחיר של המכשיר צריך להיות בלי זיכוי מפלאפון ובלי חוק הזיקה. שאלה נוספת: אם נקנה בחנות פרטים גם SGS2 בשבילי וגם מכשיר עיסקי בשביל אבא שלי ונבוא לפלאפון-האם נוכל לעשות שאני (עם הSGS2) יקבל את הזיכוי,החבילת גלישה והביטוח ואבא שלי יקבל את השיחות והSMSים? (כמובן מהחבילה של ה"הכל כלול" ב250 ש"ח). אם לא,נוכל לפחות לעשות שאני אקבל על הSGS2 א…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nemo,

איך ניתן להתקין עברית באייפוד מהדגם הזה?? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by BoriTTo,

אני כרגע בקנדה לשבועיים הקרובים ואני שוקל להביא איתי בחזרה פלאפון חדש. אני די נעול על הE55 שמותאם בדיוק לדרישות שלי (לא גדול מידי, עושה טוב מה שטלפון אמור לעשות, זמן סוללה ארוך מאוד וכל הצעצועים הנלווים) צריך את עזרתכם בקצת מידע, זה הפעם הראשונה שאני מביא מכשיר מחול. 1. האם אוכל להתקין עברית לבד? או שאצתרך לקנות שירותי מעבדה מיורוקום/יבואן מקבילי כלשהו? 2. כמה אמורה לעלות מקלדת של אותיות עברית/אנגלית? 3. מישהו מכיר חנויות טובות, זולות ואמינות בקנדה או בארה"ב(ששולחות לקנדה) שמוכרות את המכשיר פתוח? בינתיים ראיתי אותו רק בwww.expansys.ca עולה 525 דולר קנדי כולל מיסים ומשלוח (בסביבות 1800 שקל) שבדיוק נגמר להם המלאי ורק מחר אני אבדוק עם החנות אם הולך להגיע להם מלאי והאם הם יצל…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  8. היורש עבור ה-Snapdragon 730 וה-Snapdragon 730G מבטיח לספק לנו שיפור נאה ביכולות העיבוד הגראפי בעבור אותם תגי מחיר לכתבה

9. חשבתי על N97, למרות שיש עוד כמה שאני מתלבט ביניהם. אני לא כ"כ מכיר מכשירים, אם תוכלו להכיר לי/להמליץ לי על עוד אז אחלה זה מה שאני מכיר ורוצה פחות או יותר: N97 HTC HD2 (למרות שאני לא בטוח בגלל מספר בעיות לפעמים) מכשיר של Sony Ericson שאמור לצאת ואני לא זוכר איך קוראים לו.. חוץ מזה יש למישהו הצעות? אני מעדיף שתהיה לו מערכת הפעלה (שיהיה יותר לכיוון המחשב ולא לכיוון הטלפון, כמו מחשב עם טלפון על הדרך). תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by PT,

אמנם גרסאת בטא, אבל מניסיון של משחק עם זה של כמה דקות, הכל עובד כמו שצריך (e200) העברית מוצגת בצורה נכונה ולא הפוכה, כמו כן גם השפת ממשק בעברית (אפשר לשנות). העברית צרובה בקושחה 1.03 (בe200) ששמחתי לראות הרבה שיפורים בה כמו סטאראפ הרבה יותר מהיר. שפות נוספות: רוסית ופולנית. http://www.sandisk.com/Retail/Default.aspx?CatID=1486 תהנו (אם זה ישן תגידו, לא מצאתי ת'רד שמדבר על זה)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. המומחים ביצירת גרסאות דיגיטליות של מכשירים חכמים שטרם נחשפו מספקים את הסחורה פעם נוספת - ושוטחים בפנינו את כל הפרטים על שלושת הדגמים המתקדמים שבדרךלכתבה

12. Started by oded1,

מה אתם אומרים על המכשיר הזה? האם שווה לקנות אותו בארץ או בחו"ל בKSP ראיתי אותו 1280

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Guymz,

אהלן חברה, אני מעוניין לקנות מאיביי מטען לאייפון 4 שיהיה לי לרכב. קראתי בפורומים שצרים מטען שהוא 1 אמפר (מיליאמפר אולי? אין לי שמץ), ויש לי שאלה: האם מטען כמו זה למשל : http://www.ebay.com/itm/Belkin-Dual-Car-Charger-with-Lightning-to-USB-Cable-for-Apple-iPhone-5-5S-iOS7-/191170925786?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&hash=item2c82acd4da שכתוב שהוא 10W ו 2.1 אמפר לכל יציאה, האם הוא יתאים גם? זה לא יהווה בעיה? מה יהיה ההבדל ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האלטרנטיבה לדגמי ה-T המרועננים מהשנים הקודמות תציע מפרט מתקדם למדי, אם כי ברשת עוד לא בטוחים האם היא תהיה זמינה אך ורק בסין או שתצא לסיבוב הופעות בינלאומילכתבה

15. Started by tood24,

היי כותרת תודה

16. אהלן ח'ברייה. יש לי מכרה שרוצה לקנות את המכשיר המדובר אך היא מתלבטת אם לעשות זאת מכיוון שלא מצאנו אותו בשיווק רשמי בארץ- דבר שיכול להביא לחוסר תמיכה בעיברית. ברצוני לדעת האם קיימות דרכים לתת למכשיר לעבור תהליך "גיור" ואם הן קיימות מה? איפה? כמה ואיך? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by composite,

שלום זה המצב: הפלאפון הנוכחי שלי גוסס ואני חייב להחליף אותו במהרה. אגב הקנייה אני עוזב את אורנג' ועובר למסלול החיילים של פלאפון. ההתלבטות היא כזו: להצטרף למסלול החיילים ולבחור באייפון 4, או להביא אייפון 4S מחו''ל ולהצטרף למסלול חיילים בפלאפון. יש לי מישהו בחו''ל שבעקרון יכול להביא את ה- 4S, , אבל אי לא יודע מה הזמינות ואם ניתן להכנס לחנות (המישהו הזה נמצא בניו-יורק) ופשוט לרכוש אותו... אמנם הוא הרבה יותר זול (2400 ש"ח לאייפון 16 ג'יגהבייט ולא-נעול, לעומת 4100 ש"ח בפלאפון), אבל בטח יש כל מיני סעיפים קטנים בחוק ניתוק זיקה והתנערות של החברות שגורמים לי לחשוש מהאפשרות הזו... מה אתם אומרים? תודה מראש רועי

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by shlomishlomi,

אני מעוניין לקנות את הפלא הנ"ל. רציתי לדעת אם יש צפי למכירה שלו בארץ? צפי למחיר? והתאמה לתדרי 4g בארץ? ראיתי את המכשיר ב clove. uk , ושמתי לב שיש רק גירסא של 8 ג'יגה, תיהיה גרסה של 16? הוא עולה כולל משלוח ומנסים סביבות ה 1100 מעניין אותי לדעת אם שווה להזמין משם או לחכות שיגיע כבר לארץ? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. החל מה-Galaxy A14 בקצה הנמוך ועד ל-Galaxy M54 שזה עתה הוכרז רשמית בחלק העליון של מנעד המחירים - זו הנבחרת העממית של היצרנית הקוריאניתלכתבה

20. Started by iakovl,

אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי SGS עם PILOTX 6 וכל אפליקציה שנאי מנסה להוריד או לעדכן מהמרקט פשוט נתקעת על השלב של ההתחלה, כלומר, היא מסמנת לי שהיא מתחילה להוריד אבל לא מגיעה לשלב של האחוזים. גם שאני מנסה להתקין מהWEB MARKET, האפליקציה מופיעה לי במכשיר ונתקעת באותו שלב. ניסיתי למחוק את הCACHE של המרקט וגם חזרתי לגרסה 3.3.12. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. היי מקווה שזה בפורום המתאים, אם לא בבקשה להעביר. מהו הפתרון הכי טוב וזול להעביר את מה שהמחשב שלי מריץ במרחק של עשרה מטר מהחדר שלי לסלון בטלויזיה? אני מתכוון לא בהכרח מה שקיים כבר על הרשת , אלא נכנסתי במחשב בחדר ל - לD:/Movies/blabla.mkv והרצתי בBSPLAER עם תרגום שהוספתי ידנית , כמה שפחות דיילי וירוץ חלק. יש לי כבר מגביר WIFI שנותן מקסימום קליטה לסלון. Google Chromecast ? EzCast Miracast ? תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by SwiftCat,

אפל מתכננת להוציא בקיץ גרסא משודרגת לאייפון שיהיה דק יותר ויכלול מעבד חזק יותר. בנוסף, אפל תוציא עד סוף השנה אייפון חדש שיעבוד בטכנולוגיית CDMA, ככל הנראה מהלך זה יסיים את המונופול של AT&T שעובדת בטכנולוגיית GSM ויאפשר לספקיות אחרות להציע ללקוחותיהן את האייפון החדש. ע"פ הפרסום אפל תתחיל בייצור האייפון החדש בספטמבר השנה. מקור: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304370304575152242601774892.html?mod=WSJ_Tech_LEADTop

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97-%d7%a9%d7%9c-linshof-%d7%a0%d7%a2%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95/

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by spike_staff,

בוקר טוב לכולם! אני מחפש מפות ישראליות לתוכנת GARMIN, אם מישהו מכיר מאיפה אפשר להוריד תנו לי לינק בבקשה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.