עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by xtract1,

ואני אומר - נחמד מאוד - כל הכבוד - וכו'...אבל איפה הגלקסי כמכשיר סלולרי?!!? בכל מקרה ה-TAB יהיה זמין מה-13 לחודש באתר של סלקום מה-17 לחודש בכל שאר נקודות המכירה.מעניין מה יהיה היקף המכירות מקור: http://news.pocket.co.il/content/viewnews.pl?id=EklyFZFyAlwfKhsUVV&tmpl=pkt7&style=pkt7

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by lee.,

בני משפחה נוסעים לארה"ב ואני שוקל לקנות איתם סמרטפון (ראשון, שיחליף פלאפון גרוע במיוחד) אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי, כי אני לא חושב שאני אשתמש בו יותר מדי (אם הנוכחי לא היה גרוע במיוחד כנראה לא הייתי שוקל) חשבתי סביב ה-200, רצוי פחות. בני המשפחה המליצו לי על סמסונג ג'יו (יש להם נסיון חיובי עם 2 כאלה), וחשבתי אולי על האייס הגדול יותר. אח"כ ראיתי פה המלצה (מלפני כשנה) למוטורולה defy על פני שניהם. ויש כ"כ הרבה דגמים, או אותם דגמים עם 2, או פלוס שנאבדתי לגמרי, ובאתי לבקש המלצה. אין לי דרישה לחברה ספציפית (אבל רצוי שלא אפל). שיהיה GPS, WIFI ושיתקע רק אם אני פותח יותר מדי אפליקציות... מסך 3.5 ומעלה. האמת הdefy נשמע לי אחלה, אבל אני צריך את דעתכם. תודה רבה

3. Started by ToMeRv32,

שלום.. אני ממש מבקש עזרה בזריזות כי אני חייב תשובה עוד היום/מחר! (שישי/שבת) מצטער על החפירה, מי שקצר בזמן שיקרא את הפסקה הראשונה.. נוצר מצב שנאמר לי שיכולים להשיג לי Galaxy Nexus ב1700 ש"ח (בארץ, אחריות וכו'..), אז ישר קפצתי על ה"מציאה" (בכל זאת, יש לי כרגע iPhone 3GS מתפרק..). בסוף מסתבר (לא הופתעתי מאוד, בכל זאת זה סבא שלי שמקשקש הרבה ) שסבא לי הביא פלאפון אחרון, Samsung S Advance שהוא עולה 1700, והנקסוס עולה 2000 ש"ח. יש לי את האפשרות ללכת לחנות ביום ראשון, להוסיף את ה400 ש"ח (1640 לעומת 2060) ולקחת את הנקסוס, או לחילופין לנסות לדחוק את ההורים ל2780 ש"ח ולקחת את הSGS3. היתרונות של הSGS3: מצלמה טובה יותר (8MP לעומת 5MP ו30FPS לעומת 24FPS) חזק פי 2.5 לפי כמה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IG,

טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב.... דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות. המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה. הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף. כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה. עממה, עובד! איכות שידור תל…

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. לפי מה שנאמר לי ולפי מה שכתוב בכל אתר אמור להיות למכשיר הנ"ל בקרת ניעור, ז"א שכדי להעביר בין השירים בזמן ההאזנה, אפשר לנער את המכשיר וכך להעביר בין השירים קיבלתי אתמול את המכשיר, והפונקציה לא עובדת, מישהו מכיר את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 18.05.2009 בשעה 15:30:59 אפשר לנעול את הדיוןהסתדר סורי ותודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  6. Started by J0n1,

יש לי שולחן זכוכית עם מסגרת בקצוות, אז שאני רוצה להעיף כל מיני לכלוכים כמו מחיקות/פירורים זה נתקע במסגרת. חשבתי לקנות אחד כזה, לפי הביקורות הם יעשו את העבודה, אחרי הכל אני רוצה לשאוב דברים מיניטורים (אולי זה יהיה טוב גם למחשב, מי יודע) קיצר איזה שואב לדעתכם עדיף? מישהו קנה פעם משהו כזה? אני נוטה לכיוון הכחול http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.635 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3551 ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Dean7,

שלום לכולם.. אני מחפש MP4 נחמד שיש לי כמה דרישות ממנו: -לא עולה על 1000 שקלים -אני לפעמים ארוץ איתו, אז הוא לא יכול להיות גדול מידיי. אבל לא מהקטנים מאוד. -8gb -אני צריך ממנו שיפעיל שירים,רדיו. כל השאר לא משנה במיוחד -זמן סוללה ארוך -שתהייה אופציה להרחבת זיכרון תודה לעונים (:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by DUDEnamE,

עדיף מELINE לילדה עם ידיים שמאליות פחות מ1000 עוד יותר טוב דרישה למסך גדול כמה שאפשר

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, הבנתי ששני המכשירים טובים, אבל ההיכרות שלי עם עולם הסמארטפונים מועטה. המכשיר אמור לשמש לשיחות, WAZE ואפליקציות שונות, גלישה באינטרנט ומוזיקה (מעדיף אחסון של 16GB ומעלה). איזה מכשיר לדעתכם טוב/מתאים לי יותר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by matrix66,

היי אני מתלבט בקשר לקנייה של עמדת עגינה עם רמקולים לאייפון. אם למישהו יש עמדת עגינה מומלצת כלשהי? ומה אתם אומרים על המוצרים האלה- http://www.speakal.com/icrystal.html http://aluratek.com/the-brick-ipod-iphone-itouch-speaker-dock-with-built-in-amplifier http://store.idigital.co.il/SBD7000.html הייתרון בעמדה האחרונה שהיא משווקת בארץ בעוד שבשאר העמדות צריך להוסיף מחיר משלוח של 35$ בערך (אבל אפשר לפתור את זה ע"י איסוף של מכר שלי בחו"ל)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הגלקסי 3 שלי ושל חברה שלי. אני מחפש מכשיר שיעבוד היטב ובלי לגמגם תחת ביצוע פעולות רבות ומעבר בין אפליקציות, תוכנה יציבה ככל האפשר או לפחות חברה שידוע שמעדכנת את המכשירים שלה לאורך זמן. אני לא מעוניין להתפשר יותר מידי על איכות הממשק או התוכנה, שכן זה מה שבעיקר מפריע לי בגלקסי 3. סמסונג הפסיקה לשחרר עדכונים מוקדם מאוד לטעמי. אני נמצא רוב השנה ברומניה, לכן חשוב שתדרי העבודה יתמכו ברשתות המקומיות. בעיקרון ביצעתי חיפושים ומצאתי את המאפיינים הבאים שיתאימו לי: מעבד Snapdragon 820/821 עבור חברה שלי מסך 5" או ממש מעט יותר. עבורי מסך 5-6" בעל בהירות חזקה לשימוש רב באור השמש. מצלמה איכותית. G.P.S יציב ומדויק. …

13. Started by arkadur,

אני מחפש ערכות נושא\ כל מיני "תוספות" למכשיר שלי למי שיש - אודה לו מאוד (עד גבול החוקיות כמובן..)

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  14. אני מחפש אפליקציה של מילון או מתרגם שלא מצריכה חיבור קבוע לאינטרנט ויודעת לתרגם משפטים. עדיף שידע לדבר. שפות דרושות ספרדית ופורטוגזית. יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. אממ (שאלתי פה יותר מידיי שאלות על הנגן אני נוב בדברים האלה אני לא מבין בזה כלום ) ממ איך אני מוחק סרטים\קליפים\תמונות מהנגגן? הצלחתי להעביר ולמחוק שירים וגם כן להעביר קליפים אך אין לי מושג איך למחוק אותם את השירים זה לא בעיה למחוק זה פשוט דרך המדיה פלייר אבל הסרטים אני לא מצליח למחוק משם וגם תמונות תודה רבה מראש לעוזרים :] עריכה: הצלחתי לבד חחתודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ב-19 לאוגוסט אנחנו עתידים לקבל היכרות עם מכשירי ה-Zenfone 4 המסקרנים, אך נראה כי מישהו באתר הרשמי של היצרנית הטאיוואנית לא הצליח להתאפק לכתבה

18. בזמן שאנחנו ממתינים לדגם היוקרתי ביותר ולדגם הזול ביותר, המותג הוותיק החליט להפתיע אותנו עם השקת דגם ביניים טרי אשר משלים פערים ברצף המספרי לכתבה

19. מישהו אולי מכיר?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום נגיד ויש ברשותכם טלפון סלולרי(רגיל, או חכם) שמקבל כרטיס זכרון, למשל microSD. בואו נניח לצורך העניין, שאתם לא חייבים לשים בו כרטיס זכרון(אין לכם צורך קריטי שממש דורש את זה), אבל, לא יזיק שיהיה. במיוחד עם המחירים של 8GB היום למשל, שעולה 60שח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=677578) כלומר התוספת של הכרטיס זכרון היא Nice to Have. השאלה היא: האם הסוללה תחזיק יותר בין טעינה לטעינה כשאין כרטיס זכרון לעומת כשיש? (כלומר זו סיבה טובה לא לשים כרטיס, אם אין באמת צורך רציני עבורו)

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בעלת הבית של המותג ממשיכה לחלק את מאמציה בין הקהל המודרני לצרכנים השבויים בנוסטלגיה לימי הזוהר של תחילת המילניום לכתבה

22. Started by huber,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by רן200,

היי, לפני שאתחיל בסקירה אודות מערכת ההפעלה, אספר גילוי נאות, היה לי אייפון כ- 5 וחצי שנים, ולפני כ- 7 חודשים עברתי לגלאקסי 3 של סמסונג. עדיין יש ברשותי אייפון 4 וחשבון מפתחים של אפל (יש לי אייפד, ו imac). כשצפיתי במצגת ביום שני דיי התאכזבתי מהעיצוב. זה עניין של טעם ואני פחות אהבתי את העיצוב ה"צבעוני", לטעמי הוא צעקני מידי, וצבעוני מידי, ופשוט לא. לאחר שהתקנתי אני גיבשתי ספר דעות, וחשוב להדגיש, התמונות והסרטונים הם לא יהיו בחיים כמו ה"דבר האמיתי"- לראות על המכשיר, ו"לשחק" ולתפעל. הדבר הראשון שניתן להבחין בו הוא כמובן העיצוב, אין צורך להרחיב בנושא, זה פשוט עיצוב שונה לגמרי. האנימציות דיי נחמדות ואני דיי אהבתי אותם. הבעיה מתחילה לאחר כמה דקות של שימוש, הפונטים עברו שינוי וה…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  24. 1.אני רוצה הלקנות זכרון מיקרו יש את הזכרונות הרגילים אם לא טועה מ CLASS 4/5 ויש זכרונות ULTRA אם CLASS 10 חוץ ממהירות קצב העברת נתונים נגיד בין המחשב לזכרון ,יש הבדלים בביצועים למשל אם אני רוצה לנגן סרטי MKV FULLHD במכשיר שלי? 2.אני רוצה גם לנגן סרטי MKV מהטלפון ולשדר ישירות לטלוויזיות סמארט TV , ואני רוצה שמהירות הלעת הסרט מהטלפון ישירות לטלוויזיה תהיי כמה שיותר מהירה , אז במקרה כזה יהיה קשר לאיכות/מהירות הזכרונות ?

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  25. שלום. כמו בכותרת - שאלה פשוטה - מה אני צריך לקנות\לדעת בשביל להעביר שירים ותמונות מהמחשב ו- NOKIA 6230i, ולהיפך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.