עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני עומד לקנות סמארטפון ראשון, אנדרואיד, ל-3 שנים לפחות, ואני ממקם בעדיפות גבוהה מכשירים שיקבלו תמיכה רשמית ועדכונים לאורך זמן. עדכוני החומרה לא יגרמו לי לקנות מכשיר בשנים הקרובות, אבל אם יפסיקו להוציא עדכוני תוכנה, זה עלול לאכזב. 1. האם יש יתרון לאחת היצרניות הגדולות בתמיכה לאורך זמן והוצאת עדכונים בזמן סביר? 2. האם יש יתרון בעניין זה לסדרות מסויימות של מכשירים או לדגמים מסויימים? למרות שמבחינתי זה הקריטריון הראשון לסינון, אשמח לשמוע גם על יתרונות וחסרונות שאינם חלק מהמפרטים הסטנדרטיים, ובעיקר עד כמה הפעולה חלקה כשרצים כמה דברים במקביל, ועד כמה המערכת יציבה וצפוייה לתפקד טוב לאורך זמן. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  2. Started by zglazer,

שלום לכולם הזמנתי טאבלט חדש מפנדה וויל CUBE U30GT טאבלט סיני הוא אמור להגיע אליי הימים הקרובים אני מקווה שההימור שלי היה טוב ולא אתאכזב רציתי לשאול אם יש הבדל מהותי בין גירסת 4 אנדראיד ICE לבין 4.1 שמעתי גם שיחסית לדגם הזה יש קהילה גדולה של מפתחים ורומים חדשים כל הנושא של רומים ועדכונים חדש לי לגמרי יש איזה שהוא אתר שאתם ממליצים עליו ספציפית לדגם הזה תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by אייל75,

שלום, אני עומד לעבור רשת, ורוצה לוודא איך אני מחליף SIM בלי לאבד מידע. עובר מסלקום להוט/גולן, עם מכשיר NOKIA E71. הבנתי שמה שנשמר על הסים זה אנשי קשר, הודעות סמס, שיחות אחרונות (עוד משהו?) השאלות - האם ואיך ניתן להעביר את כל המידע הזה לסים החדש? האם כדאי לעשות לפני כן גיבוי? והאם אחרי שהחלפתי - אפשר להכניס את הסים הקודם ולראות את הנתונים שהיו עליו, גם אם אני כבר לא אהיה בסלקום? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 11.4k צפיות
  4. Started by Belgia,

האם יש איזושהי חברת סלולרית שהיא לא אורנג', סלקום או פלאפון שתומכת בסים כפול ? עדיפות לחברה שבה יש מסלול זול לאלו שמדברים מעט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by krispelj,

שלום, אני ממש חדש בכל עניין הרומים ורציתי המלצה לרום יציב לגלקסי S. לא אכפת לי ממשק בעברית, גם ככה אני על אנגלית, רק שיהיה לי את האופציה לכתוב בעברית. תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by lior777,

יש למישהו ניסיון עם טאבלט סיני איכותי? ראיתי מחירים בין 120 ל200 דולר לטאבלטים כפולי ליבה עם מסך IPS למי שיש ניסיון שירשום בבקשה דגמים מומלצים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by huber,

שלום חברים. העברתי קבצי MP3 בעברית מהמחשב לסמארטפון אנדרואיד. משום מה את רב השירים בעברית רואים בג'יבריש. בדקתי את זה עם כמה נגנים בסמארטפון ועם כמה סמארטפונים שונים והבעיה חוזרת על עצמה. במחשב זה לא קורה ומשהו אמר לי שזה קשור ל ID TAG ושיש תוכנות שיודעות לסדר את זה. מישהו יודע על מה מדובר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני טס מחר בבוקר לארה"ב לחודש. רכשתי חבילת גלישה באינטרנט בחול של ג'יגה. שאלתי היא האם כשאני אגיע ואתחבר לאינטרנט של המפעילה בחול אני אצטרך לשנות משהו מבחינת הנקןדת גישה כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך? במוקד של אורנג אמרו שאם הפעלתי את תעבורת הנתונים בנדידה זה יתעדכן אוטומטית ויעבוד בסדר.. אבל רק רציתי לוודא מכיוון שאני די תלוי באינטרנט שם. אשמח לעזרה..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לידיעתכם, שמתי לב כרגע שב-ALIEXPRESS מפורסם כעת טאבלט זה: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB RAM 1GHz CPU HDMI 1080p Camera *** בכדי להגיע לדף המוצר: לחצו על החלק הנ"ל בלינק: Ainol NOVO 7 Mars IPS 4.0.3 tablet pc 16GB 1GB ולא על החלק האחר. ב....33$ ומשלוח חינם!!! חייב לסייג שזה נראה TOO GOOD TO BE TRUE ;D גם אם זה דגם ישן יותר...עדיין - 33$.

10. Started by POD,

היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gjook,

שלום , אני מחפש סמארפון בסביבות ה1200 ש"ח. מבדיקה קצרה שערכתי ראיתי את הsony ericsson ray . חשובה לי מצלמה טובה , יכולת gps , גלישה באינטנרט , וכמובן שהמכשיר יעובד בצורה חלקה ונעימה. האם יש פלאפון עדיף שניתן לשקול בעל יתרון בפרמטרים הנ"ל?.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חבר מקבל את המכשיר בספטמבר כחלק מהעבודה (המכרז שצה"ל עשה וסלקום זכתה בו), הוא רוצה מידע על הסמרטפון הזה. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי יותר מידי. השאלות העיקריות הן: 1. מה מערכת ההפעלה (איזו גרסת אנדרואיד) והאם ניתן לשדרג לחדשה יותר? 2. מה המפרט התכני (החומרה)? 3. האם הוא יכול להריץ WAZE? אם למישהו יש ניסיון איתו והוא רוצה לשתף, זה יעזור מאוד. כל תגובה תתקבל בברכה...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן, לא מזמן הזמנתי כמות של מגיני מסך מחברת XTREMEGUARD, על הנייר ועל פי רישומים באינטרנט יש ביקורות חיוביות על המגינים. אני רוצה להתקין את המגן הנ"ל על המכשיר שלי, המכשיר המדובר הוא HTC ONE X. הקטע שהכי מפחיד אותי היא שיטת הפעולה ואופן ההשמה של המגן. עובד על פי שיטת ה WET = שיטה רטובה, למלא צלוחית מים + כמה טיפות סבון נוזלי, לטבול את הידיים שם ואת המגן מסך לפתוח כשאתה עם אצבעות רטובות, להרטיב את המגן מסך בחלקו הפנימי ואז להניח על המכשיר..! :errrr: מפחד אותי שיכנס מים לספיקר או למקומות אחרים כמו מתחת למסך ( HTC TOUCH HD נהרס לי כבר פעם אחת כי נוזל נכנס מתחת למסך במגן של ZAGG). האם אתם ממליצים? להלן המוצר http://www.xtremeguard.com/HTC-One-X-Screen-Protector-p/htc_one_x_…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לפתח את הידע שלי בתחום הפיתןח לאנדרואיד-ג'אווה. אין לי ידע בכלל בשום שפת תכנות אבל יש לי ידע באנדרואיד בכללי. מישהו יכול להמליץ לי מאיפה אפשר להתחיל ללמוד על זה?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום, לכבוד הפורום החדש חשבתי לרכז את המקורות שנתקלתי בהם תוך כדי שאני למדתי לתכנת ל-iOS. את המקורות חילקתי לשלושה קטגוריות: רמת מתחילים - משתמשים אשר לא תכנתו מעולם, ואין להם ידע באף שפת תכנות. רמת מתקדמים - משתמשים אשר יש להם כבר ידע בשפות תכנות אחרות כמו C,Java וכו' ומעוניינים לעשות הסבה לפיתוח אפליקציות ל-iOS. פיתוח משחקים - משתמשים אשר מעוניינים לפתח משחקים ל-iOS (מומלץ בחום להתחיל מפיתוח אפליקציות ולהגיע לשליטה טובה ב-Objective C לפני שמתחילים לפתח משחקים). רמת מתחילים: שם המקור: iPhone Development Tutorial תיאור המקור: זוהי סדרת מדריכי וידאו (37 סרטונים) באתר Youtube אשר נכתבה על ידי משתמש בשם newboston. המדריכים מפורטים מאוד ומסבירים כל מה שצריך לדעת מה…

• 4 תגובות
    • 20.1k צפיות
  16. לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?

17. שלום, איך אני יכול להשתמש בתקשורת טורית (סריאל פורט) באמצעות Bluetooth כדי לשלוח נתונים? אני צריך לשלוח נתונים טוריים (serial) דרך מכשיר אנדרואיד למודל בלוטות' (BlueSMiRF silver) (שמחובר ללוח Arduino). אני כבר יושב שלושה ימים מנסה להבין איך לעשות את זה.... אז בבקשה אל תתנו לי לי קישורים מגוגל כי כבר ניסיתי הכל. אני צריך קוד (לאנדרואיד). תודה רבה מראש...

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by spitzi,

שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. את צעדי הראשונים בעולם האנדרואיד צלחתי בהנאה רבה עם ה-ZTE BLADE שלי והגיע הזמן להשתדרג. * אין ממש מגבלת מחיר מסיבות שלא אכנס אליהם כאן (לא אני משלם). * הכוונה לדגמים שזמינים לרכישה בארץ היום. * שימוש כבד ואינטנסיבי אבל לא צריך דגש על משחקים - אין לי זמן לזה. * יותר קריטי לי איכות שיחה/ספיקר/BT מאשר מוזיקה. * רצוי מסך גדול ככל האפשר ברזולוציה גבוהה ככל האפשר. * למרות הנ"ל, אם ניתן הייתי מעדיף מכשיר לא בגודל מפלצתי ולא משקולת. * יכולת צילום טובה. * רצוי מאוד מכשיר עם אורך חיי סוללה מכובד. הכל מכוון לדעתי ל-S3 כמובן - השאלה אם יש דגם בגודל שפוי יותר שלא נופל ממנו משמעותית. אני מניח שגם מסך 4.3 ברזולוציה גבוהה יהיה בסדר גמור אם בשאר הפרמטרים הוא לא נחות משמעותית.

• 45 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by HairyAss,

השאלה היא כזאת, כשאני שם סרט ששוקל ג'יגה בתיקיית DROPBOX במחשב ורואה את הסרט בפלאפון באנדרואיד האם זה יוריד לי ג'יגה מהחבילת גלישה?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by FME,

אהלן, אני אסביר את הסיפור : אני קונה SGS3 מארה"ב בקרוב (הטלפון הקודם סיים את חייו עם שבירת מסך וחצי טלפון מרוסק ).. אני צריך לבדוק איפה מוכרים אותו באיזור (ניו-יורק). עכשיו, אני רוצה לדעת איפה מוכרים שם את הגרסה העולמית (לא של T MOBILE או AT&T וכו') - אני חיפשתי ולא מצאתי, אז אולי אתם יודעים? שאלה, אם באמת לא נמצא את הגרסה העולמית, ונקנה את אחת הגרסות של ארה"ב, יהיו בארץ בעיות קליטה או משהו בסגנון? (כמעט בטוח שאני עובר להוט מובייל או גולן). ועוד משהו: שמתי לב שהמעבדים בגרסות של ארה"ב שונים (במקום הexynos של סמסונג, יש את הsnapdragon S4) האם יש הבדל גדול בין המעבדים? מי באופן כללי יותר טוב? מי זולל יותר סוללה? אם יהיו עוד שאלות אני אשאל. תודה רבה לעוזרים. ע…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…

23. לינק לפוסט המקורי - מהיכן הכי כדאי לקנות טאבלט סיני טוב? על הכוונת: Ainol Novo 7 Aurora Ⅱ - דגם במחיר מצויין, חזק מאוד ועם מוניטין מעולה ומוכח. FreeLander PD10 Leader - מאוד דומה אבל כולל GPS/BT, מצלמה קדמית עם פלאש ומבוסס TEGRA2 ובזול יותר Typhoon Tablet PC - מישהו מכיר? מעבד סביר, מסך IPS ברזולוציה גבוהה ומעבד גרפי מצויין. לא במקום הנ"ל אלא כמתנה לילדה בת 11. עריכה: ראיתי עכשיו את ה-Window (YuanDao) N70 שדומה מאוד ל-AURORA2 אבל מבוסס על מעבד RK3066 שלפחות שמעתי עליו הרבה שבחים: http://goo.gl/8DZSj אשמח לעצה.

• 73 תגובות
    • 13.5k צפיות
  24. Started by Cynicoren,

שלום, אין לי סמארטפון והייתי רוצה להתחיל עם משהו פשוט וזול יחסית, בהחלט אין צורך ב"צעקה האחרונה". אשמח לקבל המלצות והכוונה למקומות בו אוכל לרכוש אותו במחיר הזול ביותר. תודה

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  25. יש לי רעיון (טוב, כמה) לאפליקציה. המטרה היא להגיע לחשיפה גבוה ולהרוויח כסף... עד עכשיו שמעתי בעיקר דעות שתומכות בפיתוח לאייפון ושוללות את הפיתוח לאנדרואיד - 1. גוגל יכולה לשנות בין לילה את הדרישות שלה ואז כל הפיתוח שנעשה יורד לטמיון. 2. אנשי אייפון משלמים ביתר קלות על אפליקציות. 3. יש יותר משתמשי אייפון. 4. כשמפתחים לאנדרואיד צריך לפתח עבור כל מכשיר בנפרד. עבור אייפון כותבים את הקוד פעם אחת והוא מתאים לכל הגרסאות. אשמח אם תוכלו לחוות דעה בנושא.

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים