עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היורש של ה-Snapdragon 845 יוכל לצמצם משמעותית את הפער מה-Apple A12 וגם להתחרות ישירות ב-Kirin 980 של Huawei, כך נראה לכתבה

2. באתר הזה יש שלושה סרטונים שמראים איך הEXYNOS 5420 החדש שנמצא בNOTE 3 מנצל את כל הליבות לרשותו בו זמנית http://www.engadget.com/2013/09/11/exynos-5-octa-demos-8-cores-working-at-once-gpu-assist-and-ener/ 1)בסרט הראשון- רואים איך הפלא מנצל את הליבות החזקות A15 כדי לפתוח את התוכנה במהירות,ואז ממשיך להשתמש בA7 החלשות כדי להמשיך לתפעל את התוכנה,ומדי פעם מפעיל בשילוב של A7+A15 כשיש סצינות כבדות לעיבוד 2)בסרט השני- מראה איך אפשר להריץ משחק שלם כמעט אך ורק על ליבות הA7 מכיוון שהם דיי חזקות ושוות לעוצמת הA9,ורק בסיום שלבים כשהמשחק עושה שמירות הוא מפעיל למספר רגעים את ליבת הA15 בנוסף כדי לבצע את השמירה 3)בסרט השלישי- שזה הסרט שמראה איך הA7+A15 רצים בו זמנית בתפעול תוכנה עם המון תמו…

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by The Dom,

במקום כול מיני בקשות שמפוזרות בפורום, אולי שווה לנעוץ אחת ולתמיד ולהפוך את זה לת'ראד בקשות. חופשי..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  4. אני מעוניין להחליף פלאפון עכשיו ואני מתלבט בין 3 פלאפונים N85 N86 W995 אמרו לי שאין הבדל משמעותי בין N85 ל N86 ששווה את התוספת כסף, האם זה נכון? ובמקרה כזה מה עדיף? ה W995 או ה N85 דברים שחשובים לי בפלאפון זה בעיקר הסוללה (ממש חשוב), עוצמת ואיכות שמע טובה בעיקר באוזניות, WIFI שיהיה. אם יש פלאפונים אחרים שכדאי לקחת במקומם ספרו לי על זה, אבל שלא יהיו בעלי מסך מגע. תודה וחג שמח.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by roeesnir,

אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by tal7420,

שלום לכולם. ברשותי נגן mp3 Sandisk Clip 4GB לפני מספר חודשים העברתי אליו שירים והכל היה טוב ויפה לפתע היום חיברתי אותו דרך פתח ה-USB למחשב ונפתחה ההפעלה האוטומטית... בחרתי בתיקיית MUSIC ונדהמתי לגלות שהיא ריקה בדקתי בכל התיקיות האחרות שנמצאות בכונן שעולה...וכולן ריקות מה קרה לתיקיית השירים? כשאני מנתק את הנגן מהמחשב השירים (למעלה מ-800) נמצאים בו והכל בסדר...אבל למה אני לא רואה אותם בתיקייה במחשב??? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by omri09,

שלום. ברשותי Sony Ericsson C510 והנה עברו להן מספר שנים ואני יכול לשדרג למכשיר חדש במסגרת המסלול אצל Orange. האפשרויות שעומדות בפניי הן Galaxy Ace או Motorola Defy(שוק הביניים). הדברים שחשובים לי הם: חומרה חזקה- שמשחקים ירוצו מהר ולא יהיו תקיעות במכשיר(אני אשחק הרבה באימולטור גיימבוי), מעבד חזק ותמיד טוב שיהיה כמה שיותר RAM. מסך גדול. ממשק נוח. עמידות המכשיר(אני חייל). מעט קרינה. תמיכה בפורמטים. פחות חשובים: מצלמה(העיקר שתהיה ברורה). רמקול- אני לא שומע הרבה מוזיקה וגם כשכן אני שם אוזניות. אם כדאי לחכות ויוצא ממש בקרוב מכשיר משוכלל משמעותית אשמח אם תגידו לי גם את זה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by The Dom,

מי מבין 2 הרמקולים הניידים הבאים מציע איכות שמע יותר טובה+גודל קטן יותר? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&scat=329&tcat= לוג'יטק^ http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1592&scat=329&tcat= JBL^ בקיצור... מי יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yp3,

אני מחפש בנרות אפליקציה לשליחת פקס שמשתמשת ביכולות חיוג של המכשיר, יש חיה כזו? כמו שבכל מחשב עם מודם אפשר לשלוח פקס, למה אין דבר כזה לפלאפון? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 12.6k צפיות
  10. האם אני יכול לקחת סרט DIVx ןלהעביר אותו ל איפוד מבלי לפגוע לו באיכות, שאח"כ אני אחבר את האיפוד לטלווזיה עם הכבל אני אראה את הסרט באיכות גבוה. איזה תוכנה מומלצת להעברי סרטים לאיפוד תודה

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. דיברתי עם שירות לקוחות פלאפון ושאלתי שאלה על זה במצלמה שיחה פנים מול פנים. אמרו לי שאינם יודעים.רציתי לישאול אותכם למי שיש לו אייפון 4 ואייפון גלאסי 2 ניתקל בבעיה הזאת? האם זה אפשרי? האם התוכנה שיחות מצלמות אותו דבר?איך קוראים לתוכנה שיחות מצלמה?קראתי בפורום שאייפונים לא מסתדרים בתוכנה סקייפ.עושה בעיות.הייתי רוצה בתוכנה סקייפ יהיה מחובר אלחוטי אינטרנט ולדבר בחינם מול אייפון וגם מחשב בבית.האם זה אפשרי? בתודה מראש מיכאל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שבב מסתורי בעל שם הקוד Lahaina שובר שיאים במאגר של מבחן הביצועים Antutu וגורם לרשת לגעושלכתבה

13. לפני כמה שבועות קניתי טאבלט סיני מהחברה ainol- novo 8 mini הטאבלט בסדר גמור אבל... אני רוצה לעדכן גרסא הנה המפרט שלו: S: Android 4.1 Jelly Bean CPU: ATM7021 GPU: PowerVR SGX540 RAM: 512M,DDR3 Storage 8GB Screen: 1024*768Size: 7.85 inch Resolution: 1024*768 Pixels אני יכול להוריד את המערכת ההפעלה של הנקסוס 7 לטאבלט שלי או לא? כי אני לא יודע אם מערכת ההפעלה של הנקסוס תתמוך ברזולוציה של הטאבלט

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. רגע לפני שהנציגה הרשמית של שיאומי עושה מהלך נגדי משלה - היבואנית של המותג הסיני Realme מרחיבה את ההיצע שלה עם הופעה ראשונה של משפחת ה-5G היעילה מבית Mediatekלכתבה

16. מתגעגעים לימים בהם מכשירים חכמים עם מסכים של פחות מ-4 אינץ' נחשבו לנורמה? ה-Mint Mony מתנדב להחזיר עטרה ליושנה עם חומרה מודרנית. בערךלכתבה

17. שלום, ברשותי סמסונג גלקסי אס 5 שקניתי באיביי. דגם המכשיר אינו זהה לדגם שנמכר בארץ (G-900F), אלא נקרא G-900I. אני מנוי של אורנג' לכן לאחרונה ניסיתי להירשם לרשת דור 4 (LTE), אך ללא הצלחה. עושה רושם שגרסת התוכנה על המכשיר שלי לא תומכת ב-LTE, זאת אני מסיק כיוון שבמסך בחירת "Network mode" לא מופיעה האפשרות LTE - מופיע רק WCDMA/GSM. גרסת התוכנה על המכשיר שלי היא 4.4.2. גרסת ה-baseband היא G900IZTU1ANE2. גרסת ה-Kerenel היא 3.4.0-1630870 גרסת ה-build היא KOT49H.G900IZTU1ANE3. פניתי בכל זאת למוקד התמיכה של סקיילקס, שם אמרו לי שייתכן שנדרש עדכון תכנה המיועד לפתוח את המכשיר לתדר זה. ניסיתי לעדכן את התוכנה באמצעות FOTA, אך עושה רושם שגרסת התוכנה במכשיר הינה עדכנית. טכנאי של אורנג' גם…

• 5 תגובות
    • 5k צפיות
  18. Started by _Null_,

יש למישהו מושג אם בגוגל פיקסל7 שמוכרים בארץ הboot loader וה oem פתוח או נעול ואם יש דרך לבדוק את זה? והאם היתם לוקחים סיכון ומזמינים מ ebay?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by ofirshmueli,

שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by pAnAhI,

היום נפוצות המון אפליקציות שמשמשות הגנה למכשיר שלכם מפני תוכנות זדוניות כאלו ואחרות. לדעתכם הכרחי או מיותר? וכמה אפליקציה כזו מכבידה על המכשיר בזמן שהיא רצה ברקע וסורקת כל אפליקציה שמותקנת וכל קובץ שמורד?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by natee,

אני לא הייתי בטוח מה המיקום הנכון- אז פרסמתי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/555314-%D7%94%D7%AA%D7%9C%D7%91%D7%98%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%9F-2-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99-%D7%99%D7%95%D7%A7%D7%A8%D7%94?p=4983299#post4983299 אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש מבצע חדש של 40 ש"ח לשני מנויים בהוט מובייל. אני כרגע משלם על שני מנויים אצלהם 100 ש"ח. התקשרתי שיעדכנו לי את התכנית (כבר עשיתי את זה בעבר בלי בעיות) , ופתאום היא אומרת לי "בגלל שאתה לא מנוי חדש אפשרי לעשות לך רק 50 ש"ח לשני מנויים, ועוד 70 שקל עמלה על מעבר תכנית כי אתה לא מצטרף חדש" זה חוקי ??

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by iakovl,

טוב, אחרי הרבה המתנה קניתי לפני כמה שעות את הD2 4G מבאג. הוא בא רק בלבן, מבאס אבל אני יכול לחיות עם זה חייב להודות זה נגן נהדר עד עכשיו, לא שהשתמשתי בו יותר מדי אני עכשיו מוריד ומעדכן את הגרסה ומתחיל למלאה את המקום הריק שלו 2 דברים שאני חייב לציין לשלילה, או יותר נכון 3 1. באג לא מוכרת אותו יחד עם המתאם חשמל שלו, בזיון לדעתי אבל USB זה לא סוף העולם 2. חייבים לקנות איתו מגן מסך, אבל המגן שלהם הוא חרא, הוא קטן מהמסך עצמו. לא נורא יש לי מגן מסך נורמלי בדרך מחול 3. חייבים לקנות איתו נרתיק שיגן גם על המסך אחרת הסיכוי לאסון גדול. הנרתיק בנמכר איתו מצחיק במחיק המגוחך שלו ומהאיכות הנמוכה. לא נורא נזמין נרתיק מחול בקיצור אחלה מוצר חרא מוצרים נוספים אליו כל העסק עם הנרתיק והמגן מסך…

• 55 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by Flamester,

שלום לכולם יש לי בעייה - כאשר אני מנסה להעביר כרטיסי ביקור/אנשי קשר מהoutlook לIPAQ כל מה שאני מקבל זה "????????" במקום אותיות.ניסיתי לחפש פתרונות באינטרנט,אבל אף אחד לא ידע להגדיר בדיוק מה צריך לעשות. ברשותי אופיס 2007,וינדוס XP,הותקנו כבר כל התוכנות מחדש (אאוטלוק,activsync,תוספת השפות). האם יש מישהו שיכול לעזור ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי מצלמה דיגיטלית עם כרטיסי CF שהחיבור שלה למחשב הפסיק לעבוד. במקום לתקן אותה או לקנות חדשה החלטתי פשוט לקנות קורא כרטיסים זול. יש למישהו המלצה למשהו ספציפי או איזה רעיון מה כדאי ? אולי זה בכלל לא חשוב ורק לקנות את הכי זול שיש ? הנה כמה דוגמאות לחימום: http://www.gadget4us.co.il/insideProd.aspx?IDP=393 http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=19&catId=30 http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5432 תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.