עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. המדליף הנודע העונה לכינוי evleaks מפרסם תמונה רשמית ראשונה, לכאורה, של מכשיר הנקסוס 6 המדובר של מוטורולה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%94/

2. Started by n9555,

מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Super Sonic,

נתקלתי בזה ממש ליפני זמן קצר והאמת שאני סקפטי למדי,אמיתי או לא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. למי שיש N73, יש בפלא הזה אפשרות לראות טמפר' בחוץ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דיווחים עדכניים מבטיחים לנו שני מכשירים חדשים מסדרת הדגל של גוגל כבר במהלך החודשים הקרובים, ונראה שכל אחד מהם יהיה עוצמתי ומתקדם מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/קוריאה-נגד-סין-פרטים-נוספים-על-צמד-מכשי/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני כבר לא מאתמול כאן וידוע לי שיש כאן חבר"ה שנונים מאד טכנולוגית. אני מחפש 2 פתרונות ומאד מאד חשוב לי להתייעץ עימכם!. --- 1, כשאני יוצא מהחדר אני לוקח ימינה והולך ישר במדרון לכיוון המדרגות. ממולי יש קיר. אני רוצה לשים על הקיר הזה מסך כלשהוא (אולי מחובר למחשב), שמה שאני אכתוב יופיע על המסך הזה - רק מהבהב ! כמו סירנה !, משהו שאי אפשר לפספס אותו......... כל פיתרון (יצירתי ומטורף ככל שיהיה) יתקבל בברכה... (אבאר למי שלא הבין : שיהיה מולי שלט, שכל מידע טקסטואלי שאני אכניס לו - יופיע עליו רק תוך כדי הבהוב). --- דבר שני, יש למכר שלי אתר אינטרנט שבנוי ב - PHP nuke. אנחנו רוצים להכניס לאתר זה פיצ'ר של וידאו צ"אט חי כמו בתכנית של עמנואל רוזן... יש למישהו מושג איך אפשר לעשות את זה ב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by POD,

היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום כולם! יש לי את הIPOD TOUCH יחד עם הכבל לחיבור לטלוייזיה לצפיה בסרטים באיכות HD עכשיו יש לי על המחשב סרטים באיכות הנ'ל אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה שתמיר באותה איכות אבל רק לפורמט שיתאים לאייפוד יש לי תוכנה שממירה לממדים של המסך אבל לא תוכנה שממירה באותה איכות ופשוט להעביר לאחר מכן דרך הITUNES תודה לכם על העזרה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הבנתי שה-G2 עדיין מוביל, לא? כי G3 בעל אותה קיבולת ומסך גדול יותר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by GeforceFX,

שלום היום קיבלתי ZEN VISION חדש, התחקנתי אותו וחיברתי לפי ההוראות. לאחר ההתקנה איתחלתי את המערכת ואז הנגן התחיל להטען ואחר כך נדלק אבל המחשב רושם שיש בעיה עם הדרייבר ולא מזהה אותו טוב(יש תמונה). אחרי שכיביתי את הנגן, אחרי זמן מה הוא גם הפסיק להיטען(נורת הכיווי נכבתה) ולא נדלק יותר אז עשיתי ריסט לנגן. ניסיתי את התהליך הזה כבר כמה פעמים מהצהריים וזה עושה כל הזמן אותו דבר. מה אני לא עושה טוב? מה יכול לגרום לזה? בבקשה תענו לי אני כבר מת להפעיל את החיה הזאת וזה מבאס רצח נגן חדש ואנלא מצליח הפעיל.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zeev86,

אהלן. אני מחפש סמארטפון ב3000+- שקל. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד. אין צורך להריץ אפליקציות כבדות (משחקים).

13. הדגם הסטנדרטי ודגם ה-Edge של סמארטפון הדגל הבא מבית סמסונג תועדו בתצלומים מעשיים ואותנטיים לכאורה, כולל תוצאה מרשימה ביותר במבחן הביצועים Antutu יום ראשון, ה-21 בפברואר מתקרב בצעדים גדולים – ואיתו החשיפה המסקרנת של דגמי ה-Galaxy S7 הטריים (וגם של דגמי ה-LG G5), אשר מתועדים כעת לראשונה, לכאורה, במראה הסופי שלהם. צמד תמונות שמקורן ברשת הסינית Weibo מציגות לנו את החלק האחורי של דגם ה-Galaxy S7 הסטנדרטי בעל המסך השטוח, ואת החזית של דגם ה-Galaxy S7 Edge (או אולי ה-Galaxy S7 Edge Plus המוגדל) עם המסך הקמור בצדדיו. החלק האחורי של ה-Galaxy S7 הסטנדרטי מהתמונות עולה שהדגם החדש ישמור על מראה זהה כמעט לגמרי לזה של ה-Galaxy S6 וה-Galaxy S6 Edge, עם כפ…

14. עיצומים נוספים שהוטלו על היצרנית הסינית בידי ממשלת ארצות הברית הביאו גם למהלך דרמטי מצד גוגל - שעלול להקריס את עסקי הסמארטפונים שלה לכתבה

15. samsung f480 מתי מגיע והאם יש וGPS

16. שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי לרום cm10 בגלקסי I9000 שלי. יש לי גלקסי נוסף עם רום מקורי של סמסונג. ברום של סמסונג הייתה אפליקצייה שהשתמשתי בה הרבה ולא מצאתי משהו זאת האפליקצייה תזכיר של כל מיני פתקים (MEMO) יש לי את ההתקנה אבל שאני מנסה להתקין אותה רשום לי ש"היישום לא הותקן". הייתי גם רוצה את האפליקציית מחשבון שהיה ברום המקורי של סמסונג וגם את האפליקציית הודעות והמקלדת שהיו שם ויש גם בגלקסי 3 (רום עם גירסת אנדרואיד מתקדמת יותר). אשמח אם תעזרו לי בנושא ותגידו לי איך אפשר להתקין אותם ומאיפה אני אוכל לקחת את ההתקנה של המקלדת זה ממש חשוב לי. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by big_guy,

מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?

18. Started by NIRAN,

איך אפשר לגרום לעברית ב notes ב iPod? לפי מה שאני יודע ה iPodHE לא מתקן את העברית ב notes...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YogiBear,

הסוללה של ה-DHD שלי כבר מראה סימניי גסיסה וחוסר יציבות והגיעה שעתה להחליף אותה. הדילמה היא איזו סוללה לקחת מבין השתיים: http://www.ebay.com/itm/100-New-Battery-for-HTC-Desire-HD-G10-Inspire-4G-Ace-T9191-/190749697849?pt=PDA_Accessories&hash=item2c69916739 http://www.ebay.com/itm/New-High-Capacity-Gold-Battery-For-HTC-Desire-HD-G10-T8788-A9191-2450mAh-/150952111596?pt=PDA_Accessories&hash=item2325726dec או שמא עדיף לקנות סוללה מקורית ולא להתעסק עם הסיניות הללו? המוגדשת מאוד מעניינת אותי כי הסוללה המקורית, גם בימייה הטובים לא הייתה להיט, לכן אני נוטה לכיוונה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש שם כתבה על מכשירי ה-high end בשוק הישראלי (עמודים 5-7 אני חושב בכלכלה). שווה קריאה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, שבת שלום.מחרתיים אני אסיים את הטיול שלי בתאילנד בתחנה האחרונה בבנקוק. אני מתכוון לקנות פלאפון ופה התלבטות שלי- G2 במחיר 1700 או גלקסי 5 שיצא ב11.4 במחיר 2500 במידה ויהיה לי אפשרות ממשהו שטס לחו"ל. אני אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים. מבחינת השוואה מה שהגלקסי מערר אותי זה האפשרות חיישן כושר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. בלוגרים נורבגים מציגים לנו את מה שנראה כמו ההתחלה של גרסה חדשה לשירות המסרים המיידיים \"WhatsApp\" (היום בבעלות פייסבוק) - הפעם עבור דפדפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/whatsapp-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%a2%d7%93%d7%a3-%d7%a2%d7%9c%d7%99%d7%9b%d7%9d/

23. אוהבים להתנסות וללכת נגד הזרם? כעת אתם יכולים להשיג לעצמכם את סמארטפון ה-Ubuntu המתקדם ביותר שקיים, ובמחיר מפתיע לטובה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-meizu-mx4-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-ubuntu-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ariel-ro,

שלום, אני צריך המלצה למכשיר סלולרי בשביל אבא שלי. הוא מסמס די הרבה וחשוב שתיהיה לו מקלדת נוחה. חשוב שיהיה יחסית פשוט לתפעול, בעל זמן סוללה ארוכה(יחסית) בנוסף, אני מאמין שאם יהיה את המכשיר הוא גם יתחיל להיכנס למיילים שלו דרך המכשיר. המכשיר חייב ליהיות מאורנג'. חשבתי נכון לעכשיו לכיוון הבלאקברי 9700 שמשווק שם, מה דעתכם? ומה דעתכם על הנוקיה E72? איך הוא מול הבלאקבריי? אריאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.