עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eran256,

שלום לכולם סוף סוף אחרי הרבה זמן אני מחליף סלולרי, רציתי את העזרה שלכם בבחירה. רק מסלקום ובמבצע של מקבלים סלולר אם מדברים מעל 50 שקל (לא N95) אני בעיקר חושב על הN73. שמושים: משחקים, מצלמה (ממש קצת), ובעיקר mp3-4, רצוי רמקולים חזקים ומסך גדול. תודה רבה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם! הייתה לי תקופה שהייתי רואה הרבה סרטים בטלוויזיה, והיו סרטים גרועים שהיו בזבוז של זמן, ואחרי זה התחלתי לבדוק בIMDB לפני שראיתי סרט מסויים, לדעת אם הוא טוב או לא, ואז להחליט אם לצפות. ומפה הגיע הרעיון לאפליקציה! בניתי אפליקציה חדשה שמדרגת את לוח השידורים של הוט ויס. מה זאת אומרת? היא לוקחת את לוח השידורים של הסרטים ומביאה דירוג ומידע מIMDB על כל סרט! האפליקציה בנוייה בצורה נוחה וידידותית וגם נותנת אפשרות לקבל תזכורות לצפייה בסרטים נבחרים. אתה נכנס, רואה איזה סרטים יש, ויוצר תזכורת לסרט והאפליקציה כבר תזכיר לך לצפות בו... האפליקציה נמצאת כרגע בגרסה נסיונית ורק הפידבקים שלכם יעזרו להתקדם ולשפר אותה, בבקשה תשקיעו כמה דקות לשלוח לי פידבק דרך הודעה פרטית פה, או דר…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, מקווה שזה המקום לפרסם את זה מאחר ואני יודע כבר איזה מכשיר אני רוצה לרכוש (נקסוס 6P) אבל כרגע אני מחפש את החנות שממנה ארכוש אותו. עד היום קניתי את המכשירים שלי מVMOBILE שאת המכשירים שהם מייבאים והם אלה שנותנים את האחריות עליהם לא היתה בעיה לבצע רוט (וגם לא היה צורך להסתיר את זה). הבעיה שלי כרגע שאין להם במלאי את דגם ה-64 ג'יגה בכלל ובצבע שחור שאותו אני רוצה לרכוש בפרט. מתייעץ איתכם פה כדי לבדוק האם יש עוד חנויות כמו VMOBILE שאיתם אוכל לבדוק את המלאי. חשוב שהם לא מבטלות אחריות בביצוע רוט באופן מוצהר ומנסיונכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomom,

שלום, מישהו מכיר/יודע איך להשיג תמיכה עברית (Language pack) לטלפון Motorola Z8 Current version installed is: ESPOO_U_46.05.53G_00000ae3 הטלפון נקנה בארץ ללא עברית ואי אפשר לקרוא/לשלוח SMS בעברית, זאת למעשה המגבלה היחידה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש שיחליף את ה- LG G2 שלי. התקציב בערך 2,000 ש"ח. טלפונים סיניים גם אפשרות. קניה באתרים מחו"ל דוגמת amazon, gearbest, banggood גם אפשרות. דרישות מהטלפון: א) מעבד חזק (ה- G2 עם snapdragon 800 והוא מאוד איטי בסיטואציות מסויימות). ב) זיכרון RAM לפחות 4GB. ג) גודל מסך לא יותר מ- 5.2 אינץ'. ד) אנדרואיד 7. אשמח לקבל המלצות. תודה !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by רוני ל.,

אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני

7. Started by tmpusr,

http://www.a4c.com/product/samsung-galaxy-tectiles-programmable-nfc-tags-5-pack.html למה למשל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by aradgonen,

שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by landes98,

שלום לכולם, לפני כמספר שבועות קניתי NEXUS 4 וכשפתחתי את קופסה ראיתי שהמטען שבקופסה הוא מטען של סמסונג, התעניינתי וראיתי סרטון ביוטיוב שבו רואים מישהו שפותח את הקופסה וראיתי שאצלו יש מטען של LG. רציתי לשאול האם כולם בישראל מקבלים מטען של סמסונג? אני רוצה לציין שקניתי את הפלאפון ב- eline שבתל אביב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dreamlogic,

אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by boazj,

הי, לאור העבודה שהבטחתי לשדרג את אשתי וילדי לטלפון חכם, מדובר בהוצאה רצינית. רוצה להגביל את המחיר ל 1000 ש"ח עדיף פחות (לכל מכשיר). מתלבט בין ה extremer שצריך להגיע לבאג, לבין טלפוניים סיניים במחיר דומה או נמוך יותר. יש את ה Newman שמישהו כבר שאל עליו. מהסתכלות בפורומים נוספים ראיתי המלצות גם על Jiayu G3 או G2 אם אני רוצה לחסוך עוד או יצרן סיני אחר בשם ZOPO. חבר אחר המליץ על זה http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14692-mtk6577-star-9300.html בגדול מחפש טלפון עד גודל 5" מעדיף סביב 4.5 " , שיכנס בקלות בכיסים של הילדים. כמובן שלא מדובר בפלאפון שהוא המילה האחרונה, אבל משהו ברמה של ה S1 שיש לי, עם מסך סביר, ואמינות טובה (זו של ה S1 שלי היא ככה ככה ) יספיק. אשמח להמלצ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. תקן ה-UFS 3.0 לסמארטפונים וטאבלטים הוצג רשמית, עם מהירויות העברה שיכפילו את כל מה שראינו בתחום עד היום לכתבה

13. שלום, אני סטודנט ומעוניין לרכוש טאבלט עם מערכת אנדרויד בתקציב 1500-2000 ש"ח (רצוי כמה שיותר זול) שמטרותיו הן: 1) קריאת ספרי PDF. 2) גלישה באינטרנט / צפייה בקבצי אופיס (בעיקר PPT ו-DOC). מה דעתכם על Asus Memo Pad ME301T 10.1? אשמח להצעות נוספות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by AmL1,

אני צריך נגן שיהיה עמיד לא צריך משו מטורף אני צריך לצבא בין 2-4 GB ממ רצוי שיהיה רדיו ולא את הזבל הסיני כי יש לי 2 כאלה וחצי מהשירים שאני מעביר נדפקים בתוך הנגן...ד"א אולי למישהו יש פיתרון לזה? תודה [br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 13:45:41 זה טוב?http://ivory.co.il/product.asp?productid=979&CatCode=330

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בעוד חודש אני משדרג את המכשיר רציתי לדעת אם משהו יודע שיהיו מכשירים חדשים לחברות הסלולאר (orange בעיקר) ובנתיים אני מתלבט בין ה K800I ל W850I! איזה מהם עדיף? תודה לעונים!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מחפש איפה אפשר להשיג מפות דרכי ישראל עדכניות לתוכנת סלולאר NDRIVE (תוכנת GPS) למערכת הפעלה SYNBION לצורך העיניין מכשיר NOKIA E52. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=82949#c483 גוגל מראה שוב עד כמה היא צריכה להתעסק בסוגיות של שיווק מוצרים פיזים. בעיה שיש כנראה להרבה אנשים זוכה לתשובה "פנו לשירות לקוחות".

18. Started by XMB,

שלום, אני מחפש נגן לחדר כושר, משהו קליל שאפשר לשים בכיס מבלי להרגיש כמעט. עד עכשיו הייתי עם ה Creative ZVP נגן מעולה הוא עדיין פועל אך הקיבולת שלו לא מספיקה לי (2GB) והוא דיי חלש מבחינת הווליום (למרות שהוא איכותי). יש לי אוזניות יחסית בסדר (סנייזר PMX80) כך שאני מחפש נגן שימצא אותם ויתן לי ווליום גבוה יותר ממה שה Creative נתן כי הוא לא נתן הרבה (אפשר היה לעיתים לשמוע את המוזיקה של החד"כ). אני מתלבט בין: Cowon i7 4GB או Sandisk Sansa FUZE 4GB או Sandisk Sansa Clip 4GB אני רוצה לציין שהיה לי לפני כמה חודשים את ה I7 הייתי מרוצה מאוד עד שהפלתי עליו בטעות מישקולת והמסך התנפץ (כן גם זה קורה) אך רציתי כעת לבדוק אופציות נוספות. אם יש לכם משהו מומלץ אחר שלא מהרשימה אשמח לשמוע, תקצ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לפני כמה ימים קניתי מכשיר galaxy s8 איתו קיבלתי כרטיס 128 גיגה זכרון כאשר אני נכנס ליישומים ובוחר אפליקציה על מנת להעביר אותה אל הכרטיס זכרון אין לי את האופציה של השנה מיקום. מישהו יודע במקרה איך אפשר להעביר אפליקציות לכרטיס זיכרון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. בדיוק כשכבר חשבנו שכולם וויתרו על הרצון לשלב בין גיימינג "רציני" לגלישה ברשת ולביצוע שיחות - מגיעה חברה בשם Snail Mobile ומוכיחה אחרת לכתבה

21. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון חדש ומתלבט בין הSamsung החדשים, מאוד חשוב לי שיהיה לפחות 64 ג'יגה, מניסיון אני צריך יותר, יש לי המון מוזיקה שאני לא יכול לוותר עליה ובנוסף אני מעוניין בפיצר'ים של הנוט, כמו האפליקציות והעט. הנוט 5 מגיע לארץ רק עם 32 ג'יגה, בלי אפשרות להרחבה והגלקסי אדג' 6 פלוס מגיע עם 64(פלאפון) אבל לא עם הפיצ'רים שאני מעוניין בהם ויקר הרבה יותר ושוב אין אפשרןת להרחבה ויש את האופציה של גלקסי נוט אדג' שמאוד מושכת אותי מאחר ומשלבת את הכל ובאה עם אפשרוןת להרחבה ל128 ג'יגה, אבל, מעבד טיפה יותר חלש ומגיעה עם מערכת הפעלה 4.4, בנוסף הנוט אדג' לא כלכך מיוצר או נמכר ומחפיד אותי שלא יקבל תמיכה ועדכונים כמו שאר המכשירים אני אתמצת את השאלה: האם הנוט אדג' יתמך מספיק ויקב…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Nemesis,

היי, יש לי כרגע GPS של חברת Royaltek RBT-1000. הוא קצת עולה לי על העצבים - קולט לוויינים נורא לאט, נורות החיווי שלו הלכו ומאבד המון את הסיגנל במיוחד במגאן שלי עם החלון המסוכך. החלון המסוכך פחות פונקצייה, כי הרכב יוחלף לפורד תוך זמן קצר, שם אין חלונות מסוככים. יש את הדבר הזה במבצע (אני צריך גם תושבת): http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=512&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=0 האם כדאי לקנות, או שכדאי לא להתקמצן ולהוסיף כסף למשהו יקר יותר? אם כן, במה יתבטא ההבדל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם אני רוצה לקנות דיסק און קי 2 ג'יגה עכשיו הבנתי שישי הרבה סוגים טובים ופחות טובים אני רוצה דיסק און קיי טוב שיהי מהיר ושהיה איכותי וישמש אותי להרבה זמן. ועוד מה שאני רוצה שתמליצולי עליו זה כרטיס 2 ג'יגה לפל' סוני אריקסון 610I תודה רבה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. פרומו חדש של סמסונג, מחלקת חינם 3 משחקים דרך המרקט שלה (Samaung Apps) ל- SGS3. http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S-III-Users-gets-Modern-Combat-3-Shadowgun-and-Asphalt-7-for-FREE-Links-Inside תהנו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים