עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by rgb00,

הנושא נערך עקב המלצה על מכשיר אחר - תגובה #5 שלום, אני מתכוון לקנות את המכשיר בארץ או להזמין אותו מחו"ל. 1. שאלתי את handtec על תמיכה בתדר 850 בדור ה-3 במכשירים שהם מוכרים (אני בגולן טלקום שנודדת על סלקום) ונאמר לי - The HTC Sensation and Sensation XE both support 850 on 3G network. למרות שהתדר הזה לא הופיע בהרבה מפרטים שקראתי ובמפרט באתר, אני מניח שאפשר לסמוך על התשובה הזאת. בארץ אני עדיין מחפש דגם שעובד בתדר הזה. האם כדאי לשאול את handtec דברים נוספים לגבי המכשיר? אני מסתמך על מידע מאתרים שונים, ואם הם מוכרים דגם מסויים שתומך בתדר הזה, יכול להיות שאקבל מכשיר עם מפרט שונה. 2. מאחר וזה הסמארטפון הראשון שלי, נושא העדכונים לא מוכר לי. במידה והמכשיר מגיע עם אנדרואיד 2…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by matgam,

אהלן, מצטער על החפירה, יצא לי קצת ארוך. אז ככה - אני כרגע קצין בשירות חובה בצה"ל. עוד כמה שבועות אני אמור להזדכות על המירס (בצער רב... :'( ) ולקבל Nokia C2 מסלקום. כיוון שאני בחובה, ונחשב לפי התוכנית בדרג זוטר, אני לא יכול לשדרג את הטלפון לאופציות האחרות. להביא טלפון מבחוץ כנראה שאף אחד לא יכול (זו לפחות התשובה הרשמית שאני מקבל מהצבא ומסלקום, אני לא יודע אם הם יכולים לאכוף את זה, או שאני יכול לעקוף את זה). מה שאומר שבכל זאת אצטרך להסתובב עם שני טלפונים (יש לי עדיין גם טלפון "אזרחי" אבל הוא גם "טיפש" - sony ericsson j108i). אני עורג לסמארטפון כבר זמן רב, אבל קשה לי להחליט מה לעשות. יש לציין שאני לא מרבה לדבר בטלפון (לא באזרחי ולא במירס, אני מדבר בממוצע 30 דקות בחודש בטל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yuvalg,

אשמח לקבל עליו חוו"ד. הבנתי שהוא הולך לקבל משחקים של PS1? איך הוא ביחס לסמסונג למשל? הציעו לי בעבודה את הדגם של 16GB במחיר של 1,500 ש"ח - כדאי?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. Started by CodeNinja,

היי אנשים, תגידו איך אני מעלים את הפס כותרת הזה מהאפליקציה? http://imageshack.us/photo/my-images/221/20835066.png תודה, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי לדעת באילו אפליקציות שמגיעות עם הגלאקסי 3 אתם לא משתמשים, ובמקומן משתמשים באפליקציות מהמרקט. אני בעיקר מחפש תחליפים טובים לנגן מוזיקה (קראתי את הכתבה באתר, אשמח לדעת במה אתם משתמשים), לגלריה למצלמה וכו'. תודה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  6. Started by yed.k77,

מתלבט בין שני המכשירים האלה הצרכים שלי הם בעיקר שיהיה נוח לנהל ולשמוע מוזיקה שיהיה מקום אכסון וכמה שפחות בעיות טכניות והתעסקויות טכניות עם הכשיר אני הבנתי ששניהם מכשירים טובים אבל הגלקסי יותר זול אם יש סמארטפון אחר שאתם ממליצים בתקציב שלו אז אני אשמח לשמוע (פתוח להצעות) אני כנראה אקנה את הסמארטפון מאורנג הגקלסי עולה שם 90 שקל לחודש והאייפון 4 120 לחודש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי חבר'ה לאחרונה הוט מובייל חסמה אותנו לשימוש באינטרנט של הטלפון דרך המחשב אז רשמתי פה מדריך איך עוקפים את זה http://fuckhotmobile.webs.com/ אתם מוזמנים לתרגם לעברית ולתת קרדיט כמובן (עם קישור לדף זה) FuckHotMobile

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם. אני לא מזמן רכשתי SGS3. אני מאוד מרוצה להטלפון ומאוד מעוניין לשמור עליו מכל בחינה. לאחרונה ראיתי את האפליקציה (גם לאנדרואיד וגם ל IOS) ששמה lookout. היא בעצם גם סוג של אנטיוירוס וגם בודקת אפליקציות ומה רק לא. אפילו במקה של אובדן או גניבה הוא מאתר את המכשיר ושולח לך את המיקום שלו לאי מייל שלך. השאלה היא כזאת : האם היא באמת עושה את מה שהיא מבטיחה או שזאת סתם שיווק ממש טוב ? אשמח לכמה תשובות מאנשים שכבר היתנסו.

9. Started by nati086,

שלום לכולם, לאבא שלי יש ברכב טלפון קבוע של חברת מוטורולה מדגם m990 שנרכש מחברת סלקום. לפני כחודש אבא שלי עבר לחברת אורנג' ורציתי לדעת איך אוכל להחליף את הסלקום נויגייטור בתוכנת הניווט של אורנג' (אורנג' gps) שניהם של חברת טלמפ. תודה רבה לכל העוזרים!v

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cheif,

אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by omer1789,

שלום חברים! אני עובר לגור באנגליה עוד כחודש וחצי והגעתי למסקנה שפלאפון סמארטפון יעזור לי (משתמש כרגע בנוקיה X3) אני מחפש טלפון שיהיה נוח לראות בו מפות ואפליקציות שימושיות. בבקשה רק לא אייפון... סאמסונג נשמע לי טוב אבל אני חושב שנגיד גאלקסי S2 הוא מתקדם מדיי בשבילי.. יש פלאפונים שפחות ממנו ועדיין יענו לי על הצרכים? אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט לא צריך משהו "מפוצץ" אלא להסתפק במועט בגדר הצרכים.. תודה ושבוע נהדר!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by כלנית,

שלום לכוולם!! אני צריכה ייעוץ-להתלבטות שנמשכת כבר חודשיים! אז ככה: אני עכשיו רוצה לקנות מחשב נייד +סמארטפון.. השאלה כזאת- איזה סמארטפון לקנות? האם להשקיע ולקנות גלקסי 2 או אפילו 3? או להסתפק באנדרואידים הפשוטים נגיד gio? ההתלבטות היא האם שווה להשקיע את המחיר המטורף של המכשירים החדשים,שבעצם כבר מגיע למחיר של לפטופ,כשאני גם קונה מחשב? מה שחשוב לי בעיקר במכשיר- וואטסאפפ, וואייז, יכולת גלישה סבירה לאתרים שימושיים(רכבת,אוטובוס,כאלוו..) זמן סוללה-שלא יכבה אחרי שנייה..ושלא יתקע כל שניה!! להשקיע או לא? ד"א-אם הולכים על מכשיר משוכלל-מה אתם אומרים על האקספריה החדש-שמעתי שמועות שהוא טוב אפילו יותר מהגלקסי אבל לא מוערך בארץ ולכן המחיר שלו סביר. עזרה!! תודה!

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by felakat,

אהלן, השאלה היא כזאת, ההורים של חברה שלי טסים לארה"ב וישהו שם עד ה1 באוקטובר, מה הסיכויים שלי להזמין אייפון סים פרי דרך אפל לכתובת שהם ישהו בו ולקבל אותו עד התאריך הנ"ל?

15. שלום. לסבא שלי יש בעיה בעיניים, בעקבותיה נורא קשה לו לראות. הוא איש שצריך לקרוא כל היום, וכמובן שבמצב הנוכחי - זה מאוד קשה לו. לשם כך בניתי לו מערכת שמורכבת ממסך גדול (32") שמחובר למצלמת וידאו. הפתרון עובד, אבל חשבתי שיהיה לו הרבה יותר נוח עם טאבלט (אפשר לחבר גם אותו, אבל אפשר גם להשתמש בנפרד). מכיון שאני צריך את זה למטרה הזאת בלבד - אני מחפש מכשיר מאוד ספציפי - הנתונים ש(נראה לי ש)אני צריך: רזולוציית מסך גבוהה מצלמה אחורית איכותית חיבור HDMI או חיבור כלשהו לטלוויזיה. אודה למי שיוכל להמליץ לי על טאבלט כזה במחיר זול (לא אכפת לי גם להזמין מסין, DX או EBAY, העיקר שיהיו לו את הנתונים הללו). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. שלום חברים, כפי שנכתב בכותרת . רוצה משהו טוב נניח עד 400+ שקל זה אמור להיות מתנה לאמא תודה לעוזרים.. govner

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. ההבדל שמצאתי הוא שבטאבלט שקיבלתי לא כתוב דבר וחצי דבר ביוטיוב ראיתי את הטאבלט אם כיתובים מאחור.את זה קניתי http://www.aliexpress.com/snapshot/200866779.html האם ניתן לדעת איזה מעבד או זיכרון יש למכשיר שקיבלתי ? תודה נעם

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי מכשיר dvd נייד שנקנה בארה"ב ואני רוצה להתאימו לנגן סרטים מהארץ. הדגם sony fx810. איך עושים זאת? האם יש מעבדה שיכולה לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  19. Started by oren11,

אני מחפש מכשיר חדש והתקציב שלי הוא לא ידוע במועד זה ... (סומך על היומהולדת) כנראה שאני יגיע ל1500 שח מהיומהולדת וראיתי שעוד מעט יוצא הdesire x של htc והמחיר שלו יהיה בטווח הזה ... הוא נראה אחלה מכשיר הדרישות שלי ממנו : 1.שיריץ לי את האינטרנט חלק ... לא אכפת שיהיה טיפה איטי העיקר שיריץ את זה חלק ברמה של one x galaxy 3 או לפחות דומה אליהם .. אז השאלה שלי זו אם המעבד שלו יכול לעשות את זה, 1ghz dual core ? 2.אם הוא יריץ משחקים ? .. לא כל כך כבדים אבל שיריץ חלק 3.מתי הוא אמור להגיע לארץ? כל השאלות האלה אני פונה ממידע רק על המפרט מה שאני מתכוון זה שלפי המפרט שלו תגידו לי עם הוא מסוגל למלא את הדרישות שלי ... ולא לפי קרטריונים אחרים כי אתם לא יודעים מהם ... תודה לכול העוזרי…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. http://www.amazon.com/Kindle-Paperwhite-Resolution-Display-Built/dp/B007OZNZG0 האם KINDLE PAPERWHITE החדש מתאים בכלל ללקוח הישראלי ? האם הוא מציג נכון קבצי DOC PDF HTML בעיברית ב-OFF-LINE ? האם ניתן בכלל לגלוש איתו ברשת WIFI חינמית כמו עם כל סמארטפון זול ולקרוא כתבות באתרים כתובים בעיברית כמו YNET ? ברור לי שזה מכשיר שמציג מסך שחור לבן ואינו יכול להציג וידיאו ולנגן מוסיקה בכלל, אולם יש לו יתרונות יחודיים אחרים. למיטב הבנתי זהו המכשיר האידיאלי ובמחיר מצחיק של 120 $ לקריאת טקסטים ,גם באור שמש ישיר ובמשך 30 שעות ויותר,עם תאורת מסך מלאה ובלי לעייף את העיניים ,מה ששום מכשיר אחר (טאבלט,מחשב נייד ,סמארטפון וכיוצא בזה )לא יכול לעשות ,ולא חשוב מה מחירו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ואיזה חניות בסין מוכרות אותו?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  22. קראתי בפורום שאלות ותשובות ולא הגעתי להבנה. יש תוכנה שאני יכול להעביר קבצים מזכרון אמצעי אחסון מערכת לזכרון USB שהוא הגדול(הזכרון של ה 16 גיגה) ולא הכוונה שלי לא לזכרון ה SD שהוא חציוני בכלל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שכתבתי בכותרת יש לי מכשיר של נוקיה ואני מנוי בגולן טלקום, אני מנסה לבצע חסימת שיחות אבל אני צריך בשביל זה קוד, באתר של נוקיה אל כתוב שהם שמים לזה קוד ברירת מחדל וגם בגולן טלקום לא מצאתי מידע בנושא, ניסיתי את כל הקודים הפשוטים (0000 1111 1234 וכו') אבל אף אחד מהם לא תואם, מה הקוד? אצל מי נמצא הקוד ברשת גולן או במכשיר?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות פלאפון סמסונג גלאקסי 2, או פלאפון אנדרואיד אחר. שאלתי היא: האם אפשר לזרר את קצב נגינת הסרט כאשר צופים בסרט בגלאקסי 2? והאם איכות הקול לא נפגעת? כאילו לזרז את קצב נגינת הסרט וככה הוא פועל מהר יותר וחוסך זמן צפייה. כמו שיש כרגע ביוטיוב בגירסא החדשה(HTML5) וב-תוכנת VLC וב-ווינדוס מדיה פלייר(למרות שבווינדוס מדיה פלייר זה גרוע) תודה רבה. הראל. מכשיר: Samsung Galaxy S 2 מערכת הפעלה: אנדרואיד 2 +

25. Started by oren11,

motorola הוציא את הסדרה החדשה של droid ביניהם היה את הrazr m רציתי לדעת עם מישהו יודע עם הוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה ? ועוד שאלה האם כדאי לקנות את הhtc desire x ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים