עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ספקית הסלולר האמריקאית נאלצה להודות כי פתרון האבטחה הארגוני הכולל שלה - לא ימנע מהממשל האמריקאי גישה למידע של המשתמשים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94-%d7%a9%d7%9c-verizon-%d7%9c%d7%90-%d7%9e%d7%9e%d7%a9-%d7%91%d7%98%d7%95%d7%97%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%99-zenfone-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9a-%d7%a9%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%92-%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  3. מתלבט בין iPad 3 לבין כל מכשיר אחר עבור מתנה לרופא, האם יש יתרונות/חסרונות כלשהן מבחינת שימושיות, יכולות, אפליקציות, ספרים וכו' בין iPad לבין מכשירים אחרים? השימוש יהיה בעיקר אפליקציות וספרים ייעודיים עבור הרופא. אשמח לשמוע מה עדיף, למה וכמה. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by ilaysk,

שלום! אנשים אני בבעיה חבל על הזמן ואני צריך שתעזרו לי! אני בדיוק חשבתי להוציא את מיטב כספי ולהחליף את הפאלפון (המעפן) שלי באיזה איפון חדש דנדש 3GS 16G ופתאום (!!!) אני רואה את כל הדבר הזה על ה 4G?!? מה קורה פה?!? מה לעשות???????? האם להמשיך להיות תקוע עם הפאלפון המעפן????????????? הצילוווו

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

הדרישות, לפי סדר העדיפות, הן: טוב לשמיעת מוסיקה(יציאה סטנדרטית לאוזניות). זמן סוללה. גודל מסך(גדול יותר טוב יותר, ברור לי שזה יוצר סתירה עם הקודם אבל מה לעשות :\). בעל חריץ הרחבה(האמת שזו דרישה מוקדמת, כל מה שבלי חריץ הרחבה לא מעניין אותי). עמידות. זמן הקניה גמיש מאד ז"א אם ידוע על יציאה של מכשירים חדשים\ הורדת מחירים או דברים דומים בחודשיים הקרובים אני יכול לחכות. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by nir75,

הבאתי 2 מכשירים מחו"ל איך אני מתקין להם עברית ואיפה ? והאם יש חריטת מקלדות לפלאפונים?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לפי כמה ימים נכנסתי לעניין של פיתוח אפליקציות למכשיר ובתור התחלה אני מנסה להכין סתם אפליקציה ששולחת לעצמך SMS מזוייף כמו אפליקציות רבות שיש כבר באייפון ובמכשירי אנדרואיד... השאלה שלי היא בכלליות איך אני יכול לשלוח את הSMS לעצמי ונגיד לשנות את שם השולח? אין צורך בקוד רק בכלליות אני חושב שאצליח להבין...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by liiight,

התקנתי DARK KNIGHT 4.0 על הSGS שלי ואני לא יכול להוריד GOOGLE GOGGLES מטעמי תאימות. זה אכן הגבלה של התכנה או שמשהו ספציפית עם הרום שלי?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  10. שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. מידע חדש ברשת מספק לנו הצצה ראשונה לשבב ה-16 ננומטר הראשון של Mediatek הטאיוואנית, שיציע עשר ליבות עיבוד וליבה גראפית עדכנית בנסיון להכניע את ה-Snapdragon 820 של המתחרה הגדולה לכתבה: http://hwzone.co.il/שבב-ה-helio-x30-נחשף-עשר-ליבות-של-mediatek-ממתינות-לאר/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by איסתרא בלגינא,

שוב שאלת ניובי: סוני Xperia S ששודרג לקסטה. שמתי לב ששום תוכנית שאני פותח לא נסגרת עד שאני מאתחל את הטלפון - לרובן אין בכלל אפשרות של סגירה, חזרה למסך הראשי משאירה אותן רצות או קםואות ברקע. גם לאלו שיש, למשל Waze (הייתם מאמינים שרק היום בבוקר קלטתי למה זה שמה? ), לא נסגרות אלא רק עוברות לרקע, לחיצה ממושכת כל כפתור הבית והיא עדיין ברשימת התוכנות שרצות. זה אמור להיות ככה?

13. Started by J S Bach,

היי, כיוון שעוד לא נמצאה פריצה, האם כדאי לקנות את המכשיר כעת [היום מאיביי], האם זה יהיה צעד חכם? אני יודע ששונאים פה בפורום את כל הקטע של "דחוף" ושטויות בכותרת, אז לא הכנסתי את זה אבל זה באמת דחוף כי עוד 45 דק' נגמר המכרז על עסקה די משתלמת [450$ כולל משלוח והשולח יסמן את זה כמתנה] על הCAPTIVATE ואני פוחד שהמחירים גם יעלו ברגע שתמצא פריצה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני שוקל לקנות בסוף אוגוסט את ה ASUS Transformer Pad Infinity TF700T יחד עם המקלדת שלו דרך אתר אמזון http://www.amazon.com/ASUS-TF700T-C1-GR-10-1-Inch-Tablet-Gray/dp/B008F4NL18/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1344790476&sr=8-2&keywords=Asus+tf700 מישהו מכיר את המכשיר? יוכל לתת מידע על חווית המשתמש שלו? בגדול אני מחפש טאבלט בעיקר לקריאה , סרטים ומשחקים מישהו יכול להמליץ על טאבלטים אחרים? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by ophir555,

שלום אבי בן 79 כמעט, החליט שהוא רוצה לשדרג לסמארט פון מנייד ישן בן 10 שברשותו. אין לו מושג אם הוא באמת צריך ומה הוא צריך ולא אכפת לו אם זה 500 או 5000 שקל רק שיתאים. אין לו מושג אם הוא ישתמש באינטרנט ועדיף שיהיה מכשיר קטן, רק שאבי לא כל כך רואה טוב, אז ניסיתי להסביר לו שבמקרה של סמארט פון דווקא מסך גדול עדיף לו, אך הוא מתעקש שיכנס לכיס ולא יבלוט. חשוב לו מצלמה טובה רדיו בלי חוט לאוזניה בשביל ההליכות שלו ניווט וזהו פחות או יותר אני חשבתי על הסמסונג 5.3 אינץ דווקא בגלל המסך הגדול, מחיר סביר וכנ"ל יכולות, מה אתם הייתם ממליצים תודה אנא הצעתכם

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by MACHINE-GUN,

שלום רב לכולם וערב טוב! נכון להיום יש לי NOKIA 5800 ,ואני צעד אחד לפני קניית מכשיר אנדרואיד ,יצאתי מבולבל מכל ההודעות כאן של אנשים , ואני לא יודע מה להחליט (ואני חייב להחליט ) דיברתי עם סוני אריקסון ישראל אמרו לי: שה X10 יגיע לארץ בעוד כחודש עם עדכון 2.1/2.2 +עברית רשמית , ולפי מה "שהם" אומרים ,ולפי מה שבדקתי -המכשיר הזה שווה לקניה במיוחד שאני חסיד של סוני מבחינת הנוחות שבמוסיקה וכו' (לא כמו בנוקיה שהכל בלגן עם התיקיות למי שמכיר) כל זה מצד אחד (X10) מצד שני אומרים לי שאם אני כבר קונה אנרואיד אז ללכת על GALAXY S שאמור להגיע לארץ עוד מעט, או משהו אחר , ווואלה אני כבר משתגע לא יודע מה להחליט במיוחד שאני חייל שעד שיש לי קצת כסף בחודש בשביל זה אני לא רוצה לרכוש מכשיר ואז להתאכ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by David_Beckham,

בשעה טובה רכשתי אתמול את המכשיר . אם מישהו יכול להביא לי אתר לערכות נושא למכשיר . תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. לא יודע מה איתכם אבל מה שמנע ממני לקנות בינתיים את הנגן זה כמות הזכרון הקטנה יחסית 30GB , מחכה כבר שיצא בארה"ב ויוכל לקנות את זה. הנה הלינק לכתבה: http://www.epizenter.net/news.php?extend.174

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by psychuil,

שמעתי איפשהו שמשהו שמקוטלג כengineering sample מקבל פטור ממע"מ וממכס. מישהו יודע אם יש אמת בדבר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום! יש לי NOTE 4 עם אנדרואיד 5.1.1 . כשאני לוחץ על ה-Home Button עולה כל הזמן הבקשה שאפשר לראות בScreenshot שצילמתי. איזה בחירה שאני לא בוחר מבין השתיים, למרות שאני בוחר "תמיד" - זה ממשיך לחזור. למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  22. מה היתרונות והחסרונות של xiaomi redmi note 3 pro prime ומאיפה כדאי לקנות אותו? אשמח ללינקים

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקלדת לטאבלט Smasung Galaxy Tab S 8.4 T700 חיפשתי קצת ברשת וראיתי שיש מקלדות שמגיעות עם כיסוי ייעודי לטאבלט המסויים הזה, ויש מקלדות אוניברסליות שונות. השאלה העיקרית שיש לי היא לגבי התאמה לעברית - האם כל מקלדת תומכת אנדרויד תאפשר שימוש בעברית ? וכמובן שאשמח להמלצה מנסיון על מקלדת רלוונטית.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by KoM,

http://www.gsmarena.com/nokia_n97_available_for_preorder__costs_only_524_us_dollars-news-901.php

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by yitzik,

אשמח אם משהו יוכל להסביר לי מה אומר הדבר שנדלקת נורה כתומה בפלאפון nexus 5x הפלאפון התרוקן ואני לא מצליח להפעיל אותו מופיע נורה כתומה ??? כל מי שיוכל לעזור תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.