עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Jenia24,

מה מבין 3 אלו נחשב להכי טוב בקטגוריות הבאות. -איכות סאונד -אוזניות - מחיר תמורת איכות. -איכות תמורת מקום (חוץ מהZEN V שאר הנגנים הם 2GB אז האם שווה לרדת ל1GB?) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום הלכתי לאורנג' ולסלקום ושתי החברות הביאו לי הצעות מחיר עם מכשירים שונים. מכיוון ואני לא מבין במכשירים אני אשמח לחוות הדעת שלכם. אורנג': 200 דקות ו100 סמסים למכשירים N85 ונוקיה 5800 ב99 שקלים (על החבילת גלישה אני לא משלם). סלקום: 300 דקות ו150 סמסים, 100 MB הרשאת גלישה למכשירים סוני אריקסון W705, סמסונג 5603, ונוקיה 5630 ב137 שקלים. יש לציין שהבחור בסלקום אמר לי שאני אצטרך להחליף מספר (אני עובר מטוקמן לקו ישיר) מה שנשמע לי ממש בולשיט, באורנג' אמרו ההפך כששאלתי. חשוב לי MP3, עדיפות לחיבור ישיר לאוזניה ולא לקנות מתאם בין האוזניות לחיבור שמע של הפלאפון (לפי מה שהבנתי ה5800 בא עם 8 ג'יגה נפח מובנה, שזה עוזר לי), WIFI, תלוי בהאם זה שווה ביחס לנקודות שאפשר להשיג…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by אוריפ,

http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2020428,00.asp חשבתי אולי יעניין אתכם...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by galr52,

שלום אשמח לדעת מה מבין הנגנים הבאים הוא הטוב והמומלץ ביותר (כמובן שאם קיים נגן יותר טוב במחיר הזה אשמח לשמוע עליו) אשמח אם תגידו באיזה מה היתרונות והחסרונות של כל נגן בתחומים הבאים: גודל מסך, איכות שמע, איכות הנגן ועמידותו, שלא יהיה רשום בגיבריש 1. http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=2826 מחיר 168 שח 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=739501 מחיר 167 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766970 מחיר 199 אשמח לדעת מה דעתכם, בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by alergic,

מה יותר עדיף? sandisk sansa e250 2GB mp4 = 588 או 744 שנה אחריות =נגן DVD נייד מסך בגודל 7 אינץ' של semicom lexis שניהם ב קרביץ אז?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by abav,

מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. איזה מכשיר עדיף מבין שניהם ? יותר למוזיקה , מבחינת טווח מחירים שניהם דומים לנוקיה X2 יש פלאש למצלמה ויש דור 2 אל מול J108 שבלי פלאש אבל דור 3 , השאלה אם יש צורך בדור 3 במכשיר הזה ? הרי לאינטרנט הוא לא טוב ושיחות וידאו אי אפשר לבצע איתו. השאלה מבחינה פרקטית, איזה מכשיר פחות נתקע , יותר זורם , עם נגן מדיה יותר טוב לשניהם יש חיבור 3.5 PL, שניהם עם כרטיס זיכרון מיקרו SD בסופו של דבר מה עדיף מבין שניהם? מישהו יודע על באגים יותר או באגים פחות מבין שניהם ? ואיפה אפשר לקבל יותר הנאת שימוש? בשניהם יש חווית סוללה די ארוכה, לפחות בGSM כל אופן אודה לכם לתשובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by eyal27103,

אני מחזיק כרגע IRIVER H10 שיש לי יותר משנתיים ובא לי לשדרג אותו. האיכות של הסאונד באמת מעולה אך פונקציונאליות מוגבלת. הממשק גם קצת מיושן. חשבתי על D2 של COWON הD2 נראה ממש יפה ומתאים. קראתי בביקורת שלו שהסאונד שלו טוב מאוד אך לא ברור לי איך איכות הסאונד בהשוואה ל IRIVER, האם מישהו ערך השוואה בין ה H10 ל D2 ? האם מבחינת הסאונד אלך אחורה כשאעבור ל D2 ?

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  9. נניח לרגע שכל הבאים עולים אותו הדבר ולכן המחיר הוא אינו שיקול.. איזה מהם לבחור? Ipod Touch D2 Q5W השיקולים.. כמובן שאיכות סאונד ועוצמה, תמיכה במספר מרובה של פורמטים. והשיקולים היותר שוליים: לD2 יש עוצמת סאונד מדהימה (לפי הנתון על הנייר), מצד שני חסרים לו המון פיצ'רים שיכולים להיות נחמדים שאין באחרים.. למשל בלוטות' שיש בQ5W, מה שמביא אותי לשאלה => כששומעים במוצרי בלוטות' האיכות של השמע יורדת על פני אזניות רגילות? לא מכיר בכלל את הIPOD TOUCH אבל אמרתי.. שיהיה

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by arkadi_s,

אהלן , אני כבר זמן מה מחפש לקנות טאבלט ואני עדיין נמצא בהתלבטות לגבי איזה טאבלט לרכוש , אולי הפעם יכוונו אותי ואני אסגר על עצמי. ההתלבטות מתחילה כמובן ממערכת ההפעלה , אם עדיף אנדרואיד IOS או בכלל ויינדוס rt . השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים/סדרות , הרבה גלישה /קריאה / סרטונים. בכל מה שנוגע לטאבלט עדיף מערכת סגורה או פתוחה לשימושים שלי ? ולגבי מערכת הווינדוס אין עליה בנתיים הרבה פרטים אבל אני מניח שהיא בעייתי תכי לא פותחו עדיין שום אפלקציות ואף אחד באמת לא יודע להגיד איך היא , או שאנ טועה ? ההתלבטות שלי היא בין טאבלטים הבאים : Transformer Pad של אסוס מבוסס האנדרואיד , זה הייתה הבחירה הראשונה שלי , טאבלט עם חומרה חזקה במחיר משתלם. אבל אז באו טאבלטים חדשים ושמתי עין…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. מה השיקולים שעלי לעשות כדי להחליט אם לקנות Note או S3? אל תגיבו "note יותר טוב..." או "s3 יותר טוב..." כי אין דבר כזה יותר טוב. אני מחפש נקודות להשוואה מקיפה על פי צרכים + חסרונות + יתרונות, אני רוצה לקבל קווי השוואה כדי להחליט מה יהיה לי הכי טוב. בעקרון אני התלהבתי בהתחלה מה note מאוד בגלל הגודל של המסך, זה מבחינתי יתרון גדול כי יותר כיף ונוח לגלוש לדעתי על מסך גדול + לשחק משחקים + לראות סרטים / סדרות / סרטונים בגדול זה הרבה יותר כיף. אני פחות אוהב פיצ'רים ו"שטויות" למיניהן, גם המראה והממשק פחות חשובים. אני רוצה בעיקר שיהיה לי נוח לשחק, נוח לגלוש, נוח לראות סרטים / סדרות / סרטונים, נוח להתכתב, ונוח לעבוד עם אפליקציות. כמובן שגם חשוב המעבד בשביל משחקים כבדים (שכמובן S3 ל…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. רציתי לדעת האם קיימות ברשת השוואות בין הW960 של SE לבין טלפונים אחרים?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

14. הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני שוקל לקנות טבלט לשימוש בלימודים לצד המחשב הנייד (בעיקר מסיבות של משקל וחיי סוללה) יש אתר שמרכז השוואה בין מעבד ARM או מעבדים נפוצים בטבלטים/סמטרפונים? ראיתי את האתר של passmark, והבעיה שהוא לא מתייחס כמעט לטבלטים סיניים. אם למישהו יש לדוגמה פרטים על הביצועים של ACT-ACT7029 מול ה-Exynos 5 Dual 5250 זה יכול לעזור מאוד. שאלה נוספת, יש טאבלטים סיניים שפורסמו שיגיעו עם Exynos 5 Dual 5250 בזמן הקרוב?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by poco,

http://9gag.com/gag/4577473

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by jorgito,

אהלן! רציתי לשאול אם למישהו יש לינק לאיזור יש השוואה עדכנית )לפחות מ-2017( בין הספריות עם התשתית הפיזית? אני כרגע בפרטנר (012) ומקבל 50 מגה הורדה, מציעים לי בעבודה קו אבל זה אומר שאצטרך להץניייד לפלאפון ורציתי לדעת איך הם משתווים מבחינת תשתיץ- מהירות ופריסה. אשמח לתגובות מלומדות ומבוססות מידע תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הענקית האמריקאית רוצה מאוד שתשתמשו בחנות אפליקציות האנדרואיד האישית שלה - והיא מוכנה להציע לכם 25 אפליקציות ומשחקים בשווי 105 דולר חינם לחלוטין בכדי שתעשו זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f-26-%d7%90%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%a7%d7%a6%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90/

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. IDC ישראל, שלוחתה בארץ של חברת המחקר העולמית, מציגה נתונים עדכניים על שוק הסמארטפונים הישראלי - עם מעט מאוד הפתעות לכתבה: http://hwzone.co.il/idc-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%95%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עם חצי טרה-בייט של אחסון, הרבה סטייל ובעיקר טעינת SuperVOOC מהפכנית - גרסת ה-Lamborghini של ה-Find X עשויה להיות סמארטפון החלומות לכל מי שיהיו מוכנים להשקיע (והרבה) לכתבה

22. סמארטפונים עם שבב הדגל החדש מבית קוואלקום יכבשו פעם נוספת באופן מוחלט את טבלאות הביצועים החודשיות של מבחן הביצועים הנפוץ?לכתבה

23. דגם ה-Galaxy M20s התקציבי צפוי להציע לצרכנים חיי סוללה מרשימים במיוחד כשיושק לכתבה

24. תמונות עדכניות מעידות על כך שפאבלט ה-Nubia 11 Max עבור שוק הביניים יכלול מסך אשר מתפרס כמעט על כל חזית המכשיר מכשיריה החכמים של חברת ZTE רחוקים מלהיות הפופולריים ביותר שיש לשוק הסיני להציע לנו, אך נראה שהם בכל זאת מספיק פופולריים בכדי להביא את היצרנית הטלקום הגדולה להמשיך ולנסות את מזלה בתחום בכל פעם מחדש – ומה שנמצא בקנה כעת הוא משפחת ה-Nubia 11, שתנסה לבלוט לחיוב בשוק הביניים העמוס לעייפה. ה-Nubia 11 Mini כבר הוצג רשמית לפני כמה זמן וגם ה-Nubia 11 הסטנדרטי וה-Nubia 11 Max נמצאים בדרך – אך מבין השלושה נראה שאין תחרות ממשית, ודגם ה-Max יהיה בקלות המסקרן והמתקדם ביותר מבין השלישייה. נקודה זו הובהרה כעת על ידי אחד ממייסדיה של ZTE, אשר פירסם תמונת טיזר של הפאבלט שע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עוד גרסה של ה-Mi 9 מגיעה אל השוק - וזו תהיה הגרסה המרשימה, המשוכללת והיקרה מכולן לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.