גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר? אני צריך כי נמאס לי שהוא מתחבר לאינטרנט באיטיות שלו ואז מחפש מיקום שלי ושורף לי את המוח והאבריים הפנימיים עם הקרינה. אני רוצה להפעיל מפה ללא ה3G בלי מיקום מן הסתם. רק מפה של ארץ ישראל, עם הכבישים בכמה אפשרויות זום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, עד לא מזמן הייתי סגור על טאבלט וינדואס, אבל אחרי שימוש לפטופ עם מסך מגע אני לא בטוח שהשימוש בטאבלט יהיה לי נוח. עד כמה הממשק של טאבלט יהיה שונה מאשר הלפטופ? יש מקום שאפשר לראות בו איזה טאבלטים של וינדאוס עתידים לצאת (או טאבלטים בכלל?), גם עניין האפליקציות בוינדאוס קצת מדאיג (יש דברים שיותר נוח לעשות באפליקציה מותאמת מאשר באתר אינטרנט) חשבתי על האייפד אייר, יוצא לייבא אותו 2400 ש"ח בערך ואני מאמין שהמחיר בארץ לא יהיה זול יותר. האם יהיה לי עליו אחריות בארץ? ואולי בכלל כדאי לי טאבלט אנדרואיד? (השתמשתי גם בIOS וגם באנדרואיד, ככה שזה לא ממש משנה לי) בעיקרון, השימושים העיקריים שלי יהיו צפייה בוידאו (כנראה שעות), גלישה באינטרנט, מייל וקריאת מסמכים (אולי טיפה לערוך, אבל לא …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לך ! אם אני קונה מחנות פרטית פלאפון מסכן באיזה 100 שקל , אני עדיין אוכל לקבל את התוכנית לסטודנטים ב110 ? יש איזה מחיר מינימום לדבר הזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש טאבלט, תקציב עד 1500 ש"ח אני נוטה להעדיף את אנדרויד על פני אפל, אבל פתוחה לרעיונות. אפשר גם יד2. השימוש העיקרי יהיה בתוך הבית, עבור הדברים הבאים: גלישה + מייל שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים משחקים - אין תוכנית למשחק כבד במיוחד קריאת ספרים לאור הנ"ל נראה לי שחשוב: איכות הסאונד טובה איכות קליטת WiFi משקל שמאפשר נוחות להחזקה בכף היד לאורך זמן (למטרת קריאה) קיבלתי בהשאלה את טאבלט של אסוס מהדגם הבא http://www.zol4u.co.il/items/196211 המסקנות שלי מהשימוש בו: הוא כבד מדי למטרה של קריאה (משקל 635 גרם ללא הכיסוי) ולכן אני מעוניינת במכשיר קל יותר בחלק מהסרטים שניסיתי לא היו ביצועים טובים אולי זה קשור לקליטת WiFi ? האם זה קשור לטאבלט או לראוטר ? תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ריי אוזי, ארכיטקט התוכנה הראשי לשעבר במיקרוסופט, משיק את שירות ההודעות Talko, שינסה לאגד את כל האינטרקציות שלנו למקום אחד לכתבה: http://hwzone.co.il/talko-%d7%99%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%90%d7%aa-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%94%d7%95%d7%93%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%97%d7%93/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצות למכשיר שתומך ב- ICS - ANDROID 4 (או שניתן לשדרגו ללא צורך בהתקנת ROM עצמאית) בסכום מקסימלי של עד 1500 ש"ח חשוב שיהיה בו GPS (לא מאמין שיש כאלה בלי) ומצלמה סבירה (5MP). בינתיים מצאתי את Sony Xperia Sola (שלפי ויקיפדיה ניתן לשידרוג), אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש עוד דגמים. אם אתם מפנים אותי לייבוא אישי (כדוגמת ה-LENOVO A789 שעושה רושם מעולה בשביל מכשיר בעלות של פחות מ-200$) אשמח לדעת איך מבררים אם הטלפון מותר לייבוא (הרשימה באתר משרד התקשורת הינה מאוגוסט 2011 ולחלוטין לא מעודכנת). תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות את הטאבלט הבא מסין http://www.amazon.com/Ainol-NOVO-Elf-Multi-touch-Capacitive/dp/B006WOJZ68 אני מבקש לדעת האם יש תמיכה בכתיבה בעברית ובצפייה בעברית לכל מה שמבוסס אנדרואיד ICS (שאלת תם...) כמו כן עד כמה שהבנתי מירב התמיכה באפליקציות היא למעבדי ARM (כגון פלאש וכיוב') - האם הנחה זו מבוססת או לא שאלה אחרונה אם בטווח מחירים זה (תוספת של עד 25 אחוז) ישנו טאבלט 10 אינטש או טאבלט עם אופציה לכרטיס 3G ובלוטות' - אשמח לדעת (והאם אפשרי להשתמש ב-3G בדונגל) תודה רבה, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: מצלמה איכותית ו 4GB זיכרון RAM חשבתי על השיאומי Mi A2 https://ksp.co.il/?select=.272..573..99.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=51232&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח להמלצות נוספות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את מכשיר הדגל האחרון של LG, כדי לראות אם התואר \"הענקית הקוראנית\" הולך לעבור מסמסונג ל-LG לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%94-lg-g3-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחברה אמינה... (וכמה שיותר מוכרת כמו sandisk) - שיתאים לאימוני ריצה-כמה שפחות נפח - יש לי פחות מ-50 שירים אז בלי הגזמות
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני כמעט סגור על (E100(2GB של IRIVER אבל רציתי לדעת מה דעתכם על הנגנים הבאים, ומה עדיף מכולם (iriver u20 (2GB) Meizu M3 (4GB) Meizu M6 (4GB לינק מרכז - http://www.anythingbutipod.com/compare/iriver-clix2-vs-iriver-e100-vs-meizu-m3-music-card-vs-meizu-m6-miniplayer-sl ודגמי SANDISK למינהם בטווח המחירים... אז מה דעתכם? דרך אגב, יתרון אדיר לE100 זה שאפשר להוסיף לו MICROSD 8GB (שעולה היום 150 שקל) ולמי שרוצה לצחוק - כנסו לפה http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=727 M6 8GB ב4,890,000.00 שקלים (אוף תיקנו את זה, מעצבנים!) שכחתי לציין, שאני מחפש בעקרון איכות טובה+, עוצמה חזקה, ושיהיה נוח גם לספורט... בינתיים אני אשאר עם האוזניות שמגיעות בב…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי טלפון סוני אריקסון מדגם יארי. אני יודעת שיש בו AGPS מובנה. הטלפון במקור ברשת אורנג' ואני בסלקום. האם מישהו יודע האם אפשר להוריד תוכנה GPS חינמית שתעבוד עם המכשיר, בלי עזרה מהרשת הסלולרית, או שהמכשיר אינו תומך בזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רדיו דיסק לרכב, תמליצו לי על משהו טוב, ואם ממש צריך אני יכול גם להגדיל את התקציב. תודה. אני צריך משהו כזה: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=31714&ref=12#description שיהיה כניסה ל AUX. שיהיה אקולייזר. שיהיה כתוב את שם השיר המלא, גם בעיברית וגם באנגלית. לפחות 50 וואט ליציא כפול 4. שינגן פורמטים כמו MP3 WAV וכדומה. חובה בולם זעזועים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם בגרסא של Sansa Clip 8GB יש תמיכה בתיקיות? אם כן, אז איך נכנסים דרך הנגן לשמוע מתיקיות? ואם אין תמיכה בתיקיות אז מה האלטרנטיבה האחרת? נניח ורוצה לפי Albums אבל בקבצים אין פרטים של אלבום, איך הוא ידע לזהות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול זוגתי (ברוב חוצפתה) שדרגה את ה-S3 ל S4 (אני עוד תקוע עם S2....*) אני יכול להגיד ממבט ראשון שהמצלמה שלו מדהימה (!!) מצלם בחושך כאילו זה אור יום (זה לא D5, אבל ב- S2 אפשר לחלום על כאלה ביצועים) הוא נראה זהה ל-S3 (שימו אותם אחד ליד השני ולא תבחינו כמעט בהבדל) כרגע הוא טס (אבל לא חכמה, מכשיר חדש) מה שכן - בגלל הסנכרון מול גוגל, רק חיברתי אותו ל-WIFI וכל השטויות מה-S3 ירדו ל-S4... חבל שאין דרך לברור מה עובר ומה לא. מבחינת אנשי קשר - שימו לב שמה שעובר זה רק אנשי קשר של גוגל, ולא כאלה שהוזנו במכשיר, לא כ"כ מבין את הלוגיקה (יש אנשי קשר לגוגל, לפייסבוק לווטאסאפ למכשיר ולסים - וכשזה מתבלגן, חבל"ז) אם יהיו עוד "הערות" או "הארות" אני אוסיף. בגדול מומלץ בחום למעט העובדה שאי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלנובו החליטו להרחיב את תת-מותג ה-Play של מוטורולה בעזרת דגם חדש שינסה להיות יותר מסך החלקים שלו בצילם של ה-Moto G הרביעי וה-Moto G Plus, חשפו לנובו ומוטורולה גם את קיומו של דגם ביניים שלישי וחדש שלא הכרנו מבעוד מועד – ה-Moto G Play, שיהיה דגם מוקטן ומוזל עוד יותר. הדגם האחרון, החביב והזול ביותר בחבורה, שככל הנראה מהווה יורש ומחליף ל-Moto E, יגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410 מרובע ליבות וותיק, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחיב, מצלמת 8 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד בודד ותמיכה ב-HDR, מצלמת 5 מגה פיקסל משנית, מערכת אנדרואיד מרשמלו 6.0.1 עדכנית עם שינויים מינימליים לעומת גירסת המקור של גוגל וסוללת 2,800mAh, שאמו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות. יש לי כרגע נגן של סנסה קליפ הרגיל-8 ג'יגה שמשרת אותי נאמנות כבר שנה פלוס. עד עכשיו היו לי נגנים כמו I7 D2 שדיי נהרסו לי מהר. בכל מקרה עכשיו יש את המוצר של אפל-אני לא בדיוק חובב אפל אבל דווקא הדבר החמוד הזה קורץ לי. וגם אפשר לקנות לו רצוע שאפשר לשים כמו שעון. בכל מקרה מה דעתכם עליו? שווה את המחיר? 880 ב KSP בערך.. סאונד ? אפשר להשתמש בתוכנת צד שלישי ולא ב ITUNS? אגב הוא מיועד בעיקר לריצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מכשיר אנדרואיד מאתר אמריקאי עם משלוח לכתובת בארה"ב. 1. אילו אתרים נחשבים לאמינים ובמחירים טובים? 2. איך אני בודק את תאימות המכשיר לארץ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-