גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ממיר הסרטים שמגיע עם הנגן מוציא את כל הסרטים מסנכרון. האם קיימת תוכנה מומלצת במקומו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני אשמח לשדרג את הN97 אבל יש בכלל פלאפון שעונה לדרישות הבאות: א.מולטי טאצ' ב.לפחות 1GHZ ו512 MB RAM ג.צילום וידאו ב720P ומעלה ד.פלאש קסנון ולא LED. ה.מקלדת ו.יציאה לאוזניות רגילה או מתאם פשוט ז.השמעת מוזיקה לאוזניות באיכות גבוהה או שאני מגזים בדרישות שלי ? אני אולי אוכל להתפשר על מקלדת
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שלא מצאתי בפראג שום נגן נורמלי בתקציב הנ"ל, אני נאלץ לקנות בארץ, תוכלו להמליץ לי נגן בתקציב הנ"ל? ראיתי בינתיים את האיי ריבר E100, סנדיסק פיוז, והמאייזו M6. אני שומע סגנונות מגוונים בין אם זה דגש על הבאס, או על מיד או על תדרים גבוהים, לכן צריך נגן שהוא טוב בכול תחום התדרים. ניתן אולי לעלות את התקציב בטיפה, אם ההעלאה מצדיקה. אשמח להמלצות שכן אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם קיים טאבלט עד 500 שקל שיהיה מהיר (הכוונה שיעבוד חלק מבלי להיתקע או איטיות) עדיף גודל מסך של 10 אינץ' אין בעיה לקנות גם מחו"ל תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות סמארטפון עד 1200 שקל בערך בחודש \ חודשיים הקרובים עקב הירידה במחירים הצפויה. חשוב לי שתהיה סוללה נורמלית, לא משהו מטורף כמו 2500 mAph אלא 1350~mAph יספיקו. אני לא מחפש מכשיר מגושם כמו הgalaxy s1, או כמו ה5800 הישן של נוקיה. אני מחפש מכשירים עם עיצוב יפה ונוח (לא אכפת לי שהוא קצת גדול, במידה והוא דק וקומפקטי). נגן מוזיקה נחמד יספיק, גם מצלמה 5MP עם צילום וידאו ותמונות נורמלי, wifi כמובן, המפעילה היא אורנג', מקום הקנייה הוא חנות פרטית וכדאי גם שיהיה אנדרואיד עם אפשרות לעדכון לICS4. מכשירים שחשבתי בכוון שלהם (אשמח לשמוע את דעתכם עליהם+ הצעות נוספות שלכם...): sony expria sola samsung galaxy ace plus sony expria ray אמממ וזהו בעצם, אשמח לשמוע הצעות, המל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי נוט 3 ככל הנראה מאלו שעברו צריבה בארץ וכעת גוגל לא מעדכנת יותר ולכן אני תקוע עם 4.2.2. האם יש איזה רום מומלץ? אני לא משתמש כבד מידי אלא בסיסי בלבד(שיחות,ואטסאפ, SMS, אינטרנט וכמה אפליקציות ישראליות). חשוב לי שיהיה רום שתהיה בו תמיכה מלאה בעברית. מה אתם ממליצים? המכשיר עבר רוט כ"סטוק". תודה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בסמארטון הראשון שלי (= אין לי מושג מה עושים איתו) הבנתי שהיה אמור לצאת עדכון למערכת הפעלה, אבל אין לי מושג איך לבדוק את זה או איך לעדכן. בנוסף, אם יש לי בעיה להתחבר לגול ןטלקום (הכנסתי סים, הפעלתי אותו באתר, ומשום מה המכשיר לא מוצא רשת- לפי מה שאני מבין, הסים עדין לא מופעל), אז אם מישהו יכול לעזור לי גם עם זה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלפון כבר די הרבה זמן ונסגרתי על ה-Motorola Defy Plus. יש לי מישהו שטס לארה"ב השבוע ויכול להביא. הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם תהיה לי בעיה עם העברית.. אני יוכל להתקין עליו ROM של סלקום או אורנג' והוא יהיה בסדר גמור גם מבחינת תפריטים וגם מבחינת הודעות מקלדת וכו' אשמח לתשובה (מוסמכת) כמה שיותר זריזה כדי לא לפספס את ההזדמנות.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למשל, כרגע אני באורנג'. הכריחו אותי לקחת חבילה של 1300 דקות ו 1300 סמסים כדי שתהיה לי גלישה במהירות 2.5GB, אבל הצטרפתי לפני ה"מהפכה" בתחום. על התענוג הזה אני משלם משהו כמו 230 שקל. האם כיום יש חברות שיכולות לבנות לי תוכנית שמתאימה ספציפית אלי, כמו 300 דקות, 75 סמסים ואינטרנט לא מוגבל, רצוי במהירות הגבוה ביותר שקיימת בינתיים (כרגע speedtest מראה 4mb)? לפי ההגיון של אורנג' - מי שהוא משתמש כבד באינטרנט הרי בהכרך הוא גם מדבר שעות בטלפון ולא שמע על whatsapp . אשמח להארות והערות ומה לא .
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכללי הוא ישמש אותי יותר כטייפ ודיסק און קיי (חובה תיקיות) כי יש לי נגן של SAN DISK ואני מאוד מרוצה ממנו. אם זה 512M אז עד 200 שקל (מומלץ פחות). אם 1G אז עד 240 וגם זה מאוד יקר בשבילי. אני לא רוצה נגן מחברה לא ידועה ואני יודע שיש אפשרויות במחיר הזה של חברות ידועות. ראיתי את זה של TEAC http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MP222&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=167&aff=Zap〈=he# אשמח לשמוע המלצות נוספות למרות שאני יודע שהמחיר לא מאפשר הרבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אתמול נתקלתי בבעיה רצינית שמנעה ממני להעביר את התמונות מהזיכרון של המכשיר למחשב. מצאתי דרך לעקוף את הבעיה חלקית, אך מכיוון שהפתרון לא היה מלא החלטתי לעדכן את הרום לגרסה האחרונה (עדכון OTA לגרסה 10.1-20130107-NIGHTLY-I9100) מה שהוביל לבעיה מטורפת - נעלם לי חשבון הג'ימייל :-\ נכנסתי להוספת חשבון ואין שם שום אופציה להוסיף חשבון אימייל, רק CORPORATE, EMAIL, FACEBOOK ו SKYDRIVE, אין שום אופציית GMAIL. רק לציין שהעדכון לא פתר את בעיית הקבצים הנעלמים ויתרה מזו, מצאתי עוד בעיה. כשאני עושה צילום מסך במכשיר (רציתי לפרסם פה תמונות של הבעיות) המכשיר עושה את האנימציה ואת הסאונד של צילום המסך אך אנני מוצא את הקובץ עצמו בזיכרון המכשיר. ניסיתי להגיב בתרד הרשמי של הרום הנ…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך הפקח יודע שהפעלתי אותה ולא נותן לי דו"ח?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לרכוש פלאפון בחול omnia hd ויש לי כמה שאלות של מה אני צריך להגיד למוכר כדי שהמכשיר יסתדר בארץ. אני יודע שצריך לשאול אותו אם המכשיר הוא sim free והמכשיר UNLOCKED (פתוח) והאם צריך לשאול אותו אם זה הגרסא האירופאית? (כדי שיתאים לשיחות וידיאו) ואם יש עוד שאלות חשובות שאני צריך לשאול או שתתקנו אותי במה שאמרתי זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הרעיון? יש פה אנשים שייצטרפו? אפשר לקבל הנחה משמעותית אם נקנה כמות.
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
- 2 followers
-
-
בא לי איזה סיני אחד , ואני ממש לא יודע מה לקנות מה מומלץ מתחת לתקציב הזה ? ומה יש בתקציב או אפילו קצת מעבר ? אני ממש לא יודע מה לקנות . אני מחפש מסך טוב וגדול 5 מעולה ומכשיר שנראה טוב זה הכל .
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם. מחליף לחברתי את הטלפון, lg g2 ומחפש משהו עד כ 2000 שח. חשוב שתהיה תוכנה "אפוייה", מצלמה טובה וסוללה טובה.*עריכה* פחות חשוב אבל גם אשמח לרמקול טוב. כנראה אקנה באילת... תודה רבה על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקדמה: שלום לכולם היום נעשה ביקורת על נגן MP4 שונה, נגן MP4 הכל כלול: בתחילתו של דור הmp3, היו לנו נגנים גדולים ומגושמים עם מסך קטן, בהמשך, התחלנו לצפות בנגנים אופנתיים קומפקטיים, ולבסוף, גם קטנים. הmp3 שיגע את העולם וגם את ישראל, אך זה לא סיפק את היצרנים, הם פיתחו דור חדש, הmp4, נגן הmp4 יכול היה להציג סרטים וקליפים באורך מלא, אך דיי קצרים, לאחר מכן, באו הנגנים עם הנפח הגדול יותר, ואז גם המסך הגדול יותר, ובחלקם אפילו הייתה אפשרות לרדיו. אך עדיין, היצרניות לא הסתפקו בזה, כאן אנחנו מגיעים לנגן שלנו... הנגן עצמו הנגן מיוצר תחת חברת IKO, ונמכר במחיר של 619 ¤, נפחו של הנגן עומד על 512MB, אשר לא מספק את צרכי היום יום, לכן, יש אפשרות להרחיב את הנגן באמצעות כ…
-
- 38 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שתי יצרניות אמריקאיות ואחת סינית מתקרבות עוד קצת לנקודה בה יחזיקו יחדיו במעל ל-60 אחוזים מכלל שוק המחשבים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
- 1 follower
-
-
לפורום שלום, רכשתי מכשיר GPS מדגם Mio Moov S501. הבעיה היא כשרציתי להתקין את תוכנת עידכון המפות של רונלייט מהאתר שלהם, אני לא מקבל עברית אלא הכל רשום בג'יבריש. לכן אני גם לא יכול להירשם בשביל לקבל עידכון מפות ראשון חינם. טלפון לרונלייט הבהיר לי היטב ששירות לקוחות זה ממש לא הצד החדש של רונלייט (לדבר עם מוקדנית שלא מבינה דבר בעניינים טכניים עם שלל תירוצים וסיפורי אלף לילה ולילה). אני משתמש בחלונות XP S3. ניסיתי גם להתקין את הפלאג אינים לעברית מהאתר של רונלייט וגם זה לא עזר. למישהו יש ניסיון דומה, והוא יכול לומר איך הוא פתר את הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של מכשיר GPS וכנראה שאלך על ה- MOOV 300 . רציתי לדעת אם ברגע שאני רוכש אותו הוא מגיע עם מפות מעודכנות? אם לא אז האם ניתן לעדכן את המפות דרך האינטרנט בחינם? ןגם אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר או המלצות למכשירים עדיפים באותו סדר גודל של מחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני נמצא כרגע במיאמי, ואני רוצה לקנות סמארטפון. איזה הכי משתלם / כדאי?.. (יחס עלות/תועלת). איזה מכשיר יכול להתאים בוודאות לרשתות הישראליות (נראה לי שלא אמורה להיות בעיה עם זה נכון?) אני יודע שתרצו לשאול מהן הדרישות שלי מהסמארטפון אבל באמת שפה הדרישה העיקרית שלי הוא יחס עלות תועלת טוב. לא אכפת לי להוציא 570 דולר (לאחר מיסים) על הנקסוס S אם אני אדע שהוא מביא לי יחס טוב. וזה תמיד יהיה משתלם הרבה יותר מאשר לרכוש מכשיר בארץ. תודה
-
- 26 תגובות
- 8.6k צפיות
-