עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ADIA,

שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לא יודע מה לבחור, ואני מתכונן לקנות מחר בערב. אם אני קונה את הקוון, אני מתכוון לקנות גם כרטיס זכרון (הכי גדול שאפשר זה 8GB אני חושב) - כמה זה יעלה לי? אם יש לכם נגן אפילו עוד יותר טוב להמליץ עליו, אז בבקשה.[br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 11:18:50 אחרי שקראתי כמה מאמרי ביקורת, ערכתי את ההודעה...

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מקבל במתנה, בלי התחכמויות, את אחד המכשירים, ואני לא יודע איזה לבחור. אף פעם לא היה לי פלאפון עם מסך מגע אין לי מושג אם אני אסתדר עם הF480, שולחים לי אותו לשבועיים ניסיון... הW705- שמעתי שהאיכות שמיעה שלו גרועה והרמקולים במיקום לא טוב. כמו כן, מה זה בדיוק הWIFI הזה שכולם מדברים עליו? WIFI יש רק ב705 ולא ב480 ה705 בא עם 4 ג'יגה זיכרון במתנה וה480 רק עם ג'יגה אחד (זה שולי ביותר אבל אני מנסה להתחשב בכל מיני קריטריונים) חיבור האוזניות של ה480 אינו אוניברסלי, גם של ה705? חשוב לי מאוד הקטע של המוזיקה מכיוון שאין לי אייפוד או נגן מוזיקה ואני שומע רק בפלאפון. מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הדילמה? תודה רבה! D=

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bykeking,

אהלן חברים! אני מחפש לי נגן חדש, עם נפח של לפחות 60GB. המתמודדים העיקריים בקטגוריה הם הזיון, ה-M והאייפוד קלאסיק, ואני אשמח לחוות דעת על כל אחד... ד"א, אני טס מחר בערב אז אני מתכנן לקנות היום או מחר. חשוב לי גם זמן סוללה, נוחות ואיכות השמע. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by e.s,

איך אני מפעיל קבצי וידאו ? יש לי שם סרטון שבא עם המכשיר שעובד אבל כשאני מכניס וידאו שלי הוא כותב לי שהפורמט לא מתאים למישהו יש מושג מה הבעיה.?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכם אני מצאתי את הטלפון באלי אקספרס ​http://www.aliexpress.com/item/Huawei-Honor-6-plus-Dual-SIM-4G-FDD-LTE-phone-Octa-core-CPU-3GB-Ram-16/1947806001.html ואשמח להמלצות על המכשיר לפני רכישתו תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום אני מעוניין לקנות נגן עם נפח של שני ג'יגה, הכי חשוב שיהיה בעל איכות שמע מעולה ושיוכל לשרת אותי במשך זמן רב. תקציב 800 פלוס מינוס.. חשבתי ללכת על ה iRIVER T10 2GB ואני צריך חוות דעת. אחרי כמה חיפושים מצאתי גם iAudio G3 2GBו האם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים..? (מאוד אהבתי את העיצוב של הiriver) תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, אני מתעתד לקנות את הטאבלט הבא מסין http://www.amazon.com/Ainol-NOVO-Elf-Multi-touch-Capacitive/dp/B006WOJZ68 אני מבקש לדעת האם יש תמיכה בכתיבה בעברית ובצפייה בעברית לכל מה שמבוסס אנדרואיד ICS (שאלת תם...) כמו כן עד כמה שהבנתי מירב התמיכה באפליקציות היא למעבדי ARM (כגון פלאש וכיוב') - האם הנחה זו מבוססת או לא שאלה אחרונה אם בטווח מחירים זה (תוספת של עד 25 אחוז) ישנו טאבלט 10 אינטש או טאבלט עם אופציה לכרטיס 3G ובלוטות' - אשמח לדעת (והאם אפשרי להשתמש ב-3G בדונגל) תודה רבה, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש לי גלקסי S2 שנקנה בחנות בארץ לפני כשנתיים. במשך כמה חודשים הייתי עם רום ישראלי שמכונה BestBean. החלטתי לעבור ל-CM האחרון. מאחר שאין 10.2 רשמי הורדתי nightly מכאן: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly&device=i9100 העתקתי את הרום למכשיר, עשיתי בוט לריקברי, Wipe Data/Factory Reset, ואז Install zip (מ-internal sdcard), אבל אני מקבל: assert failed getprop("ro.product.device") == "galaxy2s") || והרבה ערכים אחרים, חלק תחת ro.product.device, וחלק תחת ro.build.product. בין השאר יש שם getprop("ro.product.device") == i19100 S2 זה i9100, לא? כל מקום שבדקתי במכשיר זה מה שהיה כתוב. זה הרום השלישי שאני מתקין ועד עכשיו בכל היה בסדר. מה לעשות? תודה * אם זה משנה, בריק…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש אוזניות שאיתן אני אוכל לדבר, לשמוע מוזיקה ולשלוט בה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח אלי כהן
    Started by אורח אלי כהן,

דיווחים חדשים חושפים כי ה-Meizu MX5 יציג מבנה מתכת יוקרתי, קורא טביעות אצבע ומפרט טכני מרשים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94-meizu-mx5-%d7%99%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%98%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%aa%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%99%d7%95%d7%a7%d7%a8%d7%aa%d7%99%d7%aa/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מתלבט בין שניהם: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7705231 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=MP3_MP4_Multimedia_Players&AuctionId=7706809 מחירים די זולים השאלה אם זה שווה את ההבדל במחיר,300 שקל... יש משהו במחיר 400 יותר טוב מזה?אני מחפש עם מסך כמה שיותר גדול-חשבתי על הסינים אבל אני לא בטוח בבקשה עזרה דחוף אני משועמם כבר חודש בלי MP4

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, בפסח אני נוסע לארה"ב (ניו יורק) ורוצה להתפנק על מכשיר סלולרי חדש. לאחר קראית חומר רב והתנסות שלי עם חלק מהמכשירים החלתתי ללכת על HTC DESIRE HD. עכשיו נשאלת השאלה: איפה עדיף לקנות? דרך אתר או חנויות? האם תהיה אחראיות למכשיר גם בארץ ואיפה? בנוסף ראיתי מכשיר חדש GALAXY ACE, מה דעתכם עליו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הסמארטפון החדש של היצרנית הצרפתית מגיע לישראל עם שבב מתומן ליבות של קוואלקום, מצלמת 16 מגה פיקסל ומראה לא רע בכלל, ב-1,200 ש\"ח ש\"ח ברשת \'באג\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%98%d7%90%d7%95%d7%a8-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%91%d7%90%d7%a8%d7%a5-%d7%94-archos-50-diamond-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9e%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by askersector,

תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eli_a2006,

מחפש לקנות פלאפון אני לא יקנה מהחברה אבל אני משער שאני ישקיע 1000ש"ח+- מחפש פלאפון טוב שיחזיק מינימום שנה ושישרת אותי בנאמנות יש לי עדיפות על nokia אבל עם יש משהו יותר טוב אז בכיף תודה אלי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. אני מחפש המלצות למכשיר שתומך ב- ICS - ANDROID 4 (או שניתן לשדרגו ללא צורך בהתקנת ROM עצמאית) בסכום מקסימלי של עד 1500 ש"ח חשוב שיהיה בו GPS (לא מאמין שיש כאלה בלי) ומצלמה סבירה (5MP). בינתיים מצאתי את Sony Xperia Sola (שלפי ויקיפדיה ניתן לשידרוג), אבל הייתי מעוניין לדעת אם יש עוד דגמים. אם אתם מפנים אותי לייבוא אישי (כדוגמת ה-LENOVO A789 שעושה רושם מעולה בשביל מכשיר בעלות של פחות מ-200$) אשמח לדעת איך מבררים אם הטלפון מותר לייבוא (הרשימה באתר משרד התקשורת הינה מאוגוסט 2011 ולחלוטין לא מעודכנת). תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by The Dom,

מי מבין 2 הרמקולים הניידים הבאים מציע איכות שמע יותר טובה+גודל קטן יותר? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&scat=329&tcat= לוג'יטק^ http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1592&scat=329&tcat= JBL^ בקיצור... מי יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום לכולם, אני פותח דיון חדש כי אין ממש קשר לדיון הקודם שפתחתי. הייתי די נעול על נקסוס 6 שמתומחר בסביבות ה 490 יורו, אבל החלטתי שכדאי לשמוע על אופציות נוספות. אציין מה חשוב לי: חישן טביעת אצבע לפתיחה עם האצבע של הפלאפון (מאוד חשוב) מצלמה איכותית זהו בערך אני לא משחק שום משחק כזה או אחר בפלאפון, אבל לאחרונה הרגשתי שהנקסוס 4 הזקן שלי מתחיל להתקשות במשימות פשוטות כמו הצגת תמונות ברזו' גבוהה וכו' אני אהיה בברלין באמצע אוקטובר ולכן מעוניין לרכוש שם, רצוי מהחנות www.mediamarkt.de

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by abyss20,

חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).

21. Started by נעמה וילדו,

היי, אני רוצה לקנות DVD נייד מתנה לאחיינים שלי. הוא נועד רק לצפייה בסרטים מצוירים בזמן נסיעות ארוכות ברכב, בטיסות וכו', ואך ורק לשימושם של הילדים. מצאתי אחד של Apex שמתאים במחיר ונראה לי בסדר, למישהו יש ניסיון עם החברה מבחינת אחריות וכו' שיכול להגיד לי אם זה בסדר לקנות? תודה

22. Started by neria0590,

שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Access Denied,

יש לי תקציב של עד 300 דולר לקנות נגן חדש במקום האיפוד מיני בארה"ב.. אני צריך מכשיר טוב ל-80 אחוז מוסיקה וקצת סרטים (אני חייל אז מדי פעם ברכבת זה נחמד) מי משני הנגנים Zen Visio:M או Archos 404 עדיפים?? הזן טוב מבחינת המוסיקה אבל לארקוס מסך 3.5 אינצ'.. מי לדעתכם קנייה טובה יותר?

24. Started by rabers,

שלום, אני כבר כמה חודשים עם סלקום tv (מבוסס wifi) ולא היו בעיות מיוחדות. התשתית היא בזק 15 מגהביט והספק הוא הוטנט. לאחרונה התחילו מדיי פעם בעיות קליטה בממיר של סלקום אך מה שמוזר הוא שגם כאשר אין בעיה אני לא מצליח להתחבר עם האייפד לרשת האלחוטית וגם בטלפון שלי (נקסוס 5) מופיעה כי יש רשת והיא מזוהה ומחוברת והקליטה מקסימלית אך ישנו החיווי של בעיית דאטה (סימן קריאה) איך יכול להיות שהממיר קולט אך הטלפון, על אף שמראה כי הקליטה טובה והרשת מחוברת, עדיין יש בעיית דאטה והאייפד לא מצליח להתחבר?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay1098,

BGR

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים