עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by matan13,

אני צריך סמארטפון עד 1200 ש"ח עם מסך גדול, GPS, תמיכה מלאה בעברית, מערכת הפעלה שתוכל להריץ לי את כל או את רוב האפליקציות שיש בשוק היום ובמיוחד את ה- waze ו- whats up חשבתי על המכשירים הבאים: Galaxy Ace Samsung Galaxy Ace Plus S7500 (יש בינהם הבדל משמעותי ששווה את הכסף? ) Motorola DEFY האם יש אפליקציות ודברים מסוימים שאוכל להריץ רק מכשירים שמריצים את ה-android 4 ? מה ההבדל המהותי בין גירסאות מערכות ההפעלה השונות ? 2.2 \ 2.3.6 \ 4 ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי חבריה, אחר סקירות רבות החלטתי לרכוש את אחד הפלאפונים הבאים: http://www.fastcardtech.com/goods-7422-HDC-Galaxy-i9300-S3-Plus-Andorid-40-MTK6577-Dual-Core-2GHz-3G-Dual-Sim-Standby-8MP-Camera.html או http://www.chinaphonereview.com/oppo-find-5-x909 מה אתם אומרים תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by fiDanza,

חושב לקנות http://www.bezeqstore.co.il/cellphone/p970h.html מה אתם אומרים?

4. Started by shlomishlomi,

התחלתי לפי המדריך באתר של SONY ולא הצלחתי לעבור את מס 13 (http://unlockbootloader.sonymobile.com/instructions) כשאני צריך לבחור את התיקיה עם הדריבר הוא רושם לי שהוא לא מזהה כלום אשמח לעזרה תודה

5. Started by xtract1,

מדובר על ג'ימייל שיגיע ככל הנראה עם 4.1.2 אבל כבר זמין להורדה (כ-APK) ועם מדריך קיים : הינה קישור להוראות התקנה זה הקישור להורדה אם מישהו מצליח להתקין - נא לדווח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ofir_bl,

חבר שלי היה אמור לטוס לניו יורק מהעבודה והיה אמור לקנות לי שם את הסמסונג NOTE, ברגע האחרון השתנה היעד ל-LA. חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי חנות שמוכרת את המכשיר. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מוכרת וטובה שם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  7. שלום, יש לי תקציב של כ 2,200 למכשיר סמארטפון. עשתי סקר ואני מתלבט בין HTC One S או HTC Sensation XL או samsung galaxy s2 אשמח להמלצות בין שלושת הדגמים הללו... ומה ההיתרונות של כל מכשיר ? תודה!!

8. Started by genia,

אז יש לי חבר שקנה גאלקסי 3 וגלאקסי 2 מTMOBILE בארה"ב ואנחנו מנסים לעברת אותם ללא יותר מידי הצלחה.. לגבי הS3 (דגם t-999) בוצע רוט,ואחרי משחקים שכללו שינוי שם של 2 סקריפטים כדי שהריקוברי המקורי לא ימחק את CWM הצלחנו להגיע לCWM ואז ניסינו להתקין תיקון עברית שהוצע בIandroid ע"י firefds אך ללא הצלחה.. התיקון הותקן אבל המכשיר עדיין באנגלית, ואפילו אחרי more locale2 רק כמה שמות אפליקציה שונו לעברית וזהו. תהיתי אם יש פתרון לזה? לגבי הS2: המכשיר מגיע עם אנדרואיד 2.3.6. לפי הבנתי לא ניתן להתקין לו עברית והדרך היחידה היא להתקין ROM שמתי עיין על הרום הבא: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1861009 השאלה היא, האם אחרי התקנת הרום הזה, תהיה עברית למכשיר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מחפש סמארטפון ע מצלמה 5 מגה פיקסל וגודל מסך סביב 3.7" במחיר סביב 1000-1500 ש"ח. חשבתי על: htc aria htc 7 galaxy y wave y LG c900 LG TP509 LG ME p350 Motorolla Defy Motorolla Atrix מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by brighi,

מדובר בטלפון מדהים (אותו דבר לגבי הסמארטפון החדש של HTC), הבעיה היחידה היא שהוא מיועד רק לשוק היפני ובגלל זה יש לי כמה שאלות: 1. האם הוא יעבוד בישראל? 2. האם יש אתר אמין יפני שממנו ניתן להזמין לארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. כרגע היא במבצע של באג, 374₪ (בלאק פריידי). יש אוזנייה מומלצת יותר בטווח מחיר הזה או דיל מוצלח יותר (בארץ או בחו"ל) שמישהו פה מכיר? תודה לכם ושיהיה יום שישי שחור, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. Started by Mike-,

אהלן, אני לא הכי מבין בכול עולם הרומים והאנדרואיד בכללי... יש לי SGS2 I9100 עם רוט וCWM, המכשיר נקנה בצורה הזאת. ביצעתי גיבוי דרך הCWM, מה בעצם מתגבה ? רק הרום ? במונחים של מחשב, אפשר לחשוב על הרום בתור כונן מערכת ההפעלה ללא אפליקציות המשתמש ? האם גם הקרנל התגבה ? בהגדרות הטלפון, המסך "אודות" יש את הBuild number, האם הגירסה הזאת מתייחס לרום בלבד ? יכול להיות שכבר הבנתם לאן אני חותר, בחנות שקניתי את הטלפון שמו רום משלהם\קימפול משלהם עם שם החנות בBuild Number, בהנחה שאני אתקין רום חדש. אוכל לשחזר את הרום המקורי דרך הבCWM ? אם לא, איך אני יכול לשחזר אותו ? האם קיים כבר רום JB יציב עם מלוא הפיצ'רים לSGS2 ? האם אצתרך לעדכן בשבילו את הקרנל ? בתודה מראש, מייק.

13. Started by Yoav,

הטלפון של אמא מתחיל לעשות סימנים של מוות, היא צריכה אחד חדש. הבעיה שהיא לא מתה על סמארטפונים ולא מתלהבת יותר מידי ממסכי מגע - באופן כללי היא אוהבת מכשירי צדפה. מצד שני, היום כמעט ואי אפשר להשיג כאלה וגם אלה שיש עולה הרבה מאוד יחסית. הפתרון הוא סמארטפון בסיסי, רצוי לא יותר מ1300-1500 שקל, אבל הכי חשוב - שיהיה לה נוח. חשבתי על אחד מהסוני היותר מודרניים, או אולי דיפיי+. המלצות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by stone cold,

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. היי ברצוני למכור את הטלפון שלי, אך לפני זה להעתיק את כל רשימת אנשי הקשר. כיצד ניתן לעשות זאת בנוקיה n8 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by indescrimonous,

עם התפוצה ההולכת וגוברת של הסמארטפונים התעניינתי גם אני בהשגת סמארטפון, במחיר לא גבוה מדי. כרגע בולט לי בשוק הגלאקסי אס הראשון במחיר ~250$ מחנויות באיביי, שנראה כמו סמארטפון סטנדרטי וזול יחסית עם כל הפיצ'רים (מלבד מערכת ההפעלה שלו, שלמיטב ידיעתי לא הולכת להתעדכן.) האם למישהו יש ניסיון בקניית גלאקסי אס בשוק של 2012 ויש לו הערות או טיפים בעניין? או אם יש המלצה לסמארטפון אלטרנטיבי במחיר דומה, אני גם אשמח.

17. Started by rido,

שלום לכולם! אני באמצע כתיבת אפליקציה לאנדרואיד... אשמח מאד אם תוכלו לתת לי קטע קוד בjava שמאפשר לחייג מתוך האפליקציה... תודה

18. היי אני חפש קורא ספרים עם תמיכה ברוסית כולל ממשק לחבר. תמיכה בעיקר לקבצי fb2. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. אפליקציה טובה לשיחות וידאו לאייפון 4

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מכיוון והוקם הפורום החדש הזה והוא לא מוגבל רק למחשבים, חשבתי לשאול לגבי משקפיי שמש. כיום יש לי משקפיי שמש בסגנון טייסים שקניתי באירוקה לפני 4.5 שנים ואני מעוניין לקנות כעת משקפיים חדשים שכוללות עדשת פולארויד בעקבות המשקפיים הנוכחיות שלי שבהן יש עדשות שכאלה (פולא'-מקטבות). להלן המשקפיים- http://www.focalprice.com/HP1955B/OREKA_WG009_Black_TR90_Frame_Gray_Polaroid_Lenses_Retro_Style.html האם אפשר לסמוך על פוקאל בתחום הזה בעבור 40 שקל? אומנם מדובר במוצר סיני, אך המשקפיים שאירוקה ממתגים כמשקפיים שלהם בסופו של יום הם דגמיי "מדבקה" עם הכיתוב אירוקה. אם יש אתר אמין, מעניין שאפשר לסמוך עליו ומוכר משקפיי פולא' (דגש למסגרות פלסטיק) במחירים טובים אשמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by id3232,

היי חברים ברשותי נוט 2 ורציתי לקבל המלצות למשחקי טגרה הכי יפים חדשים וממולצים שיש היום תודה

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  22. Started by LRa,

שלום אני מחפש נגן אודיו עד 350 שקל. חשוב לי שתהייה אפשרות להוסיף סימניות לקבצים(יותר מאחת לקובץ) ואם אפשר גם רמקול. תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  23. Started by Elapsed,

אהלן, לאמא שלי בדיוק נהרס הפלאפון. הבטריה מתה, השקע לחיבור מיני usb לא עובד יותר. הוא שרד המון זמן. הדגם היה monte 5620, והיא כמעט היתה מרוצה ממנו, מפני שהוא היה איטי מידי. אם יש משהו במחיר הזה שמתאים לפאלפון, לא לחרוג יותר מדיי, מסך סביר ופשוט חומרה קצת יותר טובה תספיק, לא צריך שום פיצ'רים מיוחדים. חשבתי על Huawei U8180 Black, אך לפי KSP אין תאימות לפלאפון. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ronbubl,

ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by 1nstall,

שלום, בקרוב אני מקבל את הiphone 5 שלי, ועל הדרך החלטתי סוף סוף לעבור מרשת סלקום. הסיבה העיקרית היא מהירות האינטרנט הנמוכה עד מאוד. היום אני משלם בסלקום 140 שקל תמורת 400 דקות, 400 סמסים, וגלישה ללא הגבלת נפח במהירות 2.8 (בפועל כמעט תמיד המהירות נמוכה משמעותית) הייתי בפלאפון, והציגה הציגה לי חבילה אחת, שהיא ללא הגבלה ב99 שקל,מהירות גלישה 8mb עד לנפח של 3gb ואז האטה ל200kbs. למרות ניסיונות שונים וחוזרים, היא טענה בתוקף שאין חבילות אחרות מלבד תשלום פר שימוש (10 אגורות לדקה\סמס\מגה) החבילה עקרונית מעולה לי, אבל הבעיה היא שאני גולש לרוב מעל ל3gb (עקב שימוש הגלישה גם באייפד) מישהו במקרה יודע אם פלאפון יש חבילות אחרות שמשום מה הנציגה לא רצתה להציע לי? או אולי במקרה, מישה…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים