גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום.מקווה שזה הפורוםס נכון. כשאני מדליק את ה- mp4 אני רואה מסך כחול עם שעון חול. ושם זה נתקע. המחשב לא מזהה אותו.הוא מוטען.אין לי כפתור ריסט.ואין לי אפשרות לפתוח את הברגים. אין לי מושג מה הדגם וכו' (קבלתי אותו כמנוי של מפעל הפיס). למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפליקציה חדשה וחדשנית בשם PhotoMath סורקת ופותרת משוואת בשמכם לכתבה: http://hwzone.co.il/photomath-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%9e%d7%aa%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%95%d7%9e%d7%a2%d7%a6%d7%9e%d7%a0%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר החכם שלכם פתוח לקבלת הודעות מולטימדיה מסוג MMS? סביר להניח כי אתם בסיכון לקבלת קוד זדוני במסגרתה של פירצה חדשה אשר נתגלתה על ידי חברת Zimperium הישראלית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/פירצת-אבטחה-חדשה-מעמידה-קרוב-למיליארד/
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא מראה לי את השגיאה הזאת עשיתי לו restore ונמחק לי כל המידע מה אני צריך לעשות להבא אחרי שאני מפרמט בשביל לא לאבד מידע.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי סמסונג 770 ועד שעברתי לויסטה העברתי שירים בכיף לפלאפון בעזרת pclink 2003 (התוכנה הרשמית של סמסונג) מאז שעברתי לויסטה לא הצלחתי לסנכרן בין המכשיר למחשב. נציג של סמסונג אמר לי שהתוכנה לא תומכת בויסטה וכרגע, רשמית, אין תוכנה לפלאפון הזה שתומך בויסטה בכדי להעביר שירים לפלאפון. מה שכן הוא אמר שיש תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות את זה בויסטה אבל הוא לא ידע בדיוק את השם שלה... מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את pclink בויסטה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הH700 והוא עובד על הסוני אריקסון K610I של אחותי ועל הV3 של אחותי השניה אבל הפלאפון שלי E770 לא עובד. יש לי רק את השליש המסך הימני (סיפור ארוך) ורשום (במה שאני מצליח לראות) שלא ניתן לקשר אותו. מה עושים? :'( והאם אפשר להשתמש בה באוזניה ומיקרופון במחשב?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את הסלולרי והחשיבות העיקרית זה GPS ומצלמה אני לא מתכנן לגלוש אם המכשיר ולא צריך מסך מגע ואני לא רוצה לשלם הרבה כסף על איזה סמארטפון שאין לי צורך בו כרגע אני לא צריך נגן מולטימדיה ולא כל מיני בולשיטים אחרים סך הכל מחפש משהו זול שכולל GPS בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באנדרואיד: 20 גיגה של דאטה ווטאספ, אבל RAM רק 8. נשאר המון שטח דיסק. תוצאה: הווטסאפ רועד. העברת הודעות לוקחת לפחות 10 שניות. פתרונות? הסרתי והתקנתי הווטאסאפ. עשיתי ריסט לטלפון, כולל מחיקת דאטה ושחזורו דרך גוגל, אך ללא הועיל. לפיכך: שוקל S22 אולטרא אך שוב, רק עם 8GB RAM וגם ככה המקסימום הוא 12. השאלה שלי אם יש מצב שזה יפתור את הבעיה.
-
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני רוצה לקנות Hotspot סלולארי נייד לשימוש בטיולים בחו"ל, כזה ששמים בו כרטיס סים והוא עושה WiFi מהרשת הסלולרית. זה נוח כי בד"כ אני טס עם חברה שלי וככה יותר קל לחבר 2 פלאפונים לאינטרנט, פלוס זה חוסך לפלאפון סוללה. יש משהו מומלץ? האם הדגמים הסיניים של המכשירים האלה תופסים תדרים "של המערב"? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כיסוי סמארטפון שיודע להדפיס תמונות מיד - האם זה באמת מה שהיה חסר בחיים עתירי הטכנולוגיה שלנו? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות GPS אשר ישרת אותי בנסיעותי לחו"ל: אירופה וארה"ב וקצת גם בארץ. אני לא צריכה שום תוספות של משחקים, מולטימדיה וכד'. GPS פשוט, אמין, נוח להפעלה ושיש לו מסך גדול יחסית לא מחשב כף יד. ראיתי במחיר שפוי את ה QUE NQ 430 וכן 431 האם הם עומים על הצרכים שלי? מה ההבדלים ביניהם? תודה לכולם וגמר חתימה טובה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הגרסה שכרגע 4.1.2 ליותר חדש,מצאתי כמה ברשת אבל הבנתי שהם לא רישמיים וכל העניין הזה של הצריבת רום קצת מסובך לי,בכל אופן אם זה האפשרות היחדיה אני אצטרך בסופו של דבר לעשות את זה,בחיים לא עדכנתי גרסה וחסרלי הרבה מושגים בכלל איך מעדכנים. האם ידוע למישהו על גרסה מלאה שחדשה יותר משלי(לא חייב את ההכי חדשה) עם התקנה פשוטה ותמיכה בעברית ללא שום בעיות? אשמח ללינק.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב. האם יש אופצייה להתקין על טאבלט אנודראיד.מערכת הפעלה windows.? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כיסוי שיאריך את זמן הסוללה של אייפון 4. אילו פרמטרים חשובים? ראיתי שבכל מקום מציינים כמה אמפר. למה זה חשוב? זאת מתנה ועוד לא נסגרתי בדיוק על המחיר אז תמליצו בבקשה על הטוב ביותר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי YP-P2 של סאמסונג, הכניסה של הסאונד נידפקה ואני צריך להזיז את החיבור טיפה כדי שאני אוכל לשמוע כל הזמן... מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
היי אני מעונין לרכוש סמארטפון עד סכום של 1400 בערך .לא רוצה מסך גדול. הציעו לי שלושה דגמים כרגע הייתי שמח לשמוע את דעתכם.מה יותר כדאי מבחינת מפרט ? Lg g4 beat עולה בסביבות ה 1300 או Samsung galaxy E5 בסביבות ה 1000 או Lg g2 יד שניה כמו חדש ב 1000 יש לכם הצעות אחרות?? אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה הפעולה עושה וכמה זמן היא לוקחת?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אנחנו עומדים לקבל סמארטפון דגל חדש של המותג הפיני לפני סוף החודש? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשהדור השלישי של השעון של אפל יצא דיברו על זה שהוא בא עם כרטיס סים "וירטואלי" שלא כל חברה יודעת עדיין לתמוך בו... איפה זה עומד עכשיו? מה לגבי תאימות בארץ? יש מפעילות שיודעות לתמוך בשעונים האלה? אני יודע שהדור הרביעי עומד לצאת עוד כמה ימים וחשבתי לקנות אותו או את הדור השלישי...
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מהלך ההתחרטות המהיר במיוחד של אפליקציית המסרים המיידיים הענקית ממחיש לנו את כל מה שלא טוב בשוק האפליקציות החברתיות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צמד הסמארטפונים החדשים של שיאומי ממשיכים מסורת נאה של תמורה מלהיבה ביחס למחיר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל טלפון Samsung D880 DuoS (שנקנה ברוסיה למיטב זכרוני). הוא רוצה להפעיל אותו עם מספר של פלאפון, אבל כששמנו בו את ה-sim של פלאפון התקבלה הודעה שהוא פתוח רק לשיחות חירום. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר עם סלולרי ישן כבר כמה שנים והחלטתי לקנות חדש אני רוצה ממנו הרבה תכונות: GPS- כן + הסבר איך בכלל מתקינים את זה WIFI- כן מוזיקה- שהנגן יהיה טוב מאוד, איכותי עם הרבה מקום איחסון מסך טאץ'- כן בלותות- אפשרי, לא חשוב לי כל כך מצלמה- באיכות טובה רדיו- כן תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-